مشاهده نسخه کامل
: اشکال در USB های کامپیوتر
سلام دوستان
مدتی که انگار USB های کامپیوترم دچار مشکل شدن ، قطعاتی مثل فلش مموری ، موس رو میشناسن ولی به هیچ عنوان هاردهای اکسترنال ، موبایل با کابل USBو نمونه های مشابه رو نمیشناسن و هیچ ارتباطی برقرار نمیشه ، ویندوزم رو هم که XP چندین بار عوض کردم ولی مشکل حل نشده ، نمیدونم مشکل چیه ! USB های جلوی کیس که اصلا کار نمیکنن ، کارت USB خریدم ولی مشکلم حل نشد ، الان میخوام یه هارد اکسترنال بخرم نمیتونم ، میخوام یه پرینتر بگیرم نمیتونم ، ... خواهش میکنم دوستان بهم کمک کنن تا این مشکلم حل بشه
خیلی ممنون و موفق و پیروز باشید
جای usb های جلوی کیس رو عوض کنید و روی یه پورت دیگه بزارید
یو اس بی ها رو از تو دیوایس منیجر پاک کنید و مجددا نصب کنید
این مشکل میتونه از کمبود ولتاژ در یو اس بی ها باشه
با یه پاور دیگه چک کنید ببینید درست میشه
جای usb های جلوی کیس رو عوض کنید و روی یه پورت دیگه بزارید
یو اس بی ها رو از تو دیوایس منیجر پاک کنید و مجددا نصب کنید
این مشکل میتونه از کمبود ولتاژ در یو اس بی ها باشه
با یه پاور دیگه چک کنید ببینید درست میشه
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ، اما من چه جوری یو اس بی ها رو پاک کنم ؟ و همچنین با توجه به این که من تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم و مشکلم حل نشده آیا با پاک کردن یو اس بی ها مشکلم حل میشه ؟!
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ، اما من چه جوری یو اس بی ها رو پاک کنم ؟ و همچنین با توجه به این که من تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم و مشکلم حل نشده آیا با پاک کردن یو اس بی ها مشکلم حل میشه ؟!
بعضی مواقع جواب داده از تو دیوایس مینیجر برید و تک تک یو اس بی هارو unistall کنید و مجددا به صورت plug and paly سرچ کنید تا دوباره نصب کنه
ilililililiili
18-06-2011, 11:32
سلام من تازه یه سیستم خریدم که تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشت. نا اینکه یهو صدای قطع و وصل شدن USB پشت سر هم میومد بدون اینکه من چیزی وصل کنم.
همه جاهای USB هارو عوض کردم. ویندوز رو هم عوض کردم. اون Device ی رو هم که هی به عنوان Unknown Device میادو میره رو هم Disable کردم نشد. Unistall کردم نشد. آخرش که نمیدونستم دیگه چیکار کنم . صدای سیستممو Mute کردم. که دیگه صداش نیاد. ولی هنورم همون مشکل و دارم.
Mahziar-7
08-07-2011, 17:26
سلام دوستان. usb های کامپیوتر ِ من تا دیروز کاملا سالم بودن، و امروز یهو متوجه شدم که فلش مموری رو نمیخونن. اصلا انگار نه انگار! :31:
چشه این؟:31:
javad2656
08-07-2011, 17:40
شاید فلش مموریت خرابه؟رو سیستم دیگه تستش کن
Mahziar-7
08-07-2011, 17:47
نه برادر. چند تا فلش رو تست کردم! کلا همه usb هام انگار غیرفعال شدن، هم پشت کیس هم جلوش.
javad2656
08-07-2011, 17:56
پس احتمالا usb هات از داخل setup سیستم غیر فعاله.
Mahziar-7
08-07-2011, 17:57
ولی تا دیروز مشکلی نبود، حالا راه حل چیه؟
javad2656
08-07-2011, 18:06
اول در کیس رو باز کنید ببینید سیم های پورت جلو به کیس وصل هست یا نه؟سوکت پورت جلو معمولا به صورت سوکت های جداست.برای هر پورت 4 تا سیم به رنگ مشکی و سبز و سفید و قرمز داریم.
