مشاهده نسخه کامل
: نحوه بررسي دقيق يك ماشين دست دوم!
Mojtabaf
16-06-2011, 15:01
با سلام .
آقا من كلا تو بحث ماشين تازه واردم ، ميخواستم ببينم وقتي يك ماشين رو ميبينم در كل بايد كجاهاش رو ببينم ؟ منظورم تو داخل كجاهاش رو بايد بررسي كنم... از بيرون چه طور ... لاستيك ها چطور؟ موتور؟ و ...
خيلي ممنون ميشم يه نفر توضيح كامل براي بنده بده .:8::10:
mohamad skystar
16-06-2011, 16:42
سلام دوست من.در حالت کلی برای خرید خودروی کارکرده به موارد زیر توجه کنید:
1.بدنه خودرو: تمام قسمت های بدنه رو بازدید کنید و به صافکار نشون بدین تا هرجا رنگ شدگی داره مشخص بشه.همچنین دقت کنید شاید گلگیر-کاپوت-درب صندوق یا هر جای دیگه بدنه عوض نشده باشه چون جایی رو که رنگ شدگی داره و جایی که عوض شده تاثیر داره تو قیمت نهایی.اگر خودرو خیلی مدل پایین هست لازمه کف ماشین رو هم نگاهی بندازید تا دچار پوسیدگی نشده باشه.
درب موتور رو بالا بزنید و سینی فن چراغ ها و ادوات پشت جلو پنجره رو بازدید کنید شاید شکستکی ایجاد شده باشه .
تمام این موارد رو یه صافکار مجرب براتون به راحتی انجام میده.
2.از نظر فنی:حتما موتور وگیربکس و زیروبند و سیستم برق خودرو رو چک کنید همچنین کولر رو که دچار مشکل نشید.
خودرویی که از نظر فنی مشکل داشته باشه فایده نداره و اگر رو خرج بیفته صاحب ماشین رو تا مرز فروش میرسونه.
پس دقت خودرو از نظر فنی 100 درصد مناسب باشه و مشکلی نداشته باشه.
3.ادوات داخل خودرو:
این مورد به مهمی موارد بالا نیست اما بازدید کنید تست کنید تا از سالم بودن کلید ها و نشانگرها و عقربه های کیلومتر و دیگر نقاط داخل خودرو مطمئن شوید.
4.لاستیک زیاد مهم نیست چون هر کسی هر خودرویی رو میخره لاستیک نو میندازه که خیالش از همین اول کار راحت باشه.
(این نظر من بود نظر دوستان محترم)
5.و در آخر مدارک ماشین هست که بسیار مهمه باید همه چیز باشه:
سند-کارت-بیمه نامه-کارت سوخت-معاینه فنی.
موفق باشید
Mojtabaf
16-06-2011, 20:04
1.بدنه خودرو: تمام قسمت های بدنه رو بازدید کنید و به صافکار نشون بدین تا هرجا رنگ شدگی داره مشخص بشه.همچنین دقت کنید شاید گلگیر-کاپوت-درب صندوق یا هر جای دیگه بدنه عوض نشده باشه چون جایی رو که رنگ شدگی داره و جایی که عوض شده تاثیر داره تو قیمت نهایی.اگر خودرو خیلی مدل پایین هست لازمه کف ماشین رو هم نگاهی بندازید تا دچار پوسیدگی نشده باشه.
درب موتور رو بالا بزنید و سینی فن چراغ ها و ادوات پشت جلو پنجره رو بازدید کنید شاید شکستکی ایجاد شده باشه .
تمام این موارد رو یه صافکار مجرب براتون به راحتی انجام میده.
خيلي ممنون از نظرتون .
اينا رو نميشه خودم تشخيص بدم؟ مثلا چه طوري بايد فهميد كه فلان جاش رنگ داره؟ يا مثلا كاپوتش عوض شد يا نه؟
2.از نظر فنی:حتما موتور وگیربکس و زیروبند و سیستم برق خودرو رو چک کنید همچنین کولر رو که دچار مشکل نشید.
خوب اينا رو هم خودم چه جوري بايد تست كنم؟ :20:
ممنون .
mohamad skystar
17-06-2011, 00:37
دوست من چون تازه کار هستین خودرو رو ببرید پیش مکانیک و صافکار ماهر تا بهت نشون بدن چه طوری میشه تشخیص داد و خودتم یاد میگیری چیزی نیست که من بخوام بگم و شما بری نقاط مختلف ماشین رو چک کنید.
جسارت نباشه اما چون شما وارد نیستین و زیاد تو بازار ماشین چرخ نزدین ممکنه نتونید تشخیص بدین که کجای ماشین رنگ داره چون صافکارا اینقدر ماهر شدن که خود نمایشگاه دار هم گاهی اوقات تشخیص نمیده.
دوست من چون تازه کار هستین خودرو رو ببرید پیش مکانیک و صافکار ماهر تا بهت نشون بدن چه طوری میشه تشخیص داد و خودتم یاد میگیری چیزی نیست که من بخوام بگم و شما بری نقاط مختلف ماشین رو چک کنید.
جسارت نباشه اما چون شما وارد نیستین و زیاد تو بازار ماشین چرخ نزدین ممکنه نتونید تشخیص بدین که کجای ماشین رنگ داره چون صافکارا اینقدر ماهر شدن که خود نمایشگاه دار هم گاهی اوقات تشخیص نمیده.
اگه از دوستام کسی بلده چطور میشه بصورت حرفه ای رنگ شدگی رو تشخصی داد یه مطلب اموزشی بزاره که بدرد بخور باشه این جوابها رو دادید هم میدونن برن کجا و چکار کنن مهم اینه چنتا مطلب بزارید تا خودمون هم یاد بگیریم
hosein002
14-11-2012, 19:11
داداش خیلی چیزارو نمی شه با چند تا بحث کردن آموزش داد حتما باید در این موارد تجربه کسب کرد
بقول قدیمیا باید کت زد تا مثلا تفاوت صداهای داخل موتور را فهمید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.