مشاهده نسخه کامل
: Intellipower
من در مورد سرعت هاردهایی که Intellipower هستند خیلی گشتم ولی به نتیجه درستی نرسیدم.لطفآ دوستانی که دقیق اطلاع دارند یه توضیحی لطف کنند.
مثلا Western Digital Green 1TB 64MB buffer
EhsanCPU
13-06-2011, 21:27
سلام من به دلیل اینکه خودم این هاردو دارم حساس شدم و تو یه سری سایتهای خارجی تحقیق کردم
که یکی از اونها نوشته بود که INTELLIPOWER یعنی اینکه سرعت هارد از 5400 تا 7200 متغیره به صورتی که هر گاه سیستم نیاز به کارهای سنگین داره هارد به صورت اتومات در دور 7200 کار میکنه و برای کارهای معمولی با سرعت 5400 کار میکنه ولی نمیدونم چرا اکثرا این هارد رو با سرعت 5400 میشناسن
البته این قابلیت به خاطر
ا-عمر بالاتر
2-دمای کمتر
3-بیصدا بودن
4-مصرف انرژی کمتر
طراحی شده در صورتی که هاردهای 7200 همیشه و بدون وقفه با سرعت 7200 دور کار میکنن که کاملا مخالف چهار مورد بالاست
اینم لینکه یکی از سایتها که ف ل نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به درستی منتقل نشد به ترتیب به قسمتهای
A-parts source
Harddrive
Desktop
Sata II
و نهایتا انتخاب
Dj_aghamajid
13-06-2011, 22:15
منبع رو هم لطفا اعلام کنید! یا لینکش رو بزارید تا ما هم استفاده کنیم!
EhsanCPU
14-06-2011, 03:12
شرکت وسترن دیجیتال این جمله را قبل از تولید سری گرین هاردهای خود در رابطه با معنی Intellipower در سایت خود منتشر نمود که ترجمه آن بدون هیچ دخل و تصرفی به صورت زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• IntelliPower که موجب تنظیم تعادل سرعت چرخش درایو، نرخ انتقال داده و الگوریتم Caching شده و مانع از این میگردد تا درایو بطور دائم با حداکثر سرعت بچرخد.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مرسی از اطلاعاتت.اما تمام اینها رو دیده بودم و هنوز هم مشکلم حل نشد.تو اکثر بنچمارکهایی که تو نت هست این هارد با دور 5400 جواب داده و خیلی از سایتها هم نوشتند که که به صورت دینامیکی از 5400 به 7200 افزایش داره اما خیلی از سایتها هم نوشتند که این افزایش سرعت به صورت دینامیکی نیست و این هارد تو این ضمینه درست عمل نمیکنه برای همین هم بهش میگن 5400.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.