ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمایل به مصرف مواد مخدر؟؟؟؟

مهرسا1
11-06-2011, 13:46
سلام دوستان من یه مدته تمایل عجیبی به مصرف مواد پیدا کردم سابقه افسردگی درمان نشده دارم
تو هر جمعی نمیتونم وارد شم احساس میکنم خیلی بیشتر از بقیه میدونم همین منو آزار میده
لطفا راهنمایی کنین فقط لطفا از دادن پست های مثل به روانپزشک مراجعه کن یا ایمانتو قوی کن و از این جور چیزا نگین نظرای علمی و کاربردی بدین
پیشاپیش از همتون ممنونم

SAMCRO
11-06-2011, 14:05
من خودم خیلی دوس دارم چند سالی هم هست دوست دارم ولی تاحالا مصرف نکردم ...
فک کنم باید باهاش بسازی ...
البته من خودم کوکایین دوست دارم ...یه مقدار در دسترس نبودنش هم کمک کرده بهم ...

masoud glx
11-06-2011, 14:14
یک مدتی بود ، من هرجا می رفتم ناخودآگاه هر کس توی هر جمعی هرچیزی می گفت من با داشته های علمی خودم مقایسه می کردم و کلا سیستم زندگی من اینطوری شده بود !! و البته شاید بهتره اینطور بگم که خودم رو مثل شما از بقیه بالاتر می دیدم . البته اصلا سیستم من کلا با مواد مخدر و اینها سازگاری نداره و نخواهد داشت ...

برای عوض کردن این سیستم بدون مراجعه به روانشناس و غیره خودم تصمیم گرفتم برای مدتی فعالیت های مجازیم رو کم کنم و بیشتر به فعالیت های جسمی و تفریحی بپردازم ... مثلا توی یک سال بیش از 10 - 15 سفر به جاهای مختلف و با شرایط و افراد مختلف رفتم . بعضی هاش هم تنها ... و دیگه اینکه به باشگاه های ورزشی رفتم ، شنا ، بسکتبال ، تنیس ، بدنسازی و غیره . هنوز هم دارم اینها رو ادامه میدم و بسیار راضی هستم . غیر از اینها کارهای جدید توی زندگیم انجام می دم ... هر از گاهی یه تنوع .

Big-Boss
11-06-2011, 14:21
هر چیزی به اندازه اش خوبه. :3:

mokafati
14-06-2011, 07:14
مگه قبلا میکشیدی که حالا تمایل داری بکشی ما نیز تجربه کردیم نگو چه خماری داره:31: بهترین کار اینه کتاب راز زندگی یا راز موفقیت رو بخونی من که روانی بودم اثر داشت:27:

مهرسا1
14-06-2011, 12:37
مگه قبلا میکشیدی که حالا تمایل داری بکشی ما نیز تجربه کردیم نگو چه خماری داره بهترین کار اینه کتاب راز زندگی یا راز موفقیت رو بخونی من که روانی بودم اثر داشت

چند سال پیش چندبار مصرف کردم اما در حد همون 2 یا 3 بار مونده

مهرسا1
16-06-2011, 22:55
سلام دوستان و اساتید
میخواتستم بدون چرا سندرم ترک مرفین اینقده سخته ولی سندرم ترک الکل خیلی آسون تره؟؟؟

shabe.saket
16-06-2011, 23:09
اطلاعات ناقصی که در این مورد دارم و میگم خدمتتون.....

به طور خلاصه:
الکل در مغز تاثیر مقطعی میزاره و باعث میشه مغز سر و ته کار کنه...گرفتن این اثر از مغز آسونتره...

نیکوتین در هنگام انتقال حس ناراحتی به مغز توسط نورونهایی که با الکتریسیته پیام رو منتقل میدن دخالت میکنه...

قسمتی از حس ناراحتی که میخواد به مغز منتقل بشه رو بطور فیزیکی تخریب کرده و مولکولهای خودش رو در این روند قرار میده...
هنگامی که به مغز حس ناراحتی فرستاده میشه عوض این حس مولکولهای نیکوتین میرسند به مغز و مغز اشتباه میکنه.....

