مشاهده نسخه کامل
: رنگی موندن یک رنگ در تصویر
سلام دوستان عزیز
من میخوام مثلا رنگ قرمز توی فیلمم رنگی باشه و بقیه رنگ ها سیاه سفید بشن.چطور اینو باید انجام داد و اینکه اگه مثلا هم کلاهش قرمز بود و هم پیراهنش چطور میشه فقط یکیش رنگی باشه
سوال دومم اینه که مثلا اگه یه شات از یه محل بدون آدم داشته باشم و همون شات رو با چند تا آدم داشته باشم میتونم اون محیط رو حذف کنم و در نهایت چند تا آدم داشته باشم؟(انگار جلو پرده سبز بودن و پرده سبز رو حذف کردم)
ممنون دوستان خوبم
Simin Secret
17-06-2011, 15:33
در مورد سوال اولتون که اگه درست فهمیده باشم فکر کنم قبلا تو انجمن بحث شده
در مورد سوال دوم هم اگه پرده سبز رو میخواید حذف کنید بهتره از افکت Keying یا Key Light استفاده کنید
مثل اینکه سوال دومم رو درست نخوندید
در مورد سوال اول هم اگه لطف کنید و لینک بدید یا اینکه زحمت توضیح رو بکشید ممنون میشم
سلام دوست عزیز:40:
راجع به سوال اول شما با یه جستجوی خیلی ساده میتونستی چند تا تاپیکی رو که در این مورد زده شده رو پیداکنید:
یه نمونش اینجاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که یه آموزش ویدئویی هم قرار دادن...
راجع به سوال دوم تو بعضی از برنامه های کامپوزیت یه نوع Keyer دارن به اسم Difference Key که البته همیشه خیلی خوب درنمیاد نتیجش . تو افر افکتز میتونی از افکت Difference Matte استفاده کنی:46:
موفق باشید:11:
دوست من ممنون اما توی اون تاپیک چیزی دستگیرم نشد
اون فیلم آموزشیش هم دانلود نمیشد
میشه خودتون توضیح بدید؟
سلام دوست عزیز:40:
برای اینکار شما مسیر Effect > Color Coorection > Leave Color رو طی کن و این افکت رو روی لایه کلیپت اجرا کن ، دیگه بقیه کار واضحه ، Color To Leave رنگی هست که میخوای بمونه و تنظیمات زیرش هم برای کم و زیاد کردن حاشیه اون رنگ هست.
برای بهتر متوجه شدن هم میتونی این آموزش رو دانلود کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید:11:
ya abbas
19-06-2011, 21:59
رضا جون مثل همیشه گل کاشتی!
ممنون:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.