ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارهای دیجیتال پینتینگ من

T@Z
18-06-2011, 22:30
سلام ( در انتهای این پست لینک کار های دیگرو هم میزارم )
بلاخره یک کار دیجیتال پینتینگمو تموم کردم (کلا یکم تنبلم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظز یادتون نره!!!:31:

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

اینم خلاصه ای از مراحل کار یکم حجیمه!! پس اندکی صبر می طلبه تا لود بشه!!

کار دومم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس پیوست شد../یحیی

Maggy_P
19-06-2011, 18:47
باید بگم نسبت به کار قبلیتون ( همون چشمه) که دیده بودم خیلی بهتره. ولی باید بگم این کار به هیچ وجه کامل نیست. هنوز خیلی جای کار داره. تصویر خیلی ماته ، سایه های صورت خیلی ناقص هستن ، یک جوریه انگار حوصلتون نمیومده کار رو کش بدین زود تمومش کردین! :31:

ولی پیشرفتتون قابل توجهه. اگر میخواید حرفه ای تر بشید باید حوصله و پشتکارتون رو بیشتر کنید :46:
موفق باشید

T@Z
19-06-2011, 21:42
یک جوریه انگار حوصلتون نمیومده کار رو کش بدین زود تمومش کردین!
یه جورای باید بگم آره واقعا بعد یک مدت حوصله آدم سر میره الان که حجم فایل فتوشاپیشو نگاه کردم تقریبا 155 مگ شده بود البته یک دلیل دیگه هم داره وقتی مثلا الان رو بازو ها کار میکنم سه روز بعد میام میبینم یه جای کار با بقیه جاها نمی خونه!! حالا میای اینجای کارو درست کنی میبینی یه جای کار باز میلنگه در کل سزتونو درد نیارم از بس لایه رو لایه میاد که بعضی موقه ها خطوط اصلی کار گم میشن میدونم باید مرج کنمشون ولی بازم مشکل فراوان دارپیش میاد!! یه مانع دیگه ای که مزید بر علت هستش اینکه کسی نیست که ادم با هش مشورت کنه و واقعا دستی تو کار داشته باشه تو خود فورم همنمیشه هی پیام بزاری سوال بپرسی که اینجا رو چه کنم ایا خوب شده؟یا نه!!
در کل بازم مثل همیشه ممنون از نظزات فوق العده عالی شما:20:

Maggy_P
20-06-2011, 11:52
یه جورای باید بگم آره واقعا بعد یک مدت حوصله آدم سر میره الان که حجم فایل فتوشاپیشو نگاه کردم تقریبا 155 مگ شده بود البته یک دلیل دیگه هم داره وقتی مثلا الان رو بازو ها کار میکنم سه روز بعد میام میبینم یه جای کار با بقیه جاها نمی خونه!! حالا میای اینجای کارو درست کنی میبینی یه جای کار باز میلنگه در کل سزتونو درد نیارم از بس لایه رو لایه میاد که بعضی موقه ها خطوط اصلی کار گم میشن میدونم باید مرج کنمشون ولی بازم مشکل فراوان دارپیش میاد!! یه مانع دیگه ای که مزید بر علت هستش اینکه کسی نیست که ادم با هش مشورت کنه و واقعا دستی تو کار داشته باشه تو خود فورم همنمیشه هی پیام بزاری سوال بپرسی که اینجا رو چه کنم ایا خوب شده؟یا نه!!
در کل بازم مثل همیشه ممنون از نظزات فوق العده عالی شما:20:

خب نصیحت من اینه که وقتی میبینید داره اعصابتون خرد میشه و تمایل دارید زودتر طرحتونو سرهم بندی کنید ، کار روی طرح و بزارید کنار و یک بار دیگه که حوصله ی زیادی داشتید دوباره روش کار کنید.
چون از روی طرح معلومه که که هر قسمت رو نصفه نصفه کار کردید و جلو رفتید.
+
خطوط اصلی کار رو همیشه روی تمامی لایه ها قرار بدید و اپاسیتیش رو پایین بیارید تا کمرنگ تر بشه تا توی سایه زدن دچار مشکل نشید. اینطوری خطوط رو هم گم نمیکنید.

lovely9776
20-06-2011, 15:11
خیلی خوب شده ولی با توجه به حالتی که بدنش الان در اون حالات قرار گرفته(چه جمله ای!) بهتر بود لباسشو از بالاتر می کشیدید

ZEDEHAL DEGE
09-07-2011, 09:20
:5:از نظر بنده که عمری برای طراحی روی تخته گچ خوردم و تجربه زیادی دارم خدمت شما عرض کنم که اون دو مرحله اول طراحی به نظرم خوب بودن اما با نظر این دوستمون مخالفم و به نظرم لباساش پایینتر بود جلوه بهتری داشت.:21:
از شوخی گذشته به نظرم عالیه فقط اگه یکم رو سایه بینی و دهانش کار میکردی بینقص میشد.:10:

T@Z
01-12-2011, 01:49
لینک ها پاک شدن شرمنده

T@Z
02-12-2011, 14:33
به به کسی نظری نداشت در مورد Dp قبلیم؟ پیشنهادی !! انتقادی!!! ( چه خاکی میخوره اینجا )
دیشب همینجوری داشتم چرتو پرت میکشیدم که یه طرح جالب از کار در اومد البته اندر حکایت طراحی من حرف نزنین که خیلی داغونه !! حالا بماند تصمیم گرفتم طرح هم اینجا بزارم تا اگه کسی تمایل داره با هم Dp شروع کنیم (:21: خودم شروع کردم معلوم نیست این چند ماه طول بکشه :27:)

و یه خواهش کوچولو اگه از مدیران اینو میخونن ممکنه عنوان تاپیک رو به >> کارهای دیجیتال پینتینگ من << عوض کنن
با تشکر!!!

عکس پیوست شد../یحیی

T@Z
02-12-2011, 23:22
زاستی طرح قبلیمو اصلاح کردم با استفاده از تجربیات جدید در مورد این هم نظر بدین!!!

منتظر نظرات شما هستم مشتاقانه!!!!:20:(وقتی کار دومو گذاشتم هی میومدم چک می کردم کسی نظر داده یا نه :31: ولی :19: >>> کسی یه انجمن گرافیکی سراغ نداره؟؟؟ )

T@Z
06-12-2011, 20:04
:31: می بینم که کسی نظری نداره ( این نشانه خوبی بید )

يا ابوالفضل :

آموخته ايم از تو وفاداري را

خون تو نوشت معني ياري را

اي کاش که آب کربلا مي آموخت

آن روز زچشمت آبرو داري را

HAGBORN
08-12-2011, 00:44
با سلام دوست عزیز T@Z کارهات ازنظر ترکیب بندی و به کار بردن پرسپکتیو خوبه اما سعی کن توی کارهات یه فضای جدیدی رو بوجود بیاری واز رنگهای ،جلوه ها ی بیشتری استفاده کنی در ترکیب رنگها و سایه گداری دقت کن که به کار جلوه ای خاصی میده

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

با سلام دوست عزیز T@Z کارهات ازنظر ترکیب بندی و به کار بردن پرسپکتیو خوبه اما سعی کن توی کارهات یه فضای جدیدی رو بوجود بیاری واز رنگهای ،جلوه ها ی بیشتری استفاده کنی در ترکیب رنگها و سایه گداری دقت کن که به کار جلوه ای خاصی میده

T@Z
08-12-2011, 03:45
:11: خیلی ممنون نکات کلیدی رو یادآوری کردی فقط این تیکه رو نفهمیدم دقیقا منظورتونو

سعی کن توی کارهات یه فضای جدیدی رو بوجود بیاری
background کار هارو می گین؟!

