مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار افکت گلوله و خون روی عکس
michaelkp1100
11-06-2011, 20:12
سلام
آقا ما یه فیلم دانلود کردیم توش عکس یه نفره که بهش شلیک میشه و هم جای گلوله میمونه هم خون جاری میشه میخواستم بدونم با چه نرم اقزاری ساخته شده که اینطوری روی عکس متحرک سازی میکنه و به صورت فیلم خروجی میده اسم نرم افزار رو میخوام راهنمایی کنید ممنون از همه
با افتر افکت میتونی اینکارو کنی
تکنیک های خاصی داره
شایدم واقعی باشه ، یعنی با یه کیسه ی خون زیره لباس انجام شه
michaelkp1100
12-06-2011, 10:14
آقا ممنون از راهنماییتون با 3dmax میشه اینکار رو کرد؟
واقعی نبود یه عکس معمولی با فرمت jpg بود رو اون عکس پیاده سازی شده بود اثر گلوله و جاری شدن خون به صورت گرافیکی بود حتی رد گلوله که به صورت خط زرد رنگ بود هم نمایش داده بود اگه پلاگین مخصوص داره کجا میتونم این پلاگینها رو دانلود کنم؟رو همین افتر افکت اجرا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
کلا روش های ساختش زیاده
مثلا همین خط تیرو اینا رو به راحتی میشه با مکس ساخت
شما فیلمو توی بک گرندت میاری بعد گلوله رو انیمیت میکنی و همینطور با یه پارتیکل خط مسیر گلوله رو می سازی
و افکت های لازمو بهش میدیو اینا
و اما خون ، شما میتونی اینکارو با مکس و با پارتکال ها یا انیمیت دستی بسازی
پلاگین شاید باشه اما من خبر ندارم
اما اگه میخوای طبیعی شه به نظره من باید به دنیای جلوه های ویژه ی سینمایی وارد شی
مطمئنا نرم افزار هایی هستن که کارتو راحت تر کنند
michaelkp1100
12-06-2011, 20:35
آقا ممنون از راهنماییتون با مکس کار کردن یه کم مشکله خیلی وقته باهاش کار نکردم امروز نصب کردم کلا یادم رفته چی به چی بود نمیدونم چطوری باید تصویر رو واردش کرد گزینه import هم نداشت چنین چیزی اگه میشه یه کم توضیح بدید در مورد وارد کردن تصویر بک گراند و ایجاد یک خط تیر و جاری شدن خون یه راهنمایی مختصر و مفید بکیند که کدوم گزینه ها رو باید انتخاب کرد بقیه اش رو خودم میرم ببخشید که مزاحمتون شدم پلاگین هم پیدا نکردم
خوب تصویرو میتونی از منوی view قسمت بک گرند بیاری روی preview
یا میتونی یه plane بسازی و تصویرتو درگ کنی بندازی روش
برای ساختن یه گلوله هم اول با line یه طرفشو بکش بعد با ابزار lathes 360 درجه لاین که بچرخه میشه گلوله
برای افکت پشت گلوله و خون هم میتونی از منوی های سمت راست تصویر
قسمت create و geometry بری از لیست partical system رو انتخاب کنی و با یکی از این ها کارتو انجام بدی
مثلا spray
michaelkp1100
13-06-2011, 11:35
آقا ممنون خیلی کمکم کردی یه چیزایی یادم اومد دستت درد نکنه با برنامه افتر افکت هم میشه این کار رو کرد؟ مثلا اگه بخوام به جای عکس روی یه فیلم این افکتها رو پیاده کنم چه برنامه ای مناسبه با برنامه FXhome VisionLab Studio کار کردم زیاد جالب نیست و جواب کارم من رو نمیده
یه برنامه پیدا کردم اسمش autodesk 3d studio max هستش شما با این برنامه کار کردید؟ جوابگوی کار من هست باز هم از کمکتون ممنون
یه برنامه پیدا کردم اسمش autodesk 3d studio max هستش شما با این برنامه کار کردید؟
شوخی میکنی ؟!
پس من الآن داشتم در مورد چه نرم افزاری توضیح میدادم !!!!
خوب این همون مکس هست دیگه !!!
michaelkp1100
13-06-2011, 14:18
ببخشید اشتباه چاپی بود خودمم یه لحظه تعجب کردم منظورم برنامه RealFlow هستش که اشتباهی 3d max تایپ کردم دارم پیر میشم کم کم خب بگذریم این برنامه RealFlow به کار من میاد محیطش تقریبا مثل مکس هست اما امکانات زیادی توش ندیم تا اونجا که برسیش کردم فکر کنم فایلهای برنامه هاییی مثل مکس رو میشانسه عکس یا فیلم نمیشه واردش کرد چطوریه این برنامه؟ بازم ممنون از کمکتون
من با این برنامه کار نکردم اما تا جایی که میدونم این نرم افزار برای شبیه سازیه حرکت سیالات خیلی عالیه
و اگه کارش دستت بیاد مشکلت قطعا حل میشه
;)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.