PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : " 14 اینچ ؟

MOZNEB
17-06-2011, 02:38
سلام به همگی - ایام ولادت مولا علی (علیه السلام ) و روز پدر بر همگی مبارک باشه

من از شما خواهش دارم که یه لپ تاپ با کیفیّت ، تا سقف 900 تومن معرفی کنین با این مشخصات ؟

1- core i3 or i5
2- اندازه 14 اینچ

توی این رنج قیمت ایسوس - سامسونگ - گیگابایت - اچ پی - سونی (یکی از بچه ها گفت که توی این قیمت کیفیت خوبی نداره ) - لنوو - دل و فوجیتسو هست ؛ راهنماییش با شما .

البته از یکی ، دو تا از بچه ها پرسیدم ؛ اونها هم محبّت کردن جواب دادن اما قصد دارم برای جمع بندی ، نظر بقیّه رو هم بدونم .

سپاسگزارم

یاعلی

biostar
17-06-2011, 08:32
Acer Aspire 4750G

Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 890,000T [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LENOVO G470

Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMD Radeon HD 6370M 1GB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 950,000T [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ASUS X42JY
CORE I5-2.66-480M 4GB 320 HDD ATI 6470 1G 14" DVD-RW 2.4Kg
900,000

پیشنهاد من اول ایسر بعد لنوو

MOZNEB
18-06-2011, 09:42
سلام
خیلی متشکرم از آقای بیوستر
از بچه ها کسی نظر دیگه ای نداره ؟

MOZNEB
29-06-2011, 03:51
باسلام به همگی

کیفیت سامسوگ و فوجیتسو چه جوری هست ؟میشه برام توضیح بدین ؟

kiuq
29-06-2011, 09:01
باسلام به همگی

کیفیت سامسوگ و فوجیتسو چه جوری هست ؟میشه برام توضیح بدین ؟

سامسونگ و فوجیستو نسبت به سایر برندها فروش چندانی نداره . . .
ولی سامسونگ شاید جا بیفته . . .
-------
مدلهایی که معرفی شد بهترش وجود نداره . .
بین همونا با توجه به نیازهاتون انتخاب کنید. ...

MOZNEB
30-06-2011, 01:25
با سلام و عرض تشکر ، جهت جواب به درخواست این حقیر

1-یه سوالی برام پیش اومد که بین ایسوس و لنوو و ایسر کدوم رو انتخاب کنم؟

2-البته دیدم بچه ها از کیفیت ایسر بد میگفتن

3-راستی تو دی جی کالا یه اچ پی سبک 13 اینچ تبلیغ کرده بود ، مدل پرو بوک 4320 اس - ای ؛ اون چطوره ؟

متشکرم از لطف شما

Mr.Mazmamfi
30-06-2011, 10:15
با سلام و عرض تشکر ، جهت جواب به درخواست این حقیر

1-یه سوالی برام پیش اومد که بین ایسوس و لنوو و ایسر کدوم رو انتخاب کنم؟

2-البته دیدم بچه ها از کیفیت ایسر بد میگفتن

3-راستی تو دی جی کالا یه اچ پی سبک 13 اینچ تبلیغ کرده بود ، مدل پرو بوک 4320 اس - ای ؛ اون چطوره ؟

متشکرم از لطف شما

جواب 1 : خب مشخصه کیفیت لنوو و ایسوس از ایسر بالاتره . ولی این مدل ایسوس سندی بریج نیست پس ارزش خرید نداره. فقط میمونه لنوو .
البته این رو هم عرض کنم الان کیفیت هیچ لپ تاپی بد نیست چون هیچ برندی حاضر نیست با جنس بد سابقه چندین سالشو زیر سوال ببره . من خودم 5742 دارم کیفیت بدنش ضعیفه نسبت به برندهای دیگه ولی طوری هم نیست که سریع آسیب ببینه.
جواب 3: آره این مدلو من تو دیجی کالا دیدم ولی این مدل هم از مدل های سوخته بازاره (اولویتتو بذار رو مدل های سندی بریدج)

