ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جام کردن فن پاور

ebrahimjan
19-06-2011, 06:17
امروز صبح که سیستمم رو روشن کردم دیدم یه صدای عجیبی ازش میاد بررسی که کردم دیدم که فن پاورم کار نمیده بنابراین پاور رو باز کردم دیدم که فن پاور خیلی صفت شده و به کندی میتونم با دست حرکتش بدم می خواستم ببینم چطور میتونم اون رو تعمیر کنم و آیا امکان عوض کردم فن پاور وجود داره در هر دو مورد اگه میشه من رو راهنمایی کنید؟

jafarian
19-06-2011, 06:33
اول ازهمه داخل پاورباهوای فشرده گردگیری کنیددرمرحله پیچهای فن پاوربازکنید اگرکابلش ازطریق سوکت روی برپاور وصله اونم ازبرد جدا کنید بعد برچسب زیر فن پاوربردارین قسمت مرکزی فن یکم روغن بریزین بادو تا انگشت خودتون یکم فن بچرخونید بالا و پایین بدین درآخرم بزارین سرجاش تست کنید ببینیدبازم به همون صورته اگر مشکل برطرف نشدباید فن چنج کنید:20:

ebrahimjan
19-06-2011, 22:35
اول ازهمه داخل پاورباهوای فشرده گردگیری کنیددرمرحله پیچهای فن پاوربازکنید اگرکابلش ازطریق سوکت روی برپاور وصله اونم ازبرد جدا کنید بعد برچسب زیر فن پاوربردارین قسمت مرکزی فن یکم روغن بریزین بادو تا انگشت خودتون یکم فن بچرخونید بالا و پایین بدین درآخرم بزارین سرجاش تست کنید ببینیدبازم به همون صورته اگر مشکل برطرف نشدباید فن چنج کنید:20:

این کار رو انجام دادم که یکم بهتر شد ولی سرعت دورش خیلی کم بود برای همین رفتم یکدونه ی دیگه خریدم حالا یه مشکل عجیب دارم زمانی که فن جدید به پاور می زنم درحالی که هنوز روی اون رو نبستم فن چند لحظه می ایسته و بعد حرکت می کنه ولی اگه پاور رو روی کیس نصب کردم منظورم پشت کیس هست فن چند لحظه می ایسته و باید با دست اون رو حرکت بدم و بعد از حدود نیم تا یک ساعت دوباره فن stop می کنه لطفا بگید مشکل از پاوره یا فنه.