مشاهده نسخه کامل
: مشکل در پارتیشن بندی رید 0
Three Star
14-06-2011, 09:58
با سلام
دوستان من دو تا هارد 1TB سامسونگ دارم که تنظیمات رید انجام میدم موقع نصب ویندوز سون 64 بیتی میتونم تا 3 تا پارتیشن بسازم بعد یک فضای حدودآ 1.2TB باقی میمونه که دیگه نمیشه موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کرد فکر میکنم به دلیل رید 0!
ویندوز نصب میکنم میرم با خود ویندوز که 2 تا پارتیشن دیگه اضافه کنم Status کل پارتیشن ها تغییر میکنه و از حالت Primary Partition خارج میشه!
راهی هست که تمام پارتیشن ها Primary بمونه؟ با نرم افزاری میشه اینکار کرد؟
بعد یه سوال دیگه چه حجمی بدم که فضای پارتیشنم دقیق باشه مثلآ من الان برای ساخت پارتیشن 100GB عدد 102550MB وارد می کنم چون اگه 100000MB بدم میشه 97GB؟
با تشکر.
اصولا شما باید یک primary داشه باشید و بقیه extended drive که از تعدادی logical drive تشکیل شده است
شما برای رید کردن بعد از اینکه تنظیمات رید رو انجام دادین قبلش درایور رید رو بریزین رو فلش این درایور رو از سایت مینتون بگیرید و موقع نصب ویندوز و پارتیشن بندی اگه درایور رید خواست از فلش آدرس بدید
موقع نصب اولین درایو را 100 گیگ برای ویندوز بزارید بعد به همون تعدادی که میتونید پارتیشن بندی کنید مثلا آخری بیشترین مقدار بزارید همون 3تا پارتیشن بعد که داخل ویندوز شدید با disk managmet روی همون درایو آخری که بیشترین حجم را دارد عمل shrink رو بکنید
Three Star
14-06-2011, 12:23
اصولا شما باید یک primary داشه باشید و بقیه extended drive که از تعدادی logical drive تشکیل شده است
آخه موقع نصب ویندوز وقتی دارم پارتیشن میسازم جلو هر کدوم میزنه primary!
شما برای رید کردن بعد از اینکه تنظیمات رید رو انجام دادین قبلش درایور رید رو بریزین رو فلش این درایور رو از سایت مینتون بگیرید و موقع نصب ویندوز و پارتیشن بندی اگه درایور رید خواست از فلش آدرس بدید
این سوال خودم بود تو سی دی ماذربورد دیدم که درایور رید داره ولی موقع نصب از من نمیخواد در هر صورت این درایور باید نصب بشه حتی بعد از نصب ویندوز یا اینکه چون ویندوز موقع نصب نخواست نیازی نیست؟
چه حجمی بدم که فضای پارتیشنم دقیق باشه مثلآ من الان برای ساخت پارتیشن 100GB عدد 102550MB وارد می کنم چون اگه 100000MB بدم میشه 97GB؟
در این زمینه اطلاعی ندارین؟
با سپاس فراوان.
آخه موقع نصب ویندوز وقتی دارم پارتیشن میسازم جلو هر کدوم میزنه primary!
این سوال خودم بود تو سی دی ماذربورد دیدم که درایور رید داره ولی موقع نصب از من نمیخواد در هر صورت این درایور باید نصب بشه حتی بعد از نصب ویندوز یا اینکه چون ویندوز موقع نصب نخواست نیازی نیست؟
در این زمینه اطلاعی ندارین؟
با سپاس فراوان.
اگر موقع نصب هارد شناخته بشه نه نیازی به درایور نیست
این حجم پارتیشن دست خودتونه و خودتون انتخاب کنید اگه بیشتر از 3تا نمیشه پارتیشن سوم رو حجم بالایی بگیرید و وقتی وارد ویندوز شدید shrink کنید اون درایو رو و به دوتا پارتیشن تبدیل کنید
بعد یه سوال دیگه چه حجمی بدم که فضای پارتیشنم دقیق باشه مثلآ من الان برای ساخت پارتیشن 100GB عدد 102550MB وارد می کنم چون اگه 100000MB بدم میشه 97GB؟
با تشکر.
