مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن مانیتور موقع نصب درایور کارت گرافیکی!!!؟
سلام
موقع نصب درایور آپدیت کارت گرافیکیم مانیتورم خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه مگر اینکه ریست شه.
تو حالت سیف مد اومدم و همه فایلهای قدیمی کارت گرافیکی مو حذف کردم. ولی بازم همچین اتفاقی می افته.
به نظرتون مشکل چیه؟
مرسی:40::40:
jafarian
12-06-2011, 07:56
اول ازهمه شما درایورازداخل سایت گرافیک خودتون گرفتین مثلا ati ازداخل سایت ati انویدیا هم به همین صورت دوم دربعضی ازمواقع واسه گرافیک بهتره سیستم عامل چنج کنید چون با remove کردن درایورگرافیک یکسری ازفایلها داخل رجیستری ازگرافیک میمونه ویندوز چنج کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشه:20:
شما باید آخرین ورژن درایور رو بگیرید و نصب کنید بعد از نصب ریزولیشن رو تنظیم کنید و فرکانس مانیتور رو کم کنید و درایور مانیتوز رو هم نصب کنید
اگه درست نشد گرافیک و مانتیور چک شود
اول ازهمه شما درایورازداخل سایت گرافیک خودتون گرفتین مثلا ati ازداخل سایت ati انویدیا هم به همین صورت دوم دربعضی ازمواقع واسه گرافیک بهتره سیستم عامل چنج کنید چون با remove کردن درایورگرافیک یکسری ازفایلها داخل رجیستری ازگرافیک میمونه ویندوز چنج کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اندازه نصب سه روز نرم افزار دارم :31:... فقط نصب مجدد ویندوز رو ازم نخوایین :41::41::41:
شما باید آخرین ورژن درایور رو بگیرید و نصب کنید بعد از نصب ریزولیشن رو تنظیم کنید و فرکانس مانیتور رو کم کنید و درایور مانیتوز رو هم نصب کنید
اگه درست نشد گرافیک و مانتیور چک شود
منم می خوام آخرین ورژن رو که دانلود کردم، نصب کنم. نمی شه. مشکل مطمئنا سخت افزاری نیست، چون این مشکل رو چندبن وقتِ دارم و هیچکدام از گرافیک و مانتیور مشکلی نداشته. ولی چون الآن مجبورم درایور آپدیت نصب می کنم می خوام که این مشل حل شه.
یه کشفی کردم که موقع نصب display driver این مشکل به وجود میاد. مانیتورم درایور نداره که :31: چی کار کنم.
Monitor: LG W1952TQ
VGA: ATi 4850
فایل های مانیتور رو هم نصب کردم، حل نشد
مرسی
jafarian
12-06-2011, 12:54
شمااگرقصدچنج کردن ویندوزندارین این برنامه Driver Sweeper رو هم تست کنیداحتمالا کاراتون راه بیفته وظیفشم اینه که درایورهای سیستم کامل پاک میکنه.
لینک دانلود Driver Sweeper
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اندازه نصب سه روز نرم افزار دارم :31:... فقط نصب مجدد ویندوز رو ازم نخوایین :41::41::41:
منم می خوام آخرین ورژن رو که دانلود کردم، نصب کنم. نمی شه. مشکل مطمئنا سخت افزاری نیست، چون این مشکل رو چندبن وقتِ دارم و هیچکدام از گرافیک و مانتیور مشکلی نداشته. ولی چون الآن مجبورم درایور آپدیت نصب می کنم می خوام که این مشل حل شه.
یه کشفی کردم که موقع نصب display driver این مشکل به وجود میاد. مانیتورم درایور نداره که :31: چی کار کنم.
Monitor: LG W1952TQ
VGA: ATi 4850
فایل های مانیتور رو هم نصب کردم، حل نشد
مرسی
شما باید درایور قبلیرو از تو safe mode پاک کنید بعد درایو رجدید رو نصب کنید اینطوری که نمیشه که
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.