ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موقع تحویل خودرو چه چیزهایی رو چک کنم؟

reza41
12-06-2011, 12:50
سلام. من یه دونه سایپا 131 SX خریدم. قراره چند روز دیگه با پلاک تحویل بگیرم. میخواستم ببینم زمان تحویل گرفتن ماشین چه چیزهایی رو باید چک کنم و چه طوری؟
آخه تو برگه ساپیا نوشته
خریدار در زمان تحویل خودرو می بایست از صحت و سلامت آن آگاهی یافته و به همراه خودرو مدارک مربوط از جمله ... از نمایندگی دریافت کند.

خوب چه طور از صحت و سلامت ماشین مطمئن بشم؟

H A M A S
12-06-2011, 14:11
کیلومتر ماشین که کارکردش بیشتر از 2-4 نباشه
باطری هم نگاه کن
دوستم پراید صفر از نمایندگی گرفته بود-بعد از چند روز فهمیده بود باتریش استوک بوده!

mohamad skystar
12-06-2011, 17:32
سلام. من یه دونه سایپا 131 SX خریدم. قراره چند روز دیگه با پلاک تحویل بگیرم. میخواستم ببینم زمان تحویل گرفتن ماشین چه چیزهایی رو باید چک کنم و چه طوری؟
آخه تو برگه ساپیا نوشته
خریدار در زمان تحویل خودرو می بایست از صحت و سلامت آن آگاهی یافته و به همراه خودرو مدارک مربوط از جمله ... از نمایندگی دریافت کند.

خوب چه طور از صحت و سلامت ماشین مطمئن بشم؟

تو برگه سایپا درست نوشته.
زمان تحویل خودرو کارشناس میاد و خودرو رو تحویل شما میده و میگه همه بدنه رو بازدید کنید وسایل داخل خودرو رو بازدید کنید پراغ ها رو حتما ببینید چون مواردی که ترک داشته بوده.
مثلث احتیاط-جعبه ابزار-جک-زاپاس هم همینطور.
کولر رو هم تست کنید حتما.
همین موارد کافیه.

reza41
12-06-2011, 22:11
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین. مثلا بدنه رو چطور بازدید کنم. اینکه خط و خش نداشته باشه کافیه یا باید دقیق تر باشم؟

mohamad skystar
13-06-2011, 00:01
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین. مثلا بدنه رو چطور بازدید کنم. اینکه خط و خش نداشته باشه کافیه یا باید دقیق تر باشم؟

بله همین که خط و خش نداشته باشه
فرو رفتگی نداشته باشه.
ضربه به خودرو نخورده باشه هنگام بارگیری.