ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه با ترد

MIG
15-06-2011, 11:14
با سلام، می خواستم ببینم کسی هست که بتونه یک پروژه ساده رو با ترد برای من بنویسه. من کد برنامه اشو با یه ترد نوشتم اما نمی دونم چطوری چند تا تردیش کنم. هزینه شو پرداخت می کنم. ببخشید اگه جای بدی گذاشتم

Open-Source
15-06-2011, 11:19
اینجا یه سر بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MIG
15-06-2011, 16:14
ممنون.
من می خوام از یه لیست سراسری، هر ترد در صورتی که شرطی رو برقرار دید یک عنصر خاص رو حذف کنه .چطور اینکار رو انجام بدم؟

MIG
16-06-2011, 07:47
چرا هیچکی نیست؟؟؟

hoax3r
16-06-2011, 18:07
خوب مشکل چیه، کدت کامپایل نمیشه، کار نمیکنه، ...
در ضمن کل حلقه رو باید داخل بلاک thread_mutex_lock و thread_mutex_unlock قرار بدین
البته اگه کار این توابع برای جلوگیری از تداخل تریدهای دیگه باشه

MIG
16-06-2011, 18:36
الان ویژوال استودیو از رو سیستمم پریده. نمی تونم تستش کنم فقط دارم دستی کد می نویسم.

ببیند من یه لیست سراسری دارم و یک لیست محلی که هر ترد یه چندتا عدد توی لیست محلی خودش داره که باید مشترکاشو با لیست سراسری پیدا کنه و از لیست سراسری حذفشون کنه.
هر ترد باید بتونه لیست رو همراه با بقیه تردها بررسی کنه و فقط وقتی عنصر مشترکی پیدا کرد و شرط if برقرار بود فقل بزنه و حذف کنه.
حالا چیکار کنم؟؟؟
نمی دونم کجا باید mutex رو بذارم.

hoax3r
16-06-2011, 22:26
همون کدی که زدی تا حدودی درسته، فقط تنها مشکلی که میشه بهش گرفت اینه که lock کردن mutex باید قبل حلقه for باشه
در غیر اینصورت امکان این که ترید ها با گره های حذف شده ی لیست مواجه بشن هست خصوصا تو شرط if که یه گره ای که وجود نداره رو ممکنه مقایسه میکنه

MIG
17-06-2011, 08:44
سلام، اگه ممکنه من یه سوال دیگه ام دارم، راستش درک اینکه کجا باید mutex بذارم برام مشکله :(

مثل حالتی که بالا گفتم من یه لیست سراسری M دیگه ام دارم که هر ترد عنصر x رو از لیست خودشو می خونه و در صورتی که خونه x ام لیست M صفر بود تابعی رو صدا میزنه و بعد هم خونه موردنظر از لیست رو یک میکنه تا بقیه تردها برای این خونه دیگه تابع رو صدا نزنن. حالا به نظر شما دوباره mutex رو باید بیرون از حلقه گذاشت؟

hoax3r
17-06-2011, 14:44
سلام، اگه ممکنه من یه سوال دیگه ام دارم، راستش درک اینکه کجا باید mutex بذارم برام مشکله :(
این که کی ویندوز بین ترد های مختلف سوئیچ کنه معلوم نیست یعنی ممکنه 2 دستور از یک ترد خونده بشه بعد ویندوز سوئیچ کنه
روی یه ترد دیگه و 4 دستور از اون یکی بخونه، در نتیجه تا حد ممکن باید مطمعن بشیم اون منابع مثل متغیر ، لیست، استک و ..
که سراسری هستن هیچ موقع بصورت همزمان تو دو تا ترد عملیاتی روش انجام نمیشه

بزار یه مثال بزنم : فرض بگیر 2 تا ترد T1 و T2 داریم روی همون کدی که نوشتی :

T1 از حلقه ی for شروع کرده و به گره دوم رسیده و الان it اشاره میکنه به گره ی دوم تا میرسه به دستور if ویندوز سوئیچ میکنه به ترد T2
حالا در ترد T2 حلقه شروع به کار میکنه میرسه به گره دوم و it هم به همین خونه اشاره میکنه بعد دستور if اجرا میشه و شرط برقرار میشه
در نتیجه mutex لاک شده و گره حذف می شود و mutex آزاد میشه حالا ویندوز دوباره سوئیچ کنه به ترید T1 الان در این ترد it باید برسی بشه
که به گره دوم اشاره میکنه و در ترد T2 حذف شده، در نتیجه با یه حافظه ای که وجود نداره روبرو میشه و برنامه کرش مکینه و ...

مثل حالتی که بالا گفتم من یه لیست سراسری M دیگه ام دارم که هر ترد عنصر x رو از لیست خودشو می خونه و در صورتی که خونه x ام لیست M صفر بود تابعی رو صدا میزنه و بعد هم خونه موردنظر از لیست رو یک میکنه تا بقیه تردها برای این خونه دیگه تابع رو صدا نزنن. حالا به نظر شما دوباره mutex رو باید بیرون از حلقه گذاشت؟

با یک شرط اضافه و یه لیست اضافه هم مشکل به نظرم حل نمیشه، چون باز ممکنه یه خونه علامت خورده که حذف نیست بعد همین وسط
ویندوز سوئیچ کنه یه ترد دیگه همون خونه رو حذف کنه بعد برگردین به ترد قبلی و به خیال اینکه اون شرط گفته خذف نیست اون خونه رو برسی کنید و کرش ....

MIG
17-06-2011, 17:48
hoax3r عزیز از اینکه به پستای من جواب میدین خیلی ممنونم!

برای حذف همونطور که شما گفتین من Mutex رو بیرون حلقه گذاشتم . در آخرین پستی که دادم مساله دیگری رو مطرح پرسیده بودم که :

یک لیست سراسری به نام M دارم که هر ترد عنصر x رو از لیست محلی خودش می خونه و در صورتی که خونه x ام لیست M صفر بود تابعی رو صدا میزنه و بعد هم خونه موردنظر از لیست سراسری M رو یک میکنه تا بقیه تردها برای این خونه دیگه تابع رو صدا نزنن.در این حالت با مساله حذف روبرو نیستم بلکه چک مقدار گره های لیسته. حالا به نظر شما دوباره mutex رو باید بیرون از حلقه گذاشت؟

امیدوارم اینبار واضح بیان شده باشه/

hoax3r
17-06-2011, 23:04
تو این حالتم امکان تداخل هست، میزان خطرش بستگی داره اون تابعی که می گی صدا میزنم چکار با گره میکنه، باز ممکنه دو تا گره
همزمان شرط if همین کد رو چک کنن و ببینن اون خونه صفره و داخل شرط if بشن بعد هر دو تا ترد اون تابع رو صدا می زنن
مگه اینکه اینم داخل یه بلاک mutex بره

کلا تو شرایطی که معلوم نیست چه اتفاقی می افته مثل همین تداخل ترد ها بهتره دنبال راه حل هایی نریم که بخوایم مثلا کلک بزنیم و از اون وضعیت در بیایم.

MIG
22-06-2011, 19:45
سلام، این خطا موقع کار با برنامه اتفاق می افته. نمی دونم علت چیه :((

MIG
22-06-2011, 22:04
من نمی دونم چرا این خطاها رو میده یکی دیگه ام اینه: