مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کارت گرافیک در ویندوز 7
tariran0
12-06-2011, 22:12
سلام
من قبلا مثل همه از XP استفاده می کردم و سی دی کارت گرافیک رو میزاشتم و نصب می کردم بدون مشکل
ولی از وقتی که 7 نصب کردم مشکل دارم. نصب نمیشه و مشکل بر می خوره.
مدل کارت گرافیکم هم GeForce 6200 256 mb هست. همین چند وقت پیش هم درایور 7 از سایت سافت گذر دانلود کردم. ولی نصب نمیشه و میگه برای این درایور سخت افزار پیدا نمیشه:41:
من این درایور رو دانلود که کردم سری ای بود. مثلا زده بود سری 6 و.... یک فایل و بقیه سری ها فایل های جداگونه
منم که تا اونجا که می دونم مال من سری 6 هست و اون رو دانلود کردم و اون پیغام رو داد
بد بختی دیگه یکی دوسالی هست با 7 کار می کنم دیگه نمی تونم برم سراغ XP نمی دونم چه کار کنم
کسی می دونه مشکل کجاست؟
این هم عکس از devise manager
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس از ارور درایور
saeed_136915
12-06-2011, 22:46
فکر کنم توی درایور های جدید از کارت های قدیمی پشتیبانی نمیشه. اگه میتونین با وی پی ان از خود سایت nVIDIA دانلود کنید
این درایور که دانلود کردی مشکلی نداره و کارتت رو پشتیبانی میکنه
GeForce 6 series:
6800 XT, 6800 XE, 6800 Ultra, 6800 LE, 6800 GT, 6800 GS/XT, 6800 GS, 6800, 6700 XL, 6610 XL, 6600 VE, 6600 LE, 6600 GT, 6600, 6500, 6250, 6200 TurboCache, 6200SE TurboCache, 6200 LE, 6200 A-LE, 6200, 6150SE nForce 430, 6150LE / Quadro NVS 210S, 6150 LE, 6150, 6100 nForce 420, 6100 nForce 405, 6100 nForce 400, 6100
tariran0
16-06-2011, 18:08
این درایور که دانلود کردی مشکلی نداره و کارتت رو پشتیبانی میکنه
GeForce 6 series:
6800 XT, 6800 XE, 6800 Ultra, 6800 LE, 6800 GT, 6800 GS/XT, 6800 GS, 6800, 6700 XL, 6610 XL, 6600 VE, 6600 LE, 6600 GT, 6600, 6500, 6250, 6200 TurboCache, 6200SE TurboCache, 6200 LE, 6200 A-LE, 6200, 6150SE nForce 430, 6150LE / Quadro NVS 210S, 6150 LE, 6150, 6100 nForce 420, 6100 nForce 405, 6100 nForce 400, 6100
پس مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Yashar_satyr
16-06-2011, 20:08
شاید مشکل در اینه که گرافیک شما خیلی قدیمیه(AGP) و 7 اون رو ساپرت نمی کنه - وگر نه 7 خودش می شناخت.
tariran0
17-06-2011, 18:09
شاید مشکل در اینه که گرافیک شما خیلی قدیمیه(AGP) و 7 اون رو ساپرت نمی کنه - وگر نه 7 خودش می شناخت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس چرا تو درایور آوردنش
پس تکلیف ما چیه؟ حتما باید 100 تومن پول کارت گرافیک بدیم؟
من خودم درایور ویندوز ویستا رو برای ویندوز 7 اونم کارت fx 5500 نصب کردم و شناخته . اما درایور قدیمی بوده
مشکل شما چیزه دیگه ای هست . درایوری که دانلود کردید چند مگ بود؟
hassanshaikhi
17-06-2011, 18:26
من که گرافیکم geforce 5200 هست درایورش توی ویندوز 7 راحت نصب میشه.
درایور با ورژن پایینتر امتحان کنید.
از تو device manager به صورت دستی نصبش کنید. به طور پیشفرض فایل های نصب درایور توی این مسیر extract میشه
C:\NVIDIA\DisplayDriver\275.33\Vista\English
tariran0
18-06-2011, 18:30
من خودم درایور ویندوز ویستا رو برای ویندوز 7 اونم کارت fx 5500 نصب کردم و شناخته . اما درایور قدیمی بوده
تقریبا 100 مگابایت
از تو device manager به صورت دستی نصبش کنید. به طور پیشفرض فایل های نصب درایور توی این مسیر extract میشه
به صورت دستی هم امتحان کردم ولی در عرض یک ثانیه میگه نمیشه آپدیت کرد.
