PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام دوستان برنامه نویسم خسته نباشید

osmanjan
14-06-2011, 10:43
من یه چند تا سؤال داشتم از شما :

1 : چطور می تونم در وی بی دات نت سیستم رو ریستارت کنم؟ من از یه تابع api ویندوز که در وی بی 6 کار میکنه استفاده کردم اما درست و حسابی جواب نداد.
2 : یه برنامه که کل فونت های نصب شده تو سیستم رو تو یه لcombobox نشون بده و بتونم ازش استفاده کنم.
3 : با streatreader بتونم یک فایل text رو که دارای سطرهای زیادیه تو یه listbox نشون بدم
4 : کدی که بتونم برای ارتباط با ما در نرم افزارم قرار بدم یعنی اینکه یه لینک تو برنامه قرار بدم که وقتی کاربر روش کلیک کرد برنامه outlook باز بشه و ایمیل من در قسمت گیرنده نوشته بشه.

خیلی ممنون میشم زودتر جواب بگیرم.:46:

anvar.net
19-06-2011, 09:23
دوست عزیز قبلش باید 3 نکته رو تذکر بدم:31:
1 - هیچ وقت چند تا سوال رو در یک پست مطرح نکن, چون معمولا سوالات بی جواب میمونه, اگه فرضا یه اقایی بیاد از 4 تا سوال شما یکیشون رو بلد باشه با دید منفی که سه سوال دیگه دارن همون اولی رو هم جواب نمی ده. در ثانی اگه شما چند تا سوال تو یه پست داشته باشید نمی تونید عنوان مناسبی برای پستت انتخاب کنی .... این مورد منجر به این میشه که چند روز بعد دوباره یکی مییاد دوباره همین سوالات شما رو مطرح می کنه بدون اینکه از پست های شما در عنوانی عجیب و غریب اطلاع داشته باشه
2 - در طرح سوالات مقدمه چینی و ..... رو بی خیال شو, مستقیم برو سر اصل مطلب و سوالتو واضح و شفاف بیان کن

اما جو.اب سوالات
ریستارت سیستم در وی بی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای کمبو فونت ها

برای دریافت اطلاعات لیست باکس از فایل تکست : با این فرض که اطلاعات در یک ستون هستند و هر کدام در فایل متنی در یک سطر مجزا قرار گرفته اند

تو سیستمم اوت لوک ندارم ولی این دو خط کد باید جواب بده (تست کن ببین چه جوریه)

یا