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-06-2011, 11:28
چند سال پیش چندبار مصرف کردم اما در حد همون 2 یا 3 بار مونده

با سلام

شما لذتِ مواد رو چشیدی . حالا دیگه فقط دو راه پیش روتون دارین :

یا زجر نکشیدنش ( وسوسه ) رو بکشین یا بدبختیِ استفاده از اون رو بکشین . انتخاب با خودتونه .

================================================== ==

تمیدونم تا حالا تو نت چقدر وقت صرف کردین و پقدر مطلب خوندین اما فقط چند دقیقه اینجا بمونید . این مطلب رو با دقت و حوصله بخونین , قول از بنده ی مخلص که هرگز ضرر نمیکنید . شاید دیگه تا آخر عمرتون هم با این اطلاعات روبرو نشید پس با کمال دقت و حوصله بخونند :

• سیگار و قرصهای روانگردان و مشروبات الکلی و مواد مخدر لذت داره . اگر این لذت رو درک کردی( چشیدی ) گرفتارش میشی و دیگه باید ملیونها تومن براش خرج کنی و از اون بدتر و مصیبت بار تر ضررهای معنوی و روانیِ اون هست که کار بعضیها رو به منجلاب فساد و فحشا و خود فروشی و زندان و تیمارستان و خود کشی کشونده .

توضیحِ بیشتر :

هشدار به کسانی که سیگاری و الکلی و معتاد به مواد نیستند اما از اونها متنفر نیستند :

شما در لبه ی چاهِ اعتیاد به سیگار و چه بسا مواد مخدر دارید راه میرید . اگر لحظه ای غفلت کنید با سر میافتین تو چاهِ اعتیاد به سیگار و شاید مواد مخدر و اونوقت هست که ملیونها تومن رو خرج میکنین برای سیگار و مواد مخدر و راهِ فراری هم ندارین .
باور نمیکنین ؟؟؟ بفرمایید از سیگاریها و معتادها بپرسین .
همشون یکصدا میگن :
تو بد چاهی افتادیم . اسیر شدیم
ملیونها تومن از پولمون دود شد و رفت هوا .
سیگار و مواد مخدر , پولمون رو داره میگیره . سلامتیمون رو هم از دست دادیم و داره کم کم جونمون رو هم میگیره .
ما در مقابلِ این همه چیزِ با ارزش که ازمون گرفتند چی ازشون گرفتیم ؟؟؟؟ به خدا هیچی جز یک لذتِ گذرا که پشتش چیزی جز حسرت و درد و گریه و پشیمانی نیست .

=========================

حالا شما دوستِ عزیز که از بویِ سیگار متنفر نیستی , برایِ خودت زنگِ خطر بزن .

اگر به حرفِ بنده خندیدی و فکر میکنی که در امان هستی و خطری تهدیدت نمیکنه , دو بار زنگِ خطر بزن .

اگر میخوای خودت رو در برابرِ سیگار و مواد مخدر و مشروبات الکلی واکسینه کنی , بدونِ هیچ غرور و تکبری با دقت و کلمه کلمه این مطالب رو بخون و در زندگیت به کار ببند :

1 - هر کس بهت سیگار تعارف کرد مطمئن باش یا دوستِ نادان هست یا دشمنِ دانا . یه چیزی بهش بگو که دیگه تا آخرِ عمر بهت سیگار تعارف نکنه :
بهش بگو : سیگار ضرر داره ؟؟؟؟ با شرمندگی و خنده میگه بله .
بگو اگر بله پس چرا به من تعارف میکنی ؟؟؟؟
گارانتی از بنده ی مخلص که دیگه تا آخر عمرش به شما سیگار تعارف نمیکنه .

مبادا امتحان کنی , مبادا بگی یکبار ضرری نداره . مبادا بگی من ارادم قوی هست و معتاد نمیشم .
امتحان کردن همانا و گرفتار شدن هم همانا .
اگر لذتِ سیگار و مواد مخدر رو بچشي و درک کني , دیگه بعدش دو راه داری فقط :
یا بکشی یا درد و زجرِ نکشیدنش رو بکشی .

