مشاهده نسخه کامل
: نظرتون راجع به مانیتور فراسو
moslem47
17-06-2011, 00:20
سلام
نظرتون را جع به کیفیت نمایشگر - تلویزیون ال سی دی 19 اینچ FLT-519 فراسو چیه؟
مشخصات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moslem47
17-06-2011, 18:13
نظری ندارید....................
EhsanCPU
19-06-2011, 14:44
جالب نیست :13:
به مارکهای دیگه از قبیل LG و SAMSUNG فکر کن
:5:
وقتی برندهای معتبر تر دیگه ای مثل lg و samsung هست چرا فراسو
Danitondar
19-06-2011, 15:04
من همین الان دارم با همین کار میکنم ولی مال خودم نیست واقعا که بدرد نخوره و بعد از یه مدتی کنتراستش بهم ریخته!اصلا دنبالش نرو توی 19 اینچ LG خیلی خوبه!
mehran8398
22-07-2011, 15:42
سلام دوست عزیز .
در مورد اینکه فرمودید کنتراست مانیتور فراسوتون به هم ریخته لطفا با شرکت فراسو با شماره ئ تماس 88775432 داخلی های 450 یا 453 تماس بگیرید تا مشکل شما بر طرف شود .
در مورد اینکه بخواین مانیتور های سری جدید فراسو را با برند های دیگر مقایسه کنید باید خدمتتون عرض کنم که کیفیت این محصول ایرانی در سطح مانیتور های خارجی هم رده ئ خود می باشد زیرا پنل آن از پنل های با کیفیت شرکت سامسونگ است و بقیه این محصول در ایران در کارخانه های شرکت فراسو تولید شده است .
گارانتی شرکت فراسو هم که برای همه شناخته شده است و از لحاظ اعتبار و مشتری مداری هم در بالاترین سطح در کشور قرار دارد .
در ضمن در مانیتور های جدید فراسو ----T هم وجود دارد و شما می توانید به راحتی از آن به عنوان TV استفاده کنید . تمام مانیتور های سری جدید دارای تیونر داخلی و خارجی و دارای ریموت کنترل و پلیر داخلی برای پخش از طریق USB می باشند .
این مانیتور های فول پورت بوده و تمام پورت های رایج را دارا می باشند .
در صورت تمایل برای داشتن اطلاعات بیشتر به سایت فراسو یا اسپیرو یا سایت لاوان مراجعه فرمائید و یا با شماره های شرکت فراسو تماس حاصل فرمائید ...
masoumeh shabani
25-07-2011, 11:03
سلام ..
برای اطلاعات بیشتر از مانیتور های فراسو به این 2 سایت مراجعه نمایید ....
سلام
نظرتون را جع به کیفیت نمایشگر - تلویزیون ال سی دی 19 اینچ FLT-519 فراسو چیه؟
مشخصات
سلام.
از لحاظ برند زیاد بد نیست.
در حال حاضر من 5 ساله یک LCD 1940 فراسو دارم روزانه هم حدود 8 9 ساعت روشنه هنوز داره کار میکنه....! (
تا حالا هم کمشلی براش پیش نیومده...!
Danitondar
25-07-2011, 14:02
من ظاهرا مشکلم چیز دیگه ای بود بخاطر --- ّود که بهش وصل بود کندمش درست شد ولی خوب من سامسونگ و الجی رو بیشتر قبول دارم!
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
گرچه زاویه دید بالایی داره این مانیتور واقعا زاویه دیدش عالی هست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.