مشاهده نسخه کامل
: Unlock 6950
سلام:20:
دوستان یه سوال من میخوام 6950 بگیرم میخواستم بدونم چهجوری میشه Unlock کرد ؟
آیا بعد از Unlock قدرتش واقعاً اندازه 6970 میشه؟
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
آیا بردش باید فرق داشته باشه یا با هر بردی میشه Unlock کرد؟
فکر کنم با آنلاک کردن موتور های simd گرافیک آزاد میشه یعنی تعداد واحد های بافت گذاری و پردازنده ی جریان و تعداد واحدهای سایه زنی و فرکانسشون افزایش پیدا میکنه ولی رابط حافظه و پهنای باند حافظه و تعداد واحد های rop تغییری نمکینه و میشه گفت قدرتش هم اندازه ی 6970 میشه
فکر کنم اینطوری میشه حالا مطمئن نیستم
pasargadd
16-06-2011, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی هم نداره همش میشه فقط باید 2gb باشه.
refrence بگیرین.
فرقی هم نداره همش میشه فقط باید 2gb باشه.
فکر کنم ریویژن اولش میشه فقط...
pasargadd
16-06-2011, 17:21
من بعید میدونم اینطور باشه.
البته گویا گاهی اوقات نمیشه.ولی در کل این یک ویژگی 6950 هست و باید بشه.
شاید منظوره شما مدلهای 1gb هستند که برای ارزونتر شدن این کارتها توسط amd تولید شد.
ess_1362
16-06-2011, 19:10
تمام کارت های 6950 با حافظه دو گیگ همون کارتهای 6970 هستند که بدلیل پوشش بخشی از بازار یکسری امکاناتشون غیر فعال شده
این سری کارتها به راحتی قابلیت تبدیل به 6970 را دارند و تا به حال گزارشی مبنب بر عدم تبدیل 6950 به 6970 گزارش نشده
مرسی دوستان حالا کسی از شما این کارو انجام داده؟میخوام مطمئن بشم که تا گرفتم بتونم انلاک کنم!
بعد یه سوال دیگه، اگه من بخوام کراس کنم چه؟
میشه دوتاشو انلاک کنم؟
من بعید میدونم اینطور باشه.
البته گویا گاهی اوقات نمیشه.ولی در کل این یک ویژگی 6950 هست و باید بشه.
شاید منظوره شما مدلهای 1gb هستند که برای ارزونتر شدن این کارتها توسط amd تولید شد.
من شنیده بودم تولیدات جدیدتر نمیشن(و اصلا هم مطمئن نیستم! فقط گفتم تا یه وقت بعدا دردسر نشه!)
پس شاید این طور نیست...
موفق باشید.
pasargadd
18-06-2011, 23:50
مرسی دوستان حالا کسی از شما این کارو انجام داده؟میخوام مطمئن بشم که تا گرفتم بتونم انلاک کنم!
بعد یه سوال دیگه، اگه من بخوام کراس کنم چه؟
میشه دوتاشو انلاک کنم؟
من انجام ندادم.
شما باید یک نرم افزارو دانلود کنین و بایوسو 6970 بعد جایگزین میشه و سخت هم نیست.
کرسا برای چی چون هیچ بزای نیست که بیشتر از 6970 بخواد حالا دوتارو نمیدونم برای چی میخواین.
بله میشه.
من انجام ندادم.
شما باید یک نرم افزارو دانلود کنین و بایوسو 6970 بعد جایگزین میشه و سخت هم نیست.
کرسا برای چی چون هیچ بزای نیست که بیشتر از 6970 بخواد حالا دوتارو نمیدونم برای چی میخواین.
بله میشه.
ببخشید من چند روزی نبودم مرسی از پاسخ هاتون
راستش من تو سیستم یه کم زیاد وسواس دارم اول میخواستم 580 وردارم که باین اوضاعی که 580 داره اصلا به ریسکش نمیارزه گفتم برم سراغ 6970که متوجه onlock شدن 6950 شدم.فقط میخوام بدونم که میشه onlock کرد یا نه.آخه اختلافش نزدیک به 120 تومان هست.
فقط میخوام یه کی راهنماییم کنه تا مدل درستو بگیرم چون میگن مدلش مثلا " 1گیگ بودن یا ۲گیگ بودنش مهم؟
یا مثل این چیزا:31:
شما حتمآ مدل 2 گیگ باید بگیری.حتمآ هم انلاک میشه.خیالت راحت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.