ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره:در مورد رفتن به دوره های یادگیری لینوکس؟

post98
15-06-2011, 23:20
با سلام به تمامی دوستان

دوستان من می خوام دوره های آموزشی لینوکس رو برم من کاردانیم تموم داره میشه که دارم امتحان های اخره تمر رو میدم من رشتم کامپیوتر هستش که دانشجوی مازندران هستم ولی خودم تهرانیم که به امید خدا درسم تموم داره میشه میخوام بیام و لینوکس رو کامل یاد بگیرم شما کدو اموزشگاه ها رو پیشنهاد میدید که از لحاظ اموزشی قوی و مدرک معتبری هم بده ؟

ممنون

H A M A S
16-06-2011, 07:30
دوست عزیز
دیگه تو چه زمینه هایی تخصص داری؟؟

paranoid_android
16-06-2011, 21:56
فناوران آنیسا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاریار ارقام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مدارک موسسه LPI یعنی LPIC1 و LPIC2 و LPIC3 آنیسا و برای مدارک شرکت Redhat یعنی RHCE و... کاریار ارقام رو پیشنهاد میکنم.

post98
20-06-2011, 14:11
ممنون از اینکه پاسخ دادید حالا مدرک lpi با Redhat چه فرقی داره؟

در ضمن نظرتون در مورد طراحی وب چیه ؟ کدوم آموزگاه ها خوبه؟ بازار کارش نسبت به لینوکس چطوره؟

ممنون

paranoid_android
21-06-2011, 10:54
ممنون از اینکه پاسخ دادید حالا مدرک lpi با Redhat چه فرقی داره؟

در ضمن نظرتون در مورد طراحی وب چیه ؟ کدوم آموزگاه ها خوبه؟ بازار کارش نسبت به لینوکس چطوره؟

ممنون

مباحت دوره های موسسه LPI روی خود گنو/لینوکس تمرکز داره و به معرفی و موشکافی نوزیع خاصی پرداخته نمیشه و این مزیت رو داره که تنها مدارک IT هستش که بصورت قانونی میتونید داخل ایران امتحان بدید و مدارکش رو دریافت کنید. اسم نمایندگی های ابرانش رو تو سایت رسمیش نمیتونید ببینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما مدارک شرکت Redhat ضمن اینکه با سابقه تر و قدیمی تره، روی توزیع Redhat لینوکس تمرکز داره و به هیچ وجه داخل ایران امتحانش برگزار نمیشه و تا جایی که اطلاع دارم حتی خارج از ایران از ایرانی های عزیز امتحان گرفته نمیشه (مشابه امتحانات سیسکو).

در مورد طراحی وب اطلاعی ندارم. اما بازارش خوبه..