PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آروغ زیادی !



Ice Pain
11-06-2011, 16:50
سلام...
من حدود 3 ساله که معمولا تا 2 الی 3 ساعت بعد از صرف هر وعده ای، آروغ میزنم (هر چند دقیقه یکبار)
شاید در طی روز حدود 20 بار آروغ بزنم (این آمارم اصلا دقیق نیست، شاید 10 بار، یا شاید روزهای مختلف، متفاوت! )
مشکل خاص دیگه ای هم از جهت گوارشی خدا رو شکر ندارم.
این مسئله رو هم تو این چند سال بهش خیلی بی اعتنایی کردم
لطفا کمی راهنماییم کنید

Sayam
11-06-2011, 18:44
سلام بر شما. :11:
عزیز من تا جایی که در این باره اطلاع دارم کمکت میکنم.
پیشنهادهای من:
غذا را به صورت آهسته بخورید و در هنگام صرف غذا عجله نداشته باشید... تا 1 ساعت بعد از غذا دراز نکشید، بنشینید میوه هایی که اصططلاحا باد دارند تا حد امکان استفاده نکنید (خیار، هندوانه و...) سعی کنید غذاهای آبکی مثل سوپ ، زیاد نخورید در میان غذا خوردن، آب ننوشید به یاد داشته باشید هیچ میوه ای نباید در فاصله ی 2 ساعت مانده به ساعت وعده ی غذایی و نیز، 2 ساعت بعد از صرف غذا صرف شود زیرا که مسبب ایجاد نفخ میشود.







+
منتظر نظرات مفید سایر دوستان هستم چون خود من هم تقریبا چنین مشکلی دارم، یه چیز دیگه هم که امتحان کردم جویدن آدامس Orbit و استفاده از عرق نعنا یا چهل گیاه ، هر دوشون بعد از غذا تاثیر خوبی داره...

Ice Pain
12-06-2011, 12:11
ممنون از جوابتون
اینها مواردی اند که باید رعایت کنیم اگ میشه در مورد این سوالها هم جواب بدین

* این مشکل تا چه حدی جدیه؟
* دلیل این مشکل چیه؟
* این امر در دراز مدت چه تاثیری داره؟
* راهی برای درمان هست؟

دستتون درد نکنه .

Sayam
12-06-2011, 13:31
چون در مورد سوالاتتون اطلاعات کافی رو ندارم، فعلا مطالبی رو به نقل از سایر سایت ها در اسپویلر میزارم:

آروغ زدن عبارت از بیرون دادن گاز موجود در دستگاه گوارشی از راه دهان است. آروغ معمولاً با صدا و بو همراه است.
علت آروغ زدن در بیشتر موارد به سبب ورود هوا به همراه غذا یا نوشیدنی به معده است.

آروغ زدن نشانهٔ چیست؟

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، وقتی چیزی می‌جوید یا جرعه‌ای فرو می‌دهید، هوا به درون دهان رفته و همراه با بلع وارد مری می‌شود. از اینجا دو امکان وجود دارد: یا هوا وارد معده می‌شود یا در ته مری مانده و سپس مانند حبابی در ته یک ظرف آب بالا آمده و از دهان خارج می‌شود.
ممکن است مقداری هوا در معده جمع شود و فرد آروغ نزند، اما اگر هوا در مری‌گیر کرده باشد احتمال آروغ بسیار زیاد است.
بلع هوا احتمالاً شایع‌ترین علت آروغ زدن است. آلرژی‌های غذائی و حساسیت به شیر و نیز کمبود اسید معده می‌توانند باعث آروغ زدن شوند.

