مشاهده نسخه کامل
: كدوم بهتره؟mac or pc
Hamid..God
18-06-2011, 22:37
سلام من يه مدتي هست كه دارم براي خريد يه سيستم خوب تحقيق ميكنم و پول جمع ميكنم هر از چند گاهي هم ميرم براي خريد ولي هميشه نتونستم تصميم بگيرم گفتم يكم بيشتر جمع كنم تا بتونم سيستم بهتري بگيرم تا اينكه پولي كه الان دارم به ٦ مليون رسيده و يه گزينه ي ديگه به ليست خريدم براي انتخواب اضافه شده يه mac pro 12 core همه ميدونيم كه داستان سيستم هاي اپل كلا فرق ميكنه ولي من با اين پول ميتونم سيستم به مراتب قوي تر حد اقل روي كاغذ براي خودم جمع كنم ولي از جهت ديگه تو كار من تمام كسايي كه حرفه اي كار ميكنن از mac استفاده مي كنن براي همين دودلم
گفتم ماجرا رو اينجا هم مطرح كنم تا ببينم دوستان چه چيزي پيشنهاد ميكنن
PC or MAC
اگه سيتم pcرو پيشنهاد ميكنين يه سيستم هم با اين قيمت به من پيشنهاد بدين
كارمم طراحي داخلي ساختمان هست و البته نيازم مدلينگ و رندرينگ سه بعدي .
Hamid..God
19-06-2011, 20:13
خوب مثل اينكه كسي از سيستم هاي مك تو اين تاپيك خبر نداره
باز هم ممنون
mg_mahyar
20-06-2011, 11:46
ببین قطعات مک رو هم بقیه شرکتا میزنن و اون فقط جمع میکنه و سیستم عامل خودشو میزاره.
یک سیستم هامل مکسنتاش بخر و برو روی سیستمی که خودت بستی بریز.
ضمنا سیستم 12 هسته ای مک قیمتش بیش از این حرفاست.
شما میتونی مادربرد های چند پردازنده ای بخری یا اینکه دوتا سیستم رو شبکه کنی و اونجوری رندر بگیری. از اونا مهمتر اینکه مکس نسخه تحت مک نداره. اگر مایا کار میکنی مک خوبه ولی برای مکس نه.
اگر تصمیم به خرید گرفتی بودجتو مشخص کن تا کمکت کنیم.
a.akhtarirad
20-06-2011, 12:39
ببخشید بحث رو منحرف میکنم.
میشه بفرمایید چطوری میشه دو تا سیستم رو برای رندر شبکه کرد؟
امیر
Hamid..God
20-06-2011, 18:17
بودجم الان 4 تومن هست ولی تا آخر مرداد 2 تومن دیگه هم میتونم جمع کنم
نمیشه همون سخت افزار هایی که مک پرو داره رو تو بازار پیدا کرد و همونطوری جمع شون کرد؟
Hamid..God
20-06-2011, 21:42
راستي فقط كيس ميخوام بگيرم يعني ٤تومن براي
cpu
vga
ssd
hdd
mb
ram
pover
wifi card
br d
اين چيزا ديگه
اگه ميشه با توجه به نيازم كه تو پست اول زدم براي خريد يه سيستم مناسب راهنماييم كنيد
ممنون
mg_mahyar
21-06-2011, 19:01
میشه مثل همون جمع کرد ولی واقعا قطعات بهتری موجود هست تو بازار.
کافیه برید و چارت ها رو نگاه کنید.
چون زیاد هزینه میکنید قبل از معرفی باید چند مورد رو توافق کنیم.:
اول اورکلاک میکنید یا نه؟
دوم با این سیستم قرار هست بازی کنید یا نه چون گرافیک بازی با گرافیک رندر فرق داره.
سوم اگر قرار به شبکه کردن باشه نظرتون چیه؟ یعنی دوتا سیستم رو شبکه کنید که موقع رندر کاراشون تقسیم بشه
Hamid..God
21-06-2011, 19:28
یه بار یکی رو اور کردم زیر بار رندر بعد از 11 ساعت ترکید (برا اون 1700 خرج کرده بودم) برا همین چشم یکم ترسیده ولی باز اگه راه مطمئنی برا این کار هست گوش میدیم (هزینه ی اجراشم میدیم ولی تضمینی دیگه)
بازی هم دلم میخواد باشه (فکر کنم بشه دو تا کارت مختلف گرفت یکی برای بازی یکی برای رندر) ولی باز اگه لازم بشه حاضرم بیخیالش بشم
دردسر شبکه و این چیزا رو(چون خیلی از این چیزا سر در نمی یارم) نمیخوام رو دوشم بندازم ولی باز به گوشیم!
ممنون
mg_mahyar
21-06-2011, 20:10
اون تاپیکت رو دنبال کن جواب دادم ضمنا از تکرار تاپیک پرهیز بشه
Hamid..God
21-06-2011, 21:48
ممنون اون تاپيك رو زدم برا pc
گفتم تو يه بحث جديد دنبال بشه
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.