مشاهده نسخه کامل
: مانيتور تا 200.000
سلام من يه مانيتور ال جي w1943s دارم با رزولوشن 1360.768 كه توي بازي تصوير رو كشيده نشون ميده مثلا من كه pes بازي ميكنم بازيكنا همه كوتوله تر ميشن.ولي توي مانيتور دوستم كه سامسونگ2053BW هست اين مشكل وجود نداره.ميخام يه مانيتور بگيرم بين اين 2 تا موندمLED AOC V22 و AOC 2036S
كدوم بهتره؟اونقدر باهم اختلاف دارن كه گرونتره رو بردارم؟در يه كلام مانيتوري ميخوام كه مثله ال جي فلاترون 17 قديمي باشه و تصويرش كشيده نباشه.وايد نباشه.ممنون
یعنی شما مانیتور wide نمیخوای !؟
الان تمام مانیتورا وایدن
این دو مدلی هم که انتخاب کردی،وایدن!
یعنی شما مانیتور wide نمیخوای !؟
الان تمام مانیتورا وایدن
این دو مدلی هم که انتخاب کردی،وایدن!
اي بابا:45:.من تفاوت مانيتور خودمو با دوستم ميبينم ديگه.حالا نميدونم فرق اون با وايد چيه يا مال من چطوريه.رزولوشن مانيتور من 1360.768ولي مال دوستم1680.1050 هست .رو همين حساب اين دوتا رو انتخاب كردم.
اي بابا:45:.من تفاوت مانيتور خودمو با دوستم ميبينم ديگه.حالا نميدونم فرق اون با وايد چيه يا مال من چطوريه.رزولوشن مانيتور من 1360.768ولي مال دوستم1680.1050 هست .رو همين حساب اين دوتا رو انتخاب كردم.
من دقیقا متوجه نشدم که مشکل شما با مانیتور wide چیه!؟
من دقیقا متوجه نشدم که مشکل شما با مانیتور wide چیه!؟
مشكلم با مانيتور خودم اينه كه موقع بازي(pes)تصوير طوريه كه همه چيز كوتاه تر و عريض تره.مثلا بازيكنا همه خپلن ولي تو مانيتور دوستم همه چيز طبيعيه.نميدونم مشكل سايز مانيتوره يا رزولوشن
مشكلم با مانيتور خودم اينه كه موقع بازي(pes)تصوير طوريه كه همه چيز كوتاه تر و عريض تره.مثلا بازيكنا همه خپلن ولي تو مانيتور دوستم همه چيز طبيعيه.نميدونم مشكل سايز مانيتوره يا رزولوشن
عزیز این مشکل مانیتور نیست.
مشکل رزولوشنیه که واسه بازی انتخاب کردی.
رزلوشن PES رو تغییر بده.روی واید بزاری درست میشه
عزیز این مشکل مانیتور نیست.
مشکل رزولوشنیه که واسه بازی انتخاب کردی.
رزلوشن PES رو تغییر بده.روی واید بزاری درست میشه
نه عزيز,رزولوشن بازي و مانيتور يكيه.ديگه اينقدر ببو نيستيم كه.حالا بين اين دو مدل كدومشون ميصرفه؟
نه عزيز,رزولوشن بازي و مانيتور يكيه.ديگه اينقدر ببو نيستيم كه.حالا بين اين دو مدل كدومشون ميصرفه؟
دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم بهت.ببخشید اگه بد گفتم :10:
میشه یه عکس از تو بازی بزاری.
آخه اینی که میگی یجورایی منطقی نیست.
بین این دوتا مسلما V22 بهتره.ولی Full HD نیست.(260تومن ولی FUll HD نباشه خوب نیست)
حالا چرا بین این دو مدل؟
مشکل بودجه نداری؟
دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم بهت.ببخشید اگه بد گفتم :10:
میشه یه عکس از تو بازی بزاری.
آخه اینی که میگی یجورایی منطقی نیست.
بین این دوتا مسلما V22 بهتره.ولی Full HD نیست.(260تومن ولی FUll HD نباشه خوب نیست)
حالا چرا بین این دو مدل؟
مشکل بودجه نداری؟
نه بابا جسارت چيه.ساعت 12.22 اومدي داري به پستم جواب ميدي.خيلي هم لطف داري.قضيه اينه كه من اين سيستمو ميخوام سفارش بدم:
CPU: Intel Core i5 2500k
MB: ASUS P8P67
VGA: Sapphire HD 5770 1GB GDDR5
H.D.D Seagate 500GB
CASE GREEN MAGNUM 2
Power Green GP635B-
RAM: Kingmax 4GB(2*2GB) DDR3 1333MHz
ODD: Liteon DVDRW 24X
فقط تو مانيتور گيرم.بودجه هم نهايت 200 تومان.الان چون پاي كامپيوتر خودم نيستم نميتونم عكس بزارم.ولي اين مشكل واقعا رو اعصابه.اين مانيتور ما هنوز معلوم نيست سايزش چيه؟!18.5 يا 19
نه بابا جسارت چيه.ساعت 12.22 اومدي داري به پستم جواب ميدي.خيلي هم لطف داري.قضيه اينه كه من اين سيستمو ميخوام سفارش بدم:
CPU: Intel Core i5 2500k
MB: ASUS P8P67
VGA: Sapphire HD 5770 1GB GDDR5
H.D.D Seagate 500GB
CASE GREEN MAGNUM 2
Power Green GP635B-
RAM: Kingmax 4GB(2*2GB) DDR3 1333MHz
ODD: Liteon DVDRW 24X
فقط تو مانيتور گيرم.بودجه هم نهايت 200 تومان.الان چون پاي كامپيوتر خودم نيستم نميتونم عكس بزارم.ولي اين مشكل واقعا رو اعصابه.اين مانيتور ما هنوز معلوم نيست سايزش چيه؟!18.5 يا 19
خوب به سلامتی.
پیش پیش مبارکه :20:
سیستم خوبی جمع کردی.یه نکته بگم که هاردتو حتما 7200.12 بردار(32MB).
من مانیتورم Samsung 22500 هست که قیمتش حدود 240 الی 255 هستش.
آخه حیفه مانیتور Full HD برنداری.بعدا ممکنه پشیمون بشیا.
گرافیک منم 5770 که تو بازیا هم تو Full HD قشنگ جواب میده.
چون گرافیکتم جواب میده پیشنهاد میدم 22" برداری.
از لحاظ کیفیت تصویر فوق العادست.تو PES هم که جای خود داره.
اینم لینکشه یه نگا بنداز:
22500
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
22700
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.