ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارزان ترین خودرو ایران از راه رسید

Lady parisa
19-06-2011, 10:34
عصرخورو: هر اندازه ایران خودرو و سایپا به دنبال طراحی خودرو ملی هستند ، خودروسازان نوظهور و خصوصی کشور حلقه مفقوده این صنعت را در محصولات ارزان قیمت ، کم مصرف و پاک میجویند. مینور نام نخستین خودرو برقی و کوچک شهری ایران است که توسط شرکت خودروسازی جنوب طراحی شده و قرار است به زودی به خیابان های ایران راه پیدا کند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» مینور (Minor) در لغت نامه انگلیسی به معنای کوچک و جزئی است که با توجه به جثه و کلاس خودرو برای آن برگزیده شده و ریشه ای در لغت نامه فارسی ندارد هر چند تلفظ صحیح آن در زبان انگلیسی به صورت ماینور است.

مینور در کلاس خودرو های کوچک شهری ( کلاس A ) قرار می گیرد و به عنوان خودرویی با فاصله بین دو محور 1.8 متر در زمره کوچکترین خودروهای جهان قرار می گیرد . مینور در گروه خودروهایی قرار می گیرد که در جهان با نام NEV Neighborhood Electric Vehicle شناخته می شوند . این دسته از خودرو ها با استفاده از منبع انرژی پاک تغذیه می شوند و معمولا حداکثر سرعتی کمتر از 72 کیلومتر در ساعت دارند . قوانین آمریکا ، خودرو کم سرعت یا NEVرا به داشتن وزنی کمتر از 1400 کیلوگرم و حداکثر سرعت 30 تا 40 کیلومتر در ساعت محدود کرده است تا از معافیت مالیاتی برخوردار شوند . مینور بر اساس انتخاب مشتریان در دو نوع بنزنی و برقی و با قابلیت انتخاب آپشن های مختلف به بازارعرضه خواهد شد .

طراحی

طراحی مینور همانند خودرو معروف اسمارت Fortwo با استفاده از طرح آبششی و خط نقره ای روی بدنه هویت پیدا کرده است . این خودرو در 7 رنگ به بازار عرضه خواهد شد که در همه این رنگ آمیزی ها بخش نقره ای ثابت است . مینور خودرویی کوچک با ظرفیت دو سرنشین است که در دو کلاس هاچ بک کبریولت و هاچ بک کوپه به بازار عرضه خواهد شد . بدنه این خودرو کوچک از ورقه فلزی با ضخامت 0.75 میلیمتر و سپرها نیز از جنس پلاستیک طراحی می شوند . مینور اتاق خیلی کوچکی دارد اما فضای کافی برای قرار دادن امکانات و همچنین سفری درون شهری برای دو نفر وجود دارد . کنسول میانی علاوه بر پتانسیل قرار گیری سیستم صوتی ، دریچه کولر و همچنین تنظیمات سیستم کولر و بخاری به یک محفظه نگهدارنده اجزا مجهز شده است . علاوه بر این موضوع ، مینور از آپشن و قابلیت نصب کیسه هوا برای راننده و شاگرد بهره می برد . مشتریان پس از انتخاب اتاق مورد نظرشان می توانند به سراغ انتخاب پیشرانه و سیستم فنی بروند که در بخش بعدی به معرفی آن خواهیم پرداخت .

مینور با پیشــــرانه الکتریکی،یک انتخاب پاک

مینور محصول مشترک سه کشور ایران ، چین و آمریکاست . باتری های مورد استفاده برای ایجاد قدرت در مینور بر اساس انتخاب مشتری در دو نوع اسیدی و لیتیومی در دسترس خواهند بود که با همکاری کمپانی US Battery تهیه می شوند. موتور الکتریکی مینور از 6 باتری 12 ولتی تشکیل می شود که بسته به انتخاب مشتری در نوع اسیدی حدود 600 دلار و در نوع لیتیومی 900 دلار قیمت دارند . عمر این باتری ها حدود 3 سال برآورد شده و پس از اتمام این مدت ، مشتری می بایست باتری های سیستم موتور الکتریکی خودرو را تعویض کند . انتقال قدرت(گیربکس) در نوع الکتریکی مینور با استفاده از کلید دو جهته که روی کنسول نصب شده است به چرخ های عقب صورت می گیرد . این کلید در دو حالت FWd و REV امکان حرکت به جلو و عقب را فراهم می کند . مشتریان برای شارژ مینور در مقایسه با رقبای دیگر نیازی به پایگاه های شارژ مخصوص ندارند و مینور همانند یک جاروبرقی سیم شارژ و دوشاخه ای دارد که با اتصال به هر نوع پریزی در عرض 6 ساعت باتری های خالی این خودرو را شارژ می کند . بر اساس محاسبات صورت گرفته ، هزینه هر بار شارژ مینور 1000 تومان برآورد شده است .

