PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عرضه رنو در ایران

Lady parisa
19-06-2011, 11:09
عرضه سه مدل از خودروهای وارداتی رنو در ایران به زودی آغاز می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر خودرو شرکت نگین خودرو نماینده رسمی محصولات وارداتی رنو در ایران به زودی عرضه سه مدل از محصولات وارداتی رنو در ایران را آغاز می کند.
بنا بر این گزارش احمد صانعی مدیرعامل شرکت نگین خودرو در مراسم رونمایی محصولات وراداتی رنو در حاشیه نمایشگاه خودرو اصفهان در زمستان سال گذشته خبر داده بود در بهار سال 90 عرضه سه مدل لتیتود ،کلئوس و لاگونا کوپه را آغاز خواهد کرد و گویا طبق وعده خود طی روزهای پیش رو عرضه این محصولات آغاز خواهد شد.
گفتنی است تنظیم ثبت سفارش،دریافت مجوزهای لازم و نیز راه اندازی پشتیبانی های لازم بویژه در حوزه خدمات پس از فروش و همچنین تجهیز نمایشگاه اصلی عرضه محصولات در طی ماه های گذشته پیگیری و به مرحله اجرا رسیده است.

rami_hemi
20-06-2011, 13:44
حالا یک سر در گمی دیگه
ما نمیدونیم نمایندگی واردات این ماشینها با پارس خودرو و یا سایپا یا ایران خودرو رابطه ای داره؟
یا زیر نظر رنو پارس هستش ؟ همون قضیه به هم ریخته واردات و تولید
مگان جدید توی لیست محصولاتش نیست و هنوز مگان قبلی توی ایران مونتاز میشه . مگان جدید کی میخواد وارد بازار بشه معلوم نیست .
قرار بود بعد از 3 سال تولید تندر توی ایران خودرو و پارس خودرو این خودرو توسط خود رنو پارس در خط تولیدی مستقل در انواع مختلفش تولید بشه و فقط پلتفرم رو برای تولید محصولات مستقل به ایرانخودرو داده بشه و شاید هم این خودرو با مشتقاتش مثل ساندرو فقط در پارس خودرو تولید میشد (سابقه همکاری این شرکت با گروه رنو- نیسان بیشتر هست)
مگان پارس خودرو احتمال جایگزین شدنش تا جایگزینی خط تولید ترکیه وجود نداره (کاملا از اون خط تولید رنو تغذیه میشه)
حالا توی این اوضاع آشفته یک نفر معلوم کنه متولی و مسئول تولیدات رنو توی ایران کدوم شرکت هستش
حالا این به هم ریختگی برای گروه صنعتی سایپا بیشتر هستش .
مثلا کیا که هم اطلش خودرو و هم سایپا عاقبت سراتو چی میشه معلوم نیست !
سایپا قرار بود نمونه های سیتروئن رو توی ایران تولید کنه واقعا این اشفتگی یعنی چی؟

mohamad skystar
21-06-2011, 19:23
واردات خودروهای رنو بر عهده شرکت نگین خودرو هست
محصولاتی که شرکت نگین خودرو قراره وارد کنه مشخصاتش به شرح زیر هستن:

رنو کولیوس
مشخصات فنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رنو فلوئنس
مشخصات فنی:

رنو لاگونا کوپه
مشخصات فنی:

رنو لتیتود
مشخصات فنی:

رنو اسکالا
مشخصات فنی:

rami_hemi
22-06-2011, 07:19
احتمال ورود مگان RS هم وجود داره.
ولی با این وضعیت بعید میدونم وارد بشه . در ضمن من که سر در نمیارم از این وضعیت واردات .
توی پست قبلی خودم هم گفتم وقتی یک برند توسط چند شرکت وارد و تولید میشه بازار سر در گم میشه.

mohamad skystar
22-06-2011, 14:02
احتمال ورود مگان RS هم وجود داره.
ولی با این وضعیت بعید میدونم وارد بشه . در ضمن من که سر در نمیارم از این وضعیت واردات .
توی پست قبلی خودم هم گفتم وقتی یک برند توسط چند شرکت وارد و تولید میشه بازار سر در گم میشه.

بله دوست من حتما مگان RS هم میاد.100 درصد
چون تو مجله ماشین این ماه دقیق به این نکته اشاره شده بود.
من مگان RS رو تو نمایشگاه اصفهان سال گذشته دیدم نمونه هاچ بک بود.
رقیب جدی مزدا 3 جدید و کیا سراتو کوپه هست به نظر من.

panther99
22-06-2011, 15:10
فعلا که بهار گذشت و خبری نشد !!!!
به نظر من احتمال ورود خودروهای رنو به ایران در حد صفر درصده !!!!! چرا ؟؟؟؟؟ 1 اینکه خودرو سازهای غیور ایران نمیذارن و از طریق گمرکی و قانون و لایحه زیر پاشو خالی میکنن !! چون یه رقیب محسوب میشه !!!
و 2 اینکه ایران و فرانسه الان روابط خوبی ندارن !!!!!( یعنی اصلا رابطه خوبی ندارن ! :31: ) حتی گفته میشه کره هم داره ناز میکنه چه برسه به اروپایی ها که ... :31:
پس این خبر هم در حد یه شایعه دهان پرکنه !!!

mohamad skystar
22-06-2011, 15:26
فعلا که بهار گذشت و خبری نشد !!!!
به نظر من احتمال ورود خودروهای رنو به ایران در حد صفر درصده !!!!! چرا ؟؟؟؟؟ 1 اینکه خودرو سازهای غیور ایران نمیذارن و از طریق گمرکی و قانون و لایحه زیر پاشو خالی میکنن !! چون یه رقیب محسوب میشه !!!
و 2 اینکه ایران و فرانسه الان روابط خوبی ندارن !!!!!( یعنی اصلا رابطه خوبی ندارن ! :31: ) حتی گفته میشه کره هم داره ناز میکنه چه برسه به اروپایی ها که ... :31:
پس این خبر هم در حد یه شایعه دهان پرکنه !!!

آخرین خبری که من دارم اینه که از همین تیرماه قراره پیش فروش بشه.

دوست من خودروهای خارجی که الان در کشور هستن مثلا با کدوم محصول تولید داخل رقابت کنن؟
تفاوت قیمت خودروهای وارداتی با خودروهای ساخت داخل بسیار زیاده و برای خودروساز داخل مهم نیست که
کیفیت خودروها رو بالا ببره چون چون میدونه مردم مجبورن بخرن.