پس هشيار باش و هرگز امتحان نکن .
همونطور که از مار و عقرب فرار میکنی از سیگار و مواد و کسانی که بهت تعارف میکنند فرار کن .
بذار بگن ترسو هست . بذاگ بگن بچه ننه هست . بذار بگن اراده نداره .

به این حرفهایِ پوچ و احمقانه توجه نکن . تو قوی ترین و با اراده ترین هستی به شرطی که هرگز امتحان نکنی .

تو هر مجلسی اسم مواد آوردند )برایِ مصرف ) فرار کن و دیگه هم اونجا نرو .

گاهي اوقات عزيزترين عزيزت بهت تعارف ميكنه كه امتحان كني . مبادا فريب حرفهاي قشنگش رو بخوري . فردا ولت ميكنه و ميره . شما ميموني و بدبختي اعتياد .
مبادا فکر کنی که من دارم موضوع رو خیلی بزرگش میکنم .
موضوع از اینی که برات شرح دادم خیلی بزرگتره

مثلِ کوه ی یخی که یک قسمتِ کوچیکش بیرونِ آبه و قسمتِ خیلی خيلی بزرگترش زیرِ آبه و دیده نمیشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستِ عزیز كساني كه کارشون فروختنِ مواد مخدر هست باید مشتری داشته باشن تا ازشون بخره .

این افرادِ شیطان صفت اول از دوستان و اطرافیانِ خودشون شروع میکنند و بعد از طریق اونها مشتریهای دیگه ای بدست میارند .
با شما دوست میشه (چه خانوم چه آقا ) . بعد تو لحظه های باصطلاح قشنگِ دوستی به شما » مجانی « مواد میده تا کلی لذت ببری .
خوب که آلوده شدی بعد میگه مالِ یکی از دوستام بود دیگه ندارم اما اگه بخوای برات « میخرم « ازش !!!!!

دیگه کار تمومه . شما رسماً به گروه معتادان ملحق شده اید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضیها برایِ تهیه ی پولِ مواد مخدرشون حتی شرف و آبرو و حیثیتشون رو هم فروختند
=======================
کسی که این اطلاعاتی رو که الان خوندین جدی نگیره یا به مسخره بگیره یا خيلي غافل هست یا خودش فروشنده ی مواد هست و نمیخواد که اطلاعات اینجوری منتشر بشه بینِ مردم و سعی میکنه که این اطلاعات و مسخره و کم اهمیت جلوه بده .

================-====

این اطلاعات رو از کودکی به فرزندانتون یاد بدین تا هر جا اسم سیگار و مشروب و مواد مخدر شنیدند احساس ترس و خطر کنند . این ترس , از هشیاری هست و تا آخر عمر اونها رو از این بلاهایِ خانمان سوز حفظ میکنه إن شاء الله .

فراموش نکنین که فرزندانتون مِلک و املاکِ شما نیستند . بچه ها امانتِ خدا هستند در دستِ شما .
اگر از شما کار بدی یاد بگیرند یا کوتاهی شما در تربیتشون باعث بشه به راهِ خطا کشیدن بشند اونوقت سر و کارتون با خدایِ شدید العقاب هست .

در خانه اگر کس است یک حرف بس است .

s-a-l-i-m
17-06-2011, 11:38
من خودم هم دوست دارم اما وقتی 4 نفر دیگه رو می بینم نمیکشم..
چیز های عادی رو نمیکشم مثل سیگار ..
ولی چند بار داییم برام بعضی از چیز های مخدری اورد که برای تفریح میزدش منم دز پایین میزدم .
یک زمان با پسر داییم پیپ می کشیدم که اونم برای سر گرمی بود .
بیشتر با اینکا ر احساس خاص بودن و بزرگی بهم دست می داد :31:
ولی کلا الان هیچی نمیکشم شاید اگه زیادی دوستان وسولم کنند به اندازه ی 1 دقیقه قلیون که بعدش 100 در صد پشیمون میشم.