مینور با بهره گیری از موتور الکتریکی به قدرت 7.5 کیلو وات و وزن 910 کیلوگرمی ( 640 کیلوگرم در نوع کبریولت ) توانایی دستیابی به حداکثر سرعت 40 کیلومتر در ساعت را داراست و در حالت شارژ کامل باتری مسافتی حدود 80 کیلومتر را می پیماید .

پیشرانه بنزینی با مصرف کمتر از 3 لیتر

خودروسازان جنوب علاوه بر موتور الکتریکی امکان انتخاب موتور بنزینی کم مصرف با حجم 250 سی سی را نیز در اختیار مشتریان گذاشته است .پیشرانه تک سیلندر این خودرو توانایی تولید حداکثر قدرت 18 اسب بخار را داراست و این مدل از مینور با ظرفیت باک 18 لیتری مصرفی زیر 3 لیتر در سیکل ترکیبی را به ارمغان می آورد . همانند نسخه الکتریکی ، موتوربنزینی نیز توانایی دستیابی به حداکثر سرعت 40 کیلومتر در ساعت را داراست. گیربکس در نظر گرفته شده برای تیپ بنزینی در سه حالت D برای حرکت به سمت جلو ، N برای حالت خلاص و Rبرای حرکت به عقب طراحی شده و نیرو را همانند مدل الکتریکی به چرخ های عقب منتقل می کند .

ترمز ها در همه تیپ های مینور به صورت استاندارد در هر 4 چرخ از نوع دیسکی خواهند بود .

آپشن های ایمنی

مینور شاید به خودی خود نتواندبا حداکثر سرعت 40 کیلومتر در ساعت خطرساز باشد اما در صورت برخورد با خودرو دیگر نیازمند برخورداری از امکانات و تجهیزات ایمنی خاصی است که خودروسازان جنوب به عنوان آپشن برای مینور در نظر گرفته اند . مشتریان مینور کوپه ویا مینور C کبریولت می توانند با انتخاب امکاناتی نظیر سیتسم ترمز ABS ، سیستم ترمز EBD ، ایربگ راننده و سرنشین جلو و سنسور دنده عقب بر روی سپر تجهیزات ایمنی کاملی را روی خودرو مورد نظرشان داشته باشند . لازم به ذکر است مینور در تیپ پایه به هیچکدام از امکانات گفته شده مجهز نیست و برای انتخاب این آپشن ها مشتریان باید مبلغی اضــــافه بر قیمت خودرو پرداخت کنند .

امکانت و تجهیزات

تیپ پایه مینور علاوه بر ترمز های دیسکی در 4چرخ به سیستم بخاری و سیستم صوتی پایه تجهیز خواهد شد. مشتریانی علاوه بر این موارد میتواننــــد سقف پانورامیک ، سیستم صوتی پیشرفتهتر و همچنین کولر را به عنوان آپشن های دیگر روی مینور نصب کنند . مدل کبریولت مینور در حالت پایه به Soft Top تجهیز شده و مشتریانی که علاقه مند نصب Hard Topبر روی این خودرو هستند می توانند با پرداخت مبلغ 700 هزار تومان ، این آپشن را بر روی خودرویشان نصب کنند .

قیمت و زمان عرضه

مدل کبریولت مینور حدود 2 میلیون تومان از نوع کوپه ارزان تر است . این خودرو در صورت ارائه به صورت برقی با قیمت پایه 11.5 میلیون تومان و در صورت انتخاب نوع بنزینی با قیمت پایه 6.800 تا 7 میلیون تومان در دسترس مشتریان خواهد بود . خودروسازان جنوب زمان پیش فروش این خودرو را در بازار مهر ماه سال جاری اعلام کرده و احتمالا این پیش فروش با پرداخت مبلغ 5 میلیون تومانی آغاز خواهد شد . مینور هم اکنون در مرحله کسب استاندارد های لازم برای شماره گذاری در ایران به سر می برد و بر اساس وعده مسئولان خودروسازان جنوب تا اواخر سال جاری به خیابان ها می آید . بر اساس برنامهریزی های صورت گرفته مینور در منطقه اقتصادی شیراز به صورت انبود به تولید خواهد رسید و خودروسازان جنوب قصد دارد برای تامین نیاز مشتریان مینور تا اواسط سال جاری در هر یک از استان ها یک نمایندگی فعال دایر نماید و حتی در صورت قطع تولید تا 10 سال به صورت تضمینی قطعات مورد نیاز مشتریان مینور را با قیمتی ارزان تامین کند . خودروسازان جنوب مینور را با گارانتی بدون محدودیت دو ساله به بازار عرضه می کند .

