مشاهده نسخه کامل
: مشکل با KM Player
mansour5550
13-06-2011, 03:37
سلام دوستان و اساتید گرامی ،من یه مشکل کوچولو با پلیر KM Player دارم ،اینکه نمیتونم رنگ و شفافیت و تیرگی تصویر رو کم و زیاد بکنم نمیدونم فهمیدیدن یا نه برای بهتر روشن شدن سوالم یدونه عکس از دسکتاپم گرفتم براتون میزارم ببینین توی شماره 1 که Media Player Classic هستش ببینین عجب کیفیتی داره ولی شماره 2 که KM Player هست خیلی کیفیت فیلم کم شده ببینین بهتر متوجه میشین، حالا من میخوام بدونم از کجا میشه مثلا رنگ صفحه رو بیشتر کرد و یا سفیدی رو کمتر کرد ممنون میشم.
M0RTEZA_R
13-06-2011, 10:26
ببينيد.هر نرم افزار پخش كننده اي با توجه به خصوصيات خاصي كه داره ممكنه در مورد فايل هاي مختلف عكس العمل هاي مختلفي نشان بده.
Dew Drop
13-06-2011, 11:47
سلام
رندرهای دیگه رو امتحان کنید,ببینید درست میشه یا نه؟!
اگه درست نشد بزارید رو رندر Overly mixer بعد برید از Prefrences و Color controls تنظیمات رنگ مرود نظر رو اعمال کنید.
در ضمن دوست عزیز سایز عکستون خیلی بزرگه!!! 1,827.27 KB !!!
عکسایی که میزارید رو با سایز مناسب قرار بدید.
mansour5550
14-06-2011, 01:16
سلام ممنون بابت کمکتون ولی مشکلم اینجاست که توی قسمت Color هر تغییری میدم هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا تغییری نمیکنه نمیدونم مشکل از چی هست نه رنگش کم و زیاد میشه و نه کنتراست و بقیه...
daniyal2007
16-06-2011, 19:51
با درود بر شما و بقیه دوستان
برای تغییر رنگ و روشنایی ویدیو در KMPlayer از منوی(Video (Advanced گزینه
S/W Color Control رو امتحان کنید
کلید های ترکیبی مربوط به هر قسمت رو هم همونجا نوشته
poo.kungfu
24-09-2011, 13:10
من هرچی موزیک ویدیو HD دانلود میکنم رو kmplayer صدا با تصویر هماهنگ نیشت و سرعت کامپیونر خیلیی پایین میاد من همون موزیک ویدیو رو رو لپ تاپ نگاه کردم مشکل نداشت بنظر شما مشکل چیه تا هالا بیش از 10 تا موزیک ویدیو ها که دانلود کردم اینجور بوده لطفا کمکم کنید
سلام
مشخصات سخت افزار سیستمتون رو لطف کنید اینجا بنویسید.
موفق باشید :40:
m_sharajabian
07-11-2011, 20:38
سلام ببشید من نرم افزار رو نصب کردم وقتی می خوام زیرنویس بیارم به صورت عجق وجق میاره چیکار کنم خیلی برام ضروریه فکر کنم مال فونت یا فارسی بودنه اما من که فارسی رو روی ویندوز 7 دارم پس مشکلش چیه ممنون
سلام ببشید من نرم افزار رو نصب کردم وقتی می خوام زیرنویس بیارم به صورت عجق وجق میاره چیکار کنم خیلی برام ضروریه فکر کنم مال فونت یا فارسی بودنه اما من که فارسی رو روی ویندوز 7 دارم پس مشکلش چیه ممنون
شما بهتره :
1-فایل زیر نویس و فیلم رو تو یه فلدر داشته باشی.
2-اسم فلدر فارسی نباشه.
3-اسم فیلم و زیرنویس یکی باشه
4-اسم فیلم و زیر نویس فارسی نباشه.
5-زبان سیستم رو از رو کنترل پنل بذار رو فارسی مخصوصاً SYSTEM LOCALE رو.
موفق باشی:11:
m_sharajabian
08-11-2011, 22:20
همه ی این کار هارو کردم ولی درست نشد یکی بهم گفت شاید فونت رو نمیخونه یه فونت دیگه اضافه کن ولی بلد نیستم چجوری ممنون
همه ی این کار هارو کردم ولی درست نشد یکی بهم گفت شاید فونت رو نمیخونه یه فونت دیگه اضافه کن ولی بلد نیستم چجوری ممنون
سلام
تاپیک های بسیار زیادی در این مورد داشتیم تا حالا. لطفا" قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنید.
این دو تا رو تست کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
L.O.N.E.L.Y
11-04-2013, 16:48
بعضی از فایل های تصویری رو که با kmplayer پخش میکنم یه نوار سیز بالا پایین تصویر میاد البته توی بعضی از رزولوشن ها
قبلا kmplayer قدیمی تر داشتم این مشکل نبود..نسخه مورد استفاده: 3.5.0.77
حتی پاک هم میکنم دوباره نصب میکنم بازم اینطوری
تنظیماتشم ریست میکنم ولی بازم اینطوری
برای مثال:
Dew Drop
12-04-2013, 00:02
بعضی از فایل های تصویری رو که با kmplayer پخش میکنم یه نوار سیز بالا پایین تصویر میاد البته توی بعضی از رزولوشن ها
قبلا kmplayer قدیمی تر داشتم این مشکل نبود..نسخه مورد استفاده: 3.5.0.77
حتی پاک هم میکنم دوباره نصب میکنم بازم اینطوری
تنظیماتشم ریست میکنم ولی بازم اینطوری
برای مثال:
رندر رو در KMplayer تغییر بدید ببینید درست میشه؟ (Right Click>Video Advance>Video Render )
L.O.N.E.L.Y
12-04-2013, 11:13
رندر رو در KMplayer تغییر بدید ببینید درست میشه؟ (Right Click>Video Advance>Video Render )
ممنون داداش مشکل حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.