PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی X10 سونی اریکسون یا HTC Disire بگیرم ؟

t2download
12-06-2011, 15:59
گوشی X10 سونی اریکسون یا HTC Disire بگیرم ؟

واسم وب گردی مهم هست و صدای گوشی که این ها هر دو ندارن و زیاد مهم نیست و مصرف باطری و دیگه کیفیت عکس هم کمی مهم هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سونی اریکسون فرصت ها و امکانات قابل سفارشی سازی آندروید را یافته ، به خوبی درک کرده و بر روی آن ها کار کرده است. رابط آبی رنگ آن ها نفس تازه ای به سیستم عامل آشنای آندروید بخشیده است و سونی اریکسون سعی کرده است که تجربه کاملا جدیدی به کاربر منتقل کند.رابط های TimeScape و MediaScape جنبه تازه ای به Sony Ericsson XPERIA X10 در بین گوشی های پیشرفته و گران قیمت افزوده اند. سعی در رقابت با HTC Sense کار بسیار دشواری است اما سونی اریکسون امکان کاملا جدید و متفاوتی را ارائه کرده است . آنها کوشیده اند که روش های مختلف ارتباطی را در یک جا و محتویات چند رسانه ای گوشی را هم جایی دیگر گرد هم آورند.
XPERIA X10 با سخت افزاری بسیار خوب ارائه می شود که نیازهای نرم افزاری آن را به طرز مناسبی برآورده می کنند. در اینجا مشخصات کلیدی این گوشی به همراه برخی از نقص های آن آورده شده است .

ویژگی های کلیدی

پشتیبانی چهاربانده از GSM و سه بانده از 3G
پشتیبانی از HSDPA با سرعت 10.2 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش 4 اینچی لمسی خازنی با پشتیبانی از رزولوشن WVGA (480 x 854 پیکسل) و سطح ضدخش
قابلیت پشتیبانی از 16 میلیون رنگ (که البته به دلیل محدودیت های Android 1.6 فعلا 65000 رنگ است)
سیستم عامل Android 1.6 با رابط کاربری سونی اریکسون
رابط های کاربری TimeScape و MediaScape
یکپارچگی عالی با سرویس های شبکه های اجتماعی
کیفیت ساخت عالی
پردازنده یک گیگاهرتزی QUALCOMM QSD8250 Snapdragon با پشتیبانی از OpenGL ES 2.0 و 384 مگابایت حافظه RAM
دوربین 8 مگاپیکسلی با فلاش LED ، فوکوس لمسی، لرزش گیر ، برچسب گذاری جغرافیایی و تشخیص چهره و لبخند
ضبط ویدیویی WVGA‏ با نرخ 30 فریم بر ثانیه
پشتیبانی از Wi-Fi و مجهز بودن به گیرنده داخلی GPS با عملکرد AGPS
حافظه داخلی یک گیگابایتی ، اسلات کارت حافظه microSD و عرضه یک کارت حافظه 8 گیگابایتی به همراه گوشی
سنسور های شتاب سنج و مجاورت
سوکت صوتی استاندارد 3/5 میلی متری
پورت microUSB (با امکان شارژ گوشی) و بلوتوث استریو v2.1
مرورگر اسناد
باتری 1500 میلی آمپری BST-41

نقاط ضعف اصلی

عدم پشتیبانی از فایل های ویدیویی DivX و XviD
نبود امکان شماره گیری هوشمند و صوتی
عدم تعبیه دوربین ثانویه جهت برقراری تماس های ثانویه (یا بهتر است بگوییم نبود امکان برقراری تماس های ویدیویی)
نبود نرم افزاری رایگان برای مقصدیابی GPS
عدم پشتیبانی از فایل های فلش در مرورگر وب
نبود رادیو اف ام
یک فلاش زنون اضافی می توانست این دوربین خیلی خوب را تکامل ببخشد
اسپیکرهای ضعیف
کیفیت صدای پایین
اغلب نقاط ضعف XPERIA X10 قابل تحمل هستند و آنقدر جدی نیستند که نتوان با آن ها کنـار آمد. سونی اریکسون تمام تلاش خود را به کار بسته است تا به همه اطمینان بخشد که X10 در زمان عرضه اش می تواند با تمام رقبای دیگر خود به رقابت بپردازد. وقت صرف شده برای کار بر روی XPERIA X10 در طی فرآیند تولید آن را دست کم نگیرید و بدانید که قطعا زمان صرف شده به نتیجه حاصل از آن می ارزد.