تولید مشترک مینور در ایران ، چین و آمریکا

بر اساس قرارداد منعقد شده بین شرکت خوردوسازان جنوب و شرکای طراحی مینور در دو کشور چین و آمریکا ، سالانه 30 هزار دستگاه از این خودرو به تولید خواهد رسید که 40 درصد آن یعنی حدود 12 هزار دستگاه سهم ایران است . چین و آمریکا نیز هر کدام 30 درصد از تیراژ مذکور را در کشورشان عرضه می کنند .

بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ، 70 درصد مراحل تولید مینور در چین صورت خواهد گرفت و 30 درصد باقی مانده که شامل نصب قطعات اتاق و برخی تجهیزات می شود در محل کارخانه خودروسازان جنوب صورت خواهد گرفت.

منبع : عصر خودرو

One Mania
19-06-2011, 10:39
این خودرو بدرد خانواده ها نمی خوره. فقط دو نفر ظرفیت. سرعت هم که نداره. خلاصه باید خیلی پیشرفت کنه.

Lady parisa
19-06-2011, 10:42
خب زندگی هدفمند همینه دیگه!!گذشت اون زمانااااااااااااا

:31:
:27:

rami_hemi
19-06-2011, 10:50
این خودرو بدرد خانواده ها نمی خوره. فقط دو نفر ظرفیت. سرعت هم که نداره. خلاصه باید خیلی پیشرفت کنه.
کی این خودروی ارزان قیمت جا می افته توی ایران؟ کی یاد میگیرم که دیگه خودروی خانوادگی و شهری باهم فرق دارن ؟ ببخشید شما وقتی میر ید خرید با کل خانواده میرید ؟
خودروی خانودگی و شهری چقدر باهم تفاوت دارن
پیشرفت همینه . دو نفر جا هم برای ماشینی که قراره باهاش برید شلوغترین نقطه شر پارکش کنید خریدتون رو بکنید و با کمترین میزان مصرف سوخت و در ایمنی کامل با سرعت مطمئن شما رو به خونه برگردونه
نه اینکه با یه ماشین سدان فول سایز لوکس بریم یه نوشابه بخریم خودشم با سرعت سر سام اور
کی میخوایم این رو یاد بگیرم ؟

mohamad skystar
19-06-2011, 11:41
ماشین شهری و خوش دستیه.الان خودروساز ها نمونه هایی تو این مایه در دست تولید برای سالهای آینده دارن.
ناقلا چه رینگ و لاستیکی داره!:5:
این خودروها خیلی برای مصارف شهری خوب جواب خواهند داد و کمک میکنن به کاهش آلودگی کاهش ترافیک همچنین کاهش تصادفات وحشتناک کاهش مصرف سوخت و مزایای دیگه.
جالب بود امیدوارم طرح های جدیدتری هم به بازار خودرو عرضه بشه.

Pami
19-06-2011, 11:53
قیمت جهانی این تیپ ماشین ها چقدره ؟ فک نکنم بیشتر از 3 هزار دلار باشه

One Mania
19-06-2011, 12:35
کی این خودروی ارزان قیمت جا می افته توی ایران؟ کی یاد میگیرم که دیگه خودروی خانوادگی و شهری باهم فرق دارن ؟ ببخشید شما وقتی میر ید خرید با کل خانواده میرید ؟
پیشرفت همینه . دو نفر جا هم برای ماشینی که قراره باهاش برید شلوغترین نقطه شر پارکش کنید خریدتون رو بکنید و با کمترین میزان مصرف سوخت و در ایمنی کامل با سرعت مطمئن شما رو به خونه برگردونه
نه اینکه با یه ماشین سدان فول سایز لوکس بریم یه نوشابه بخریم خودشم با سرعت سر سام اور

بابا بیا بزن تو گوشم.
شما درست ببین من چی نوشتم. من که ننوشتم بدرد خرید نمی خوره. من گفتم خودروی خانواده نیست.
ما در سال معمولا دو تا مسافرت دور میرویم. و از عید به بعد هم که هوا خوبه هر هفته گردشی که حدود 100 الی 200 کیلومتر مسافت داره. 5 نفر هم هستیم خوب حالا چطور 5 نفر با وسایل سفر با این ماشین جابجا بشیم.
در ضمن خرید خانه را هم پیاده میشه رفت از مغازه سر خیابان گرفت. شما بهتره یاد بگیری که کلا برای خرید نوشابه اصلا از هیچ نمونه ماشینی استفاده نکنی. خرید های مهم را هم می تونید اخر هفته یا حتی آخر ماه، همگی بروید یک فروشگاه بزرگ و هر چه می خواهید خریداری کنید و برگردید تا مجبور نباشی هر روز برای یک نوشابه چنین ماشینی سوار شوید.
حالا روش من به صرفه تره یا خرید یک ماشین اضافه اون هم فقط برای خرید.
OK

Lady parisa
19-06-2011, 12:41
بهتره ما ماشین و با بار ترافیکی خودمون جاده هامون و دست فرمونی که داریم بسنجیم!

وقتی توی خود تهران با دنده 3 دیگه نهایت نمی تونی راه بری! چه توقع داری شما از ماشین! سرعت و ....
توی 3 روز تعطیلی کلی آدم کشته میشه! مثلاتوی جاده ! نه خیابون و شهر

One Mania
19-06-2011, 13:23
بهتره ما ماشین و با بار ترافیکی خودمون جاده هامون و دست فرمونی که داریم بسنجیم!

وقتی توی خود تهران با دنده 3 دیگه نهایت نمی تونی راه بری! چه توقع داری شما از ماشین! سرعت و ....
توی 3 روز تعطیلی کلی آدم کشته میشه! مثلاتوی جاده ! نه خیابون و شهر

کشته شدن بیشتر مربوط به طرز رانندگی کردن راننده ها هست. مخصوصا الان که به هرکس به راحتی گواهینامه می دهند. مردم همه راننده نیستند و بیشتر فرهنگ رانندگی ندارند.
به خاطر همین حرف من فردا قیمت گرفتن گواهینامه میشه 500 هزار تومان. اما فرقی در آموزش نمی دهند.

rami_hemi
19-06-2011, 13:31
دوست عزیز نمیدونم شما چرا گیر دادین
کاش امضا خودم رو پاک کردم
شما اعتقاد دارید این ماشین پیشرفت نکرده پس بریم اسمارت رو بندازیم تو سطل آشغال
من میگم مشکل شما توی طرز فکرتون هستش من خودم هم ماشین بزرگ . فول سایز رو واسه آخر هفته و مسافرت و مسیرهای طولانی استفاده میکنم
جواب من به شما واسه این طرز فکرتون بودکه شما فکر میکنید هر چیز کوچیکی ناقص هستش سرعتش کمه پس ماشین به درد بخوری نیست
واقعا من نمیدونم چرا دارم بحث میکنم با شما شما بر میگردید واسه من پیاده روی توصیه میکنید. یا من نتونستم حرفم رو برسونم یا شما نخواستید دقیق بخونید.
بحث رو منحرف نکنید در مورد این خبر بحثی دارید بفرمایید
بحث نحوه رانندگی رو جای دیگه میکنیم .

Aref_2008
19-06-2011, 13:58
من میگم مشکل شما توی طرز فکرتون هستش من خودم هم ماشین بزرگ . فول سایز رو واسه آخر هفته و مسافرت و مسیرهای طولانی استفاده میکنم
جواب من به شما واسه این طرز فکرتون بودکه شما فکر میکنید هر چیز کوچیکی ناقص هستش سرعتش کمه پس ماشین به درد بخوری نیست
واقعا من نمیدونم چرا دارم بحث میکنم با شما شما بر میگردید واسه من پیاده روی توصیه میکنید. یا من نتونستم حرفم رو برسونم یا شما نخواستید دقیق بخونید.

من برای هر دو شما تشکر زدم!
حرف شما درست ولی نباید حرف اون آقا{One Mania} رو نقل و قول می کردید!
مگه One Mania چی گفت؟ گفت این ماشین برای خانواده خوب نیست بعد شما میاید میگید فرهنگ اینجور ماشین ها رو نداریم!اصلا ربطی نداشت!

ولی حرف شما رو قبول دارم که برای خرید یه ساندویچ و نوشابه ماشین به این بزرگی رو از خونه بیرون میاریم و شهر رو آلوده می کنیم با اون بار ترافیکی بالاش! :13:

rami_hemi
19-06-2011, 14:16
میگم من بد جواب دادم دیگه
میگم اصلا این ماشین ها واسه استفاده جمعی خانواده طراحی نشدن اینها بیشتر برای حمل و نقل درون شهری طراحی شدن
اصلا بنیان قیاس شما درست نیست
همین معضل در مورد ماتیز ام وی ام هم وجود داشت

One Mania
19-06-2011, 14:17
دمت گرم. شما متوجه شدی من چی گفتم. من حرف اشتباهی نزدم. اصلا کاری به کسی نداشتم. من فقط نسبت به وضعیت خودم نظر دادم. و فکر کنم نظرم هم درسته. ولی من نگفتم که این ماشین اصلا بدرد نمی خوره. اول کارش هست و واقعا باید پیشرفت کنه. بشه مثل ماشین هایی که کشورهای خارجی ساخته اند هم برقی هست هم بنزین. سرعت با برق هم 90 کیلومتر ذکر شده تازه ماشین های شاسی بلند و قدرتمند. برای همه کاری هم خوبه هم داخل شهر و هم بیرون شهر و ...