MOZNEB
30-06-2011, 11:17
جواب 1 : خب مشخصه کیفیت لنوو و ایسوس از ایسر بالاتره . ولی این مدل ایسوس سندی بریج نیست پس ارزش خرید نداره. فقط میمونه لنوو .
البته این رو هم عرض کنم الان کیفیت هیچ لپ تاپی بد نیست چون هیچ برندی حاضر نیست با جنس بد سابقه چندین سالشو زیر سوال ببره . من خودم 5742 دارم کیفیت بدنش ضعیفه نسبت به برندهای دیگه ولی طوری هم نیست که سریع آسیب ببینه.
جواب 3: آره این مدلو من تو دیجی کالا دیدم ولی این مدل هم از مدل های سوخته بازاره (اولویتتو بذار رو مدل های سندی بریدج)

سلام علیکم دوست گرامی آقای mrmazmamfi

1-بابت جواب شما بسیار سپاسگزارم

2-باعرض معذرت یه سوال از خدمتتون داشتم (شاید بی خود به نظر یاد ) اینکه این سندی بریج با سی پی یو ای که اون رو نداره چه تفاوتی میکنن ؟

3- توی یکی از برندها با مشکل برخورد کرد ، این مدل هم با اشکال مواجه شده ؟

4-سندی بریج باعث گرما ، به سهم خودش میشه یا نه ؟

5-کار من با لپ تاپ درحد وب گردی و اجرای نرم افزارهای مطالعاتی و تحقیقاتی هست ؟

6-البته کارم با لپ تاپ طولانی هست؟

7-خیلی ممنونم التماس دعا

Mr.Mazmamfi
30-06-2011, 11:40
سلام علیکم دوست گرامی آقای mrmazmamfi

1-بابت جواب شما بسیار سپاسگزارم

2-باعرض معذرت یه سوال از خدمتتون داشتم (شاید بی خود به نظر یاد ) اینکه این سندی بریج با سی پی یو ای که اون رو نداره چه تفاوتی میکنن ؟

3- توی یکی از برندها با مشکل برخورد کرد ، این مدل هم با اشکال مواجه شده ؟

4-سندی بریج باعث گرما ، به سهم خودش میشه یا نه ؟

5-کار من با لپ تاپ درحد وب گردی و اجرای نرم افزارهای مطالعاتی و تحقیقاتی هست ؟

6-البته کارم با لپ تاپ طولانی هست؟

7-خیلی ممنونم التماس دعا
خواهش میکنم.
ج 2 : تفاوتهای خیلی خیلی زیادی داره که میتونه به طور مفصل تو این لینک ببینیش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ج 3 : این مشکل خیلی وقته برطرف شده ولی اصلا در ایسر وجود نداشته
ج 4 : نمیدونم.
ج 5 : کارایی شما با لپ تاپ در حد کارهای معمولی هست و ایرادی نداره مدلهای قدیمیتر رو بگیرید ولی اگه یه مقدار آینده نگری کنید و سندی بریج بگیرید خیلی بهتره چون قیمتش نهایتا 20 تومن افزایش پیدا میکنه ولی بازدهی فوق العاده بالاتر میره.
ج 6 : من حدود 9 الی 10 ساعت به طور مداوم لپ تاپو روشن دارم و باهاش دارم کار میکنم و مشکلی هم نداره (5742 دارم)

MOZNEB
30-06-2011, 19:23
خواهش میکنم.
ج 2 : تفاوتهای خیلی خیلی زیادی داره که میتونه به طور مفصل تو این لینک ببینیش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدج 3 : این مشکل خیلی وقته برطرف شده ولی اصلا در ایسر وجود نداشته
ج 4 : نمیدونم.
ج 5 : کارایی شما با لپ تاپ در حد کارهای معمولی هست و ایرادی نداره مدلهای قدیمیتر رو بگیرید ولی اگه یه مقدار آینده نگری کنید و سندی بریج بگیرید خیلی بهتره چون قیمتش نهایتا 20 تومن افزایش پیدا میکنه ولی بازدهی فوق العاده بالاتر میره.
ج 6 : من حدود 9 الی 10 ساعت به طور مداوم لپ تاپو روشن دارم و باهاش دارم کار میکنم و مشکلی هم نداره (5742 دارم)

سلام علیکم mrmazmamfi بزرگوار
محبت کردید جواب دادید

1-پس میفرمایید این مدل مشکل نداره؟

2-راستی اون لنوو چی ، اونم سندی بریج هست؟

3-اگه داره ، بین این دو کدوم رو توصیه میکنید؟

4-خیلی ممنونم التماس دعا

Mr.Mazmamfi
30-06-2011, 19:28
سلام علیکم mrmazmamfi بزرگوار
محبت کردید جواب دادید

1-پس میفرمایید این مدل مشکل نداره؟

2-راستی اون لنوو چی ، اونم سندی بریج هست؟

3-اگه داره ، بین این دو کدوم رو توصیه میکنید؟

4-خیلی ممنونم التماس دعا
علیک سلام
ج 1 : نه مشکلی نداره
ج 2 : لنوو هم سندی بریجه (یکی از ساده ترین راههای تشخیص سندی بریج 4 رقمی بودن cpu هست که شما اگه الان تو مدل لنوو و acer نگاه کنی میبینی هر دوتاشون 4 رقمیه مثل 2410M ویکی دیگه از علایمش اینه که با 2 شروع میشه مثل 2410M ویا 2630M )
ج 3: دوست داری لپ تاپ چند سال برات کار کنه؟

MOZNEB
30-06-2011, 21:56
ج 3: دوست داری لپ تاپ چند سال برات کار کنه؟[/QUOTE]

باسلام و عرض تشکرمجدد
چی بگم داداش ؟ یکی از دغدغه هام همینه . یه چیزی باشه که ما رو اسیر بعضی فروشندهای بی انصاف یا حداقل کم انصاف و گارانتی و اینجور چیزانکنه - البته توکل به خدا ها -

Mr.Mazmamfi
30-06-2011, 23:58
ببین دوست عزیز من الان مشخصات این دو تا لپ تاپو کامل بررسی کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو به این نتیجه رسیدم که 4750 یه سرو گردن بالاتر از g470 هستش
4750 دارای usb3 هست ولی g470 نداره. که این خودش یه مزیت مهم محسوب میشه
4750 قابلیت اپتیموس داره (یعنی 2 تا گرافیک داره و در حالت معمولی از گرافیک اینتل استفاده میکنه و در کارهای سنگین به صورت اتوماتیک سویچ میکنه رو گرافیک جیفورس که همین قابلیت باعث میشه که باتری کمتر مصرف بشه)
گرافیک قدرتمند و هارد بالاتر و . . .
وزنشونم تقریبا یکی هست.
فقط دلیل اصلی که به نظرم باعث شده لنوو گرونتر از ایسر باشه ویندوز 7 اورجینالی هست که روش داره .(اگه ما ویندوز رو 70 هزار تومن فرض کنیم قیمت خود سخت افزار لنوو با ایسر یکی میشه) و این مورد (ویندوز اورجینال) به نظرم نداشته باشه بهتره چون به درد ما که نمیخوره و الکی داریم پولمونو تو جوب میریزیم.
و این نکته رو هم در نطر داشته باش که گارانتی هر دو تا لپ تاپ سازگاره پس داری از یه جای معتبر خرید میکنی پس کیفیت بد وجود نداره.
فقط به نظرم کیفیت لنوو از ایسر بهتره ولی با توجه به توضیحاتی که دادم 4750 بگیری بهتره.
نکته : اگر لپ تاپی خریدی و تا 1 ماه اول خراب نشد(یه چکاپ کامل بگیری ازش) دیگه مطمئن باش به این راحتی ها خراب نمیشه(البته باز به شرطی که اصولی باهاش برخورد کنی مثلا حتی المقدور دمای لپ تاپو پایین نگه داری و از dvd Rw زیاد کار نکیش و . . . . ولی اگه اصولی برخورد نکنی با کیفیت ترین لپ تاپی هم که داشته باشی بعد مدت کوتاهی خراب میشه)
پس شما همون 4750 رو با گارانتی سازگار بخر و مطمئن باش که انتخاب خوبی داری میکنی.

