ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور تصویر رو در اوید لیکوئد سیاه سفید و قدیمی کنم ؟

tik-tak
15-06-2011, 01:00
سلام
مدت زیادی نیست که مجبور شدم با لیکوئد کار کنم . ولی بلد نیستم تصویر رو سیاه سفید کنم یا حالت قدیمی . مثلا در ادیوس برای قدیمی کردن تصویر در ف ی ل ت ر ها گزینه old movie وجود داره .
یک سوال دیگه هم از لیکویید ( البته در ادیوس هم نمی دونم .اگه کسی بدونه و بگه ممنون میشم )
یک تصویر رو 2 بعدی کردم و سایزش رو یکم کوچیک کردم وسط صفحه گذاشتم . گوشه های تصویر مربع شکل و حالت تیزی داره می خوام یکم گرد کنم چطور میشه ( منظورم محو و بلور نیست )
ممنون میشم اگه این دو سوالم رو جواب بدید .

tik-tak
17-06-2011, 00:25
جوابی نبود ؟؟؟؟ !!!!

m-soroush
20-06-2011, 04:21
با سلام دوست عزیز
خدمتت عرض کنم که اوید یکی از کاملترین و قدرتمند ترین برنامه های میکس و مونتاژ هستش بنابراین کاری نیست که تو امید نتونی انجامش بدی.
اولاً که یه کتاب خوب بهت معرفی میکنم حتماً تهیه کن چون خیلی کمکت میکنه (انتشارات الیاس ابتدای خیابان انقلاب روبروی سینما )
به این لینک هم یه سر بزن مربوطه به ناشر کتاب شرکت دیباگرا ن تهران

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوم اگه تهران زندگی میکنی یه سر بزن بازار رضا چندین مجموعه آموزشی پیدا میکنی

سوم برو به این سایت آموزش های خوبی داره
و این لینک

-------------------------------------------------------------------------------------

m-soroush
20-06-2011, 04:37
خوب بعد از اون اطلاعات برسیم به سئوال شما .
اگه به محیط اوید آشنایی داشته باشی خیلی راحت میتونی زیبا ترین افکت ها رو به فیلمت بدی
شما لطف کن ایمیلتون رو برام بفرست تا بصورت تصویری راهنمایی تون کنم
ایمیل من mohsensoroushmehr@hotmail.com

موفق باشی دوست من

m-soroush
20-06-2011, 04:39
اوید یکی از بهترین نرم افزار های میکس و مونتاژ ه من سعی میکنم تا اونجایی که میتونم راهنمایی تون کنم

m-soroush
20-06-2011, 04:44
ویزگیهای منحصر به فرد اوید لیکویید

abbasa
25-06-2011, 12:17
براي گرد كردن لبه ها عكس را وارد تايم لاين كنيد سپس گزينه 2d editorgpu را انتخاب كرده و با استفاده از گزينه corner curve ميتوانيد لبه ها را گرد كنيد لازم به گفتن نيست كه اگه سايز عكس يا فيلم را كمي كوچك كني نتيجه بهتري ميگيري.

براي سياه سفيد و فيلم را قديمي كردن هم از مسير لايبراري realtime fx رفته و گزينه old film , black and white را انتخاب كن و آن را درگ كن روي عكست نميدونم تونستم كمك كنم يا نه سوال ديگري بود در خدمتيم

tik-tak
26-06-2011, 23:48
ممنون از راهنمایی هاتون متوجه شدم . 3 سال پیش توی درسام داشتم ولی خوب یه مدت با ادیوس کار کردم لیکوئد یادم رفته