مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد یک پروژه گرافیکی به زبان C
abbasazarpikan
13-06-2011, 17:42
دوستان سلام
اگه زحمتی نیست از اساتید محترم می خوام کمک کنند در مورد این پروژه
به زبان سی البته به صورت گرافیکی که موس هم کار کنه شبیه سازی برنامه نقاشی هستش ؟
تو این تصویر شکل کلیش رو کشیدم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:46::46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این برنامه رو باید باapi win32 بنویسی که با برنامه نویسی معمولی تفاوت داره و کمتر کسی حداقل تو ایران باهاش کار میکنه
اگه من بخام راهنماییت کنم باید یه آشنایی ابتدایی با win32 أاشته باشی و حداقل بدونی که message loop و winproc چجوری کار میکنن و چجوری باید برای رویداد ها برنامه بنویسی وگرنه متوجه نمیشی من چی میگم
اگه وقت داری برو تحیق کن و اگر هم نه بیخیال شو
abbasazarpikan
14-06-2011, 07:40
سلام
این برنامه رو باید باapi win32 بنویسی که با برنامه نویسی معمولی تفاوت داره و کمتر کسی حداقل تو ایران باهاش کار میکنه
اگه من بخام راهنماییت کنم باید یه آشنایی ابتدایی با win32 أاشته باشی و حداقل بدونی که message loop و winproc چجوری کار میکنن و چجوری باید برای رویداد ها برنامه بنویسی وگرنه متوجه نمیشی من چی میگم
اگه وقت داری برو تحیق کن و اگر هم نه بیخیال شو
آقا ممنون ولی می خواستم داخل برنامه سی این کار رو انجام بدم البته جعبه رنگش و طراحیش انجام دادم فقط می خواستم با کلیک رو دکمه ای که برای کشیدن خط هست چند تا خط بکشه برام داخل مستطیل وسطی
تو چی داری مینویسی ؟ بورلند ؟ vs؟
نکنه داری با c# یا vc++.net مینویسی ؟
abbasazarpikan
14-06-2011, 19:29
تو چی داری مینویسی ؟ بورلند ؟ vs؟
نکنه داری با c# یا vc++.net مینویسی ؟
بزرگوار از بخش گرافیک زبان C دارم استفاده می کنم
خب من که متوجه نشدم از چه کامپایلر و چه کتابخانه ای داری استفاده میکنی
ولی در کل توی c++ اینجوری خط میکشیم که وقتی موس کلیک میکنه تو صفحه مختصات اون نقطه رو میگیرم x1 , y1 و وقتی که کلیک موس رها میشه مختصات اون نقطه رها شدن رو هم به عنوان نقطه پایان x2,y2 در نظر میگیرییم و با استفاده از این مختصات خط رو میکشیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا بستگی داره از چه کتاب خانه یا api استفاده میکنی اون یه سری توابع برات فراهم میکنه که اینکارا رو انجام بدی
آقا ممنون ولی می خواستم داخل برنامه سی این کار رو انجام بدم
win32 داخل c هست ! یسری امکانات رو فراهم میکنه برات تا راحت تر به نتیجه برسی
خود برنامتو بزار اینجا شاید بشه بهتر کمک کرد
abbasazarpikan
19-06-2011, 09:48
خب من که متوجه نشدم از چه کامپایلر و چه کتابخانه ای داری استفاده میکنی
ولی در کل توی c++ اینجوری خط میکشیم که وقتی موس کلیک میکنه تو صفحه مختصات اون نقطه رو میگیرم x1 , y1 و وقتی که کلیک موس رها میشه مختصات اون نقطه رها شدن رو هم به عنوان نقطه پایان x2,y2 در نظر میگیرییم و با استفاده از این مختصات خط رو میکشیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا بستگی داره از چه کتاب خانه یا api استفاده میکنی اون یه سری توابع برات فراهم میکنه که اینکارا رو انجام بدی
win32 داخل c هست ! یسری امکانات رو فراهم میکنه برات تا راحت تر به نتیجه برسی
خود برنامتو بزار اینجا شاید بشه بهتر کمک کرد
این هم لینک فایل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یه تکه از برنامه هستش قسمت جعبه رنگش البته
این یکی لینک بخش فعال کردن ماوس و نشان دادن ماوس و کشیدن خط هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله متوجه شدم داری برنامه گرافیکی تحت داس مینویسی من تا حالا ننوشتم ولی طرز کار تقریبا شبیه ویندوزه و یچیزایی از کدت متوجه میشم
الان مشکلت دقیقا چیه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تابع مختصات نقطه کلیک شده رو میگیره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم میگه تا زمانی که کاربر دکمه موس رو گرفته و حرکت میده یه خط بکش از مبدا که نقطه ابتدایی هستش که موس فشار داده شده تا مقصد که نقطه ایه که موس در هر لحظه قرار داره
اینو خودتون نوشتین ؟ الان دقیقا مشکلتون چیه و وقتی اجرا میکنید برنامه رو چه اتفاقی میفته ؟
یه نکته هم که باید توجه کنید اینه که اینجور برنامه ها یه ساختار خاصی دارند که باید حفظ بشه یه حلقه که از اول تا آخر برنامه مرتط تکرار میشه و کارایی ک توش آورده شده رو انجام میده و یه قسمت که وظیفه پیغام رسانی رویداد ها رو به اون حلقه رو داره مثلا اگه رویداد کلیک موس اتفاق افتاد اون قسمت میاد به حلقه میرسونه ک موس کلیک شده اون کارایی که مربوط به کلیک موس هستش رو انجام بده تو این برنامه حلقه while(!kbhit() اینکارو میکنه و تا وقتی برنامه بازه تکرار میشه
در حالی که در برنامه های عادی ک ساختاری خطی دارند وقتی برنامه به حلقه میرسه اونو اجرا میکنه و وقتی تموم شد ازش
میگزره
abbasazarpikan
19-06-2011, 17:59
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی
مشکل اینجا هستش که اگه تویه شکل نگاه کنید باید یه مستطیل به صورت دکمه مانند و یا دایره به صورت دایره مانند باشد بعد با کلیک برروی اون دکمه بتونه مستطیل یا مربع را با رنگی که در جعبه پائین داریم بکشه
من دو تا فایل نوشتم یکی برای فعال کردن موس و کشیدن خط و یکی دیگه برای جعبه رنگه که بعد این دو تا فایل رو باید یکیش کنم در کل باید به صورت شکل بالایی در بیاد
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.