HAGBORN
08-12-2011, 13:12
بله سعی کن جایی که کارکتر فعال بک گراند ثابتی داشته باشه و جایی که بک گراند دارای تحرکه کارکتر در حال ثابت داشته باشی

HAGBORN
08-12-2011, 15:01
از این دو عکسی که برات گذاشتم میتونی توی کارهات استفاده کنی

majid322
08-12-2011, 15:27
کارای زیبایی بودن میتونم یه سوال بپرسم؟
این مراحل همگی داخل فتوشاپ انجام میشه یعنی از روی عکس واقعی نیست و شما از روی ذهنتون این طرح رو زدید؟
ممنون میشم کلا یکم در مورد دیجیتال پینتینگ توضیح بدید. :20:

T@Z
08-12-2011, 15:32
بله سعی کن جایی که کارکتر فعال بک گراند ثابتی داشته باشه و جایی که بک گراند دارای تحرکه کارکتر در حال ثابت داشته باشی

کد:
از این دو عکسی که برات گذاشتم میتونی توی کارهات استفاده کنی
کد:

کمال تشکر از شما دارم:11: نکته فوق العاده کلیدی رو بیان کردین و که من اصلا بهش توجه نمی کردم :10:

T@Z
08-12-2011, 15:42
کارای زیبایی بودن میتونم یه سوال بپرسم؟
این مراحل همگی داخل فتوشاپ انجام میشه یعنی از روی عکس واقعی نیست و شما از روی ذهنتون این طرح رو زدید؟
ممنون میشم کلا یکم در مورد دیجیتال پینتینگ توضیح بدید. :20:
خیلی ممنون نظر لطف شماست:11:
بله همه نقاشی داخل فتوشاپ هست و معمولا چون من نقاشی رو بصورت آکادمیک بلد نیستم و کلاسی هم نرفتم از چندین مدل واسه پیدا کردن محل دقیق سایه ها استفاده می کنم ( از خودمم شده عکس بگیرم واسه سایه یابی )

در مورد توضیح هم بروی چشم الان دارم رو یک طرح کار میکنم حتما با توضیح فارسی می زارم البته چون می خوام نکته ای که HAGBORN جان گفتنو توش استفاده کنم زیاد رو جزییات کار نمی کنم که مراحل کارش می تونه مفید باشه واسه آماتورهای مثل خودم :20:

T@Z
09-12-2011, 19:45
خوب این کارو سریع تموم کردم تا نظرHAGBORN جانو بدونم در مورد نکته ای ظریفیکه گفتن
تقریبا از مراحل مقدماتی هم یک چیزی آماده کردم بعنوان آموزش امیدوارم به کارتون بیاد و اگه نکته نیاز به توضیح داره یک اشاره !!! از ما جواب در حد توان:10:

اینم آموزشش که چوت حجیمه link میکنم

یا حق!!

عکس پیوست شد../یحیی

HAGBORN
09-12-2011, 22:37
خیلی پیشرفت کردی معلومه که خیلی خوب به نکات گوش میکنی
قلم نوری که استفاده مکنی چه مارکیه ؟من هنوز با مداد کار میکنم
انشا الله به زودی دو نمونه کارهامو میذارم ببینی البته زمینه نداره در حد یه کارکتر معمولی

HAGBORN
09-12-2011, 23:03

T@Z
10-12-2011, 09:43
پسر طراحیت خیلی خوبه و راحت می تونی کارتو تو DP پیش ببری!!!:10::31:
من اول که می خواستم قلم نوری بگیرم اول یک قلم ارزون انتخاب کردم که بعد یک Wacome حرفه ای بگیرم و الانم که دارم اینو مینویسم از قلمم کاملا راضیم یادمه از علادین 97 تومن گرفتمش تقریلا 2 سال پیش مدل :
Genius G_Pen F610

T@Z
15-12-2011, 23:34
سلامی دوباره به همه شما عزیزان برو بچ گل :31:
اینم یک کار دیگه دیجیتال پینتینگ من:46: که امروز دیگه امونمو برید !! :whistle:حسش نبید کاملش کنم !! ( شاید یه روز برم سراغش کامل کنمش )

اگه نظری دارین مشتاقانه منتظرم بشنوم :10:

عکس پیوست شد../یحیی

HAGBORN
16-12-2011, 21:47
حالت حرکتی خوبی رو بیان میکنه
بیشتر از اینا باید روش وقت بگذاری مخصوصا دست راست واندازه سرش
یه سری افکت آتش وشعله از پایین پاهاش تا نزدیکایزوسط ران پاش بیار جذابیت کار رو بیشتر میکنه

T@Z
17-12-2011, 16:49
حالت حرکتی خوبی رو بیان میکنهممنون:11:

یشتر از اینا باید روش وقت بگذاری مخصوصا دست راست واندازه سرشسرشو تقریبا درست کردم ولی در مورد دستش ایده خاصی ندارم :13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ouzeh-d4jcn23.jpg

یه سری افکت آتش وشعله از پایین پاهاش تا نزدیکایزوسط ران پاش بیار جذابیت کار رو بیشتر میکنه
بیشتر نظرم روی شب مهتاب هستش ( البته سعی کردم از اون چشم بند های دید در شب بکشم ولی :24: )

Maggy_P
17-12-2011, 22:58
این هنوز خیلی خیلی کار داره.
خوب نیست انقدر کم حوصله باشید و نصفه ول کنید. حیفه

T@Z
18-12-2011, 00:46
ین هنوز خیلی خیلی کار داره.
خوب نیست انقدر کم حوصله باشید و نصفه ول کنید. حیفه کم حوصلگی هم بد دردیه :37: باور کنین !!! ولی دلیل اصلیش یه چیزه دیگس یه جور کم آوردنه!! ( حتما کاره بالارو کامل می کنم ولی نه الان ! مخصوصا که هم اکنون یه پورتره لایو پیدا کردم :15: )
چند تا از دوستام Dp های منو دیدن گفتن اینا اصلا ایرانی نیستنو !!! اینا کجاشون به ما می خوره !!! ما اصلا اینجوری نیستیم!! مثلا فاصله ابروها چرا اینجوریه !!! و .... یکی از اعضای خانواده هم کاملا با این نظر موافق بود و در اوصاف صورت دخترونه ایرانی یک ساعت حرف زدن که هیجی نفهمیدم!!! می تونین یکم کمکم کنین در این مورد:42::42:
البته با 6270 ( موبایل ) خودم با اجازشون یه عکس گرفتم و طرح اولیشو زدم بماند که با 2 مگا پیکسل چیزی نمیشه دید ولی همین که اجازه دادن....:26:خیلیه!!!!

شدید به کمک نیاز دارم در مورد نکته بالا !!! چه کنم !! کسی می تونه نظری دقیقی بده؟؟؟ منبعی !؟ کتابی!؟ یا تجربه عملی!!

Maggy_P
18-12-2011, 12:05
خب درست گفتن چهره هایی که شما میکشید به چهره های ایرانی ها شباهت چندانی نداره.
خب ابرو ها پرپشت تر و فاصله ی بین دو ابرو کمتر از یک دختر اروپاییه. و معمولا کشیده تره.
چهره ی یک دختر ایرانی گرم تره ولی اینایی که شما کار میکنی چهره های خشک و خشنی دارن.
موها رو هم اگر تیره تر از این کار کنید بهتره.

این اتود هم خوبه.کمی بیشتر برید جلو ببینیم چطوری میشه

HAGBORN
19-12-2011, 20:09
سلام با این که مدلت رو خوب انتخاب میکنی دو تا ضعف تو کارت داری
بی حوصلگی که به همراه اون بی دقتی در طراحی کارکتر رو بوجود میاره
شما میتونید این چهره رو opacity رو کم کنید و با اضافه کردن لایه جدید خطهاتون قویتر کنید
و بعد بذارید روی سایت تا نظر بیشتری رو جلب کنه
کتابهای که مربوط به انتشارات یساولی هستند خیلی مفیدند

T@Z
19-12-2011, 21:12
خب ابرو ها پرپشت تر و فاصله ی بین دو ابرو کمتر از یک دختر اروپاییه. و معمولا کشیده تره.
چهره ی یک دختر ایرانی گرم تره ولی اینایی که شما کار میکنی چهره های خشک و خشنی دارن.
موها رو هم اگر تیره تر از این کار کنید بهتره.

سعی می کنم رویه این Dp اعمال کنم:11:

شما میتونید این چهره رو opacity رو کم کنید و با اضافه کردن لایه جدید خطهاتون قویتر کنید
و بعد بذارید روی سایت تا نظر بیشتری رو جلب کنه

آره حرف شما متینه ولی این طرح لولیست واسه DP و در همین حد هم کافی و قرض همون پیدا کردن مشخصات یک چهره ایرانی بود !:10:

کتابهای که مربوط به انتشارات یساولی هستند خیلی مفیدند
یکم با جزییات می تونین بگین؟ نام کتاب؟ نویسنده؟:11:

HAGBORN
19-12-2011, 22:34
این کتابها با رنگ زرد هستند ویکی از طراحان ان بن هوگارد
عکس کتابی که ازش دارم رو میذارم براتون

HAGBORN
19-12-2011, 22:40
برای اینکه بتونی چهره رو نزدیک به چهره های ایرانی در بیاری
باید یک شال معمولا به کارت اضافه کنی صورت دختران ایرانی گوشتی تره نسبت به خارجی ها که گونه دارن
ابروها پرپشت تر
البته با رنگ بهتر میتونی منظور رو برسونی
با رنگ پوستی سفید تر موهای ایرانی ها اکثرا قهوهای خرماییه
البته اون کسی رو که میخوای بکشی باید بدون آرایش باشه تا ایرانی نشون بده

HAGBORN
19-12-2011, 23:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1782_.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1781_.jpg

T@Z
20-12-2011, 01:24
خوب فعلا رنگ آمیزی مقدماتی پوست رو تموم کردم:15: با توجه به این که این طرح صورت یکی از آشنایانه یکم محتاط کار میکنم و هر چند روز که تا حدی که واسه خودم معلوم کردم upload می کنم تا نظر بدین :11:

در مورد پوست صورت بنابه تجربه به 3 مرحله تقسیم کردم!!! ( علت این که اینجا مینویسم هم اینه که اطمینان دارم بدرد کسی می خوره چون از تجربست و زمان میبره تا بهش برسین و البته این روش من هیست و دلیل نیست درست باشه .

1 - رنگ آمیزی پوست تا حدی که بیس کار در میاد و تقریبا بیشتر سایه ها و رفلکت هارو بطور کلی داراه و مکان دقیق بقیه اعضای بدن ( چشم ـ مو ها ـ لب و ..... ) مشخص میشه ( 65% کار همین هستش :24: )
2 - بعد از اضافه کردن بقیه اعضا و مو و لباس شروع می کنم که سایه ها رو بیشتر می پردازم روشون که خیلی مهمن ( 20% کار که ریزه کاری کمی داره:wac: )
3 - مهمترین بخش که خیلی خیلی رو کار تاثیر داره !! چرا؟؟؟ چون تو این مرحله به پوست تکسچر ( texture ) اضافه میکنم که شامل خط های که روی پوست هست و خال خال های مخصوص پوست بدن که در مورد خانوم ها کمتره ( کار آسون تزه :27: ) که به کار جلوه خاصی میده ( 15% کار )

اینا مراحلی بود که تو پورتره استفاده کردم و تقریبا جواب داده ! الان مرحله 1 تموم شد ( تقریبا ) که نتیجش این شده:

و یک چیزه دیگه سایز کاره اصلی 2600x3000 هست فعلا مراحله هارو 600x600 میزارم

صورت دختران ایرانی گوشتی تره نسبت به خارجی ها که گونه دارنتقریبا طرح کلی در اومده نظرتون چیه؟:20:

HAGBORN
20-12-2011, 01:41
خیلی خوب سایه پردازی کردی
باید ببینیم تا مراحل پایاتی کار چطور پیش میری
فقط سعی کن بافت صورت رو یکم طبیعی کار کنی
مثل اضافه کردن کمی خالهای کوچک کمرنگ سوزنی بودن نوک بینی
اضافه کردن موهای بور به گونه های صورت
و ....

Maggy_P
20-12-2011, 11:04
هنوز هم سایه هات خامن.
میشه روشون بیشتر کار کرد. سعی کن کنتراست رو بیشتر کنی

HAGBORN
20-12-2011, 22:40
سلام اینم یه عکس برای شما که حالت بدنی این کارکتر بازی شبیه به ای کارکتریست که شما کشیدید
اساحه هم همون مدله

T@Z
20-12-2011, 23:54
به به مدل خوبیه
ولی دستی که چاقو دستشه بنظرم غیر عادیه اینطور نیست؟

HAGBORN
21-12-2011, 00:54
به خاطر سایه هایی هست که داره
دلیل اینکه غیر عادی میزنه اینه که قسمت شکستگی آرنج معلوم نیست و دست به حالت یکدست دیده میشه

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

راستی کار جدید وکتوری که ساختم تو صفحه 2 تاپیکم گذاشتم
نظر بدید

Maggy_P
21-12-2011, 12:15
به به مدل خوبیه
ولی دستی که چاقو دستشه بنظرم غیر عادیه اینطور نیست؟
نه غیر عادی نیست.
بعدشم این اصلا دیجیتال پینتینگ نیست. این یک مدل یه بعدیه.

