مشاهده نسخه کامل
: مشکل در زمان ریپر(بهبود بخشی) کردن ویندوز؟
pashangparsi6
12-06-2011, 13:16
با درود
دوستان من دو ویندوز روری رایانه دارم که می خواستم ویندوز روی درایو g رو تعمیر کنم. زمانی که وارد بخش بهبود بخشی ویندوز یا همون ریپیر می شم این گزینه ها میاد که شماره ی 2 رو می زنم و اینتر و سپس گذرواژه (پسورد) ادمینستریتور رو وارد می کنم بعدش می ره به مرحله ی پایانی که دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
F-Privacy
13-06-2011, 01:09
سلام .
من فکر میکنم پسورد ادمین شما صحیح هست منتها یک برنامه ناسازگار ویندوز دارید که تو رجیستری اومده پسورد دوگانه ادمین ایجاد نموده که تو ریکاوری کنسول با خود ویندوز مچ نیست. البته این یک عیب برای ویندوز مایکروسافت قلمداد میشود
تو ویندوزی که میخواهید تعمیرش کنید به کنترل پنل برید و Administrative Tools را انتخاب کنید بعدا به قسمت Local Security Policy بروید ، سپس به این مسیرها را طی کنید Security Settings بعدا Local Policies بعدا Security Options و با راست کلیک بر روی گزینه Recovery Console: Allow automatic administrative logon از properties مقدار اون را به Enabled تغییر بدهید . بعدا از این محیط خارج شده و دوباره به همون مسیر برگردید تا مطمئن شوید تغییر انجام یافته وقتی مطمئن شدید ، حالا به تعمیر ویندوز از طریق ریکاوری کنسول ادامه دهید ، فکر کنم دیگه اینبار از شما پسورد نخواهد.
:11:
pashangparsi6
13-06-2011, 02:30
سلام .
من فکر میکنم پسورد ادمین شما صحیح هست منتها یک برنامه ناسازگار ویندوز دارید که تو رجیستری اومده پسورد دوگانه ادمین ایجاد نموده که تو ریکاوری کنسول با خود ویندوز مچ نیست. البته این یک عیب برای ویندوز مایکروسافت قلمداد میشود
تو ویندوزی که میخواهید تعمیرش کنید به کنترل پنل برید و Administrative Tools را انتخاب کنید بعدا به قسمت Local Security Policy بروید ، سپس به این مسیرها را طی کنید Security Settings بعدا Local Policies بعدا Security Options و با راست کلیک بر روی گزینه Recovery Console: Allow automatic administrative logon از properties مقدار اون را به Enabled تغییر بدهید . بعدا از این محیط خارج شده و دوباره به همون مسیر برگردید تا مطمئن شوید تغییر انجام یافته وقتی مطمئن شدید ، حالا به تعمیر ویندوز از طریق ریکاوری کنسول ادامه دهید ، فکر کنم دیگه اینبار از شما پسورد نخواهد.
با سپاس از روشنگری شما
البته دوست گرامی پسورد دومی که (خالی) بود رو وارد کردم درست شد و ایراد نگرفت ولی ریکاوری شروع نمی شه و می ره توی همین خط پایانی که در عکس هست
ولی به این جای که گفتید رفتم و مقدار رو که دیسیبل بود به enable دگرگون کردم. باز هم باید برم برای بهبود بخشی ویندوز امیدوارم به کار بیفته
با سپاس فراوان
F-Privacy
13-06-2011, 07:09
سلام.
از فرمان r به چه منظوری استفاده می کنید ، من فکر می کنم جزو دستورات قابل استفاده تو اونجا نباشه .
با سلام
این یه رپیر دیگس :31:
شما تو اولین صفحه تو نصب ویندوز که گزینه r همون پایین میاد رو نباید بزنی باید enter بزنی بعد فک کنم f8 بعد هم اسم ویندوزی که نصبه میاد بعدش اونجا میگه که میخوای رپیر کنی باید r رو بزنی افتاد؟ :31:
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.