شما به ازای هر 1G=1024MB ضرب کن تا اندازه دقیق بدست بیاری.
Three Star
14-06-2011, 23:39
اگر موقع نصب هارد شناخته بشه نه نیازی به درایور نیست
این حجم پارتیشن دست خودتونه و خودتون انتخاب کنید اگه بیشتر از 3تا نمیشه پارتیشن سوم رو حجم بالایی بگیرید و وقتی وارد ویندوز شدید shrink کنید اون درایو رو و به دوتا پارتیشن تبدیل کنید
من دقیقآ کاری که شما گفتین انجام دادم یعنی تمام فضای باقی مانده درون پارتیشن سوم قرار دادم و ویندوز نصب کردم.
رفتم با disk management سه پارتیشن جدید بسازم اولین پارتیشن بدون مشکل shrink اما بعد از اون فضای باقی مونده تبدیل به unallocated شد!
اگر هم بخوام با new simple volume پارتیشن جدید بسازم تمام پارتیشن ها از حالت basic خارج میشه و تبدیل به dynamic میشه!
الان با این وضیعیت من چکار کنم تو این 3 روزی که سیستم خریدم این 6 یا 7 بار که ویندوز عوض میکنم هی هارد رید و پارتیشن بندی میکنم اینکار که آسیبی به هارد و سایر قطعات نمیزنه؟!
من دقیقآ کاری که شما گفتین انجام دادم یعنی تمام فضای باقی مانده درون پارتیشن سوم قرار دادم و ویندوز نصب کردم.
رفتم با disk management سه پارتیشن جدید بسازم اولین پارتیشن بدون مشکل shrink اما بعد از اون فضای باقی مونده تبدیل به unallocated شد!
اگر هم بخوام با new simple volume پارتیشن جدید بسازم تمام پارتیشن ها از حالت basic خارج میشه و تبدیل به dynamic میشه!
الان با این وضیعیت من چکار کنم تو این 3 روزی که سیستم خریدم این 6 یا 7 بار که ویندوز عوض میکنم هی هارد رید و پارتیشن بندی میکنم اینکار که آسیبی به هارد و سایر قطعات نمیزنه؟!
نه شما اون پارتیشن آخری رو به 2تا پارتیشن shrink کنید و مجددا امتحان کنید
Three Star
15-06-2011, 09:22
نه شما اون پارتیشن آخری رو به 2تا پارتیشن shrink کنید و مجددا امتحان کنید
چجوری به دو تا پارتیشن shrink کنم؟
موقع shrink فقط میشه یه حجم وارد کرد دیگه! بعدشم که shrink شد فضای باقی مونده تبدیل به unallocated مشه که دیگه نمیشه shrink کرد!
چجوری به دو تا پارتیشن shrink کنم؟
موقع shrink فقط میشه یه حجم وارد کرد دیگه! بعدشم که shrink شد فضای باقی مونده تبدیل به unallocated مشه که دیگه نمیشه shrink کرد!
شما وقتی یک پارتیشن رو شرینک میکنید مثلا 180 گیگه میخواین بکنید 2تا 90 تا راحت با شرینک میتونید دوتا 90 تا درست کنید
حالا شما اون پارتیشن سومی رو به دوتا پارتیشن تقسیم کنید
آخرش هم یک حجم اظافه میاد که unlocated هست به اون کاری نداشته باشید
Three Star
15-06-2011, 12:30
شما وقتی یک پارتیشن رو شرینک میکنید مثلا 180 گیگه میخواین بکنید 2تا 90 تا راحت با شرینک میتونید دوتا 90 تا درست کنید
حالا شما اون پارتیشن سومی رو به دوتا پارتیشن تقسیم کنید
آخرش هم یک حجم اظافه میاد که unlocated هست به اون کاری نداشته باشید
دوست عزیز من متوجه منظور شما شدم اما مشکل اینجاست که وقتی shrink میکنم فقط یه پارتیشن قابل استفاده ساخته میشه برای درک بهتر چند تا عکس از مراحل shrink گذاشتم:
اینجا پارتیشن E در حدود 1.4TB فضا داره که من میخوام اون به سه پارتیشن با حجم های 400 و 400 و 600 تبدیل کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم وارد میکنم تا اولین پارتیشن 400 ساخته بشه:
بعد از اینکه پارتیشن 400 ساخته شد 1TB فضا unallocated که دیگه نمیشه کاریش کرد شما میگین تبدیل به دو پارتیشن میشه اما نمیشه فقط یه پارتیشن قابل استفاده ساخته میشه!
