مشاهده نسخه کامل
: روی جعبه hercules 1600 اما تو بایوس 1333؟
Three Star
13-06-2011, 11:26
با سلام
دو تا رم kingmax خریدم که مشخصات روی جعبه:
تیک قسمت 1600 خورده البته با خودکار و single channel تیک 2gb.
رفتم تو بایوس دیدم زده total memory: 4096mb (ddr3 1333mhz)
کجا میشه دقیق اطلاعات رم پیدا کرد؟
Three Star
13-06-2011, 11:35
مدل مینتون چیه ؟
اول p8h67 بود چون دوستان گفتن 1600 ساپورت نمیکنه رفتم asus p8p67 خریدم؟
اول p8h67 بود چون دوستان گفتن 1600 ساپورت نمیکنه رفتم asus p8p67 خریدم؟
خوب این طبیعیه و مشکلی نیست فرکانس رم شما روی کنترلر حافظه ی سی پی یو تنظیم شده یعنی 1333 شما باید برید تو بایوس و از طریق ضریب مولتی پلیر رم یا از طریق پروفایل xmp فرکانس رمتون رو به 1600 برسونید
یک عکس از cpu-z از تب مموی و spd هم اینجا بزارید
Three Star
13-06-2011, 12:34
خوب این طبیعیه و مشکلی نیست فرکانس رم شما روی کنترلر حافظه ی سی پی یو تنظیم شده یعنی 1333 شما باید برید تو بایوس و از طریق ضریب مولتی پلیر رم یا از طریق پروفایل xmp فرکانس رمتون رو به 1600 برسونید
یک عکس از cpu-z از تب مموی و spd هم اینجا بزارید
ممنون رفتم تغییر دادم و مشکل بر طرف شد فقط اگر خودم به صورت دستی اینکار انجام نمیدادم سیستم به صورت 1333 از رم استفاده میکرد؟
مطلبی خوندم در رابطه با dual channel الان رم های من dual channel یا خودم باید تنظیماتی انجام بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون رفتم تغییر دادم و مشکل بر طرف شد فقط اگر خودم به صورت دستی اینکار انجام نمیدادم سیستم به صورت 1333 از رم استفاده میکرد؟
مطلبی خوندم در رابطه با dual channel الان رم های من dual channel یا خودم باید تنظیماتی انجام بدم؟
مادربورد شما 4تا جای رم داره.شما یا رو ابی ها نصب کن یا رو مشکی ها اونوقت دوال میشه.با نرم افزار CPU-Z هم میتونی چک کنی قسمت Memory اون بالا سمت راست میزنه که دوال هست یا خیر.
خب عکس ها رو تازه دیدم.رم های شما دوال نیست همون طور که گفتم روی اسلات های هم رنگ نصب کن درست میشه.
بله هر رمی میزاشتین رو این فرکانس تنظیم میشد
Three Star
13-06-2011, 13:59
بله هر رمی میزاشتین رو این فرکانس تنظیم میشد
خب اگر تنظیم می شد دیگه چه نیازی به تغییر دستی بود؟
خب اگر تنظیم می شد دیگه چه نیازی به تغییر دستی بود؟
منظورتونو نمی فهمم کلا شما رم ddr3 با فرکانس پایه ی 1333 بگیرین که مشکلی نداره ولی بالاتر از این فرکانس باشه باید خودتو دستی به اون فرکانس اصلی برسونین که هم گفتم به خاطر کنترلر حافظه ای هست که داخل سی پی یو ست و این طوری تعریف شده
Three Star
13-06-2011, 15:41
منظورتونو نمی فهمم کلا شما رم ddr3 با فرکانس پایه ی 1333 بگیرین که مشکلی نداره ولی بالاتر از این فرکانس باشه باید خودتو دستی به اون فرکانس اصلی برسونین که هم گفتم به خاطر کنترلر حافظه ای هست که داخل سی پی یو ست و این طوری تعریف شده
یعنی منظور شما اینه که تمام رم های فرکانس بالا 1333 از جمله این دو رم من که 1600 برای استفاده از 1600 باید خودمان دستی اینکار انجام بدیم؟ اگر رم های من 1333 بود نیازی به انجام اینکار نبود درسته؟
می بخشید یه سوال دیگه به نظر شما من الان رم dual کنم بهتره یا به همین شکلی باشه؟
یعنی منظور شما اینه که تمام رم های فرکانس بالا 1333 از جمله این دو رم من که 1600 برای استفاده از 1600 باید خودمان دستی اینکار انجام بدیم؟ اگر رم های من 1333 بود نیازی به انجام اینکار نبود درسته؟
می بخشید یه سوال دیگه به نظر شما من الان رم dual کنم بهتره یا به همین شکلی باشه؟
بله دقیقآ.اگه 1333 بود نیازی به تنظیم دستی نبود.
در مورد رمها هم حتمآ دوالشون کن.پرفورمنس رمها تقریبآ دو برابر میشه و تو سرعت سیستمت تاثیر بالایی میذاره.
دوال کنید بهتره
حدود 8% الی 10% افزایش کارایی دارین
بله هررمی بالاتر از 1333 بگیرین رو این فرکانس تنظیم میشه و باید دستی به فرکانس مورد نظر برسونید
اگر هم رم با فرکانس 1333 بود نه نیازی نیست تغییر بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.