Aref_2008
04-07-2011, 22:14

Ship Storm
04-07-2011, 22:44
آینه های جانبی دقیقا مثل آینه های MVM هست انگاری

soooot
09-07-2011, 23:02
سلام
هر کسی که سوار MVM 110 شده باشه با یه نگاه متوجه میشه که نصف بیشتر وسایل این خودرو وسایل یه MVM110 هست که از روی MVM110 باز کردن و بستن روی این، بسیاری از قسمت های داشبورد و کلید های برف پاک کن و چراغ و... چراغ های جلو و عقب و در عقب و... و... و... همه مال mvm 110 هست.
مطمئنا این خودرو تا ابد در فاز آزمایشی میمونه و فقط برای خبر سازی و اینکه بگن بله مثلا تحریم ها تاثیری نداره و ما از نظر علمی فلان و فلون هستیم و از مریخی ها هم بهتر تریم ساخته شده.

این قطعه قطعا ساخت داخل هست:

Penryn
10-07-2011, 00:19
بابا بیا بزن تو گوشم.
شما درست ببین من چی نوشتم. من که ننوشتم بدرد خرید نمی خوره. من گفتم خودروی خانواده نیست.
ما در سال معمولا دو تا مسافرت دور میرویم. و از عید به بعد هم که هوا خوبه هر هفته گردشی که حدود 100 الی 200 کیلومتر مسافت داره. 5 نفر هم هستیم خوب حالا چطور 5 نفر با وسایل سفر با این ماشین جابجا بشیم.
در ضمن خرید خانه را هم پیاده میشه رفت از مغازه سر خیابان گرفت. شما بهتره یاد بگیری که کلا برای خرید نوشابه اصلا از هیچ نمونه ماشینی استفاده نکنی. خرید های مهم را هم می تونید اخر هفته یا حتی آخر ماه، همگی بروید یک فروشگاه بزرگ و هر چه می خواهید خریداری کنید و برگردید تا مجبور نباشی هر روز برای یک نوشابه چنین ماشینی سوار شوید.
حالا روش من به صرفه تره یا خرید یک ماشین اضافه اون هم فقط برای خرید.
OK

من برای هر دو شما تشکر زدم!
حرف شما درست ولی نباید حرف اون آقا{One Mania} رو نقل و قول می کردید!
مگه One Mania چی گفت؟ گفت این ماشین برای خانواده خوب نیست بعد شما میاید میگید فرهنگ اینجور ماشین ها رو نداریم!اصلا ربطی نداشت!

ولی حرف شما رو قبول دارم که برای خرید یه ساندویچ و نوشابه ماشین به این بزرگی رو از خونه بیرون میاریم و شهر رو آلوده می کنیم با اون بار ترافیکی بالاش! :13:

دمت گرم. شما متوجه شدی من چی گفتم. من حرف اشتباهی نزدم. اصلا کاری به کسی نداشتم. من فقط نسبت به وضعیت خودم نظر دادم. و فکر کنم نظرم هم درسته. ولی من نگفتم که این ماشین اصلا بدرد نمی خوره. اول کارش هست و واقعا باید پیشرفت کنه. بشه مثل ماشین هایی که کشورهای خارجی ساخته اند هم برقی هست هم بنزین. سرعت با برق هم 90 کیلومتر ذکر شده تازه ماشین های شاسی بلند و قدرتمند. برای همه کاری هم خوبه هم داخل شهر و هم بیرون شهر و ...
عزیزم آقای rami_hemi درست میگن. مشکل از خودرسازان نافهم ماست که سالهای ساله به مردم ایران فهموندن ماشین = وسیله ی نقلیه ای حتماً 4 درب - خانوادگی - با موتور ضعیف و مصرف بالا - حتماً هم باید سقف داشته باشه و اینکه بهیچوجه کابریولت نباید نباشه بماند بلکه سانروف داشتنش هم معصیته - و الی آخر. شمایی که جوون و مجردی در این کشور حق نداری مثل جوونهای مجرد سایر کشورهای روی کره ی زمین سوار یه خودروی جمع و جور کوپه ی دو نفره شی. برای یه دانشگاه یا سر کار رفتن یا انجام کار داخل شهر مجبوری یه سواری بزرگ با 4 تا درب!! و 4 تا صندلی!! بخری در حالیکه 2 یا 3 تا صندلی و دو تا درب اضافه الکی داری با خودت راه میبری! و چقدر بیجهت در بالا رفتن وزن و مصرف ماشین و بزرگتر شدن بیخود ابعاد ماشین تأثیر داره رو کسی توی این مملکت اهمیت نمیده. البته شاید آزاد شدن قیمت بنزین در اینده باعث شه همه اهمیت بدن:27: حتی پروژه ی جوان پسند سمند کوپه بعد از سالهای سال از حالت نمونه سازی یه قدم جلوتر نرفت.... چراشو خودت بفهم دیگه. یه اشاره ی مختصر میکنم بقول قدیمیها: العاقل یک اشاره: همه جای کشور ما از صف اتوبوس تا پارک روی اسم جنابعالی تا وقتی مجردی یه ضربدر قرمز پر رنگ هستش و فقط وقتی متآهل شی و چند تا بچه هم بیاری اون ضربدر قرمز برداشته میشه!