Desire طبق وعده های داده شده به تولید رسید و عرضه این گوشی درست بعد از کنگره جهانی موبایلِ امسال نشان از زمان سنجی دقیق HTC دارد. اما هیچ راهی برای متفاوت جلوه دادن این گوشی از Google Nexus One وجود ندارد.
نام برگزیده شده برای این گوشی هم بسیار مناسب است و باعث می شود که یکی از بهترین گوشی های آندروید حتی بهتر از پیش به نظر بیاید. اما در برابر قابلیت های عرضه شده در گوشی ، این مشخصه چندان هم چشمگیر نیست. بهتر است نگاهی به آن ها بیاندازیم.
ویژگی های کلیدی
پشتیبانی چهاربانده از GSM/GPRS/EDGE و سه بانده از 3G
پشتیبانی از HSDPA با سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش لمسی خازنی 3.7 اینچی AMOLED با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و پشتیبانی از رزولوشن WVGA (480 x 800 پیکسل)
سیستم عامل Android v2.1 به همراه قابلیت های پیمایش حرکتی و Pinch Zooming
باریک بودن بدنه و کیفیت ساخت عالی
پردازنده یک گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon
576 مگابایت حافظه RAM و 512 مگابایت ROM
دوربین 5 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار ، فلاش LED و برچسب گذاری جغرافیایی
ضبط ویدیویی WVGA (800 x 480 پیکسل) با نرخ 15 فریم بر ثانیه
Wi-Fi و GPS با پشتیبانی از عملکرد AGPS
اسلات کارت حافظه microSD و عرضه یک کارت حافظه چهار گیگابایتی به همراه گوشی
سنسور شتاب سنج و مجاورت
سوکت صوتی استاندارد 3/5 میلی متری
رادیو اف ام استریو با RDS
پورت microUSB (با امکان شارژ گوشی از این طریق) و بلوتوث استریو نسخه 2.1
پد لمسی نوری که بعنوان یک کلید هم عمل می کند
شماره گیری هوشمند
نقاط ضعف اصلی
کیفیت مایوس کننده ویدیو ها
حافظه ذخیره سازی کم در بخش سیستمی (تنها 120 مگابایت حافظه برای نصب نرم افزار در اختیار کاربران قرار می گیرد)
عدم پشتیبانی از فایل های ویدیویی DivX و XviD
عدم پشتیبانی از شماره گیری صوتی
نبود امکان تعویض سریع کارت حافظه گوشی
در حالیکه Google Nexus One تنها در کشورهای خاصی عرضه شده است، همزاد آن یعنی HTC Desire در فروشگاه های سرتاسر دنیا به فروش می رسد. و این می تواند خبر بسیار خوبی برای کاربرانی باشد که با رفتار نامهربانانه Google روبرو شده اند. این گوشی همان گوشی است ، تنها لوگوی گوگل از آن حذف شده است و قابلیت های هرچند جزئی اما خوبی به آن افزوده شده اند.
اما این ،تفاوت های این دو گوشی نیست که باید بدان ها توجه کنید. هر دوی این گوشی ها در کل بسیار جذاب هستند.
منظور ما صفحه نمایش لمسی خازنی بزرگ AMOLED ، سیستم عامل جدید Android 2.1 ، عملکرد عالی آن ها با استفاده از پردازنده یک گیگاهرتزی Snapdragon ، و دوربین پنج مگاپیکسلی با فوکوس خودکار است که به همراه آن ها عرضه می شود.

ted1996
12-06-2011, 16:36
شک نکن دیزایر بهتره...

