ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدا کردن فرد از فیلم

Amin_0913
11-06-2011, 16:53
سلام
من دوتا فیلم دارم اولی که هیچی...:31:

اما دومی
دومی سوژه هست که از بیرون سمت راست میاد و به طرف مرکز که پرده سبزه قرار داره میرسه و وایمیسه
خوب حالا میخوام فقط سوژه رو داشته باشم . محیط اطرافشو حذف کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ham88
11-06-2011, 17:05
سلام از این مسیر برو و effect/keying/keylight1.2 رو انتخاب کن بعد تو قسمت screen color قطره چکون رو بردار و رنگ سبز رو از روی فیلمت بردار(انتخاب کن) بعد اگه نتیجه دلخواه حاصل نشد پارامترهای زیادی تو این پلاگین هست که میتونی تغیرشون بدی تا به نتیجه دلخواهت برسی
روش بالا برای وقتی هست که فیلمت رو با پرده سبز یا آبی یا... گرفته باشی در غیر اینصورت باید از روشهای دیگه مثل ماسک کردن استفاده کنی
لطفا اساتید کامل کنند

Amin_0913
11-06-2011, 17:31
سلام از این مسیر برو و effect/keying/keylight1.2 رو انتخاب کن بعد تو قسمت screen color قطره چکون رو بردار و رنگ سبز رو از روی فیلمت بردار(انتخاب کن) بعد اگه نتیجه دلخواه حاصل نشد پارامترهای زیادی تو این پلاگین هست که میتونی تغیرشون بدی تا به نتیجه دلخواهت برسی
روش بالا برای وقتی هست که فیلمت رو با پرده سبز یا آبی یا... گرفته باشی در غیر اینصورت باید از روشهای دیگه مثل ماسک کردن استفاده کنی
لطفا اساتید کامل کنند
سلام
ممنون دوست عزیز مشکلی با پرده سبز ندارم مشکل من اینه که سوژم از بیرون پرده سبز وارد میشه
عکساشم گذاشتم

حسین هادی پور
11-06-2011, 17:58
دوست عزیز اگه پلاگین Keylight رو نداشتی می تونی از coler key استفاده کنی
در قسمت سرچ پلاگین ها اسمشو بنویس بعد درگ کن رو تصویر

اگه پلاگین Keylight , Coler Key رو خواستی می تونی دانلود کنی :5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amin_0913
11-06-2011, 18:07
دوست عزیز اگه پلاگین Keylight رو نداشتی می تونی از coler key استفاده کنی
در قسمت سرچ پلاگین ها اسمشو بنویس بعد درگ کن رو تصویر

اگه پلاگین Keylight , Coler Key رو خواستی می تونی دانلود کنی :5:

مرسی پلاگین رو دارم یعنی روی CS5 اتوماتیک داره

حسین هادی پور
11-06-2011, 18:34
خب پس این آموزشو دانلود کن همه چی رو میفهمی:5:
این لینکه دانلوده:5:

Amin_0913
11-06-2011, 18:43
دوست من مثل اینکه شما متوجه نشدید
من میخوام قیل از اینکه به پرده برسه رو حذف کنم

حسین هادی پور
11-06-2011, 18:45
دوست من مثل اینکه شما متوجه نشدید
من میخوام قیل از اینکه به پرده برسه رو حذف کنم

اصلا این لینکو دانلود کردی:5:

reza2kn
11-06-2011, 18:50
سلام به همه دوستان عزیز:40:
دوست عزیز شما باید روتواسکوپ کنید...
حالا یا با RotoBrush که تو افترافکتز CS5 اضافه شده یا با ماسک کردن.
RotoBrush روش خوبیه ، نسبت به ماسک هم زمان خیلای کمتری میبره. آموزش هاش تو اینترنت زیاد هست ، یه سرچ کنی پیدا میکنی:46:
روش ماسک کردن هم اینجوریه که ابزار Pen Tool ر بردار و دور اون کسی که وارد میشه رو ببر ، بعد روی کیبورد 2 تا M بزن و هم بستگی به کیفیت فیلمت به کم Feather بهش بده ، هم برای Mask Shape یه Keyframe بساز و با PageDown برو به فریم بعدی و دوباره شکل رو با کاراکترت هماهنگ کن و فریم بعدی و بعدی....
موفق باشید:11:

ham88
11-06-2011, 18:50
همونطور که دوستمون آقا رضا اشاره کردند میتونی اول دور سوژه یه ماسک درست کنی با دقت زیاد بعد روی لایه فیلم دوبار کلید m رو بزن بعد از قسمت mask کلید انیمیت mask path رو فعال کن حالا فریم به فریم جلو برو و ماسک رو توی هر فریم دقیقا دور سوژه قرار بده برای اینکه انیمیت کردنت هم بهتر و نرمتر به نظر برسه میتونی mask feath رو تغیر بدی و در آخر هم کلید های انیمیت مر بوط به mask path رو که توی هر فریم ساختی رو انتخاب کن و کلید f9 رو بزن تا کارت طبیعی جلوه کنه در ضمن من نمیدونم شما چقدر با افتر کار کردید بخاطر همین اینو اضافه میکنم که برای درست کردن ماسک باید از ابزار pen tools در نوار tools bar استفاده کنی