حالام که یه سنت شکنی که نه یه معجزه رخ داده و با ورود خودروی جمع و جور شهری موافقت شده اون مشکل ذهنیتی که گفتم خودروسازها چند دهه هست توی ذهن من و شما و پدرانمون کاشتن, اون ذهنیته نمیذاره یه همچین وسیله ی نقلیه ای رو ماشین بدونیم. گفتم که مشکل از من و شما نیست.

فرض کن من مجرد باشم و میخوام الان برم سر کار. چرا باید یه سدان 4 در بزرگ با کلی صندلی اضافه و تبعاً طول و وزن بیشتر را مجبور باشم توی خیابونهای تنگ و شلوغ شهر هر روز و هر روز با خودم بکشم راه ببرم؟؟

ضمناً بد نیست بدونی اسمارت فورتو مدل 2007 طی ازمون موسسه ی euroncap در تست تصادف جلو و پهلو به ترتیب امتیاز 12.9 و 14 رو گرفت

در حالیکه زانتیا با اون هیکلی که دو - سه برابر اسمارت هست به ترتیب امتیازهای 3 و 6 رو گرفته!!

پس ایمنی یک خودروی کوچک شهری میتونه از یک خودروی بزرگ و قدیمی خیلی بهتر باشه و نباید جثه ی کوچکترش گولتون بزنه. برین ویدئوهای یوتیوب دریفت کشیدن Smart Diablo توی سرعتهای بالا که هیچ ماشینی نمیتونه انجام بده یا مسابقه ی Smart Diablo vs Ferrari رو ببینین تا تواناییهای بالقوه ی این کلاس خودرویی دستتون بیاد.

البته Minor نه قیمت خوبی داره تا ملت ازش استقبال کنن و نه از هیچ نظر قابل مقایسه با اسمارت هست و حتی ممکنه در اثر مشکلات کیفیتی و یا ایمنی پایینش اسم خودروهای کلاس کوچک شهری رو چنان به گند بکشه که در اینده اگه اسمارت وارد شد و به بهای رایگان هم فروختن کسی نره سراغ این کلاس. چون خودروسازان ما همیشه نشون دادن دنبال جنس اشغال میرن.

1navid
20-07-2011, 18:27
من گفتم قیمتش زیز 3 تومنه این که نشد ارزون؟؟!!

osmaan
20-07-2011, 21:06
فوق العاده گرونه مخصوصا با این کیفیتی که قطعاتش داره

hsnklvnd58
01-08-2011, 06:51
به نظر من نوع بنزینی اگر با قیمت زیر سه میلیون عرضه بشه موفق خواهد بود.

SIMON137
03-08-2011, 16:57
الان ، اسمارت مردم ما شده پراید و 206
خیلی ها هم دارن به موتور رو میارن

s_sarvi
03-08-2011, 18:12
کجاش ارزون قیمته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم با سوادی این و 7 م قیمت زده ؟ لا اله الله هر چی نمیخوای چیزی بگی نمیزارن که....

rami_hemi
05-08-2011, 10:47
دوستان خواهشا اظهار نظرهای سنجیده بکنن
از روی ظاهر بحث نکنن . کمی دقیق مطالعه کنید

moosavi4592
07-08-2011, 00:51
هر چی باشه از پراید که بهتر نیست:5:

peaceful1
15-08-2011, 19:38
این جامعه ایی که ما داریم آخرش معلومه ازش چی درمیاد اگه ارزون باشه دو نفره هم که هست یه سری جوون 18 ساله پول تو جیبیشون رو جمع میکنند به درد خانواده و این ها هم که نمیخوره و....
فقط امیدوارم صدای بوقش آزار دهنده نباشه.:27:

Mohsen_PC911
08-10-2011, 11:24
خودرو سازی ایران یعنی : چند تا ماشین بر میدارن بعد بدنه و تو دوزی داخل رو بر میدارن میزارن سر یه ماشین دیگه مثل پراید و چند تا ماشین دیگه که هر وقت یه مدلشون بیرون میاد ولی به جز تغییرات ظاهری که از یه ماشین دیگه برداشتن زدن روش هیچ تغییر دیگه ای نکرده :32::weird::24:

_LOVE_CODER_
13-10-2011, 03:52
70 درصد مراحل تولید مینور در چین صورت خواهد گرفت و 30 درصد باقی مانده که شامل نصب قطعات اتاق و برخی تجهیزات می شود در محل کارخانه خودروسازان جنوب صورت خواهد گرفت.

