مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب دی وی دی رایتر
سلام
دوستان یه مشکل بعد از نصب ویندوز اکس پی سرویس پک سه گریبانگیر من شده، دی وی دیم رو نمیتونم نصب کنم و سیستم شناسائی نمی کنه هر چند خود دی وی دی مطمئنم درست وصل شده چون هم کار می کنه هم چراغش چشمک میزنه!
موقع نصب درایور دی وی دی آخرای نصب اخطار زیر رو میده ممنون میشم کمک کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر
دوستان من همچنان منتظر کمکتون هستم...
دوستان من همچنان منتظر هستم...
دی وی دی رو که نصب کردید از یه کابل دیگه استفاده کنید اگر ide هست جامپرشو چک کنید
اگر ساتا هست جای کابل ساتا رو عوض کنید اگر تبذیل برق دارید برای برقش از یه تبدیل برق دیگه استفاده منید نشد باید برید تو بایوس و از اونجا احتمالا باید بشناسونیدش
ولی اگر تو ستاپ میشناسه و تو ویندوز نمیشناسه یا ویندوز مشکل داره یا باید از تو دیوایس مینیجر سرچ کنید تا بشناسه یا لیبل درایو با یکی از درایو ها یکی شده و باید از تو diska managmet ویندوز درستش کنید
اگه باز هم نشناخت بگید
yaghobonline
26-06-2011, 12:19
1.چك كنيد ببينيد تو بايوس سيستم شناسايي شده يا نه ؟
2.كابل برق و كابل ديتا رو قطع كنيد و ويندوز رو بياريد بالا بعد سيستم رو طبق روال عادي خاموش كنيد سپس كليد پشت پاور رو خاموش كنيد بعد مادر برد رو clear cmos كنيد
3.كابل برق و ديتا رو به dvd وصل كنيد و ويندوز رو بياريد بالا ببينيد اتوماتيك dvd رو شناسايي مي كنه يا نه
4.براي نصب درايور از طريق device manager اقدام كنيد
5.اگر مشكل حل نشد ببينيد مي تونيد يه ويندوز جديد البته سرويس پك 2 نصب كنيد اگر تونستيد پس مشكل از dvd نيست و همون ويندوز مورد داره
6.اگه تو ويندوز جديد مشكل نداشت احتمالا بايد درايور جديد dvd رو نصب كنيد
اما به احتمال بالا مشكل از ويندوز جديد است كه نصب كرديد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.