حسین هادی پور
11-06-2011, 18:52
سلام به همه دوستان عزیز:40:
دوست عزیز شما باید روتواسکوپ کنید...
ابزار Pen Tool ر بردار و دور اون کسی که وارد میشه رو ببر ، بعد روی کیبورد 2 تا M بزن و هم بستگی به کیفیت فیلمت به کم Feather بهش بده ، هم برای Mask Shape یه Keyframe بساز و با PageDown برو به فریم بعدی و دوباره شکل رو با کاراکترت هماهنگ کن و فریم بعدی و بعدی....

خب این لینک دانلودی که دادم همینو میگه :5:

reza2kn
11-06-2011, 19:04
خب این لینک دانلودی که دادم همینو میگه :5:
اون آموزش Advanced Car Hit اندرو ئه عزیز:46:
اونجا فقط پایین پاشو تو چند تا فریم میخواد کات کنه ایشون باید کل کاراکترش رو حذف کنه!!!
البته تکنیک ها یکی هست و کار رتواسکوپ با ماسک کردن هم خیلی خیلی کار خسته کننده و سختی هست:41:
پیشنهاد میکنم حالا که CS5 داری ، با RotoBrush کارکنی:46:

Amin_0913
11-06-2011, 23:00
اون آموزش Advanced Car Hit اندرو ئه عزیز:46:
اونجا فقط پایین پاشو تو چند تا فریم میخواد کات کنه ایشون باید کل کاراکترش رو حذف کنه!!!
البته تکنیک ها یکی هست و کار رتواسکوپ با ماسک کردن هم خیلی خیلی کار خسته کننده و سختی هست:41:
پیشنهاد میکنم حالا که CS5 داری ، با RotoBrush کارکنی:46:
بله
مرسی برم یه سرچی در مورد RotoBrush بکنم چون اصلا نمیدونم چیه....
دست گل همتون درد نکنه

hosein0251
12-06-2011, 12:09
با mocha هم می تونی نتیجه خوبی داشته باشی .
اما اگه نمی دونی طرز استفاده اش رو . با roto brush کار کن . خیلی راحت و خوب هست .

Amin_0913
12-06-2011, 19:46
عجب چیزیه این Rotobrush
اینم اموزشش

راستی دوستان یه سوال دیگه
این بگراند کلیپ تهی-بگو هستی؟ این یا مثل اینطور کارا رو بهش چی میگند؟لز کجا میشه پیداش کرد؟

ham88
12-06-2011, 21:31
سلام اگه منظورت اون دودها هست که پشت سرشه اونها رو توی مجموعه action essential2 میتونی پیدا کنی فکر کنم که از فروشگاه همین سایت بتونی تهیه کنی البته با trapcode particular هم میشه درست کنی ولی این مجموعه فوق العادست و چون بصورت فیلم هست دیگه دردسرهای رندر کردن و خیلی مسایل دیگه رو نداره

Amin_0913
12-06-2011, 21:43
سلام اگه منظورت اون دودها هست که پشت سرشه اونها رو توی مجموعه action essential2 میتونی پیدا کنی فکر کنم که از فروشگاه همین سایت بتونی تهیه کنی البته با trapcode particular هم میشه درست کنی ولی این مجموعه فوق العادست و چون بصورت فیلم هست دیگه دردسرهای رندر کردن و خیلی مسایل دیگه رو نداره
نه منظورم کل صفحه هستش....

reza2kn
12-06-2011, 22:30
نه منظورم کل صفحه هستش....
من متوجه نشدم! اول این سوال کجاست؟:31:

Amin_0913
12-06-2011, 23:01
منظورم همون مستطیل هایی که پشتش هست

ham88
12-06-2011, 23:02
اون خطها رو خیلی راحت میتونی با برنامه هایی مثل photoshop وAi بصورت لایه باز در بیاری وبعد فایل psd , Ai رو که ذخیره کردی تو افتر باز کنی و روی لایه اون با ماسک کردن و انیمیت کردن و سه بعدی کردن پروژه و وارد کردن دوربین تو صحنه به اون چیزیکه مورد نظرته برسی
کلا خیلی سخت نیست