MOZNEB
01-07-2011, 01:19
سلام علیکم

1-ممنونم که مشخصاتشون رو بررسی کردید

2-همون ایسرشد

3-این قابلیت اپتیموس مهم بود ؛ راستی share همون اپتیموس هست؟؟

4-از کیفیت led این مدل هم بفرمایید با رزولویشن 1366x 768

5-گارانتی چی باشه و نکته مهم ، از کجا بخرم تا از ریفر نبودن دستگاه مطمئن باشم انشاءالله ( اگه تبلیغ نباشه و الّا توی پیام خصوصی بفرمایید ) ؟؟

6-دنبال یه نفر بودم ازش بپرسم ، از اول که لپ تاپ خریده میشه ،طرف باید سلسه وار چه کنه ، فکرکنم باید مزاحم شما بشم ؟؟ :31:

7-اگه وقت و حوصله ندارید بایدیه تاپیک بزنم و در کنار جوابهای خوب ، بعضی جوابای سربالا رو هم تحمل کنیم ؟؟

8-سپاسگزارم از وقتی که به این حقیر دادید . خداشما و همه مومنین رو از معتکفین درگاهش قراربدهد

9-ببخشید سوالهام زیاد شد

Mr.Mazmamfi
01-07-2011, 11:26
سلام علیکم

1-ممنونم که مشخصاتشون رو بررسی کردید

2-همون ایسرشد

3-این قابلیت اپتیموس مهم بود ؛ راستی share همون اپتیموس هست؟؟

4-از کیفیت led این مدل هم بفرمایید با رزولویشن 1366x 768

5-گارانتی چی باشه و نکته مهم ، از کجا بخرم تا از ریفر نبودن دستگاه مطمئن باشم انشاءالله ( اگه تبلیغ نباشه و الّا توی پیام خصوصی بفرمایید ) ؟؟

6-دنبال یه نفر بودم ازش بپرسم ، از اول که لپ تاپ خریده میشه ،طرف باید سلسه وار چه کنه ، فکرکنم باید مزاحم شما بشم ؟؟ :31:

7-اگه وقت و حوصله ندارید بایدیه تاپیک بزنم و در کنار جوابهای خوب ، بعضی جوابای سربالا رو هم تحمل کنیم ؟؟

8-سپاسگزارم از وقتی که به این حقیر دادید . خداشما و همه مومنین رو از معتکفین درگاهش قراربدهد

9-ببخشید سوالهام زیاد شد
ج 3 : قضیه share کردن یه مقوله دیکس و با اپتیموس فرق داره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدج 4 : من وقتی لپ تاپ خریدم 15 اینچ 5742 بود و 14 اینچ 5741 و الان جایگزین 15 اینچ 5750 اومده و 14 اینچ 4750 و اینا هیچ فرقی با هم ندارن مگر تو اندازه که من خودم 5750 رو از نزدیک دیدم و یه مقداری صفحه نمایشش بهتر از 5742 شده.پس میتونیم نتیجه بگیریم که 4750 هم کیفیتش بهتر شده(پون هم رده 5750 هست)
ج 5 : گارانتی سازگار بگیر
ریفر بودن هم یه داستان طولانی داره که:
وقتی من لپ تاپو خریدم با فروشنده طی کردم که اگه لپ تاپ ریفر باشه مرجوعش میکنم ، فروشنده هم قبول کرد و گفت اگه ریفر بود بیا باهم دو تاییمون میریم سازگارو رو سرش خراب میکنیم .
تو اون 3 روزی که مهلت داشتم در به در دنبال فهمیدن ریفر دستگام بودم
تو تاپیک زیر با کابر teknosys مشورت کردم و به نتیجه ای نرسیدم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست های من از این صفحه شروع شده و تا صفحه 24 ادامه داشت (اگه حال داشتی بخونش)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن حتی تو خود فروم سایت سازگار یه تاپیک زدم که آدرسش اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه : وقتی شما دستگاهتو گرفتی تو سایت ایسر سریالشو ثبت کن و بعد چند روز بهت یه ایمیل میزنه که محصولت ثبت شده و بعد دوباره برو تو قسمتی که