تو هر جمعی نمیتونم وارد شم احساس میکنم خیلی بیشتر از بقیه میدونم همین منو آزار میده

منم بعضی موقع این حس بهم دست میده وقتی یکی چرت و پرت همین طوری ول میده و بقیه تحسینش می کنند :31: ولی ترجیح میدم برای اثبات حرف خودم یا غلط بودن گفته طرف مقابل وارد بحث نشم چون یکی از راه های حفظ دوستی همینه که نباید به هر راهی که شده به دنبال اثبات حرفت باشه ... فقط گوش بده و هیچ کاری هم نکن.
البته بستگی به اون جمع هم داره که چه کسایی باشند اگه رفیق های صمیمیم باشند که اصلا مشکلی نداریم.
و اینکه بیماری افسردگی هم معمولا زمانی رخ میده که فرد هیچ ارتباطی یا خیلی ارتباط کمی با افراد دیگه داره .. بهتره دنبال دوست هایی بگردی که با شما هم فکر هستند.

Gam3r
17-06-2011, 11:46
دوستان من هم چند وقتی هست که فقط سیگار بهمن میکشم ... نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم
میخوام به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کنم ، مرکزی رو میشناسید بتونه من رو پاک کنه ؟ ...

hts1369
17-06-2011, 12:24
برا کنار کذاشتن هرچیزی (ترک هر چیزی) باید یه جایگزین خوب براش پیدا کرد در حقیقت تا جایگزین پیدا نشه اون صفت ترک نمیشه.
بهترین توصیه از نظر من ورزش کردن هست اونم درست و حسابی طوری که قشنگ خسته بشی.
قول میدم ورزش بکنی فکر این چیزها از کلت میپره.
ولی اگه تو خونه بشینی و هی بگی مواد بده نباید برم سمتش و این حرفها به زودی میری سمتش.

مهرسا1
17-06-2011, 12:28
دوستان من هم چند وقتی هست که فقط سیگار بهمن میکشم ... نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم
میخوام به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کنم ، مرکزی رو میشناسید بتونه من رو پاک کنه ؟ ...
24 ساعت مصرفتو قطع کن بعدش برو انجمن معتادان گمنام(ان ای) اینم سایتش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-06-2011, 17:04

سلام
پاک شدنِ بدن کار مشکلی نیست .
مهم "پاک موندن" هست .
برایِ پاک موندن و دوباره آلوده نشدن , باید لذتش از حافظه پاک بشه .
همه میگن بدن ظرف 72 ساعت کاملاً پاک میشه .
اما مهم پاک کردنِ خاطره ی لذتش در مغز هست .
همه ی کسانی که بارها و بارها ترک کردند و دوباره شروع کردند , علتش فقط همون لذتِ لعنتی هست که در مغز نقش بسته .

من دیدم که با هیپنوتیزم و تلقین , نفرت و ترس رو در مغز معتادان میکارند و اون نفرت و ترس مانع دوباره شروع کردنشون میشه .
طرف رو خواب میکنه و بهش میگه از چی فوق العاده متنفری ؟
میگه : از وانیل و بوی وانیل (مثلاً )

بهش میگه همه ی سیگارهایِ دنیا از وانیل درست شده .
چند بار این رو تکرار میکنه براش .
بعد که بیدار میشه دیگه تا اسم سیگار میارند یا دودِ سیگار میبینه یا بویِ سیگار به مشامش میخوره ناخودآگاه با وانیل تداعی میکنه براش و احساس بسیار بدی بهش دست میده و از اونجا دور میشه .

يه چیز دیگه هم هست که خیلی مهمه :
انسان هر کاری بخواد انجام بده باید "فرصتش" رو داشته باشه وگرنه نمیتونه .
مثال:
یک جیب بر به نیت و هدفِ دزدی میاد بیرون از خونه اما آخر شب دست از پا درازتر برمیگرده خونه .
بهش میگن چرا امروز دست خالی برگشتی ؟؟؟
میگه فرصت پیدا نکردم جیب کسی رو بزنم . همه مراقب بودند کسی جیبشون رو نزنه .

"فرصت" رو از خودتون بگیرین . به "خودتون" فرصت ندین بتونه کار خلاف انجام بده .