HAGBORN
21-12-2011, 13:04
این کارکتر به احتمال زیاد یا با Zbrush ویا با maya/3dmax ساخته شده و بعد افکت ها رو فتوشاپ اضافه کردن

T@Z
21-12-2011, 17:52
خوب تو این دو روز هر وقت تونستم روی چشم و لب و یکمی هم پوست کار کردم . همونجور که واسه پوست تقسیم بندی کرده بودم چشم و لب الان تو مرحله 1 و پوست یه چیزی ما بین 1 و 2 ولی کار زیاد دازه:20: .
ولی جدا از Maggy_P و HAGBORN تشکر ویژه می کنم چون هم نظراته خوبی میدن هم احساس خستگی و بی حوصلگی رو از تن آدم در می آرن :11::7:

ین یک مدل یه بعدیه. این یعنی چی؟

نه غیر عادی نیست.یه نموره هم نیست؟

دلیل اینکه غیر عادی میزنه اینه که قسمت شکستگی آرنج معلوم نیست و دست به حالت یکدست دیده میشه
گمونم دلیل منتطقی باشه:20:

Maggy_P
21-12-2011, 18:41
خوب تو این دو روز هر وقت تونستم روی چشم و لب و یکمی هم پوست کار کردم . همونجور که واسه پوست تقسیم بندی کرده بودم چشم و لب الان تو مرحله 1 و پوست یه چیزی ما بین 1 و 2 ولی کار زیاد دازه:20: .
ولی جدا از Maggy_P و HAGBORN تشکر ویژه می کنم چون هم نظراته خوبی میدن هم احساس خستگی و بی حوصلگی رو از تن آدم در می آرن :11::7:

این یعنی چی؟
یه نموره هم نیست؟

گمونم دلیل منتطقی باشه:20:

منظورم سه بعدی بود اشتباه تایپی بود شرمنده! :دی

خیلی خوب شد. فقط یکم سایه ی گردنش رو بیشتر کن.

HAGBORN
22-12-2011, 00:30
اگر خواستی لب هاشو رنگ کنی یه صورتی ملایم به کار ببر
بعد از اینکه کارت تموم شد طرفی رو که نور تابیده زمینشو تیره کن و هر چی بطرف قسمتهای تیره تر میری زمینه رو روشنتر کن
به کار جلوه خاصی میده

b.zemiri
22-12-2011, 03:36
وای یهنی مردم و زنده شدما نتونستم چشم از مونیتور بردارم از بس کارات جالبن تاز جون
ایول کارت درسته :10:چند مدته که داری دیجیتال پینتینگ کار میکنی؟

T@Z
22-12-2011, 13:28
چند مدته که داری دیجیتال پینتینگ کار میکنی؟ تقریبا یک سال و نیم :20:

نتونستم چشم از مونیتور بردارم از بس کارات جالبن تاز جون
ایول کارت درستهممنون نظر لطف شماست

گر خواستی لب هاشو رنگ کنی یه صورتی ملایم به کار ببر حتما رعایت می کنم :10:

بعد از اینکه کارت تموم شد طرفی رو که نور تابیده زمینشو تیره کن و هر چی بطرف قسمتهای تیره تر میری زمینه رو روشنتر کن
به کار جلوه خاصی میده موافقم , نظرت در مورد پشت زمینه سفید معمولی چیه؟

خیلی خوب شد. فقط یکم سایه ی گردنش رو بیشتر کن. ممنون . حتما کار میکنم رو این نکته :20:

HAGBORN
22-12-2011, 13:33
آفرین بر شما خیلی خوب شده ولی به نظر خودت احساس نمیکنی که چهره حالت رتوش پیدا کرده
زمینه رو میتونی سفید استفاده کنی ولی سعی کن یه حالت رویایی به تصویر بدی پس زمینه رو با یه سری گل و برگ یا پیچک و ... پر کن میتونی از این تصویر ایده بگیری

T@Z
22-12-2011, 14:04
ولی به نظر خودت احساس نمیکنی که چهره حالت رتوش پیدا کرده
بله؟ یعنی چی؟

HAGBORN
22-12-2011, 14:52
یعنی مثل عکسهایی که رتوش میکنن خیلی صاف و یک دست و صیقلی شده
راستی عکس رو دیدی

T@Z
22-12-2011, 15:44
یعنی مثل عکسهایی که رتوش میکنن خیلی صاف و یک دست و صیقلی شده
راستی عکس رو دیدی
آهان !! نه بابا صاف نیست چون رزولیشن پایین می زارم اینجوری دیده میشه !! ولی اگه به اون حد برسه یعنی پایان مرجله 2 :31: ببین همون کاره بالا خیلی کار داره وقتی نزدیک کنمش!!

واسه همینه که میگم پوست بین 1و 2 هست ولی مثلا چشم ابرو ها مژه ها کاملا خام هستن:14:

آره عکس و دیدم خیلی با بک گراند هم خونی داره و یک هارمونی رویای به کار داده :10:

T@Z
22-12-2011, 18:18
اینم پایان مرحله دوم کارم ( یه کوچولو کار داره که فردا جمعه تموم میکنم کل کارو ):31:

عکس پیوست شد../یحیی

Maggy_P
22-12-2011, 18:40
آهان !! نه بابا صاف نیست چون رزولیشن پایین می زارم اینجوری دیده میشه !! ولی اگه به اون حد برسه یعنی پایان مرجله 2 :31: ببین همون کاره بالا خیلی کار داره وقتی نزدیک کنمش!!

واسه همینه که میگم پوست بین 1و 2 هست ولی مثلا چشم ابرو ها مژه ها کاملا خام هستن:14:

آره عکس و دیدم خیلی با بک گراند هم خونی داره و یک هارمونی رویای به کار داده :10:

اوه مای گاد! از دور خیلی بهتر بود!:31:
کره ی مردمک چشماش چرا گرد نیست؟
فکر کنم شما با سرعت نور کار میکنید و همه رو نصفه نیمه ول میکنید ها! مژه ها هم از نزدیک یکم کج و کوله شده. ولی از دور مشخص نبود.
ولی در کل خوب شده.

موهاشم اینطور که معلومه هنوز خیلی کار داره. فقط این حالت محوی که دور کاراتون وجود داره رو سعی کنید از بین ببرید :46:

HAGBORN
22-12-2011, 19:10
بله همینطور که Magyy گفت درسته نطر ایشون رو تایید میکنم
روی ابروها -چشمها-وسایه اونها کار کن

MAYAPOWER
24-12-2011, 19:17
سلام خیلی قشنگن
بیشتر روی نور و سایه ها وقت بزارین بهتره و بهتره میشه
یا علی

T@Z
25-12-2011, 00:51
سلام برو بچ :20:
قرار بود دیروز کارو تموم کنم ولی نشد ریزه کاری خیلی داشت کمی طول کشید :rolleye: ولی فردا قراره کارمو دوستان و خانواده ببینن :worried: استرس دارم اساسی ( اینه یادش بخیر شب امتحان های دانشگاه ) مخوصوصا که یکی از آشنایان مدلم بود :blush:
ولی خودم که راضیم ( :27: البته هیچ ماست بندی نمیگه ماست من تزشه :14:)

نتیجه فینال کارم :

واسه این که با رزولیشن بیشتر ببینین برین اینجا:

ولی بازم از از Maggy_P و HAGBORN تشکر و قدردانی می کنم

عکس پیوست شد../یحیی

Maggy_P
25-12-2011, 07:45
روی موهاش بازم میتونستی کار کنی.
یک ایرادی که داره توی مرز موهاش اون محوی اولیه ی کارت دیده میشه.