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگه سریالت وجود داشت . خداتو شکر کن که ریفر نیست . ولی اگه وجود نداشت دلیل بر ریفر بودن هم نیست (یعنی نمیتونی بگی که 100% دستگات ریفره و یا ریفر نیست ) این قضیه هم فقط بخاطر اینه که ایران تحریمه و جنساشو از دبی و ... میاره.
بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

MOZNEB
01-07-2011, 15:43
سلام علیکم آقای mrmazmamfi گرامی

1- خیلی ممنونم با حوصله و صبر جواب میدید ؛ خدا خیرتون بده .

2- فروشنده لپ تاپهای تحت گارانتی سازگار زیادن ، میخواستم بدونم از کدومشون بگیرم که در صورت مرجوعی اذیت نکنه ؟؟

3- قیمت رو سازگار تعیین میکنه یا فروشنده ، یعنی بالا پایین داره ؟؟

4- شما از اون فروشنده ای که گرفتید راضی بودید ؟؟

5- نفرمودید از گرفتن لپ تاپ میتونم از شما بپرسم و یه تاپیک بزنم شما با دیگر بچه ها بفرمایید سلسله وار چه کنیم ؟؟

6-راستی شاید تا الآن متوجه شده باشید که اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری من خیلی کم هست و نازل ؟؟

6- متشکرم التماس دعا

Mr.Mazmamfi
01-07-2011, 16:19
سلام علیکم آقای mrmazmamfi گرامی

1- خیلی ممنونم با حوصله و صبر جواب میدید ؛ خدا خیرتون بده .

2- فروشنده لپ تاپهای تحت گارانتی سازگار زیادن ، میخواستم بدونم از کدومشون بگیرم که در صورت مرجوعی اذیت نکنه ؟؟

3- قیمت رو سازگار تعیین میکنه یا فروشنده ، یعنی بالا پایین داره ؟؟

4- شما از اون فروشنده ای که گرفتید راضی بودید ؟؟

5- نفرمودید از گرفتن لپ تاپ میتونم از شما بپرسم و یه تاپیک بزنم شما با دیگر بچه ها بفرمایید سلسله وار چه کنیم ؟؟

6-راستی شاید تا الآن متوجه شده باشید که اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری من خیلی کم هست و نازل ؟؟

6- متشکرم التماس دعا

ج 2 : لیست نمایندگیهای سازگار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چون کارم به فروشنده ها برای مرجوعی نیفتاده نمیتونم بگم که کدوم خوبه یا کدوم بده. (ولی اگه خواستی بری با کسی که تجربه داره برو چون همشون(99%) کلک بازن ..... اگه با تجربه پیدا نکردی 100% سعی کن 2 نفری بری میدونی که چی میگم ؟ (اگه تنها بری زیاد سو استفاده میکنن مگر با تجربه باشی))

ج 3 : سازگار یه قیمت بالا تو سایتش میزنه و خیلی خیلی کمتر از اون به نماینده هاش میفروشه و حالا یه نماینده دوست داره سود کمتری بکنه ارزون تر میفروشه. پس قیمت دست فروشنده هاست ( من خودم وقتی میخواستم 5742 بگیرم خیلی کم یاب شده بود (اسفند 89 ) یه جا 850 میداد و یه جادیگه 835 که رفتم از 835 تومنیه گرفتم در صورتی که هر 2تاشون نمایندگی سازگار بودن)

ج 4 : کارم بهش نیفتاده ولی فروشنده هاش افراد معمولی بودن (مثل بعضی مغازه ها که میان فروشنده های سوسول میذارن نبود).

ج5: سوالتونو خوب متوجه نمیشم . اگه منظورتون اینه که چه نکاتی رو باید در هنگام خرید رعایت کنید ؟ که فکر میکنم تا الان بیشتر نکاتشو گفته باشم.
من خودم این جوری خریدم :
شماره نمایندگیهای سازگارو در آوردم و به تک تکشون زنگ زدم و با ذکر مشخصات لپ تاپ و رنگ و گارانتی ، قیمت رو ازشون میپرسیدم و از کسی که ارزونترین قیمتو گفت خریدم.(نکته : وقتی با فروشنده تلفنی صحبت میکنی 100% مشخصات و رنگ رو قید کنی و حتی روش تاکید هم بکنی که همین مشخصاتو میخواستی . چون برای من هم همینجوری شد ..پشت تلفن به من گفت 480 دارم ولی وقتی رفتم مغازش 460 داشت )

ج6 : درسته ، پس حتما سعی کن با کسی که واردتر از خودته بری بخری.

MOZNEB
01-07-2011, 17:13
سلام علیکم و بی اندازه سپاسگزارم

آقای mrmazmamfi گرامی شاید خنده دار باشه که من حاضرم از نمایندگی قم سازگار بگیرم ولی نرم توی این پاساژای کذا و کذا با اون وضع بدش ، به جرات میتونم بگم که آدم با ایمان داخل میشه و کافر خارج میشه (البته کفر مراتب داره ) ، اتفاقا درست متوجه شدید منظورم بعضی فروشنده های سوسول بود البته همه جا خوب بد هست ولی . . .

1- بفرمایید اگه به مشکل برخورد دستگاه به فروشنده باید مراجعه کنم یا نمایندگی یا اینکه فروشنده همون نماینده هست ؟؟

2- از شهرستان بخرم گرونتر در میاد ؟؟

3- توی اون سایت امتداد سازگار هم یکی گفته بود که پیچ دستگاه در طی مدتی افتاد ، نمیدونم گارانتی باهاش چه جور رفتار کردن !!

4-منظورم این بود که وقتی گرفتم، باید چیکار کنم ؟؟ اونهم صبر میکنم تا لپ تاپ گرفته بشه بعد از خدمتتون میپرسم

5-متشکرم التماس دعا

Mr.Mazmamfi
01-07-2011, 21:13
سلام علیکم و بی اندازه سپاسگزارم

آقای mrmazmamfi گرامی شاید خنده دار باشه که من حاضرم از نمایندگی قم سازگار بگیرم ولی نرم توی این پاساژای کذا و کذا با اون وضع بدش ، به جرات میتونم بگم که آدم با ایمان داخل میشه و کافر خارج میشه (البته کفر مراتب داره ) ، اتفاقا درست متوجه شدید منظورم بعضی فروشنده های سوسول بود البته همه جا خوب بد هست ولی . . .

1- بفرمایید اگه به مشکل برخورد دستگاه به فروشنده باید مراجعه کنم یا نمایندگی یا اینکه فروشنده همون نماینده هست ؟؟

2- از شهرستان بخرم گرونتر در میاد ؟؟

3- توی اون سایت امتداد سازگار هم یکی گفته بود که پیچ دستگاه در طی مدتی افتاد ، نمیدونم گارانتی باهاش چه جور رفتار کردن !!

4-منظورم این بود که وقتی گرفتم، باید چیکار کنم ؟؟ اونهم صبر میکنم تا لپ تاپ گرفته بشه بعد از خدمتتون میپرسم

5-متشکرم التماس دعا
ج 1 : اگه تا 24 ساعت بعدش بود میبری مغازه (البته با خود فروشنده هم طی کنیا) و غیر از اون باید ببری شرکت گارانتی کننده.(غیر از نماینده هاس)
ج 2 : آخه چرا شهرستان ؟ مگه شما تهران نیستی؟
ج 3 : اون پیچ از همون اول خوب بسته نشده بوده وگرنه غیر ممکنه که پیچی که خوب بسته شده باشه به این راحتیا بیفته .(اگر اشتباه نکنم اینترنتی خریده بود) پس چرا برای من نمیفته. شما وقتی حضوری میخری همه چیز دستگاهو چک میکنی ..پس این مشکل غیر ممکنه تو خرید حضوری اتفاق بیفته.
ج 4 : تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم.

MOZNEB
01-07-2011, 23:35
ج 2 : آخه چرا شهرستان ؟ مگه شما تهران نیستی؟
ج 3 : اون پیچ از همون اول خوب بسته نشده بوده وگرنه غیر ممکنه که پیچی که خوب بسته شده باشه به این راحتیا بیفته .(اگر اشتباه نکنم اینترنتی خریده بود) پس چرا برای من نمیفته. شما وقتی حضوری میخری همه چیز دستگاهو چک میکنی ..پس این مشکل غیر ممکنه تو خرید حضوری اتفاق بیفته.
ج 4 : تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم.[/QUOTE]

سلام علیکم

1- به همون دلیلی که عرض کردم ، گیر آدم حقه باز بی انصاف و سوسول که احساس زرنگی میکنه ،نیافتیم البته سر و کارم با قم هست - ازتهران که خوشم نمیاد ما اهل شهرری هستیم

2- بله درست میفرمایید اینترنتی خریده بود

3- خیلی ممنونم از کمکتون:11:

4- بفرمایید دقیقا با فروشنده چی طی کنم که چیزی از توش در نیاره ؟؟

5-ببخشید باید توی مغازه چک کنم یا توی خونه ؟؟

6-فکر کنم گیر بد کسی افتادید حلال کنید و همچنان با سعه صدر برخورد کنید :31: آخه حوزه تخصصی من به هیچ عنوان ربطی به رایانه و اینجور چیزا نداشته غذر میخوام

7- راستی یه سوال مهم ، من با کیبرد کار دارم ، کیبرد لپ تاپها چطوره ؟؟

التماس دعا

Mr.Mazmamfi
02-07-2011, 00:33
سلام علیکم

1- به همون دلیلی که عرض کردم ، گیر آدم حقه باز بی انصاف و سوسول که احساس زرنگی میکنه ،نیافتیم البته سر و کارم با قم هست - ازتهران که خوشم نمیاد ما اهل شهرری هستیم

2- بله درست میفرمایید اینترنتی خریده بود

3- خیلی ممنونم از کمکتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- بفرمایید دقیقا با فروشنده چی طی کنم که چیزی از توش در نیاره ؟؟

5-ببخشید باید توی مغازه چک کنم یا توی خونه ؟؟

6-فکر کنم گیر بد کسی افتادید حلال کنید و همچنان با سعه صدر برخورد کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه حوزه تخصصی من به هیچ عنوان ربطی به رایانه و اینجور چیزا نداشته غذر میخوام

7- راستی یه سوال مهم ، من با کیبرد کار دارم ، کیبرد لپ تاپها چطوره ؟؟

التماس دعا
ج 1 : میتونی ار قم هم بخری . ولی قیمتش از تهران گرونتر برات میفته (تقریبا با قیمتی که تو سایت سازگار زده یکی میشه)
تو فلکه صفاییه چند تا مغازه بود که لپ تاپ میفروختن . حالا نمیدونم نمایندگی سازگار باشن یا نه .(من فردا دارم میرم قم از هم کلاسیام میپرسم)
ج 4 : چیز خاصی نمیخواد طی کنی . فقط بهش بگو اگه تا 24 ساعت خراب بود پیش خودت میارم . همین .
ج 5 : تو مغازه
ج 7 : بستگی به خودت داره . از نظر خیلی ها کیبورد های ایسر غیر استاندارده ولی من که خیلی خوب باهاش کار میکنم و سرعتم هم خوبه .( کیبورد نرم و خوبی داره و تنها ایرادش فاصله بین کیبورد هاس که ممکنه سریع کثیف بشه که اگه یه محافظ ژله ای کیبور بگیری دیگه این مشکلتم رفع میشه قیمتشم 2500 الی 3000 تومنه)

MOZNEB
02-07-2011, 02:09
تو فلکه صفاییه چند تا مغازه بود که لپ تاپ میفروختن . حالا نمیدونم نمایندگی سازگار باشن یا نه .(من فردا دارم میرم قم از هم کلاسیام میپرسم)
ج 4 : چیز خاصی نمیخواد طی کنی . فقط بهش بگو اگه تا 24 ساعت خراب بود پیش خودت میارم . همین .

سلام علیکم

1- خیلی ممنون میشم اگه بپرسین

2-اتفاقا مشکل من هم توی همون جواب شماره 4 شماست که چه چیزهایی رو باید بررسی کنم واقعا نمیدونم

3- یعنی جلوی فروشنده لپ تاپ رو از کارتن در بیارم ، باید ظاهرش رو چک کنم ؟ یا نه روشن کنم و مثلا پیکسل سوخته رو چک کنم ؟

4- امان از بی تجربگی

5-ببخشید التماس دعا

Mr.Mazmamfi
02-07-2011, 16:58

سلام علیکم

1- خیلی ممنون میشم اگه بپرسین

2-اتفاقا مشکل من هم توی همون جواب شماره 4 شماست که چه چیزهایی رو باید بررسی کنم واقعا نمیدونم

3- یعنی جلوی فروشنده لپ تاپ رو از کارتن در بیارم ، باید ظاهرش رو چک کنم ؟ یا نه روشن کنم و مثلا پیکسل سوخته رو چک کنم ؟

4- امان از بی تجربگی

5-ببخشید التماس دعا
ج 3 : نگاه کن دوست من ، همه فروشنده ها لپ تاپو جلوت روشن میکنن و بهت نشون میدن که لپ تاپ سالمه .(پیکسل صفحه نمایش و .. . .) پلپ شده هیچ کسی جنسی رو نمیخره! شما حتی میتونی با یکی از رفیقات که وارد تره بری و همون جا بشینی ویندوزش رو نصب کنی و اون موقع تمام چیزاشو میتونی همون جا چک کنی(آخه این لپ تاپی که شما داری میگیری لینوکس خطی داره یعنی یه چیزی تو مایه های داس)

نکته خیلی مهم : شما حتما حتما با یکی که وارد تر از خودته برو بگیر . اصلا تنها رفتنو بهت توصیه نمیکنم.

MOZNEB
02-07-2011, 22:06
ج 3 : نگاه کن دوست من ، همه فروشنده ها لپ تاپو جلوت روشن میکنن و بهت نشون میدن که لپ تاپ سالمه .(پیکسل صفحه نمایش و .. . .) پلپ شده هیچ کسی جنسی رو نمیخره! شما حتی میتونی با یکی از رفیقات که وارد تره بری و همون جا بشینی ویندوزش رو نصب کنی و اون موقع تمام چیزاشو میتونی همون جا چک کنی(آخه این لپ تاپی که شما داری میگیری لینوکس خطی داره یعنی یه چیزی تو مایه های داس)

نکته خیلی مهم : شما حتما حتما با یکی که وارد تر از خودته برو بگیر . اصلا تنها رفتنو بهت توصیه نمیکنم.

سلام علیکم

آقای mrmazmamfi محترم ببخشید که سرتون رو درد میارم

1- من نمیدونستم جلوی خریدار باز میکنن و امتحان میکنن ، چه جالب

2- رفقای ما بنده های خدا ، هممون یه سر و کرباسیم ؛ رفیق کار بلد به درد اینجاها میخوره

3- ما که کسی رو نداریم تا اون حد تخصص داشته باشه ، باید رفت در خونه خدا تا با دعا و ثنا برم جلو انشاءالله که چیزه بی مورد و بی اشکالی گیرمون بیاد

4-خیلی به این حقیر لطف کردید ، اگه گرفتم برای عرض اطلاع و تشکر خدمتتون میرسم انشاءالله

5- اون علامت تعجب و اون رنگ مجزّای فونت ، پاک ما رو از خودمون نا امید کرد:31:

یاعلی التماس دعا

negary
30-07-2011, 15:49
تو این محدوده ی قیمت من لپ تاپ های سامسونگ و HP رو پیشنهاد می کنم . مثلا مدل SAMSUNG RC410-S01/S02 به نظرم براتون مناسبه.