درمان آروغ زدن

آروغ زدن مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند، فقط ممکن است نا به هنگام باشد، مخصوصاً وقتی که در میان جمع هستید. در اینجا را‌ه‌های کنترل آن گفته می‌شود.
کمتر هوا بخورید. گرچه دلیلی برای آروغ نزدن بعد از جویدن با دهان بسته وجود ندارد، اما بهتر است غذا را آهسته و با دقت بجوید. این کار به هضم نیز کمک کرده و هوای کمتری فرو می‌دهد.
عصبی نشوید. بعضی افراد هنگام عصبی شدن با انگشتانشان بازی می‌کنند. برخی دیگر هوای زیادی بلع می‌کنند، تا گلوی خشک شده را نرم کنند. سعی کنید راه دیگری برای رفع عصبانیت خود بیابید. مثلاً کمی ورزش یا پیاده‌روی کنید.
نوشابهٔ گازدار نخورید. نوشابه‌های گازدار چیز خوشمزه‌ای هستند، اما هوای فشرده شده در آنها گاهی باعث آروغ می‌شود. اگر نمی‌خواهید تا بعد از پایان مهمانی آروغ بزنید، نوشابهٔ بدون گاز بنوشید.
با لیوان بنوشید. نوشیدن مایعات با نی یا بطری امکان مخلوط شدن هوا را با آنها زیاد می‌کند. با لیوان یا فنجان آب بخورید.
غذای هوادار نخورید. غذاهائی که بعد از پخت پف می‌کنند مقداری هوا در خود دارند و امکان آروغ زدن را زیاد می‌کنند.
رژیم غذائی خود را کنترل کنید. اگر هیچ‌یک از این کارها از آروغ زدن جلوگیری نکند، امکان وجود یک آلرژی غذائی یا حساسیت به شیر وجود دارد. حذف با دقت برخی غذاها از برنامهٔ غذائی به‌ یافتن علت آروغ کمک می‌کند. برخی از شایع‌ترین آنها عبارتند از شیر، تخم‌مرغ، گندم، ذرت، سویا، بادام زمینی، مرکبات، کوکاکولا، و شکلات.
بسیاری از مردم آلرژی غذائی دارند و وقتی غذای آلرژی‌زا را کنار می‌گذارند، مشکل آنها را رفع می‌شود. مثلاً اگر چند روز شیر نخورید، آروغ زدنتان متوقف می‌شود. به این طریق می‌توانید مشکل خود را بیابید. فقط از آن مطمئن شوید، مثلاً باز هم شیر بخورید، اگر آروغ دوباره شروع شد، باید منبع غذائی کلسیم‌دار دیگری به‌جای شیر مصرف کنید.
اسید معده را آزمایش کنید. اگر چند علت برای آروغ ‌زدن خود یافتید و نتوانستید آن را متوقف کنید، از پزشک خود بخواهید آزمایش هایدلبرگ انجام دهد. این آزمایش میزان اسید معده را اندازه می‌گیرد. در حالی که زیادی آن باعث زخم معده می‌شود، کم بودن آن باعث کند شدن هضم و آروغ زدن می‌شود.
اسید معده را بالا ببرید. اگر دچار کمبود اسید معده هستید، باید همراه با چند لقمهٔ اوّل غذای خود اسید وارد معده کنید. برای این کار قرص اسید کلریدریک را با تجویز پزشک خود مصرف کنید.

منبع: ویکی پدیا و aftabir

shabnam1986
12-06-2011, 14:48
عمده ترین دلیلش بلعیدن مقداری زیادی هوا هنگام غذا خوردنه

Sayam
12-06-2011, 22:59
من در این مورد یه تجربه ی دیگه همین امشب به دست آوردم:
شیر داغ نخورید، برای من که تاثیر داشت (یکی دوتا آروغ :31:)
دلیلش رو هم نمیدونم...

ehsan_update
13-06-2011, 10:58
بابا بیخیال. دیگه اینقدرم سخت نگیرید.:46: آروغ زدن هیچ ضرری برای بدن نداره که به خاطرش مثلا شیر داغ یا میوه نخورید یا کم بخورید.
البته اگه همراه با سوزش سر دل و درد شدید معده بعد از خوردن غذا باشه (طولانی مدت) گفته میشه احتمال عفونت با هلیکوباکتر پیلوری وجود داره که باید از نظر آزمایشگاهی چک بشه. در غیر این صورت هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه