مشاهده نسخه کامل
: شناخت درايو ه در 2 هارد
soroori2
17-06-2011, 17:56
دوستان من 2 تا هارد ساتا و آي دي اي رو سيستم دارم كه ميخوام بدونم هر كدام از درايو ها رو چطور ميشه شناخت كه مربوط به كدام هارد هست ؟
soroori2
19-06-2011, 05:21
دوستان موضوع فوريه كسي نيست جواب بده ؟
jafarian
19-06-2011, 06:28
شمااین فرمان تو قسمت سرچ منوی استارت وارد کنید disk management بعدش روی هم گزینه اول کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه اون قسمتی دیسک 0 با فلشم مشخص شده مربوط به هارد اول درایوهای سیستم هم جلوش نمایش داده شده زیرشم که با فلش مشخص شده مربوط به ظزفیت هارد شما که دوتا هارد دارین زیرش یکی دیگه مثل بالایی اضاف میشه مثلا مینویسه دیسک 1 ازاین قسمت میتونید بفهمید که کدوم درایو مربوط به کدوم هارد:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soroori2
19-06-2011, 17:16
شمااین فرمان تو قسمت سرچ منوی استارت وارد کنید disk management بعدش روی هم گزینه اول کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه اون قسمتی دیسک 0 با فلشم مشخص شده مربوط به هارد اول درایوهای سیستم هم جلوش نمایش داده شده زیرشم که با فلش مشخص شده مربوط به ظزفیت هارد شما که دوتا هارد دارین زیرش یکی دیگه مثل بالایی اضاف میشه مثلا مینویسه دیسک 1 ازاین قسمت میتونید بفهمید که کدوم درایو مربوط به کدوم هارد:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز
من اين عبارت disk management را سرچ كردم چيزي نشون نداد.
jafarian
19-06-2011, 20:59
شماپس روی my computer کلیک راست کنیدگزیته manage انتخاب کنیدبعدشم ازستون سمت چپ گزینه disk management انتخاب کنیدبعدشم که طبق عکس و راهنمایی که شده پیش برین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.