برتری های ایکس10 نسبت به دیزایر:

دوربین بهتر در عکاسی به میزان 3 مگاپیکسل بیشتر از دیزایر اما فیلم برداری تقریبا یکی است...
صفحه ی بزرگتر (نظر شخصی)

برتری های دیزایر نسبت به ایکس10:

مولتی تاچ بودن صفحه

ساپورت بهتر

قدرت و سرعت بیشتر

مارک اچ تی سی...

قدرت و سرعت دیزایر خیلی بیشتر از ایکس10 هست بالاترین بنچمارکی که ایکس10 گرفته 1500 هست اما دیزایر 3000 مثلا بازی آسفالت6 روی ایکس10 لگ میزد اما دیزایر خیلی روون اجرا میکرد(هر دو رام2.3.3 بود) شما میتوانید با یک نرم افزار جانبی بازیهایی که برای پردازنده ی تگرا ساخته شده اند را بدون هیچ مشکلی روی دیزایر اجرا کنید

ساپورت غیر رسمی دیزایر خیلی عالیست به طوری که رام پورت شده از flyr و سن سی شن هم دارد...و رام پورت شده از دیزایر اس دارد که هیچ مشکلی ندارد با سنس3

و نام اچ تی سی که به قول گفتنی کلاس بیشتری دارد...

باطری ایکس10 1500 میلی آمپر است و دیزایر 1400 که با توجه به0.3 اینچ صفحه ی کوچکتره دیزایر عملکرد خوبی دارد...

شک نکنید دیزایر بهتر است
اچ تی سی 3 نوع دیزایر وارد بازار کرده که با قیمت همین امروز به شرح زیر است:

دیزایر تایوان - امو ال ای دی 480
دیزایر تایوان - اس ال سی دی
دیزایر چین -اس ال سی دی 435

امتیاز بدین اگه قابل میدونید....:40:

Scud_MD2
12-06-2011, 16:40
به نظر منم دیزایر بهتره

.:PAR3A:.
12-06-2011, 18:16
من هیچکدومو قبول ندارم :دی یعنی خودمم یه زمانی بین این دو تا مونده بودم... اما X10 رو انتخاب کردم و راضیم... اما بازم خیلی نمی شه گفت ایده آله... رمش کمه و یه مقدار اذیت می کنه... اما مایش یه تسک کیلره... 2.3 هم واسش بیاد عالی میشه... از هر لحاظ از دیزایر مخصوصا واس شما بهتره... وب گردی به خاطر صفحه بزرگتر توی X10 بهتره... و دوربین X10 هم فوووووق العادس... حرف نداره...
X10 هم بوت لودرش تا چند وقت دیگه باز می شه و کلا کولاک میشه... و تازه دورانش شروع میشه :دی
X10 رو بگیرین خیلی بهتره...

ted1996
12-06-2011, 18:28
من هیچکدومو قبول ندارم :دی یعنی خودمم یه زمانی بین این دو تا مونده بودم... اما X10 رو انتخاب کردم و راضیم... اما بازم خیلی نمی شه گفت ایده آله... رمش کمه و یه مقدار اذیت می کنه... اما مایش یه تسک کیلره... 2.3 هم واسش بیاد عالی میشه... از هر لحاظ از دیزایر مخصوصا واس شما بهتره... وب گردی به خاطر صفحه بزرگتر توی X10 بهتره... و دوربین X10 هم فوووووق العادس... حرف نداره...
X10 هم بوت لودرش تا چند وقت دیگه باز می شه و کلا کولاک میشه... و تازه دورانش شروع میشه :دی
X10 رو بگیرین خیلی بهتره...

