ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برداشتن چند قطعه سالم = بالا نیامدن ویندوز

farid_ss
11-06-2011, 16:19
با سلام
سیستم یکی از آشنایان من که حدودا" مال 5 سال پیش خریده به تازگی خراب شده بود.یعنی وقتی دکمه روشن کامپیوتر رو میزنیم.
کامپیوتر روشن میشه ولی هر کاری که میکنم مانیتور هیچ عکس العمل نشون نمیده.مثل حالتی که کابل کارت گرفیک به مانیتور رو کشیده باشی.
یکی از دوستان بهم گفت که این کار ها رو انجام بده احتمال داره درست بشه :"سیستم رو از برق بکش...باطری بایوس رو در بیار و سیستم رو با یک رم از اول اسنبل کن .. اگه مودم اینترنال داره دیگه جا نزنش.... با اینکه گراف رو تست کردی ولی یک گراف دیگه رو روی این مادربرد تست بگیر... اگه بازم نیومد مادربرد مشکل داره و هزینش از 10 تومان بیشتر نیست و به راحتی قابل تعمیره.."
-----------------------------------------
من اوم همین کارهای بالا رو انجام دادم و برای اینکه مطمئن تر بشم . اومدم از روی سیستم خودم که سالم بودو کار میکرد قطعاتی مثل کارت گرافیک__ ram و باطری بایوس رو از روی مادربرد خودم برداشتم. و گذاشتم روی اون سیستم خراب ولی بازم جواب نداد.

ولی مشکلی که الان پیدا کردم این هست که قطعاتی رو که از روی سیستم خودم که سالم بود. رو برداشتم و گذاشتم روی اون سیستم خراب.
حالا که باز قطعات رو که در بالا نام بردم برگرداندم روی سیستم خودم که قبل از این جابجای قطعات سالم بود و باهاش کار میکردم. بعد از اون جابجای دیگه وارد ویندوز نمیشه.
یعنی به این صورت که دکمه روشن رو که میزنمم صدای بوق میاد و یه سری اعلان ها که قبلا" هم میومد. مانند نام و نوع کارت گرافیک و شماره پورت IDE که به هارد متصل هست و..........
بعدش دیگه یه صفحه سیاه میاد که هیچ چیز روش نوشته نشده. و در همین حالت(صفحه سیاه ) میمونه.وارد ویندوز نمبشه.
دوستان تورخدا کمک کنید حداقل این سیستم خودم رو باید چکار کنم تا درست بشه.یعنی امکان داره که کارت گرفیک یا مادربرد یا هارد یا چیز دیگه ای خراب و سوخته باشه.
با تشکر از شما دوستان همیشه همراه ............

saeed_136915
11-06-2011, 16:39
مدل مادربرد ها رو بگید

Dj_aghamajid
11-06-2011, 19:15
دوباره به کابلها دقت کنین! احتمالا کابل هارد رو خوب وصل نکردین!
در مورد سیستم قدیمی هم باید بگم مشکلش با آپدیت بایوس بکلی حل میشه!

farid_ss
11-06-2011, 19:28
مادربرد GIGABYTE مدل GA- 8S648FX_775

ببخشید میشه بگید که باید چطور بایوس رو آپدیت کرد.

در مورد کابل که عرض کردید باید بگم که چندین چندبار کابلها رو چک کرد حتی در آوردم و باز گذاشتم سر جاش ولی بازم درست نشد.

کارت کارقیک رو هم همین جور .
یه سول دیگه هم اینکه با توجه به توضیحات بالا قطعه ای هم احتمال داره سوخته باشه یا خراب شده باشه ؟
یا مشکل نرم افزاری هست

Dj_aghamajid
11-06-2011, 19:37
اگه سیستم قدیمی بالا میومد از طریق نصب آخرین بایوس راحت آپدیت میشد! راهای دیگری هم هست که متخصصان سخت افزار برای این کار امجام میدن! که من بلد نیستم!
اما یه روش بعضی اوقات خودم انجام میدم و بعضی اوقات جواب میده! شما هم امتحان کن اگه نشد ببر تعمیر تا برات بایوس رو آپدیت کنن!
حالا این روش چجوریه!: سیستم رو روشن کن و بعد در همون حالت یه سشوار را روشن کن و به سمت قسمت های مادربرد بگیر در حد چند دقیق و در همین حین ریسارت کن ببین بالا میاد اگه اومد باید بری دنبال آپدیت بایوس!
در مورد سیستم خودت هم باید بگم مشخص نیست! شاید قطعه ای سئخته باشه! اما شما سعی کن باتری این سیستم رو هم بردارو همون مراحلی که در بالا نوشتی رو براش اجرا کن اگه نشد سعی کن روش ویندوز بریزی! ببین میشه؟

farshidyasin
07-07-2011, 18:49
سیستم یکی ازدوستانماین خطارامیدهدوبالا نمیایدwarning:des is turnd off please use des application to turn it on agin press any key to continue وخطای بالا را میدهد وحتی ویندوزراهم عوض کرد وخطای بالا را میدهدباتشکر

. پسر خوب
07-07-2011, 23:37
سیستم دوستتون پاورش خراب شده بوده و ولتازهاش از حد معمول بیشتر شده بوده و شما با این کار قطعات خودتونو خراب کردین .

s_sarvi
03-09-2011, 22:09
یکبار توی بایاس سیستم خودتون قطعات رو چک کنید یا تنظیمات مادر برد رو به حالت دیفالت بذارید
اگر نشد شما باید از پاور سیستم فامیلتون ولتاژ بگیرید که مولتی متر میخواد اگر ولتاژاش غیر طبیعی بود احتمال سوختن قطعات شما هم خیلی زیاده...