این رو بگم که تو Device manager میاردش ولی ارور داره. وقتی می زنم driver details میگه که هیچ درایوری نصب نیست.
من این درایور رو از سافت گذر دانلود کردم. خود سایت nvidia که برای ایرانیا بستست. با ف ش هم می رم نمیشه دانلود کرد.
راستی امکان داره مشکل از آپدیت بایوس باشه؟
tariran0
18-06-2011, 18:39
تقریبا 100 مگابایت
به صورت دستی هم امتحان کردم ولی در عرض یک ثانیه میگه نمیشه آپدیت کرد.
این رو بگم که تو Device manager میاردش ولی ارور داره. وقتی می زنم driver details میگه که هیچ درایوری نصب نیست.
من این درایور رو از سافت گذر دانلود کردم. خود سایت nvidia که برای ایرانیا بستست. با ف ش هم می رم نمیشه دانلود کرد.
تصویری از مشخصات GPU در محیط برنامه اورست تهیه کرده اینجا قرار بدهید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tariran0
19-06-2011, 18:26
تصویری از مشخصات GPU در محیط برنامه اورست تهیه کرده اینجا قرار بدهید.
من که نمی دونم این برنامه چیه. ولی نصب کردم و یه سری عکس گرفتم.
* این عکس ها رو قبل از نصب دستی کارت گرافیک انداختم
===========++++++++++
این هم تصویر از GPU
ضمنا بعدا من به صورت دستی ور رفتم. نصب شد ولی انگار اشکال داره:
همانگونه که حدس میزدم کارت گرافیک شما تقلبیست و طبیعی است که با درایور GeForce6200 راه اندازی نشود، اگر هتسینک روی کارت را بردارید به چیپی هم گروه مدلی که در تصویر مشخص است (Rdeon X600) میرسید. این گرافیک ها تولید کننده حقوقی ندارند و فکر نمیکنم طراحی کننده آنها درایوری برای ویندوز هفت عرضه کرده باشد.
tariran0
19-06-2011, 19:37
همانگونه که حدس میزدم کارت گرافیک شما تقلبیست و طبیعی است که با درایور GeForce6200 راه اندازی نشود، اگر هتسینک روی کارت را بردارید به چیپی هم گروه مدلی که در تصویر مشخص است (Rdeon X600) میرسید. این گرافیک ها تولید کننده حقوقی ندارند و فکر نمیکنم طراحی کننده آنها درایوری برای ویندوز هفت عرضه کرده باشد.
ای بابا
مطمئنی؟
میشه بیشتر توضیح بدی که باید چه کار کنم؟ تا بفهمم تقلبیه؟
یعنی هیچ راهی نیست؟
tariran0
19-06-2011, 20:03
من با یه نرم افزار دیگه هم چک کردم البته در ویندوز XP
در ویندوز XP توسط درایور یک نام Fake به قطعه اختصاص داده شده اما این نام فقط در حد همان برچسب روی کارت اعتبار دارد و اگر به سایر مشخصات دقت کنید متوجه میشوید اثری از GeForce6200 نیست. این کارت از یک پردازنده موبایلی ATI و احتمالن چهار چیپ حافظه 16 مگابایتی ساخت Elixir تشکیل شده.
در هر حال این کارت ارزش اتلاف وقت شما را ندارد اگر امکان مالی مهیاست آنرا به زباله دان، منزل نهایی انسان های متقلب بسپارید و کارتی جدید و اصیل هرچند دست دوم تهیه نمایید.
لبتان خندان
tariran0
20-06-2011, 19:03
سلام با توجه به مدلی که این نرم افزار ها برای این کارت گرافیک می گفتند(x600) من گشتم یه درایور براش پیدا کردم. البته هنوز نصب نکردم. به نظرتون جواب میده؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد من کارت گرافیک رو باز کردم یه سری عکس ازش گرفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(لینک گذاشتم که صفحه سنگین نشه)
همونطور که می بینید رو چیپست هم nvidia نوشته شده
+++++++++++++++++++
اگه میشه خیلی مختصر درباره ، تفاوت ها ، ربط این واژه ها توضیح دهید.
nvidia - geforce - ati - mobility -
خیلی ممنون:40:
سلام با توجه به مدلی که این نرم افزار ها برای این کارت گرافیک می گفتند(x600) من گشتم یه درایور براش پیدا کردم. البته هنوز نصب نکردم. به نظرتون جواب میده؟
امتحان کنید.
همونطور که می بینید رو چیپست هم nvidia نوشته شده
این چیزی که میبینید روش نبشته nvidia فقط یک کلاه است روی چیپست اصلی، اگر کارت را نیاز ندارید با احتیاط آنرا جدا نمایید شاید بتوانید بدون آسیب رساندن به کارت این سرپوش را بردارید.
برد و چیپ یک 6200 به این شکل است:
اگه میشه خیلی مختصر درباره ، تفاوت ها ، ربط این واژه ها توضیح دهید.
nvidia - geforce - ati - mobility -
جیفورس نام گرافیک های گروه بازی کمپانی انویدیاست. ای تی آی هم یک تولید کننده گرافیک دیگر (مستقل از انویدیا) بود که توسط ای ام دی خریداری شد. واژه mobility (=تحرک) در کنار قطعاتی استفاده میشود که قابل حمل و نقل طراحی میشوند مثلن گرافیک های لپتاپ ساخت ATI چنین پسوندی دارند.
EhsanCPU
21-06-2011, 16:32
این عکس نمونه اصل nVIDIA Geforce 6200
tariran0
21-06-2011, 18:14
آقا بفرمایید میل کنید::31:
اون درایور رو نصب کردم و جواب داد.
البته به صورت دستی نصبش کردم/
mersoft عزیز از شما هم تشکر می کنم.. اگه شما اون نکته که امکان داره تقلبی باشه رو نمی گفتید بعید می دونستم خودم فکر به اینجا ها می رسید:40:
اگه کسی مشکل من رو داشت میتونه ازم کمک بگیره!
اون درایور رو نصب کردم و جواب داد.
البته به صورت دستی نصبش کردم
درایور ATI را نصب فرمودید؟
mersoft عزیز از شما هم تشکر می کنم.. اگه شما اون نکته که امکان داره تقلبی باشه رو نمی گفتید بعید می دونستم خودم فکر به اینجا ها می رسید
بنده هم از تصویر شیرین اهدایی شما سپاس گذارم.
tariran0
21-06-2011, 19:34
درایور ATI را نصب فرمودید؟
بله. البته فکر کنم این درایور )x600) هم برای NVIDIA باشه. چون تو صفحه ی ویکیپدیا جز این شرکت آورده بود.
همونطور که می بینید مدل هایی مثل ATI Radeon X800 XT PE هم جز nvidia قرار داده!
بنده هم از تصویر شیرین اهدایی شما سپاس گذارم.
:31: ببخشید دیگه نمیشه خودش رو گذاشت. مجبور شدم تصویرش رو بزارم:31:
بله. البته فکر کنم این درایور )x600) هم برای NVIDIA باشه. چون تو صفحه ی ویکیپدیا جز این شرکت آورده بود.
همونطور که می بینید مدل هایی مثل ATI Radeon X800 XT PE هم جز nvidia قرار داده!
در تقلبی بودن کارت خود شک نکنید، در جدول دانشنامه ویکیپدیا جهت مقایسه ی مشخصات دو گروه نام آنها کنار هم قرار گرفته و این موضوع در سطر بالای جدول نیز بیان شده است.
سلام به خدمت دوستان
من یه dell xps L502 گرفتم درایور کارت گرافیک غیر فعال شده یعنی از اول بود که درایور آپدیت نصب کردم درست شد اما بازم غیر فعال شده یعنی وسط بازی هنگ کرد و دیگه کار نکرد ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟ چون من حتی ویندوزم رو هم عوض کردم.(ویندوز 7- 64بیت) 275.33 که جدیدترین درایور nvidia هستش نصب کردم ولی جواب نداد مشکل از چی می تونه باشه؟
من گرافیکم geforce fx 5200 هست درایورش توی ویندوز 7 کامل نصب نمیشه و نمیتونم از کلیه امکانات گرافیکی سون استفاده کنم .کسی میتونه کمکم کنه .کسی درایور ویندوز سون رو نداره ؟
توجه توجه توجه توجه توجه توجه
Geforce FX 5500 این گرافیک که ویندوز 7 رو ساپورت نمیکردن و درایور نداشتن درایور ویندوز ویستا اگر نصب بشن سیستم و تم Aero, رو ساپورت میکنه
آدرس این درایور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 22MB
یه آدرس ایمیل به سایت میدی بعد واست درایور رو میفرسته
موفق باشی
amir.h.r.j
04-10-2013, 20:45
یافتم صد در صد کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
khalil_guitar
24-11-2013, 19:08
داداش جان - گرافیکت تقلبیه . نصب نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.