مشاهده نسخه کامل
: Welcome to nginx !
Reza Razor
16-06-2011, 16:24
سلام
چندوزیه بعد از وارد کردن آدرس سایتهای مختلف بجای اون سایت فقط این پیام نمایش داده میشه ...
Welcome to nginx !
اول روی گوگل این پیامو میداد بعد یاهو که هردوشون با پاک کردن کش و کوکی ها درست شدن ولی الان این مشکل برای یه سایت دیگه پیش اومده که هرکاری میکنم درست نمیشه ...
نت رو سرچ کردم مثل اینکه ویروسی چیزیه با نود اسکن کردم یا دوتا برنامه ی ضد تروجان هم اسکن کردم ولی فایده ای نداشت
چیه این ؟ چیکارش کنم !:13:
Reza Razor
16-06-2011, 20:49
کسی چیزی نمیدونه ؟!:13:
AlexanderMahone
18-06-2011, 13:55
کسی چیزی نمیدونه ؟!:13:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به لینک بالا برید دوستمون مشکلی مثل شما داشت و مشکلش حل شد در لینک بالا میتونید مشکل رو حل کنید:10:
amir_maxpayne
10-06-2012, 16:33
به لینک بالا برید دوستمون مشکلی مثل شما داشت و مشکلش حل شد در لینک بالا میتونید مشکل رو حل کنید:10:
تو اون لینک هیچی نیست که بشه این مشکل برطرف کرد.من هم این مشکل واسم پیش اومده میشه منو راهنمایی کنید؟
تصویر آلودگی
51474
راه حل:سیستم رو ریست کرده به حالت Safe Mode with Networking
بالا میاین، برنامه ی internet Explorer رو باز میکنین،
تنظیمی که نشون دادم به این حالت باشه بخش About:Blank
51475
به تب Connections میرین
تیک گزینه ی Use a proxy server رو بردارین.
51476
تیک پروکــــسی رو در تمام مرورگرهایی که دارین مثلا فایرفاکس باید بردارین حتما.
داخل Run تایپ کنید msconfig و به تب Startup برین و تیک تمام گزینه هارو بردارین به جز انتی ویروستون.
CTRL+ALT+DEL بزنید، تسک منیجر باز بشه ، اگه هم باز نشد داخل run تایپ کنید : taskmgr
در تب Process گزینه ی Show process from all users رو بزنید و دنبال پروسسهایی با نام های :
avinspector.exeچ
uninstall.exe
securitycenter.exe
روشون راست کلیک کنید و گزینه ی End Process رو بزنید.
داخل run کپی کنید : %appdata%
بعد اونجا فایلی به نام random.exe یا هرفایل مشکوک دیگه رو پاک کنید.
بعد به این مسیرها برین
فایلهای مذکور رو پاک کنید.
در رجیستری به این مسیرها برین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزینه هایی که نمیشناسین رو از سمت راست ، راست کلیک کنید و پاک کنید.
البته این راه حل کلی بود ، اسم فایل ویروس میتونه هرچیزی باشه. بهتره برای سادگی کارتون با برنامه ی MBAM سیستم رو اسکن کنید کامل.
با آرزوی بهترینها..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.