مشاهده نسخه کامل
: موقع تحویل خودرو چه چیزهایی رو چک کنم؟
سلام. من یه دونه سایپا 131 SX خریدم. قراره چند روز دیگه با پلاک تحویل بگیرم. میخواستم ببینم زمان تحویل گرفتن ماشین چه چیزهایی رو باید چک کنم و چه طوری؟
آخه تو برگه ساپیا نوشته
خریدار در زمان تحویل خودرو می بایست از صحت و سلامت آن آگاهی یافته و به همراه خودرو مدارک مربوط از جمله ... از نمایندگی دریافت کند.
خوب چه طور از صحت و سلامت ماشین مطمئن بشم؟
H A M A S
12-06-2011, 14:11
کیلومتر ماشین که کارکردش بیشتر از 2-4 نباشه
باطری هم نگاه کن
دوستم پراید صفر از نمایندگی گرفته بود-بعد از چند روز فهمیده بود باتریش استوک بوده!
mohamad skystar
12-06-2011, 17:32
سلام. من یه دونه سایپا 131 SX خریدم. قراره چند روز دیگه با پلاک تحویل بگیرم. میخواستم ببینم زمان تحویل گرفتن ماشین چه چیزهایی رو باید چک کنم و چه طوری؟
آخه تو برگه ساپیا نوشته
خریدار در زمان تحویل خودرو می بایست از صحت و سلامت آن آگاهی یافته و به همراه خودرو مدارک مربوط از جمله ... از نمایندگی دریافت کند.
خوب چه طور از صحت و سلامت ماشین مطمئن بشم؟
تو برگه سایپا درست نوشته.
زمان تحویل خودرو کارشناس میاد و خودرو رو تحویل شما میده و میگه همه بدنه رو بازدید کنید وسایل داخل خودرو رو بازدید کنید پراغ ها رو حتما ببینید چون مواردی که ترک داشته بوده.
مثلث احتیاط-جعبه ابزار-جک-زاپاس هم همینطور.
کولر رو هم تست کنید حتما.
همین موارد کافیه.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین. مثلا بدنه رو چطور بازدید کنم. اینکه خط و خش نداشته باشه کافیه یا باید دقیق تر باشم؟
mohamad skystar
13-06-2011, 00:01
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین. مثلا بدنه رو چطور بازدید کنم. اینکه خط و خش نداشته باشه کافیه یا باید دقیق تر باشم؟
بله همین که خط و خش نداشته باشه
فرو رفتگی نداشته باشه.
ضربه به خودرو نخورده باشه هنگام بارگیری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.