مشاهده نسخه کامل
: بالا نیومدن دو هارد اکسترنال مشابه
dokhtarak_e_darya
15-06-2011, 23:22
سلام دوستان
خسته نباشید
میخواسم کمکم کنید چون واقعا عجیب گرفتار شدم و اگه نتونم هارد مردم رو پر کنم آبروم میره :41:
خوب دوستان برم اصل مطلب
بنده یه هارد اکسترنال دو ترابایت سیگیت دارم که برای مشتریهای دیگمم 3 تا خریدم از همین مارک و از همین برند و دو ترابایت هم هست یعنی مشابه همدیگه ولی وقتی مثلا دو تا از این هاردهارو وصل میکنم یکیش رو نمیشناسه و تنها یه دونه از هاردهارو میشناسه ولی در حالی که از طریق یو اس بی هارد دومی هم میشناسه ولی نمیخونه هارد رو !!!
کسی هست کمک کنه ؟
هاردها دو ترابایت سیگیت یو اس بی 3 هستن...
باز هم میگم وقتی دو تارو همزمان میزنم یکی رو نمیشناسه ولی تکی میزنم میشناسه هاردهارو... ولی همزمان نمیشناسه
سلام دوستان
خسته نباشید
میخواسم کمکم کنید چون واقعا عجیب گرفتار شدم و اگه نتونم هارد مردم رو پر کنم آبروم میره :41:
خوب دوستان برم اصل مطلب
بنده یه هارد اکسترنال دو ترابایت سیگیت دارم که برای مشتریهای دیگمم 3 تا خریدم از همین مارک و از همین برند و دو ترابایت هم هست یعنی مشابه همدیگه ولی وقتی مثلا دو تا از این هاردهارو وصل میکنم یکیش رو نمیشناسه و تنها یه دونه از هاردهارو میشناسه ولی در حالی که از طریق یو اس بی هارد دومی هم میشناسه ولی نمیخونه هارد رو !!!
کسی هست کمک کنه ؟
هاردها دو ترابایت سیگیت یو اس بی 3 هستن...
باز هم میگم وقتی دو تارو همزمان میزنم یکی رو نمیشناسه ولی تکی میزنم میشناسه هاردهارو... ولی همزمان نمیشناسه
اگه از یو اس بی هاب دارید استفاده می کنید و بدون آداپتور هست این طبیعیه چون افت ولتاژ به هارد باعث این مشکل میشه
هرچی هست مروبط به افت ولتاژ هست و همزمان که میزنید به یه هارد ولتاژ نمیرسه و شناخته نمیشه
شما یه هاردرو به یو اس بی های عقب بزنید و یه هارد رو به یو اس بی جلو
"AmirHesam"
16-06-2011, 00:57
سلام دوست عزیز
تست کردم من ولی نشد ! زدم یو اس بی رو به پشت ولی نشد باز .... نخوند هاردو
خواهشا کمک کنید
"AmirHesam"
16-06-2011, 11:11
کسی نیست کمک کنه ؟
"AmirHesam"
16-06-2011, 17:27
خوب یکی حواب بده دیگه
dokhtarak_e_darya
17-06-2011, 08:58
اگه از یو اس بی هاب دارید استفاده می کنید و بدون آداپتور هست این طبیعیه چون افت ولتاژ به هارد باعث این مشکل میشه
هرچی هست مروبط به افت ولتاژ هست و همزمان که میزنید به یه هارد ولتاژ نمیرسه و شناخته نمیشه
شما یه هاردرو به یو اس بی های عقب بزنید و یه هارد رو به یو اس بی جلو
دوست عزیز همه حالات رو تست کردم نشد :41:
اگر از افت ولتاژه این افت ولتاز رو از چجوری بر طرف کرد؟
من برق های دو تا هارد رو روی یه سریایه میزنم...پریز نزدیک هم نیست که یکی رو به پیریز دیگه بزنم تست کنم...میتونه از این باشه؟
jafarian
17-06-2011, 09:02
شما یک پاورریل به سیستم وصل کنید مشکلتون به احتمال خیلی زیاد برطرف میشه علتشم کمبود ولتاژ که به هارد برق کافی نمیرسه:20:
"AmirHesam"
17-06-2011, 10:02
چی وصل کنیم عزیز ؟
dokhtarak_e_darya
17-06-2011, 10:13
شما یک پاورریل به سیستم وصل کنید مشکلتون به احتمال خیلی زیاد برطرف میشه علتشم کمبود ولتاژ که به هارد برق کافی نمیرسه:20:
درود
من نفهمیدم منظورتون از پاور ریل چیه بیشتر توضیح میدین
اگر منظورت پاور سیستم هست پاور من Green 885 هست عمرا کم نمیاره :13:
jafarian
17-06-2011, 15:29
منظورم منم همین بود که پاورتون چنج بشه اما به نظرم مشکل شما هم ازپاورنباشه چون هم مارکش هم وات پاورتون خوبه اول ازهمه یک بایوس مین خودتون یک آپدیت کنید بعدش درایورهای سیستم بخصوص چیپست مین بهمراه usb سیستم آپدیت کنید دیدین با این موارد کارتون راه نیفتاد usb جلوی کیس دربیارین ازرو سوکت مین بدون اونها وصل کنید هارد بعدخبرش بدین.
درود
من نفهمیدم منظورتون از پاور ریل چیه بیشتر توضیح میدین
اگر منظورت پاور سیستم هست پاور من Green 885 هست عمرا کم نمیاره :13:
شما وقتی دوتا هارد رو هم زمان میزنید برید رو my computer راست کلیک کنید و managment رو بزنید و disk managmnet ممکنه اون هاردتون که شناخته نمیشه lable نداشته باشه یا اسمش مشابه اسم یکی از درایو ها بشه
از اونجا درست کنید میشناسه هاردو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.