PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه می توان بایوس لپ تاپ را بارگذاری کرد؟

armin3731
18-06-2011, 20:33
باسلام
از نظر من فرد عالق نباید به هر برنامه ای اعتماد کند پس من از اون دسته از افراد عاقل جامعه نیستم چون اعتماد کردم و بعدش بوم.....:18:
بایوس لپ تاپ (در واقع نت بوک) پاک شد و وقتی که روشنش می کنم همه چی سیاهه. می تونم بگم که الان نت بوکم مثل یه موجود زبون نفهم شده که هیچی نمی فهمه.
بدبختی بزرگ از آنجایی به میدون میاد که این نت بوک مال خودم نیست و فکر می کنم اگه درست نشه دیگه باید به فکر سنگ قبر بیفتم.
به هر حال می خواستم بدونم که آیا هیچ جوانمردی پیدا میشه که بتونه من را راهنمایی کنه؟
برای توضیحات بشتر باید بگم که نمی توان به سیستم عامل دسترسی پیدا کرد (چون بایوسی نیست) پس یک راه حل کارگشا نیازه.
مدل نت بوک lenovo s10-3 است ولی دوست دارم اگه یه راه حل کلی هست اطلاع پیدا کنم.
قربان همه ی بازدید کنندگان.

M0hsen3D
18-06-2011, 21:00
خب من فقط ربطش تو به انجمن ساخت بازی نمیفهمم!!!:13:
دوست عزیز باید سوالات و مشکلاتت رو در انجمن مربوطه بپرسی.
اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Darya-eng
18-06-2011, 21:26
مطمئنید پاک شده؟:18:
اگر میخواید بایوس رو نصب کنید شاید این به دردتون بخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ALt3rnA
18-06-2011, 21:31
باید بدی بیرون
بایوس رو در میارن میزارن تو پروگرمر دوباره مینویسنش
اگه شانس بیاری مثل اول میشه

saeed_cpu_full
18-06-2011, 21:41
من نمیفهمم چرا این بحث داره اینجا جواب داده میشه !!! ایشون تازه وارد بودن و با بخش های مختلف انجمن آشنایی کامل نداشتن . به جای راهنمایی کردنش به انجمن مربوطه دارید جواب میدین ؟!

3Dmajid
18-06-2011, 22:21
ساخت ، ويرايش و -- بازي ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > چگونه می توان بایوس لپ تاپ را بارگذاری کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمیدونم این مطلب به ساخت مربوطه یا به ویرایش یا به -- بازی ها :31:

من نمیفهمم چرا این بحث داره اینجا جواب داده میشه !!! ایشون تازه وارد بودن و با بخش های مختلف انجمن آشنایی کامل نداشتن . به جای راهنمایی کردنش به انجمن مربوطه دارید جواب میدین ؟!

سعید جان شما واقعا استعداد مدیریت سایتو داری :11: :31:

ALt3rnA
19-06-2011, 00:03
دوست عزیز من همکار همین بخش بودم مثل اینکه
کاربر عادی حق نداره توی کار مدیریت دخالت کنه . این تاپیک هم منتقل میشه و تا وقتی هم منتقل نشه بهره به جای سرکوفت زدن به این دوستمون سعی کنیم بهش کمک کنیم

Darya-eng
19-06-2011, 10:30
بهتر نیست به جای ایجاد تاپیک جدید در بخش مربوطه همین تاپیکو مدیرا منتقل کنند؟
مشکلشون اورژانسی بودبراهمین جواب دادیم:20: