مشاهده نسخه کامل
: عيب بعضي از گوشيهاي جديد
vahidhgh
06-06-2006, 14:13
بزرگترين عيب بعضي از گوشيهاي جديد نداشتن joystick است و نداشتن vibrator كه در گوشيهاي جديد nokia مشاهده شده فكر كنم كل سري N
نداشتن vibrator كه در گوشيهاي جديد nokia مشاهده شده فكر كنم كل سري N
فقط ان 90 ويبره نداره.
در ضمن منظور شما از ايجاد اين تاپيك چي بود؟(اطلاع رساني يا مشكلي داشتيد؟)
راستي به نظر من بزرگترين عيب اينه كه نميشه صداي شاتر دوربين رو توي بعضي هاشون قطع كرد.
Aminzikzak
15-06-2006, 02:06
یکی از مشکلات گوشیهایی که سیستم عامل سیمبین دارن اینه که اگه حدود یه هفته یا چند روز بیشترخامششون نکنی خود بخود ریست میشن .
این مشکل تو سریهای جدید نوکیا مثل سریn هم هنوز حل نشده...
جديداري سوني joystick داره
blacksun
15-06-2006, 14:29
چرا عزیزشما می تونید برای قطع صدای شاتر دوربین پروفایل silent رو انتخاب کنی
نميشه
چندين تاپيك هم در مورد اين موضوع (قطع كردن صداي شاتر ان70 و ان90) داريم كه هيچ كدوم به نتيجه نرسيده
ONLY_NOKIA
27-06-2006, 10:27
اولا فقط ان90 ویبره نداره بعدشم من از یه فروشنده پرسیدم گفت ویبره باعث میشه به monitor ان90 ضربه بخوره
نوکیا شرکت معتبری هست . وقتی برای یه گوشی ویبره نزاشته حتما دلیل محکمی داره.در ضمن گوشی های نوکیا کم نیستن که شما از ویبره ی اونها استفاده کنید.
joystick هم چیز مهمی نیست که باشه یا نباشه . مگه گوشی های بدون اون مشکلی دارن؟
اتفاقا جوي استيك مهمه باعث سهولت كار ميشه
blacksun
27-06-2006, 15:21
منم با نظر دوستمون موافقم جویستیک باعث راحتی کارکردن با گوشی میشه ولی ویبره به نظرم زیاد مهم نیست چون کلا گوشیهای نوکیا ویبره آنچنان قوی ندارند .من خودم بارها شده که ویبره موبایلمو اصلا احساس نکردم
من هنوز نفهمیدم ، اگه منقاش یا پنس یا هر چیز دیگه ای که اسمش رو میزارید نداشته باشیم چطوری میشه سیم کارد رو از توی N90 در آورد؟
metal_militia
05-07-2006, 15:32
جواب اينو پيدا کردی به منم بگو(در مورد و550)
جواب اينو پيدا کردی به منم بگو(در مورد و550)
w550 رو تا حالا ندیدم ولی اگه مثل W800 باشه ( که خیلی بد قلق) باز هم بعد از کلی ور رفتن میشه درش آورد ، ولی در مورد N90 ، با دست خالی عمرا نمیتونی درش بیاری .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.