PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSI - GeForce GTX 470 Twin Frozr OR pny-quadro 600 ????

x4n
18-06-2011, 23:14
سلام دوستان عزيز

خوبيد ؟؟

ببخشيد من در انتخاب اين 2 كارت گير كردم

كاربرد :‌ گرافيك 3 بعدي ( مايا ) ، افترافكت و بازي

به نظرتون كدوم بهتره ؟ چرا ؟؟

راسته كه ميگن GTX 470 بهتره ؟‌

xzero
19-06-2011, 11:39
کارتهای گرافیک QUADRO انویدیا و FIREPRO ای ام دی مخصوص نرم افزارهای سه بعدی ساخته شدند و در نرم افزارهای سه بعدی نسبت به کارتهای معمولی فوق العاده بهتر عمل میکنند ولی در صورت خرید اینجور کارتها باید فکر بازی کردن رو از سرتون بیرون کنید !
یا بهتر بگم اینجور کارتها به همون اندازه که تو نرم افزارهای سه بعدی خوب عمل میکنند توی بازی ضعیف کار میکنند !

در واقع اگه بازی هم میکنید بهتره از کارتهای معمول استفاده کنید !

GTX 470 جزو کارتهای سری قبل انویدیا هست و بهتره شما کارتتون رو از سری 500 انویدیا انتخاب کنید !

شما بودجتون رو ذکر کنید تا بنده و بقیه ی دوستان بهتر راهنماییتون کنیم !

x4n
19-06-2011, 13:00
ممنون xzero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز

اين سيستمي هست كه من ميخوام بخرم :‌

Cpu: Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
Motherboards : ASUS - P8P67 PRO
Ram: 4 * 4 GB (corsair vengeance blue or Patriot Viper or Kingstone Hyper) bus 1600 ( or 2*4 )
Vga: pny-quadro 600 -> - MSI - GeForce GTX 470 Twin Frozr

Hard: Segate Barracuda 7200.12
Monitor ASUS - 23" - MS238H – LED
Mouse : A4Tech XL-750BK
Keyboard : FCR-5700 Rana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Silver)
HEADSET : PHILIPS SHM7110U
Case : GREEN - Falcon

بودجه ؟ نميدونم توي همين حدودا باشه

و يه چيز ديگه ، فقط و فقط ميخوام انویدیا بگيرم

گفتم كه كاربرد : كارهاي گرافيكي 3 بعدي ( مايا به صورت حرفه اي ) ، رندر حرفه اي ، افترافكت و 100% بازي ( چون اهل بازي هستم:31: )

هسته هاي Cuda و GPU واسم خيلي مهمه ( براي رندر رئال تايم )

jack426
19-06-2011, 13:08
این کارت pny-quadro 600 کاربرد اون برای بازی نیست

Danitondar
19-06-2011, 13:23
کارت های Quadro حتی مدل های 4 میلیونیشون فریم پایینی در بازی میگیرند!شما GTX570 بگیرین باتوجه به مدل مادربورد! اگر خواستید بعدا بتونید یه 570 دیگه بگیرید و SLI کنید!چون گفتید اهل بازی هستید!پاور هم 785 جوابگو هست ولی برای اور کردن میتونید 885 گرین بردارید!

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

برای افزایش رندر هم میتونید یه SSD 60 GB تهیه کنید که سرعتی 10 برابر هارد دیسک دارد قیمتش هم چیزی دور و بر 150 هزار تومن است!

xzero
19-06-2011, 14:32
ممنون xzero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز

اين سيستمي هست كه من ميخوام بخرم :‌

بودجه ؟ نميدونم توي همين حدودا باشه

و يه چيز ديگه ، فقط و فقط ميخوام انویدیا بگيرم

گفتم كه كاربرد : كارهاي گرافيكي 3 بعدي ( مايا به صورت حرفه اي ) ، رندر حرفه اي ، افترافكت و 100% بازي ( چون اهل بازي هستم:31: )

هسته هاي Cuda و GPU واسم خيلي مهمه ( براي رندر رئال تايم )

سیستم خوبیه ! فقط پاور رو ذکر نکردید !

کارت گرافیک هم وقتی شما بودجتون رو مشخص نمیکنین کمی سخت میشه ولی تو همون حدود evga gtx 570 گزینه ی مناسبیه به قیمت 460 ! ضمن اینکه 480 عدد هسته ی CUDA داره !

x4n
19-06-2011, 19:32
سیستم خوبیه ! فقط پاور رو ذکر نکردید !

کارت گرافیک هم وقتی شما بودجتون رو مشخص نمیکنین کمی سخت میشه ولی تو همون حدود evga gtx 570 گزینه ی مناسبیه به قیمت 460 ! ضمن اینکه 480 عدد هسته ی CUDA داره !

ممنون ، پاور رو نميدونستم بايد چند بگيرم

فكر ميكنم 800 به بالا باشه نه ؟‌

همين كارت گرافيك 570 رو انتخاب كردم

يك سوال دارم اونم اينه كه ، Evga gtx 570 وCLUB - NVIDIA GeForce GTX570 با هم چه تفاوتي دارند ؟‌

اون يكي 500 تومنه

Danitondar
19-06-2011, 20:05
فرقي ندارند هردو رفرنس هستند ولي EVGA مطمئن تره!

xzero
19-06-2011, 20:26
ممنون ، پاور رو نميدونستم بايد چند بگيرم

فكر ميكنم 800 به بالا باشه نه ؟‌

همين كارت گرافيك 570 رو انتخاب كردم

يك سوال دارم اونم اينه كه ، Evga gtx 570 وCLUB - NVIDIA GeForce GTX570 با هم چه تفاوتي دارند ؟‌

اون يكي 500 تومنه

خواهش میکنم

توان مصرفی سیستم شما حدود 550 وات هست و از اونجایی که بهتره پاور انتخابی حدود 15 درصد از توان مصرفی سیستم توان بیشتری داشته باشه من GREEN 685B رو به قیمت 130 پیشنهاد میکنم !

اگه قصد کراس یا ارتقا ندارید این پاور بطور کامل جوابگو خواهد بود ولی در صورتیکه احتمالش وجود داره بهتره GREEN 885B بگیرید به قیمت 180 !

ضمن اینکه EVGA برند قابل اعتمادتری هست و بیشتر توصیه میشه ! شما هرکدوم رو چقدر قیمت گرفتید ؟!!

ess_1362
19-06-2011, 20:46
یک نکته ظریف :
موتور نرم افزاری ، نرم افزار مایا بشکلی بهینه شده که شما بیشترین کارایی را با کارتهای AMD بدست میارید
بعبارتی شما با خرید کارتهای FIRE PRO فقط در این نرم افزار کارایی بیشتری نسبت به پولی که پرداخت می کنید بدست میارید
من توصیه می کنم شما یک کارت FIRE PRO خریداری کنید برای کار با این نرم افزار و بعدا یک کارت متوسط به بالا مثل 6870 یا 6950 برای بازی بخرید و در کنار هم روی هر دو تا اسلات استفاده کنید

پ.ن : توصیه می کنم خیلی نسبت به انویدیا در کار با نرم افزار مایا تعصب بی جا به خرج ندی چون نتیجه تقریبا برعکس میده بسیار متضرر میشی:31:

mazoolagh
20-06-2011, 14:08
چون شما maya بصورت حرفه ای کار میکنین بد نیست یک نگاهی به لینک زیر بندازین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر میاد autodesk بصورت جدی به physx نگاه میکنه و پلاگین apex رو هم میتونین خودتون دانلود و تست کنین (رایگان هست)

در لینک پایین هم در مورد تبدیل نرم افزاری (تغییر درایور) کارتهای geforce به quadro توضیح داده شده

و یک گراف از نتایج این روش رو هم اینجا میتونین ببینین

با اینحساب شاید یک کارت قوی nvidia geforce بتونه هر دو نیاز شما رو پوشش بده

ess_1362
20-06-2011, 21:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]