اگه کنتراست موهاشو یکم بالا تر میبردی جلوش خیلی بیشتر میشد :46:

HAGBORN
25-12-2011, 12:42
به نظر من عالی شده ولی بازم بقول مگی جای کار روی موها و پوست و بک گراند وجود داره

T@Z
25-12-2011, 20:26
منم قبول دارم که جایه کار داره ( گر صبر کنی ..... ) ولی کو صبر :27:
راستی خودشون کارو دیدن خوششون اومد فایلو گرفتن واسه پرینت که قاب کننش :26:و متقاضی پورتزه هم زیاد شده الان.

HAGBORN
25-12-2011, 21:47
عکس آواتار خوبه یا نه اگه خوب نیست بگو عوضش کنم

T@Z
26-12-2011, 13:33
عکس آواتار خوبه یا نه اگه خوب نیست بگو عوضش کنم
بدک نیست ولی به دونه کلاه خود یا ماسکش جالب تر باید باشه

khoshgelafi
30-12-2011, 17:34
من خیلی دوست دارم یه همچین رنگ آمیزی انجام بدم ولی آخه چطور اون طرح های ساده رو به این صورت در میارید؟ باید یک فتوشاپ کار حرفه ای باشم تا بتونم طرح هامو رنگ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سخته... :(

HAGBORN
30-12-2011, 23:15
یاید بنگریم شما چند وقت که شروع به انجام دیجیتال پینتینگ کردی
البته از هر جا هم که شروع کرده باشی آخرش بستگی داره به خلاقیت تمرین تجربه دیدن کار هنرمندان بزرگ

T@Z
30-12-2011, 23:35
من خیلی دوست دارم یه همچین رنگ آمیزی انجام بدم ولی آخه چطور اون طرح های ساده رو به این صورت در میارید؟ باید یک فتوشاپ کار حرفه ای باشم تا بتونم طرح هامو رنگ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سخته... :(
نه فتوشاپ کار حرفه ای ؟؟ فکر نکنم آخه من خودم فتوشاپو در حد متوسط میدونم البته از فتوشاپ 6 کار میکردم در کل همین که به تونی کارتو راه بندازی بلد باشی کافیه !! و بیشتر باید رو اصول نقاشی دیچیتال تکیه کرد ونیز این که قلم نوری نقش بسزای داره!

یک عکس آموزشی از کاره خودم میزارم که سطحش مناسب کسای هست که می خوان شروع کنن و امیدوارم بدردتون بخوره!!:10:

آموزش کمی حجیمه و رو یک سایت دیگه آپلود میکنم که بتونین استفاده کنین ازش :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y_s_a_firouzeh-d4kq7ct.jpg

اینم با سایز اصلی :

بدلایلی نا معلوم فعلا لینک بالا فی....

khoshgelafi
31-12-2011, 21:49
نه فتوشاپ کار حرفه ای ؟؟ فکر نکنم آخه من خودم فتوشاپو در حد متوسط میدونم البته از فتوشاپ 6 کار میکردم در کل همین که به تونی کارتو راه بندازی بلد باشی کافیه !! و بیشتر باید رو اصول نقاشی دیچیتال تکیه کرد ونیز این که قلم نوری نقش بسزای داره!

یک عکس آموزشی از کاره خودم میزارم که سطحش مناسب کسای هست که می خوان شروع کنن و امیدوارم بدردتون بخوره!!:10:

آموزش کمی حجیمه و رو یک سایت دیگه آپلود میکنم که بتونین استفاده کنین ازش :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y_s_a_firouzeh-d4kq7ct.jpg

اینم با سایز اصلی :

مرسی ...فکر کنم بهتر باشه اول طراحیمو خوب کنم ،بعد برم سراغ رنگ آمیزیش ....... :20:

HAGBORN
31-12-2011, 23:00
بله به نکته خوبی اشاره کردی منم با خودم عهد بستم که تا طراحیم خوب نشده به رنگ آمیزی مشغول نشم

T@Z
04-01-2012, 00:59
امشب بیکار یودم یک طرحی زدم ( از روی یک مدل ) بدک نشد :31: ( تقریبا یک ساعت )

HAGBORN
04-01-2012, 09:08
اگه مثل چهره هایی که رنگ میکنی روش وقت بزاری چیز جالبی میشه

TIG3R
04-01-2012, 23:50
امشب بیکار یودم یک طرحی زدم ( از روی یک مدل ) بدک نشد :31: ( تقریبا یک ساعت )

خیلی شبیه به کارهای اسکراچ برد(خراش) شده جالبه!

Переклад не
05-01-2012, 07:28
رفیق دست مریزاد کارات عالیه.امیدوارم از این بروبچ هنرمند حمایتهای زیادی بشه تا روز به روز پیشرفت کنن.
راستی تنوعی بده و یه پسر فانتزی هم طراحی کن
:دی

T@Z
05-01-2012, 17:42
راستی تنوعی بده و یه پسر فانتزی هم طراحی کنلمروز داشتم طرحهای قدیمی که زده بودمو نگاه کردم یک طرح چشممو گرفت و روش کار کردم محض تقنن :46: جالب شده البته ایراد زیاد داره ولی صرفا جهت سرگرمی هستش و بهیچ وجه رنگ بوی یک کار جدی رو نداره

این طرحی که قبلا زده بودم:

اینم نتیجه 2 ساعتو نیم کار کردن روی کار :20: ( خیلی پسره فانتزی شده ؟؟ نه؟؟؟ )

این روش رنگ آمیزی خیلی جالبه چون خیلی از Smudge استفاده می کنم و کلا من بهش می گم روش Smudgیی مجالی باشه یک آموزش چیزی مینویسم واستون :10:

عکس ها پیوست شد../یحیی

Переклад не
05-01-2012, 17:49
لمروز داشتم طرحهای قدیمی که زده بودمو نگاه کردم یک طرح چشممو گرفت و روش کار کردم محض تقنن :46: جالب شده البته ایراد زیاد داره ولی صرفا جهت سرگرمی هستش و بهیچ وجه رنگ بوی یک کار جدی رو نداره

این طرحی که قبلا زده بودم:

اینم نتیجه 2 ساعتو نیم کار کردن روی کار :20: ( خیلی پسره فانتزی شده ؟؟ نه؟؟؟ )

این روش رنگ آمیزی خیلی جالبه چون خیلی از Smudge استفاده می کنم و کلا من بهش می گم روش Smudgیی مجالی باشه یک آموزش چیزی مینویسم واستون :10:

من تخصص خاصی تو این زمینه ندارم اما هر چی باشه یه بیننده که هستم و از دید بیننده کارت فوق العادس (البته در حدود یه کار به قول خودت تفننی)
عالیه دست مریزاد:10:

Maggy_P
05-01-2012, 21:12
شما اجرات در حد متوسط به بالاس. ولی سعی کن طرح رو کپی نکنی و ذهنی بکشی. اینطوری موفق تری.