بوت لودر شکسته شده
و توسط هکر بزرگ ایکس10 که به z معروف هست 16.7میلیون شده که باعث بروز مشکلاتی در gpu این گوشی شده پس احتمال 16 میلیون شدنش در 2.3 هست...

P I R A N H A
12-06-2011, 19:29
x10واسه وب گردی بهتره

t2download
12-06-2011, 20:53
شک نکن دیزایر بهتره...

برتری های ایکس10 نسبت به دیزایر:

دوربین بهتر در عکاسی به میزان 3 مگاپیکسل بیشتر از دیزایر اما فیلم برداری تقریبا یکی است...
صفحه ی بزرگتر (نظر شخصی)

برتری های دیزایر نسبت به ایکس10:

مولتی تاچ بودن صفحه

ساپورت بهتر

قدرت و سرعت بیشتر

مارک اچ تی سی...

قدرت و سرعت دیزایر خیلی بیشتر از ایکس10 هست بالاترین بنچمارکی که ایکس10 گرفته 1500 هست اما دیزایر 3000 مثلا بازی آسفالت6 روی ایکس10 لگ میزد اما دیزایر خیلی روون اجرا میکرد(هر دو رام2.3.3 بود) شما میتوانید با یک نرم افزار جانبی بازیهایی که برای پردازنده ی تگرا ساخته شده اند را بدون هیچ مشکلی روی دیزایر اجرا کنید

ساپورت غیر رسمی دیزایر خیلی عالیست به طوری که رام پورت شده از flyr و سن سی شن هم دارد...و رام پورت شده از دیزایر اس دارد که هیچ مشکلی ندارد با سنس3

و نام اچ تی سی که به قول گفتنی کلاس بیشتری دارد...

باطری ایکس10 1500 میلی آمپر است و دیزایر 1400 که با توجه به0.3 اینچ صفحه ی کوچکتره دیزایر عملکرد خوبی دارد...

شک نکنید دیزایر بهتر است
اچ تی سی 3 نوع دیزایر وارد بازار کرده که با قیمت همین امروز به شرح زیر است:

دیزایر تایوان - امو ال ای دی 480
دیزایر تایوان - اس ال سی دی
دیزایر چین -اس ال سی دی 435

امتیاز بدین اگه قابل میدونید....:40:

دوست من تهران هم رفتم بجز چینی دیگه چیزی نیست htc
و کسایی که داشتن میگن روزانه باطریش باید شارژ بشه و سار گوشی امواج مضرش خیلی بالا هست و جز 20 گوشی سرطان زای دنیا معرفی شده .

صداش چطوره دیزایر ؟

گوشی‌های موبایل سرطان‌زا کدامند؟

23/09/1389
هر وقت فهرست بلندبالایی از محصولات تازه یا فناوری‌های جدید ارائه می‌شود، اغلب تولیدکنندگان امیدوارند نامشان را در میان این محصولات ارائه‌شده پیدا کنند؛ اما مطمئنا این گروه 20تایی که به تلفن‌هایی با بالاترین میزان تشعشع الکترومغناطیس می‌پردازد و در آن نام‌هایی مانند اچ.تی.سی، سونی‌اریکسون و موتورولا به چشم می‌خورد، لیستی نیست که تولیدکنندگان علاقه‌ای به دیده‌شدن در آن داشته باشند.
هنگامی که با تلفن‌های همراه صحبت می‌کنیم، فرستنده‌ای صدا را به صورت یک موج سینوسی به رمز درمی‌آورد. این موج سینوسی به وسیله فرستنده به آنتن تلفن‌های همراه و فضای خارج ارسال خواهد شد. این امواج رادیویی از اشعه الکترومغناطیس تشکیل شده‌اند.
به گزارش سی.نت، خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض میدان‌های مغناطیسی، مخصوصا برای کودکان اثبات شده و به همین دلیل کمیسیون ارتباطات فدرال یا FCC حداکثر SAR یا میزان جذب خاص هر تلفن همراه در ایالات متحده را 1.6 وات‌بر‌کیلوگرم اعلام کرده است. در اروپا این عدد 2 وات‌بر‌کیلوگرم و در کانادا نیز حداکثر 1.6 وات‌بر‌کیلوگرم تعریف شده است.
اعداد اعلام شده در این گزارش توسط اف.سی.سی و با اندازه‌گیری حداکثر تشعشع تلفن‌های همراه نزدیک گوش فرد اندازه‌گیری شده‌اند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kamy_R
13-06-2011, 00:07
x10 برای وب گردی بهتر نیست
چون مالتی تاچ نیست
x10 کلا هیچی نیست
اسپیکرش که مزحکه
رزولوشن صفحش غیر استاندارده
کلا از رده خارجه
دیزایر هنوزم فوق الادس
کلا اندروید فقط htc و se
البته motorola هم عالیه اما تو ایران ساپورت نداره

