مشاهده نسخه کامل
: مشاوره درباره ی خرید لپ تاپ
bbsbsbs2012
14-06-2011, 15:46
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک لپ تاپ بالای 17 اینچ می خوام در ضمن می خوام ازش کارای سنگین بکشم و برام مهمه که Core I7 باشه
همچنین می خوام یکی از مارک های DELL HP ASUS با شه ممنون می شم اگر منو راهنمایی کنید
تا چه بودجه ایی ؟
اگه تا 2 تومان می تونی هزینه کنی مدل 6099 از HP رو پیشنهاد میدم ، حدود1800 تا 1900 قیمت داره
Shahtoor
15-07-2011, 09:24
دوستان سلام
من میخوام یه لب تاب بخرم منتها به راهنمایی شما نیاز دارم ( سونی)
کانفیگ هایی که من میخوام CPU Corei7 کارت گرافیکNvidia GeForce 1GB یا بالاتر ،رم:6GB هارد از500به بالا ، Screen Size هرچه کمتر باشه بهتر مثلا 13 یا 14 اینچ مهمتر از همه آمریکایی یا
ژاپنی باشه قیمت هم تا 2تومن مشکل نداره ضمنا از مدلهای دل هم اگه مورد خوبی باشه به شرط اینکه چینی نباشه ممنون میشم راهنماییم کنین
Xilevens
15-07-2011, 10:30
دوستان سلام
کانفیگ هایی که من میخوام CPU Corei7 کارت گرافیکNvidia GeForce 1GB یا بالاتر ،رم:6GB هارد از500به بالا ، Screen Size هرچه کمتر باشه بهتر مثلا 13 یا 14 اینچ مهمتر از همه آمریکایی یا
ژاپنی باشه قیمت هم تا 2تومن مشکل نداره ضمنا از مدلهای دل هم اگه مورد خوبی باشه به شرط اینکه چینی نباشه ممنون میشم راهنماییم کنین
دوست عزيز لپ تاپ آمريكايي كه نداريم سفارش آمريكاست
لپ تاپ ژاپني هم فقط يك سري اول توليد يك مدل كه شركتش ژاپني باشه فقط تو خود ژاپن پخش ميشه
بقيه همه چيني هست
دوستان سلام
سری z سونی ساخت ژاپن است ولی معمولا بالای 2 تومن قیمت داره.
سلام دوستان
من میخوام نظر شما صاحب نظران رو در مورد asus N53SV بدونم
cpu=core i7 2630
ram=4
vga=geforce 540 1g
hdd=640
میخواستن بدونم این مدل آیا بایوس اش مشکل داره یانه ؟ آیا نیازی به آپدیت بایوس این لپ تاپ هست ؟
اگه بایوس لپ تاپ آپدیت بشه آیا مشکلی به وجود میاد ؟
از دوستان عزیز ممنون میشم اگه جواب منو بدن
چون فوریه و تصمیم دارم این مدل رو بخرم
ممنون
سلام دوستان
مشاوره و کمک برای خرید لپ تاپ
3 تا لپ تاپ می خام معرفی کنید با این رنج قیمت
1-زیر 1 تومان
2-زیر 900 تومان
3-زیر 800 تومان
نکته ی مهم : نمیخام سیستم عامل روش باشه تا پول سیستم عامل بره رو قطعه
-- ستاره دار ها برام مهم ترند
- و اگه بخام خیلی خلاصه بگم که لپ تاپ رو برای برنامه نویسی سطح متوسط – گرافیک (در حد 3d max) –
وایرلس توپ و در دنبالش اینترنت خوب
خب شرایط من :
*1- صفحه مانیتور زیر 15 اینچ
2-وزن زیاد سنگین نباشه(شاید بیش از 3 کیلو فکر خوبی نباشه)
3-باتریش حداقل 3 ساعت شارژ نگه داره
**4-cpu کلا نمی دونم چه جوریش بدردم میخوره ولی اینتل باشه
**5-رم 4 گیگ باشه
6- هارد 120 گیگش هم کار ما رو راه میندازه (پس چه بهتر که قیمتش بره رو قطعات 2 یا 3 ستاره دار)
7-ارتباطات: الف) حداقل 2 ورودی usb ورودی hdmi و همچنین نسل سوم usb3)) ب) یه بلوتوث خوب داشته باشه ج) اینترنت وایرلسش توپ باشه د) و dvd رایتر خوب برا پخش مالتی مدیا و غیره و زالک
**8-کم داغ کنه (یا مثلا چون چند تا فن داره زیاد گرم نمیشه)
*9-عصاره ی خر کاری در وجودش باشه و خوب عمر کنه - استحکام : به ضربه زیاد حساس نباشه
- بقیه ی امکانات هم دیگه در سط متوسط
-----نکته پایانی : زیاد تو اینترنت گشتم ولی بیشتر گیج شدم -گفتم: لنوو بگیرم گفتن گرافیکش ضعیفه –گفتم: اچ پی بگیرم گفتن بدنش به ضربه حساسه و 2-3 سال که عمر کرد اگه قطعه بسوزونه چون داخل ایران بی صحابه قطعه ی درست و حسابی پیدا نمیشه –ایسوز هم گفتن زیاد داغ میکنه(نمونش لپ تاپ داداشم)-و ایسر هم گفتن سطح متوسطه.
ولی کلا چون تو ایران لپ تاپ ها بی صحابن پیدا کردن لپ تاپ خوب یه مصیبته!!!
Mr.Mazmamfi
30-06-2012, 15:17
سلام
تاپیک برای خیلی وقت پیشه .
بهتره یه تاپیک اختصاصی برای خودتون بزنید و نیاز هایی که الان گفتید رو بیان کنید ، تا بچه ها مشاوره بدن .
موفق باشید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.