ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد آلوده شدن سیستم به ویروسی عجیب ؟!؟

Saeid.Online
12-06-2011, 08:57
سلام خدمت رفقای عزیز .

بنده سه تا کامپیوتر دارم که با هم توسط یه هاب شبکه هستند و یکی از آنها هم متصل به اینترنت است .
مشکل اینجاست که وقتی یه فلش مموری رو به یکی از کامپیوتر ها میزنیم تمام اطلاعات فلش به درایو C در شاخه admininstartor در فوادر local setting کپی میکند . در ضمن کار جالب دیگه ایی که میکند اینه که اطلاعات فلش رو تا چند وقت قبل ریکاوری میکنه و با ز در همان آدرس میریزد .
کنار تمام این فایلهای کپی شده 3 تا فولدر همیشه هست :
1- Pisr
recycle bib- 2
usb2driver- 3
در ضمن آنتی ویروس کاسپراسکای هم از نوع اینترنت سکوریتی همراه با لایسنس خردیم و نصب کردم.
فایلهایی که در داریو c کپی میشه وقتی ازش پروپرتیز میگیریم حجمش مثلا 5 مگ هست ولی وقتی داخل فولدر میشم با 20 گیگ اطلاعات که حاوی اطلاعات فلش های قبلی بوده مواجه میشم.
هر چی هم فایلهای ویروسی رو پاک میکنم باز بر میگرده.
راه حل چیه ؟ خواهشا نگید که باید کل هارد رو fdisk کنیم و دوباره فرمت .
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید .

Saeid.Online
13-06-2011, 14:05
رفقا کسی جواب سوال ما نمیده ...

AlexanderMahone
13-06-2011, 14:48
سلام خدمت رفقای عزیز .

بنده سه تا کامپیوتر دارم که با هم توسط یه هاب شبکه هستند و یکی از آنها هم متصل به اینترنت است .
مشکل اینجاست که وقتی یه فلش مموری رو به یکی از کامپیوتر ها میزنیم تمام اطلاعات فلش به درایو C در شاخه admininstartor در فوادر local setting کپی میکند . در ضمن کار جالب دیگه ایی که میکند اینه که اطلاعات فلش رو تا چند وقت قبل ریکاوری میکنه و با ز در همان آدرس میریزد .
کنار تمام این فایلهای کپی شده 3 تا فولدر همیشه هست :
1- Pisr
recycle bib- 2
usb2driver- 3
در ضمن آنتی ویروس کاسپراسکای هم از نوع اینترنت سکوریتی همراه با لایسنس خردیم و نصب کردم.
فایلهایی که در داریو c کپی میشه وقتی ازش پروپرتیز میگیریم حجمش مثلا 5 مگ هست ولی وقتی داخل فولدر میشم با 20 گیگ اطلاعات که حاوی اطلاعات فلش های قبلی بوده مواجه میشم.
هر چی هم فایلهای ویروسی رو پاک میکنم باز بر میگرده.
راه حل چیه ؟ خواهشا نگید که باید کل هارد رو fdisk کنیم و دوباره فرمت .
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید .
با تروجان کیلر یا مالور بایت اسکن کن تا ویروس رو پاک کنه از سیستم ریستور هم میتونی کمک بگیری