وصل کردنش به این صورته که از راست به چپ ترتیب رنگ ها اینطوریه و باید اینطوری سوکت ها رو روی مادربورد نصب کنید:
مشکی - سبز - سفید - قرمز
اگر هم که به صورت یه سوکت واحد بود که بهتر
اگر وصل نبود اون رو وصل کنید.اگر هم وصل بود از توی تنظیمات بایوس امکان فعال یا غیر فعال کردن پورت جلو هست.اگر مدل مادر بوردتون رو بگید میتونم بگم تو کدوم قسمت بایوس هست
dr mahsa
21-07-2011, 01:09
منم USBهاي لب تابم كار نمي كنه البته كار ميكرد يك مدتي دوستم لب تابم رو ازم گرفت وقتي بهم پس داد USBكار نمي كرد :41:خودش گفت فقط سعي ميكرد ويندوز رو عوض كنه :41:به نظرتون چه مرگشه:31:
matinone
24-07-2011, 00:47
سلام دوستان
مدتی که انگار USB های کامپیوترم دچار مشکل شدن ، قطعاتی مثل فلش مموری ، موس رو میشناسن ولی به هیچ عنوان هاردهای اکسترنال ، موبایل با کابل USBو نمونه های مشابه رو نمیشناسن و هیچ ارتباطی برقرار نمیشه ، ویندوزم رو هم که XP چندین بار عوض کردم ولی مشکل حل نشده ، نمیدونم مشکل چیه ! USB های جلوی کیس که اصلا کار نمیکنن ، کارت USB خریدم ولی مشکلم حل نشد ، الان میخوام یه هارد اکسترنال بخرم نمیتونم ، میخوام یه پرینتر بگیرم نمیتونم ، ... خواهش میکنم دوستان بهم کمک کنن تا این مشکلم حل بشه
خیلی ممنون و موفق و پیروز باشید
منم دقیقا این مشکلو دارم ( ویندوز 7 )
من وقتی ویندوزمو عوض کردم مشکلم یه چند روزی درست شده بود ،هیچ اپدیتی نصب نکردم ولی اول بلوتوث خراب شد و حالا دیگه هیچ گوشی رو نمیشناسه ، مجبورا با nokia pc suite و از طریق ارتباط با بلوتوث تو گوشیم اهنگ میریختم که اونم دیگه نمیشه
درایورا رو هم حذف و دوباره نصب کردم نشد
راستی این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinone
24-07-2011, 22:02
دوستان ، لطفا راهنمایی:42:
ebrahim103
31-07-2011, 09:50
سلام احتمالا ویندوزت با MAIN سازگاری نداره,نسخهای مختلف XPرو امتحان کن
دوستان من احتمال خیلی زیاد میدم که مشکلم از پاور باشه ، چون چند سالی هست که مرتب کامپیوترمو ارتقا دادم (مثلا کارت گرافیک عوض کردم ، رمامو ارتقا دادم ، دیویدی رایتر انداختم و ...) اما پاورمو ارتقا ندادم با اینکه کامپیوترم قدیمی و شاید ارزششو نداشته باشه اما قصد دارم که پاور قدرتمندی رو سیستم بندازم ، احساس میکنم که هیچ دلیلی برای مشکلم غیر از این وجود نداشته باشه ، شاید پاورم توانایی برق رسونی کافی رو به سیستم نداره ؟؟؟!!!
ممنون میشم دوستان حرفه ای سخت افزار درباره این موضوع نظر بدن
minizoro
12-08-2011, 15:26
منم مشکل مشابهی دارم !
درگاه های usb جلوی کیسم کار نمیکنه ! ینی میکرد تا همین چن روز پیش ، دیگه نمیکنه، ینی فلش و هارد رو نمیشناسه و صدای دینگ نمیاد دیگه
از دیوایس منیجر هم آنیستال کردم و یه چند باری ویندوز ریست شد، اما باز موس و کیبورد که به پشت کیس وصلن کار میکنن اما جلوی کیس نه
فک نمیکنم مشکل از پاور باشه ، چون هم پاورم پاور خوبیه هم اینکه تا چن روز پیش کار میکرد
گاها هم هارد کار میکنه، اما فلش اصلا !!
دوستان به داد برسید...
منم دقیقا این مشکلو دارم ( ویندوز 7 )
من وقتی ویندوزمو عوض کردم مشکلم یه چند روزی درست شده بود ،هیچ اپدیتی نصب نکردم ولی اول بلوتوث خراب شد و حالا دیگه هیچ گوشی رو نمیشناسه ، مجبورا با nokia pc suite و از طریق ارتباط با بلوتوث تو گوشیم اهنگ میریختم که اونم دیگه نمیشه
درایورا رو هم حذف و دوباره نصب کردم نشد
راستی این چیه؟
هارد های اکسترنال و موبایل و.. نیاز به ولتاژ بیشتری نسبت به فلش دارن،هارد اکسترنال اگه با usb پشت کیس جواب بده واضحه که برد usb جلو مشکل داره
اصلا خود سازنده های هاردهای اکسترنال توصیه اکید میکنن که هارد رو به صورت مستقیم به usb مادربورد وصل کنید نه از طریق usb های جلو کیس یا رو کیبورد
منم مشکل مشابهی دارم !
درگاه های usb جلوی کیسم کار نمیکنه ! ینی میکرد تا همین چن روز پیش ، دیگه نمیکنه، ینی فلش و هارد رو نمیشناسه و صدای دینگ نمیاد دیگه
از دیوایس منیجر هم آنیستال کردم و یه چند باری ویندوز ریست شد، اما باز موس و کیبورد که به پشت کیس وصلن کار میکنن اما جلوی کیس نه
فک نمیکنم مشکل از پاور باشه ، چون هم پاورم پاور خوبیه هم اینکه تا چن روز پیش کار میکرد
گاها هم هارد کار میکنه، اما فلش اصلا !!
دوستان به داد برسید...
ممکنه بوردش سوخته باشه چون این usb های جلو کیس برد جدا دارن و اگه زیاد فشار بیا داغ می کنن و ممکنه سوخته باشه
البته باید اتصالاتشم بررسی کنی که درست به مینبورد وصل هستن یا نه و درآخر تعویض ویندوز اگه باز جواب نداد یحتمل داغ کرده سوخته :13:
minizoro
13-08-2011, 02:44
ممکنه بوردش سوخته باشه چون این usb های جلو کیس برد جدا دارن و اگه زیاد فشار بیا داغ می کنن و ممکنه سوخته باشه
البته باید اتصالاتشم بررسی کنی که درست به مینبورد وصل هستن یا نه و درآخر تعویض ویندوز اگه باز جواب نداد یحتمل داغ کرده سوخته
بچه ها گفتن device manager از اونجا کردم جالبه فلش کار نکرد ولی هارد کار کرد ... با این حال فرمایش شما درباره فشار وارده زیادی به درگاه های جلویی کاملا معقولانه اس برای هارد ها
اخه حالا جالب اینجاس که هارده با درگاه جلو کار کرد فلش نکرد :دی خیلی جالبه
با این حال زین پس هارد رو از پشت میکنم توش :دی
من موندم این فلشه چرا از جلو نمیره تو .... !!! در حالی که هارد میکاره ....
hamid.hqs
25-08-2011, 10:25
من یک مینی لبتاب دارم که سیدی یا دیویدی رام ندارد و فقط یواس بی میخوره ولی می خوام یه سیستم عامل دییگه غیر از مال خودش (سون استارتر) نصب کنم و مجبورم که یواس بی رو بصورت بوتیبل بالا بیارم اما یواس بی رو که بوتیبل می کنم بالا نمی آد. تو تنظیمات بایوس هم removable dev رو انتخاب کردم اما باز درست نشد!
چکارکنم؟ باید درایوری چیزی نصب کنم یا...؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.