این الان کجای تولیدش مشترک با امریکاست ؟

مینور همانند یک جاروبرقی سیم شارژ و دوشاخه ای دارد که با اتصال به هر نوع پریزی در عرض 6 ساعت باتری های خالی این خودرو را شارژ می کن

طرف پیاده بره زودتر میرسه :31:

پیشرانه بنزینی با مصرف کمتر از 3 لیتر

خودروسازان جنوب علاوه بر موتور الکتریکی امکان انتخاب موتور بنزینی کم مصرف با حجم 250 سی سی را نیز در اختیار مشتریان گذاشته است .پیشرانه تک سیلندر این خودرو توانایی تولید حداکثر قدرت 18 اسب بخار را داراست و این مدل از مینور با ظرفیت باک 18 لیتری مصرفی زیر 3 لیتر در سیکل ترکیبی را به ارمغان می آورد . همانند نسخه الکتریکی ، موتوربنزینی نیز توانایی دستیابی به حداکثر سرعت 40 کیلومتر در ساعت را داراست. گیربکس در نظر گرفته شده برای تیپ بنزینی در سه حالت D برای حرکت به سمت جلو ، N برای حالت خلاص و Rبرای حرکت به عقب طراحی شده و نیرو را همانند مدل الکتریکی به چرخ های عقب منتقل می کند .
چه خبره نسبت به حجم موتورش و سیلندرش و قدرت خروجیش خیلی زیاده مصرفش !

در مورد تصادف و ایمنی هم که هیچی نگم بهتره !

با این مشخصات و قیمت شانسی این ماشین تو بازار نداره

GAME-GTR
20-10-2011, 15:38

یه دوتا دستی هم اون وسطا میکشیم ... کی به کیه ؟ :21::41:

ptb
23-11-2011, 16:31
این کجاش ارزونترینه؟
نکته پرایدو ماشین حساب نکردید؟
در ضمن شما گفتید خودرو موتورم خودرویه. حالا اینا مهم نیست.
کی میاد انقدر پول بده برایه یه ماشینه کم مصرف یا اصلا بی مصرف که حد اکثر 40 تا میره اونم فقط دو سر نشین. تازه خدا به 0 تا 40ش رحم کنه. حتما فقط تو زمینه مسطح بدونه وزش باد بعده 10 - 15ثانیه میخواد برسه به 40؟ کسی اطلاعاته دقیق از شتابش نداره؟
بعید میدونم یه انجینه 250 سی سی که روش اتاقه مصرفش 3 باشه. مخصوصا که تک دندستو همیشه دور بالا میچرخه.
من باشم اگر قیمت برام مهم باشه پراید کارکرده میگیرم. اگر مصرف ام وی ام، اگر هم هم قیمت هم مصرف یه موتور میخرم تازه تو ایران رسمه 5 - 6 ترکه سواره موتور میشن. دیگه از این بهتر چی؟:31:

Lady parisa
23-11-2011, 16:55
دوستان لطف کنن یه نیگا به همین تاپیک و عکساش بندازن!

حداقل سوای اسم کارخونه ی ماشین ظاهر بعضی از عکسها(ماشینها) نشون میده که نقلی و جمع و جوره!
خب اگه ماها اصرار داریم که پراید سوار شیم دیگه حرفی نمی مونه!

نمایشگاه 2011 لس آنجلس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ptb
24-11-2011, 22:46
دوستان لطف کنن یه نیگا به همین تاپیک و عکساش بندازن!

حداقل سوای اسم کارخونه ی ماشین ظاهر بعضی از عکسها(ماشینها) نشون میده که نقلی و جمع و جوره!
خب اگه ماها اصرار داریم که پراید سوار شیم دیگه حرفی نمی مونه!

نمایشگاه 2011 لس آنجلس

واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااای ، دوسته عزیز شما شورلتو با این ماشین مقایسه میکنید؟:19:
یه بار دیگه به شورلت توهین کنید یا خودمو میکشم یا دستم به شما که نمیرسه بازم خودمو میکشم.:44:
آخه کجایه شورلت جمو جوره؟ شورلته بد بخت که از اول عمرش تا حالا ماشین کوچیک تر از تانک نزده.:20:
دوسته عزیز شورلته ولتا سرعتو قدرتش از خیلی از ماشینایه حتی بنزینیه ما بهتره.
اگر خواستید میتونم دقیقشو براتون گیر بیارم. این ماشین شدیدن پیشرفتست. در ضمن این خودرو هیبریدی هست .
اما تا جایی که من متوجه شدم این خودرویه ایرانی در دو مدله الکتریکی و بنزینی فقط با موتوره ضعیف تر طراحی شده و داره به این قیمت فروخته میشه.
دوستان مدله 250 سی سی این خودرو رو با موتوره بنزینی. 7-8 تومن اگر اشتباه نکنم. قیمت دادن.
250 سی سی برایه یک خودرو که بدنه داره کمه. مگر اینکه بدنش شدیدن سبک باشه. احتمالا این خودرو از کاربراتور بهره میگیره. که همین باعث به صرف نبودن مصرفه خودرو نسبت به کاراییش میشه. مخصوصا که تک دنده هم هستو همیشه دوره بالا میچرخه. البطه مدل الکتریکیش که کاملا برقیه. اما بازم به این قیمت؟
یکم زیادی دارن زیاد میگن. حاضرم قسم بخورم برایه خودشون نصفه اینم در نمی یاد.
من از مدله الکتریکیش اطلاعاته دقیقی ندارم.
اما مدله بزینیش مثل باقیه ماشیناست اما شدیدن سبکترو کم تجهیزات تر. اونم با یک انجینه 250 سی سی ، اونایی که مکانیک خوندن میدونن چی میگم. این ماشین نصفه قیمتشم قیمت نداره.
شما از قیافه ی این ماشین خوشت اومده. اما باور کنید وقتی مجبور باشید از این وره شهر با سرعته 40 برید اون وره شهر اونم تو گرما ، سرما، زمستو، تابستون حرفه منو درک میکنید. من نمی خوام به این ماشین توهین کنم. مدله الکتریکیش محشره ادم مواقعی که عجله نداره گردش میره. میخواد بره خرید و ... خوب 100 در 100 سرعت مهم نیست و واقعا کاربردیه و خیلی کمک میکنه. شما فکر کنید همه ی مردم با ماشینایه این جوری و الکتریکی برن بیرون. چقدر هوا خوب میشه. تازه کلی به اقتصاده خانواده کمک می کنه. اما نه به این قیمت. این خودروها باید به قیمته معقولی به فروش برسن ، همه میدونن هزینه ی ساخته یه همچین ماشینایی انقدر نمی شه. حتی اگرم بشه مردن ام وی امو پرایدو بیشتر قبول دارن .حد اقل قیمتش پایین تره سرعت بالاتر مصرفشون پایین. کولر داره. بخاری داره ،بیرون شهرم تو سر بالایی اذیت نمی کنه. این خودرو حد اکثر سرعتش 40 اعلام شده ، طبقه گفته ی دوستان حالا به مدت زمانی که طول میکشه به چهل برسه کار ندارم. اما فکر کنید ماشین دوتا سر نشینه سنگین داشته باشه به نظرتون تو سر بالایی چند تا میره؟
بازم میگم من شدیدن موافق این خودرو ها هستم اما با قیمت عادلانه.
میدونم به این تاپیک مربوط نمی شه به همین دلیل از همه معذرت می خوام اما این عکسایه شورلته ولتارو بارایه مقایسه یا اشنایی دوستان میزارم. گفتم نیازی نیست اپیکه جدید باز کنم. چون اطلاعاته دقیقی از این خودرو ندارم اما اگر لازمه خوده دوستان زحمته انتقالشو بکشن. بازم عذر می خوام.:11:

اینم چند تا عکس دیگه که برایه اینکه سرعته لود صفحه کم نشه ادرسشو میزارم اگر کسی دوست داشت اینم باقیه عکسا

pishooo2
16-02-2012, 17:00
دوست عزیز به نسبت قیمت 12 میلیونی و 7 ملیونی این خودرو اصلا به نسبت خودرو های موجود در بازار و سطح درامد مردم نمیصرفه که بخوای واسه یه خودروی شهری این پول رو بدی اگه قیمتش مثلا 2 تا 3 تومن بود اره میصرفید که یه ماشین شهری داشته باشی
طرز فکر مردم هم به نسبت سطح درامد و قیمت و ....هستش واگر نه ایرانی ها ار دیرباز فکرشون از همه دنیا بهتر و بیشتر کار میکرده
با این طرز زندگی توقع تفکر نداشته باش

Zoroastrian
19-03-2012, 14:15
این ماشین به نسبت قیمتش نمی صرفه 12 میلیون وحشتناکه ...:19:

behnaam
26-04-2012, 19:19
سلام.قصد اسپم ندارم.اما اگر بخوام با 40 km/h برم جایی پیاده میرم یا یه دوچرخه خوب میخرم که ورزش هم هست. شخصا توی شهر نیاز دارم بین 40 الی 90 تا سرعت برم. هر وقت تونست با امنیت پراید 90 تا بره،صدی 3.5 بسوزونه و 5 میلیون قیمتش بشه میشه رو خریدش بجای موتور سیکلت فکر کرد.

آدم مگر تیر تو مغزش خورده 10 تومن بده واسه این اسباب بازی! 3 تومن میدی یه پراید کره ای (که از سایپا خرید نکرده باشی :D )میگیری 2 تومن ام خرجش میکنی میشه مثل روز اول!
بله خیلی خوبه که یه خودرو مثل ام وی ام البته نه با اون چهره یه مسخره اش.ایران بتونه تولید کنه و تو رنج قیمت 5 تومن به مردم بفروشه.اما این خودرو یی که انگار کاردستیه حرفی برای گفتن نداره.

پیشاپیش از دوستانی که از من بخاطر بی فرهنگی(فرهنگ شهر نشینی و رانندگی)ناراحت میشن عذر میخوام.