مشاهده نسخه کامل
: پیکسلهای رنگی در تصویر !
Reza Razor
12-06-2011, 15:05
دوستان من یه همچین مشکلی رو قبلا شدیدتر داشتم که آخر کارتم سوخت ... نمیدونم چرا بیخود روی دسکتاب پیکسلهای رنگی ظاهر میشه چند ثانیه !!! اصلا موقع بازی اینطوری نشده ... درایور جدیدم ریختم ولی بازم بعضی وقتا این پیکسهای رنگی ظاهر میشن روی تصویر ... مشکل چیه ... باز این کارتمم نسوزه بدبخت شم
jafarian
12-06-2011, 15:26
اگرکارت قبلی هم روهمین مینی که الان این گرافیک روش بسته شده مورددارشده که به احتمال زیاد یا ازمین یا ازپاورشما اول بایوس سیستم آپدیت کنید دیدین بازم به همون صورت بودیک عکس ازدمای سیستم به وسیله برنامه hwinfo32 ازتپ sensor برنامه این قسمت قراربدین اگردما سیستم مناسب بود گرافیک رو یک سیستم دیگه تست کنید اگراونجا جواب داد دیگه معلوم میشه ازمین یا پاور:20:
لینک دانلود hwinfo32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza Razor
12-06-2011, 15:43
درسته کارت قبلم روی همین مین بود ولی قبلی رو خیلی اورکلاک میکردم و بعد 2 سال اینجوری شد این 6 ماه نمیشه زیادم اورکلاک نشده
دماهارو دارم ...
کارت درحالت نرمال از 60 بالاتر نمیره الان مثلا 54 هستش
دمای سی پی یو 46 هست سیستم 36 ... پاورم هم 535 گرین هست .
دونه ها خیلی ریزن و بعضی وقتا وقتی تصویر مشکلی باشه دیده میشن ... امکانش هست مشکلی نباشه و درست بشه خودش ؟! دسترسی به یه مین دیگه ندارم
Dj_aghamajid
12-06-2011, 16:05
شما ا تو ویندوز 7 این مشکل رو دارید؟ تو XP چطور؟
کارت شما چیه؟
یه عکس هم از موقعی که اینجوری میشه بذار!
Reza Razor
12-06-2011, 16:15
بله 7 هست 64 بیتش ... روی Xp تست نکردم دیگه کارتم هم zotac 250 gts eco edition هست
الان متوجه شدم تصویر وقتی سیاه باشه این دونه ها توش دیده میشن مثلا پنجره ی command promot رو باز میکنم معلوم میشه
جالبه عکسهم میگیرم مثل اینکه توی عکس نشون میده !!! امکان داره خود مانیتور باشه ؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dj_aghamajid
12-06-2011, 16:59
شما با دوربین عکس بگیر!
ولی تا جایی که من فهمیدم مشکل از کارت گرافیک هست! ابعضی کارت گرافیک ها 2010 این مشکل رو تو 7 دارن! منم خودم با 4830 این مشکل رو دارم! راحی براش نیست! یعنی منم نتونستم راحی براش پیدا کنم! تو Xp این مشکل وجود نداره!
مشکل از کارت گرافیک هست چون من خودم با کارت دیگه امتحان کردم و مشکلی نداشت! در کل فقط مشکلش جزعیه! تو بازی و... هیچ مشکلی وجود نداره!
این مشکل اگه مانیتور و کابل دیتا سالم باشه یا گرافیک ایراد داره یا دماش بالا هست
دمای 60 درجه در حالت IDLE یکم برای گرافیک بالاست
همچنین معمولا این نوع مشکلا به خاطر ناپایداری در گرافیک هست مثلا بیش از حد بالا بردن پارارمتر MEMORY CLOCK یا CORE CLOCK که باعث فشار زیادی به مدار تغذیه ی گرافیک میشه و ولتاژ دادن های بی مورد به گرافیک اگر تغییری تو پارامتر های گرافیک ایجاد کردید اونهارو به حالت اولیه برگردونید
پاور سیستمتون چند واته؟
در حالت لود هم د مای گرافیک رو بگید و با نرم افزار FURMARK یک تست پایداری از گرافیک بگیرید ببینید باز هم اون پیکسل ها میاد یا نه
Reza Razor
12-06-2011, 19:38
درسته من فکر میکنم مشکل همینه چند وقتی من فرکانسهارو زیاد بالا بردم بعد فن روهم بخاطر صدا درحالت اتوماتیک گذاشتم که مث اینکه زیاد خنک نمیکرد ... حالا یه تست میگیرم میذارم
ولی اینو میخوام بدونم که حالا این مشکل صدمه ی همیشگی زده به کارت یا برگردونم فرکانس و فن رو بحالت اول درست میشه ؟! از بابت کارت قبلیم که تقریبا همینطور شد و آخر سوخت خیلی میترسم :41:
Reza Razor
12-06-2011, 20:30
خب توی بنچمارک دما بعد 2 دقیقه تا 92 درجه هم رسید که قطع کردم و ادامه ندادم !
Dj_aghamajid
12-06-2011, 20:58
جالبه! انگار داره مشکل پیدا میشه!
ولی برای من همه چی درست عمل میکنه و دما و لتاژ هم درسته! اما اون نقص پابرجاست!
درسته من فکر میکنم مشکل همینه چند وقتی من فرکانسهارو زیاد بالا بردم بعد فن روهم بخاطر صدا درحالت اتوماتیک گذاشتم که مث اینکه زیاد خنک نمیکرد ... حالا یه تست میگیرم میذارم
ولی اینو میخوام بدونم که حالا این مشکل صدمه ی همیشگی زده به کارت یا برگردونم فرکانس و فن رو بحالت اول درست میشه ؟! از بابت کارت قبلیم که تقریبا همینطور شد و آخر سوخت خیلی میترسم :41:
شما اگه میتونید با نرم افزار MSI AFTER BURNER یا هر نرم افزار دیگه ای دور فن رو به صورت دستی بالاتر ببیرید و مجددا امتحان کنید
بله تنظیمات کارت رو برگردونید به حالت اولیه و بعد مقدار CORE CLOCK و MEMROY CLOCK رو به من بگید تا بگم چقدر بدون افزایش ولتاژ اور کنید
Reza Razor
12-06-2011, 21:59
فن رو دستی گذاشتم روی 85 درصد یکم بهتر شد و بعد 4ونیم دقیقه رسید به 92 درجه ... بعد گذاشتم روی 90 درصد 6 دقیقه طول کشید تا 92 درجه ! بذارم ادامه پیدا کنه یا بالای 92 درجه خطریه ؟!
درضمن تنظیمات Furmark اینه :
1366*768
8X MSAA
post FX
dynamic background
کارتم هم راستی مدل Eco edition هست و فرکانسهاش پیش فرضش که باهاش تست کردم پایینتره از فرکانس استاندارد مدل اصلیش و نباید انقدر بهش فشار بیاد !:13: دماهم درعرض 3سوت همون اول از 60 درجه میپره به 70 درجه .
مشکلی نداره الان تنظیمات کارت رو به حالت پیش فرض رسوندید باز هم پیکسل های رنگی مبینید؟
گارت شما یعنی gts 250 کلا دماش بالاست و تو لود به 90 هم برسه مشکلی نداره ولی اگه 80 بود بهتر بود
Reza Razor
12-06-2011, 23:12
نه هنوز پابرجاست ...الان یه صفحه ی pdf بازن کردم بالا سمت راست تصویر چندتا پیکسل سبز ظاهر شد !!!
راستی یه چیز دیگه جدا از این پیکسلها اینکه که تصویر برای نیم ثانیه بعضی وقتا قطع میشه و صفحه سیاه میشه و سریع بر میگرده ولی هیچ پیامی نمیده که برای کارت گرافیک اتفاقی افتاد ! چون معمولا در این حالت پیام میده display adaptor has stoped working and successfully recovered ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.