P I R A N H A
13-06-2011, 09:31
چون مالتی تاچ نیست
x10 کلا هیچی نیست
اسپیکرش که مزحکه
کلا از رده خارجه
دیزایر هنوزم فوق الادس
کلا اندروید فقط htc و se
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی اون قسمتی که قرمز کردم

kamy_R
13-06-2011, 14:56
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی اون قسمتی که قرمز کردم

ببین دوست عزیز رزولوشن 480 × 854 رو شما فقط تو x10 میبینی که باعث میشه تو کانورت کرن ویدئو ها به مشکل بخوری
هیچ کانورتوری غیر از مال خود سونی این سایز رو نداره

kamy_R
13-06-2011, 15:10
چون مالتی تاچ نیست
x10 کلا هیچی نیست
اسپیکرش که مزحکه
کلا از رده خارجه
دیزایر هنوزم فوق الادس
کلا اندروید فقط htc و se

ببخشید اینجا منظورم این بود که فقط htc و samsung که اشتباها نوشتم htc و se

الان ویرایش میکنم اگه بشه

vahidhgh
13-06-2011, 15:32
فقط موتورولا یا سامسونگ
اچ تی سی داشتم بعد از یه مدت تکراری شد واسم الان دیگه به اچ تی سی نمیتونم نگاه کنم همش عینه همه
سونی هم فقط پروش خوبه یا آرک
موتورولا آتریکس یا مایلستون یا ... خوبن

.:PAR3A:.
13-06-2011, 16:04
چون مالتی تاچ نیست
x10 کلا هیچی نیست
اسپیکرش که مزحکه
کلا از رده خارجه
دیزایر هنوزم فوق الادس
کلا اندروید فقط htc و se
بیشتر از دوال تاچ که به درد وبگردی نمی خوره... واسه بازیه بیشتر... واس وب نهایتا بخوای زوم و اینجور چیزا کنی که همشون دو انگشتین که داره ایکس 10...
اسپیکرش هم خیلی از دیزایر ضعیف تر نیس... رزولوشن صفحش هم تا حالا کسی باهاش مشکلی پیدا نکرده!!! و الان هنوز خیلیا رو می بینم که دارن X10 میخرن ، اما دیزایر الان چند ماهه فروشش خیلی کم شده... و این نشون میده که اصلا هم از رده خارج نشده :دی

VAHID321
13-06-2011, 18:31
منم میگم x10
یه چیزی که من تازه در مورد این (htc) گوشی فهمیدم اینه که این گوشی خیلی سکته ایه
تا حالا دو نفر که تازه این گوشی رو گرقته بودن اوردن واسه تعمیر و......

fire159
15-06-2011, 09:16
هیچکدوم به درد نمیخورن .
دیزایر باطریش خیلی ضعیفه و به درد وب گردی نمیخوره .

x10 هم کلا بیخوده .
--
دیفای بخر 410 هزار یا گالاکسی اس ال

t2download
15-06-2011, 11:07
HTC Desire به انرويد 2.3 آپديت نميشود(1390/03/25)
ديروز و در خبري که صفحه فيسبوک Desire شرکت HTC منتشر کرد اين کمپاني اعلام کرد که برنامه نويسان اين شرکت در حال اجراي پروژه اي هستند که ورژن 2.3 اندرويد را براي Desire به صورت غير رسمي ارايه دهند.
بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد.

