ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آقا يك مشكل دارم كه اصلا اطمينان ندارم مشكله يا نه

atrin777
07-06-2006, 00:08
سلام
آقا يك مشكل دارم كه اصلا اطمينان ندارم مشكله يا نه :biggrin:

قضيه اينه كه چرا تو گوشي هاي نوكيا وقتي يك فايل از طريق بولوتوس دريافت ميكنيم
اون ها به inbox ميره البته اين باكس sms (اين قضيه روي7610 اتفاق ميفته ) :blink: :blush:

حالا بيخيال كه چرا ميره
چجوري ميشه بردش جاي ديگه

ممنون

Aminzikzak
07-06-2006, 00:58
atrin777 جان بلوتوث هم مثل یک پست هستش واسه همین میره تو Inbox .
اگه میخوای فایل رو تو قسمت دیگه مثل memory نگه داری با برنامه Fexplorer میتونی این کار رو انجام بدی. فایل رو کات میکنی بعد هر جا خواستی Past میکنی ، تازه اگه پسوند فایل رو توسط این برنامه عوض کنی مثلاٌ از SIS به SI یا هر پسوندی که برای گوشی تعریف نشده باشه میتونی اون رو با بلوتوث به گوشی های دیگه هم بفرستی (البته از تو خود برنامه) بعد توی اون گوشی پسوند اصلی که SIS هست رو دوباره بنویسی، بعد نصبش کنی.

atrin777
07-06-2006, 15:23
atrin777 جان بلوتوث هم مثل یک پست هستش واسه همین میره تو Inbox .
اگه میخوای فایل رو تو قسمت دیگه مثل memory نگه داری با برنامه Fexplorer میتونی این کار رو انجام بدی. فایل رو کات میکنی بعد هر جا خواستی Past میکنی ، تازه اگه پسوند فایل رو توسط این برنامه عوض کنی مثلاٌ از SIS به SI یا هر پسوندی که برای گوشی تعریف نشده باشه میتونی اون رو با بلوتوث به گوشی های دیگه هم بفرستی (البته از تو خود برنامه) بعد توی اون گوشی پسوند اصلی که SIS هست رو دوباره بنویسی، بعد نصبش کنی.

امين جون اول از توجه شما تشكر ميكنم
من گوشي سوني اريكسون (w550) هم دارم اما اينجوري نيست
توي اون گوشي ها اگر آهنگ دريافت كني ميره به قسمت آهنگها اگر كليپ تصويري بگيري ميره به قسمت ويدئوها
و بقيه هم به همين صورت مي خواستم ببينم همه نوكيا ها همينطوري هستند يا فقط مدل 7610 به اين شكله ؟

Gabana
07-06-2006, 15:39
همه نوكيا ها اينطوري هستن . و بر عكس همه سوني اريكسون ها خودكار تشخيص مي دن و فايل رو به قسمت مربوطه مي فرستن .
نوكيا هايي كه امتحان كردم : 6230 6600 7610 و...
همه به Inbox مي رفتن .

atrin777
08-06-2006, 15:21
اه اه
واقعا نفرت انگيزه
اينهمه نوكيا نوكيا ميكنن همينه

yahoda
08-06-2006, 16:23
با سلام
شما اول محل سيو مسيجو از گوشي به كارت مموري تغيير بده تا بتوني حجم بالاتري از مسيجو بگيري
بعدا براي هر فايلي كه دريافت ميكني راه حل خودشو داره مثلا اگه عكس دريافت كردي از طريق همون inbox عکس رو باز کن و از گزینه options سیو رو بزن
به هر حال یه کم وقت و خیلی حوصله میخواد .
موفق باشی........

atrin777
09-06-2006, 14:29
چجوري ميشه محل سيو مسيجو را تغيير داد

Mohammad
15-06-2006, 14:09
چجوري ميشه محل سيو مسيجو را تغيير داد
این کار رو می تونی از طریق قسمت Messaging-settings-other-memory in use انجام بدی.