T@Z
05-01-2012, 22:39
شما اجرات در حد متوسط به بالاس. ولی سعی کن طرح رو کپی نکنی و ذهنی بکشی. اینطوری موفق تری. ممنون !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی می خوام ذهنی بکشم چیزی یه عنوان ایده لازم دارم و همین مشکل منه !!! در واقع ایده کم گیر میارم!!! یادمه کلاس 5 ابتدایی بودم تو مسابقات نقاشی موضوع آزاد دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم گیج این بودم که چی بکشم یه هو چشم به عکس امیر کبیر افتاد که روی دیوار سالن کشیده بودن همونی که تو کتاب تاریخ بود یک ردا با طرح دایره دایره داشت همونو کشیدم و سوم شدم تو مسابقات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان هم همون مشکل دارم مثلا تو کشیدن پورتره هیچ مشکلی تقریبا ندارم ولی چیزای خلاقانه ..... متاسفانه سطحم صفر هستش واین شدت پیدا کرد مخصوصا که سال های سال ریاضی خوندیم و بعدشم الکترونیک!! ولی اگه تلاش کنم میشه !! ولی کو انگیزه!!؟ فردا پس فردا زندگی پول می خواد و خرج!!! با شکم خالی که نمی شه!!
وای چی همه نوشتم :jealous::whistle:
بگذریم!! یادمه روش Smudge یکی از بهترین روش های تبدیل نقاشی های دستی به Dp بود شما هم موافقین؟

HAGBORN
06-01-2012, 13:24
خیلی خوب شده اگه رنگی بود که میترکوند
زیاد محو شده_جزییات بیشتر میخاد

T@Z
06-01-2012, 13:33
خیلی خوب شده اگه رنگی بود که میترکوند
زیاد محو شده_جزییات بیشتر میخاد
خیلی ممنون نظر لطف شماست
الان یک شرح مختصر می خوام بنویسم ( مخصوصا میدونم بدردت میخوره )

T@Z
06-01-2012, 14:01
روش Smudge

خوب خیلی از شما که نقاشی می کنین مثل یک استاد نمیتونین کارو با یک یا دو خط اصلی در بیارین و معمولا کار خطهای و سایه هایه زیادی داره مخصوصا این نوع سایه ها در طراحیاولیه مشهود هستش!!

خوب!! اول طرحتونو بکشین !! و بعد اسکن کنین بیارین تو فتوشاپ!! ( اگر هم تو فتوشاپ کشیدین که چه بهتر :31: )

این طرح اولیه من :

خوب حالا یک براش با Hardness100% ور میدارین و خطوط اصلی کارو مشخص می کنین:( این کار کمک می کنه طرح اصلیتونو گم نکنین )

حالا یک کپی از طرح لولیه میگیرین و با Smudge می اقتین به جونش :21: سایه هارو یک دست کنین و در کل شکل بدین به کارتون ( خیلی فاز میده نه؟:27: )

در ضمن هر وقت احساس کردین که نیاز دارین از براش استفاده کنین استفاده کنین hardness50% , flow 50% و opacity 100% :20:

خوب حالا یک لایه جدید بسازین و رو حالت Multiply قرار بدین و رنگ های مورد نظرتونو بزنین سایه ها و....

و در آخر یک لایه جدید و در حالت Normal سایه ها و Highlight هارو واضحتر کنین :

آسون بود نه ؟؟؟ باید بگم این روش یک روش میانی هست و نمیشه به یک نقاشی واقی ( Real ) نزدیکش کرد و اگر قصد این کارو دارین روش همون چیزیه که تو آموزش پورتره گفتم ( طولانی ولی جذاب )

عکس ها پیوست شد../یحیی

Maggy_P
06-01-2012, 17:45
ممنون !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی می خوام ذهنی بکشم چیزی یه عنوان ایده لازم دارم و همین مشکل منه !!! در واقع ایده کم گیر میارم!!! یادمه کلاس 5 ابتدایی بودم تو مسابقات نقاشی موضوع آزاد دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم گیج این بودم که چی بکشم یه هو چشم به عکس امیر کبیر افتاد که روی دیوار سالن کشیده بودن همونی که تو کتاب تاریخ بود یک ردا با طرح دایره دایره داشت همونو کشیدم و سوم شدم تو مسابقات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان هم همون مشکل دارم مثلا تو کشیدن پورتره هیچ مشکلی تقریبا ندارم ولی چیزای خلاقانه ..... متاسفانه سطحم صفر هستش واین شدت پیدا کرد مخصوصا که سال های سال ریاضی خوندیم و بعدشم الکترونیک!! ولی اگه تلاش کنم میشه !! ولی کو انگیزه!!؟ فردا پس فردا زندگی پول می خواد و خرج!!! با شکم خالی که نمی شه!!
وای چی همه نوشتم :jealous::whistle:
بگذریم!! یادمه روش Smudge یکی از بهترین روش های تبدیل نقاشی های دستی به Dp بود شما هم موافقین؟

خب شما وقتی به خودت اینو میگی نا خوآگاه این ذهنیت رو داری که هیچ وقت نمیتونی چیزی رو خلق کنی.
بعدشم این چیزا ربطی به رشته ای که یک فرد خونده نداره. فقط تمرین.
شما ایده به ذهنت نمیاد چون کار کم دیدی. فیگور کم کشیدی. اونایی هم که کشیدی کپی بوده. همه همین بودن. منم تازه یکی دو ساله دارم ذهنی کار میکنم. دیگه باید شما کارهای طراحی منو یادتون باشه.
الآن یکی از دلایلی که کارهاتون همه گیر نیست اینه که معلومه کپیه. وقتی طرحتون رو دیدم سریع فهمیدم چون قبلا این طرح رو دیدم. اگه اشتباه نکنم توی دوینت. خوبه که شما کم کم از کارها ایده بگیری ولی کپی نکنی.:46:
بعدشم حیفه که شما میای طرحی که قبلا کار شده رو اینهمه روش وقت میزاری

T@Z
06-01-2012, 18:45
خب شما وقتی به خودت اینو میگی نا خوآگاه این ذهنیت رو داری که هیچ وقت نمیتونی چیزی رو خلق کنی.
بعدشم این چیزا ربطی به رشته ای که یک فرد خونده نداره. فقط تمرین.
شما ایده به ذهنت نمیاد چون کار کم دیدی. فیگور کم کشیدی. اونایی هم که کشیدی کپی بوده. همه همین بودن. منم تازه یکی دو ساله دارم ذهنی کار میکنم. دیگه باید شما کارهای طراحی منو یادتون باشه.
الآن یکی از دلایلی که کارهاتون همه گیر نیست اینه که معلومه کپیه. وقتی طرحتون رو دیدم سریع فهمیدم چون قبلا این طرح رو دیدم. اگه اشتباه نکنم توی دوینت. خوبه که شما کم کم از کارها ایده بگیری ولی کپی نکنی.:46:
بعدشم حیفه که شما میای طرحی که قبلا کار شده رو اینهمه روش وقت میزاری

این طرحی که شما می بینی ماله یک بازی بود اونم یک line art که میدونی چیه!! ( ماله fan art ) و من از روی لاین آرت باز خودم کشیدم و کار کردم و مطمنم کسی کار نکرده و نمونشو ندیدم .و در کل ماله دوین نیست .
در مورد تمرین هم موافقم!!
ولی ذهنی کشیدن !!:13: بازم من نیاز به یک stockدارم یک مدل اولیه لازمه !! خیلیا از stockاستفاده میکنن ومنم گموم تو همون مرحله باشم تا دید اصلیمو و جایگاه خودمو پیدا کنم و سبک خودمو دنبال کنم مثلا این هنرمنده ترکو ببین!!! از یک stockاستفاده کرده ولی سبک خودشو داره و DP قشنگی هم رو زده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل منظورم اینه که دارم سبک های مختلق امتحان میکنم طرح های زیادی در زمینه comic و manga و anime کار کردم البته فقط Dp شون نه طراحیشون و این واضحه شده که از کارای خودم راضی نیستم که شاید در نگاه بیننده خیلی هم خوب باشن !! در ضمینه کارهای میانی ( ابداعی خودمه این کلمه ) مثل کار بالا که یک حالت فانتزی داره اندر طراحیش که موضوع گیر نمیادو اگرم پیدا بشه خیلیا میگن این طرحو یه جا دیدن چون 85% کار های گیم رو این حول هوش هست مثلا شما می خوای یک نینجا طراحی کنی به جرات می تونم بگم استایلی نیست که نکشیده باشنش ولی این سبک شما در رنگ آمیزیه که به اون شناسنامه میده و در کل هنر دیجیتال شما رو نشون میده !! و نیز این حقیر تو کار های میانی ( اجب اصطلاحی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فک نکنم بخوام ادامه بدم و بیشتر تمایلم نزدیک کردن کارهام حالا هرچی پورتزه یا..... به یک حالت واقعی هستش که خودتم میدونی این جور کارا زمان بر هستش و خسته کننده و واسه این که یکم از این حالا هوا آدم در بیاد منباب تفنن میره روشهای دیگرو هم کار میکنه !!!
در کل حرف شما منباب ذهنی کشیدن و استفاده از ابتکار خودمو قبول دارم و اینو میدونم که باید خیلی کار کنم تا استایل خودمو پیدا کنم ( یه جوری به یک خودشناسی برسم ( چه فلسفی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) )
بازم از شما وا سه نظرات سازنده تشکر می کنم

T@Z
06-01-2012, 19:47
1 در زمینه Manga یا در کل کار های کمیک و انیمه 4 روش اصلی وجود داره برای کارهای Dp

2 در زمینه کار های میانی که یک حالت فانتزی دارن و در نگاه اول مشخص می شه این یک Dp هست 6 روش بیس وچود داره که Smudge که گفتم اولین و ساده ترینشون بود!!!

3 و در نهایت کارهای واقعی یا Real که 3 روش اصلی دیدم و امتحان کردم و سختی کار در این سبک اینجاست کسی سبک و روش اصلیشو نمیگه و با جملات گنگ و مبهم می پیجونن ( همون جای که به هش میگن لم و قلق استادی )

اینم واسه دوستمون که انواع Dp هارو از من از نقطه نظر خودم پرسیده بود! فکر کردم بیانش بی ضرر نباشه اینجا !! و نیز در جواب ایشون بله قرار بود همرو با بچه ها پیش بریمو یه آموزشکی بزاریم که بقیه فیض ببرن ولی منتفی شد! ( می تونین به من پست بدین تا منابع و لینک های مفید و یک سری فیلم هارو واستون لینک کنم )

یا حق! :11:

Переклад не
06-01-2012, 20:23
فقط نمیدونم چرا این طرحها خالصا همشون دخترن .یعنی پسر انقدر زشته که به طرح نمیاد؟ یعنی پسر انقدر بی احساسه؟
تو این سایت هم اگه گالریشو بینید هر چی بی احساس و خشک و کدره مربوط به پسراست اونم از هر هزار طرح که فقط دختره دوسه تاش پسرن
دیگه من به شخصه از دخترا زده شدم از بس طراحی برپایه ی دختر بوده
اقلا یه گرافیست دختر پیداشه برامون پسر طراحی کنه

HAGBORN
06-01-2012, 22:22
به نظر من حرف شما متینه البته این موضوع تازه داره تو ایران رشد پیدا میکنه
ولی تو کشورهای غربی از دختر یا زن به عنوان یه ابزار لذت استفاده میکنن اگه دقت کنی نه فقط تو دیجیتال پینتینگ
بلکه تو همه کارهاشون از دخترها بیشتر استفاده میکنن
اگه پسری هم در کار بشه بچه خوشکله

HAGBORN
06-01-2012, 22:28
به نطر من شما یک روش پیش بگیر مثلا من خودم ترکیبی ازمارول با برند استدیو و کریتور باکس(این اسم شرکتاشونه)
خیلی دوست دارم و کار میکنم
شما چند وجهی کار میکنی و به اصطلاح دچار دوگانگی شخصیتی شدی :10:
یک روش رو ادامه بده یا رئال یا مانگا یا ...

T@Z
06-01-2012, 23:00
اگه پسری هم در کار بشه بچه خوشکله :16::16::16::16::16::16:مردم از خنده!!

به نطر من شما یک روش پیش بگیر تصویب شد فقط رئال :40::40::thumbsup: (می خواستم بقیرو با سبک های دیگه آشنا کنم که بیخیال رئال بچسب!! )

Переклад не
06-01-2012, 23:21
به نظر من حرف شما متینه البته این موضوع تازه داره تو ایران رشد پیدا میکنه
ولی تو کشورهای غربی از دختر یا زن به عنوان یه ابزار لذت استفاده میکنن اگه دقت کنی نه فقط تو دیجیتال پینتینگ
بلکه تو همه کارهاشون از دخترها بیشتر استفاده میکنن
اگه پسری هم در کار بشه بچه خوشکله

درست میفرمائید.البته کسی مجبور نیست به این پیشنهاد فکر کنه و صرفا واسه ابتکار و تنوع میگم.خب هر بیننده ای باشه از تکرار و یکانگی خسته میشه. خیلی عالی میشه کسی باشه یکم متمایز کار کنه
مثلا نمونه هایی هست اینچنینی :

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

البته نمیدونم این چه طراحیه .اما درکل هر چی باشه جز خانواده ی گرافیک و پیتینگ و ... هستش دیگه

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

:16::16::16::16::16::16:مردم از خنده!!

پسرا End احساساتا وگرنه ترشیده زیاد میشود ( شوخی بودا کسی جبهه نگیره :31: ) ولی جدا طراحی یک پسر سختی های خاصی داره

آره راست میگن معمولا نمیدونم چه مرگشونه از این بچه مچه ها میکشن که به درد بنر روی بوتیک و نمیدونم آرایشگاه هم نمیخوره.مردم الکی صف میکشن شلوغ میشه دیگه:دی

HAGBORN
07-01-2012, 00:09
اینم سبکی طراحی مانگا هست که هنرمند بیشتر بصورت پرداخته و اطراف اون رو با لکه رنگ حالت کوبیسم کار کرده احتمال 90 در صد هنرمندش ژاپنی بوده
خوب کارکتر باید ادمو جذب کنه همینجوری مثل تیر برق باحال نیست
مثل به عنوان نمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Переклад не
07-01-2012, 09:27
اینم سبکی طراحی مانگا هست که هنرمند بیشتر بصورت پرداخته و اطراف اون رو با لکه رنگ حالت کوبیسم کار کرده احتمال 90 در صد هنرمندش ژاپنی بوده
خوب کارکتر باید ادمو جذب کنه همینجوری مثل تیر برق باحال نیست
مثل به عنوان نمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره عالیه
ولی بازم هرچی خشن و بی احسانه اکثر واسه پسراس.

HAGBORN
07-01-2012, 12:50
خوب دقیقش اینه که دختر ها تو خیلی از جاها بیشتر از قدرت احساس و علاقه استفاده میکنن تا نسبت به پسرها
اگه دقت کنی به جسته ظریفی که دختر ها نسبت به پسرها دارن خشونت نمیاد یه جورایی لطیفه:20:

Переклад не
07-01-2012, 13:58
منتظر کارهای بعدیتون هستیم
یه پسر خوشگل هم برای من سفارشی طراحی کن :دی
جدی جدی هر وقت وقتشو کردی یه پسر زیبا هم طراحی کن .خیلی مهمه که بتونیم چهره های مختلفی طراحی کنیم.همه میتونن دشت و بیابون و چمن و درخت و نمیدونم اشیاء طراحی کنن اما برای چهره خلاقیت میخواد
ممنون

T@Z
09-01-2012, 01:26
یه پسر خوشگل هم برای من سفارشی طراحی کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروی چشم :10:
الان می خوام یکی از شخصیت های مورد علاقمو تو انیمه Black lagoon طراحی و یک رنگی کنم >>> از خلاقیتمون یه نموره استفاده کنم تو طراحی :31: ( الان دارم دوباره کل انینه رو می بینم تا بیشتر جو گیر شم :27: )

Переклад не
14-01-2012, 12:18
این طرح خوده مانگا عالیه:
البته نمیدونم ولی بیشتر به پسر شباهت داره:دی

HAGBORN
15-01-2012, 00:32
اگر دقت کنی ماهیچه های برجسته و قوی که داره نشون میده یه پسره ولی از این رو که پسره ژاپنی خشکل نیستند صورت کارکتر هاشون رو شبیه به دخترا میکشن

Переклад не
15-01-2012, 00:50
اگر دقت کنی ماهیچه های برجسته و قوی که داره نشون میده یه پسره ولی از این رو که پسره ژاپنی خشکل نیستند صورت کارکتر هاشون رو شبیه به دخترا میکشن

آره طراحی چهره ی ژاپنیا کار بیهوده ایه.همه ی چهره های مذکر مثله همن همشون خشک
البته فکر نکنم همچنین قیافه ای موجود باشه.چیه آخه فک کن واقعیشو ببینی میگی اینم شد آدم؟موهای سبز و قیافه ی دخترونه.فقط یه جذابیت خاصی داره اونم فقط در عالم نقاشی
من تا الان طراحی قیافه ی پسر خوشگلی رو ندیدم .واقعا تبحهر میخواد که بیایی و از رو ذهنت یه چهره ی فوق العاده طراحی کنی
ما هر چیم بکشیم حتما قبلا یه جایی دیدیمش تو فیلم و کارتون و بازی و شهر و محله
طراحی ابرویی که در عین زیبایی بی نظیر ،معلوم باشه که دخترونه نیست.یا چشمای پسرونه و لب و صورت و آرایش موی خاص و در عین حال همشون زیبا
یه خودی از خودت نشون بده دس به قلم شو خلاقیت به خرج بده :دی

T@Z
19-01-2012, 15:32
یکم سرم شلوغ شده وقت نمی کنم طرح بزنم ولی به زودی یکی می کشم ( شاید خودمو کشیدم :31: )

Black-Ninja
07-05-2012, 20:44
طرح هات باحال هستن گرچه من طرح های بزرگی دیدم ولی تو هم به نوبه خودت در حال پیشرفت هستی

چه حالی میده طرح هاتو رنگ کرد :)) من چیزی سرم نمیشه ولی رنگ کردنش فاز میده

T@Z
21-05-2012, 21:28
طرح هات باحال هستن گرچه من طرح های بزرگی دیدم ولی تو هم به نوبه خودت در حال پیشرفت هستی

چه حالی میده طرح هاتو رنگ کرد :)) من چیزی سرم نمیشه ولی رنگ کردنش فاز میده

ممنون ! امیدوارم شما هم علاقه مند بشین :31: خیلی وقته طرحی تو p30world نزاشتم الان یکی از کارهای قدیمی رو میزام محض خالی نبودن عریضه ! ( املام صفر )

عکس پیوست شد../یحیی

YAHYA-PRO
21-05-2012, 23:37
دست مارم بگیر :18:
کارت حرف نداره
به چشم برادری چه بر رویی دارن این خواهرمون:31:

دو تا از این کارا میزارین آدمو میبرین تو خرج دیگه ! الان حسش اومد باید برم تبلت بگیرم
عذاب وژدان نگیری یه وقت من هیچی پول ندارم:31:

fogia
03-06-2012, 15:39
اخیرا کم کار شدین استاد :31:

fogia
03-06-2012, 15:41
این کار آخری رو به ما نشون نداده بودی قبلا :45::4:

T@Z
08-06-2012, 13:05
اخیرا کم کار شدین استاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سعید خان شما کجا اینجا کجا ؟؟؟ از دکل برق چه خبر ؟؟ واسه منم یه کار جور کن تو صدا سیما دیگه پارتی ما شو!!!

این کار آخری رو به ما نشون نداده بودی قبلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو اینجا کشیدم

fogia
08-06-2012, 13:39
به به سعید خان شما کجا اینجا کجا ؟؟؟ از دکل برق چه خبر ؟؟ واسه منم یه کار جور کن تو صدا سیما دیگه پارتی ما شو!!!

اینو اینجا کشیدم
تو اول درست رو اونجا تموم کن بعد خودت رو چی کن :D
ضمنا اینجا اسپم دونی نیست که هر چی میخوای بر زبان جاری می کنی :))))))

T@Z
08-06-2012, 14:26
ضمنا اینجا اسپم دونی نیست که هر چی میخوای بر زبان جاری می کنی :)
خا خا خا فهمیدم سعید پشت کدوم میز نشستی بیایم پاچه خواری!! :31:

Black-Ninja
18-06-2012, 18:52
پیشنهاد می کنم طرح هاتو در deviantart به اشتراک بزاری

یک ایرانی که واقعاً کارهاش حرف نداره در این سایت کارهاش رو به اشتراک گذاشته

خیلی از ایرانی های هنرمند دیگر در این سایت عضو هستند :)

T@Z
21-06-2012, 08:45
پیشنهاد می کنم طرح هاتو در deviantart به اشتراک بزاری

یک ایرانی که واقعاً کارهاش حرف نداره در این سایت کارهاش رو به اشتراک گذاشته

خیلی از ایرانی های هنرمند دیگر در این سایت عضو هستند :)
دو سال بیشتر میشه من در deviantart عضوم ! :11:

T@Z
01-07-2012, 08:12
یکی از کارهای ناتمام ( یک روز تمومش میکنم )
یک روز = وقت گله نی

Nocturne
01-07-2012, 15:06
یکی از کارهای ناتمام ( یک روز تمومش میکنم )
یک روز = وقت گله نی

خیلی خوبه . فقط لبش ایراد داره . هم در شکل و هم بیشتر از اون در رنگ

T@Z
02-07-2012, 15:39
خیلی خوبه . فقط لبش ایراد داره . هم در شکل و هم بیشتر از اون در رنگ
آره کاملا موافقم ممنون بخاطر نظرتون :7:

fogia
05-07-2012, 20:57
داداش چرا پیغام پروفایلت رو جواب نمیدی هااااا ؟؟:19:

HAGBORN
23-08-2012, 23:24
سلام بهتره که از نور وسایه پردازی رویایی الهام بگیریی