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

هیچکدوم به درد نمیخورن .
دیزایر باطریش خیلی ضعیفه و به درد وب گردی نمیخوره .

x10 هم کلا بیخوده .
--
دیفای بخر 410 هزار یا گالاکسی اس ال

دیفای چند ماه پیش خواستم بخرم خیلی سبک بود و بد دست بود ازش خوشم نیامد .:2:

MOHAMMAD2010
15-06-2011, 11:24
با این پول بهترین گزینه گالکسی SL هست

ted1996
15-06-2011, 22:32
HTC Desire به انرويد 2.3 آپديت نميشود(1390/03/25)
ديروز و در خبري که صفحه فيسبوک Desire شرکت HTC منتشر کرد اين کمپاني اعلام کرد که برنامه نويسان اين شرکت در حال اجراي پروژه اي هستند که ورژن 2.3 اندرويد را براي Desire به صورت غير رسمي ارايه دهند.
بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد.

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

دیفای چند ماه پیش خواستم بخرم خیلی سبک بود و بد دست بود ازش خوشم نیامد .:2:

البته الان خبری منتشر شده است که اچ تی سی برای دیزایر 2.3 میده...
اگر هم نده رام های غیر رسمی خوبی براش هست با سنس3

t2download
16-06-2011, 07:16
با این پول بهترین گزینه گالکسی SL هست

از این گوشی خوشم نمیاد .

h_r_v
16-06-2011, 19:15
من X10 دارم.. خیلی گوشی خفن و خوش دستی هست... اگه رام های خفن روش بریزی سرعتش خیلی بالا میره.. من بودم دوباره همین X10 رو میخریدم

kamy_R
17-06-2011, 21:43
من X10 دارم.. خیلی گوشی خفن و خوش دستی هست... اگه رام های خفن روش بریزی سرعتش خیلی بالا میره.. من بودم دوباره همین X10 رو میخریدم
واقعا فکر میکنی گوشی خفنی داری؟ البته تو گوشیای ارزون بد نیست

ted1996
17-06-2011, 23:19
واقعا فکر میکنی گوشی خفنی داری؟ البته تو گوشیای ارزون بد نیست

عزیزم اسپم نده....گوشیشو دوست داره میخواد ازش تعریف کنه :5حالا به شما چرا بر میخوره؟:5:

ted1996
17-06-2011, 23:40
چند تا خبر داغ برای ایکس10 دار ها:از برو بچ ir-tci هست این خبرا
اول این که Trip (بهترین کاستوم رامه رو برای ایکس10 میسازه)کم کم به فکر عوض کردن گوشیش افتاده ولی نگران نباشید اعلام کرده که تا کامل شدن همه رام هایی که ارایه کرده پشتیبانی از این رام ها رو به صورت کامل خواهد داشت
امروز از TRip پرسیدم که فکر میکنه بتونه Bravia Engine رو 100% روی این رام port بکنه یه کلمه جواب داد : Yes
یه سوال هم خیلی وقت بود که تو ذهنم بود این بود که زمانی که آپدیت رسمی 2.3.3 واسه X10 بیاد احتمال داره رام MIUI رو بر پایه رام رسمی ارایه بده که اون هم جوابش Yes بود
اینم متن گفت و گو :

I have three Question :
1- when the Gingerbread Releases For X10 , Do you release an MIUI ROM based on official 2.3.3 ?
2- Do you think you can port Bravia Engine 100% on this ROM ?
3- When You changed your phone ( Hope You to be happy with your Next phone ) Do you Support your ROMs If a Problem Occurs ?

With the best regards for you Trip
Thanks for your Time

So many questions lol. .... but the answer of all is ... yes