شما سایز رو 700 بزنید و اون یکی هم 700 درست میشه وقتی unlocat شد new simple drive بکنید فکر نکنم با این کار از حالت basic خارج بشه یک امتحان بکنید خبرشو بدید
Three Star
15-06-2011, 17:23
شما سایز رو 700 بزنید و اون یکی هم 700 درست میشه وقتی unlocat شد new simple drive بکنید فکر نکنم با این کار از حالت basic خارج بشه یک امتحان بکنید خبرشو بدید
بله متاسفانه همون اخطار تبدیل به dynamic میده!
Lord_theOne
15-06-2011, 19:03
دوست عزیز هارد 4 تا Primary میسازه
یا اینکه سه تا primary می تونی بسازی و یک اکستندد که بتونی درایوهای بیشتری داشته باشی روی Extended
درایو آخری را پاک کن و یک Extended بساز و روی اون اکستندد هر چندتا درایور خواستی بساز
درسته حق با آقای لرد هست من دقت نکرده بودم همه پرامری هست و به همین خاطر این اتفاق میفته همونطور که گفتن درایو آخری رو پاک کنید و یه extended بسازید
Three Star
15-06-2011, 19:58
دوست عزیز هارد 4 تا Primary میسازه
یا اینکه سه تا primary می تونی بسازی و یک اکستندد که بتونی درایوهای بیشتری داشته باشی روی Extended
درایو آخری را پاک کن و یک Extended بساز و روی اون اکستندد هر چندتا درایور خواستی بساز
ممنون از پاسختون. من الان به گفته ی شما درایو آخری حذف کردم طبق عکس زیر حالا که درایو D اکستندد میکنم فقط حجمش کم و زیاد میشه! درایوی اضافه نمیشه!
یه سوال با اینکار که اخلالی تو روند رید ایجاد نمیشه چون اون سه تا primary هستن و این درایوهای جدید که قرار ساخته بشه primary نیست؟
ممنون از پاسختون. من الان به گفته ی شما درایو آخری حذف کردم طبق عکس زیر حالا که درایو D اکستندد میکنم فقط حجمش کم و زیاد میشه! درایوی اضافه نمیشه!
یه سوال با اینکار که اخلالی تو روند رید ایجاد نمیشه چون اون سه تا primary هستن و این درایوهای جدید که قرار ساخته بشه primary نیست؟
خوب حالا از اون درایو شرینک کنید یه عکس از managmet بزارید
Lord_theOne
15-06-2011, 20:14
دوست عزیز حالا روی 1.4 tb راست کلیک کن و گزینه اول را بزن
گزینه ای جلوت میاد میگه Primary یا Extended
گزینه Extended را می زنی و Next می زنی تا تموم بشه
بعدش میای روی Extended درایو می سازی
نه مشکلی برای رید ایجاد نمیشه از همون extended شرینک میکند 3تا درایو دیگه میسازید که میشه logical drive
Three Star
15-06-2011, 20:44
دوست عزیز حالا روی 1.4 tb راست کلیک کن و گزینه اول را بزن
گزینه ای جلوت میاد میگه Primary یا Extended
گزینه Extended را می زنی و Next می زنی تا تموم بشه
بعدش میای روی Extended درایو می سازی
دوست عزیز بعد از اینکه گزینه اول New Simple Drive انتخاب می کنم اصلآ گزینه ای بنام Primary یا Extended نمیاد که من انتخاب کنم!
عکس مراحل بعد از انتخاب گزینه New Simple Drive قرار دادم:
ساخته شد باز هم primary شد؟
Three Star
15-06-2011, 20:56
خوب حالا از اون درایو شرینک کنید یه عکس از managmet بزارید
از درایو D شرینک کردم مثل قبل حجمش اضافه شد به unallocated درایوی سخته نشد!
Lord_theOne
15-06-2011, 21:05
برنامه Paragon parttition Manager نصب کن مشکلت رو حل می کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.