می بینین درمان چقدر سخته ؟
و پیشگیری چقدر آسان (هرگز امتحان نکردن) ؟

هرگز امتحان نکنین
هرگز امتحان نکنین
هرگز امتحان نکنین

لا تُجَرِّبوا أبدا DO NOT TRY (TEST) NEVER EVER

Javadnet
21-06-2011, 13:32
سلام نظر من هم تفریحات سالم و تحرکه.
البته اگه دوستی داری که وسوسه میکنت باید ازش فاصله بگیری.
هر چند وقت برو به ییلاقات
هفته ای 2 بار شنا
هر روز ورزش صبحگاهی در پارک
سحرخیزی و ...
خیلی میتونه کمکت کنه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-06-2011, 15:35
سلام

یعنی سیگار و قلیون و مشروبات الکلی و مواد مخدر هم خوبه اما به اندازه اش ؟

shabnam1986
21-06-2011, 18:47
من خودم خیلی دوس دارم چند سالی هم هست دوست دارم ولی تاحالا مصرف نکردم ...
فک کنم باید باهاش بسازی ...
البته من خودم کوکایین دوست دارم ...یه مقدار در دسترس نبودنش هم کمک کرده بهم ...

البته من خودم کوکایین دوست دارم

از عوارض آگاه هستین یا چون فقط بچه سوسول های مایه دار آمریکایی مصرف میکنن علاقه دارین؟

تو اینترنت سرچ کنین که کوکایین چه بلایی سر مارادونا فوتبالیست سابق آورد...

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

سلام

یعنی سیگار و قلیون و مشروبات الکلی و مواد مخدر هم خوبه اما به اندازه اش ؟

مواد مخدر برای این فراد خوبه...
اولا سنشون بالای 50 باشه
پول دار باشن
جنیش رو هم داشته باشن

در ضمن به نظر من کم ضرر ترین ماده مخدر تریاکه

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

من به کنگره 60 خیلی اعتقاد دارم عزیزم از انجمن معتادان گمنام هم سره:46:

مهرسا1
21-06-2011, 21:19
من به کنگره 60 خیلی اعتقاد دارم عزیزم از انجمن معتادان گمنام هم سره

قبول ندارم اعتیاد یه بیماری روحیه که یه معتاد میخواد خلاهای روحانی درونش رو با مواد مخدر پر کنه
روش کنگره 60 جایگزینی یه سم به جای سم دیگه هست که هرگز موفق نیست

shabnam1986
22-06-2011, 14:27
روش کنگره 60 کاهش تدریجی مواده

یه دوره دوازده قدمی...

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-06-2011, 17:40
از عوارض آگاه هستین یا چون فقط بچه سوسول های مایه دار آمریکایی مصرف میکنن علاقه دارین؟

تو اینترنت سرچ کنین که کوکایین چه بلایی سر مارادونا فوتبالیست سابق آورد...

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

مواد مخدر برای این فراد خوبه...
اولا سنشون بالای 50 باشه
پول دار باشن
جنیش رو هم داشته باشن

در ضمن به نظر من کم ضرر ترین ماده مخدر تریاکه

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

:

سلام
شما خودتون میگین "کم ضررترینش"
پس خبر دارین که همشون بدون استثنا ضرر داره .
خب چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟

چرا اصلا آدم عاقل بره سراغ چیزی که میدونه ضرر داره .
کلی پول باید بده , با آبروش و آبروی خانوادش بازی کنه , از همه بترسه , سلامتی و عقل و همه چیزش رو از دست بده به جاش چی نصیبش میشه ؟؟؟
یه مشت خماری
تازه همونم باد هواست . بکشه خماره نکشه هم خماره !!!!!

کواد جوانان پیل تن رو به خاک سیاه نشونده اونوقت شما میگین برای پیرها خوبه ؟!!!

کسی که مواد رو امتحان میکنه فقط دو حالت داره :
یا فریب خورده یا عقلش درست کار نمیکنه .

کدوم آدم عاقلی میاد عقرب و رتیل و مار زنگی رو با دست بگیره ببینه چی چیه ؟
مگر اینکه نمیدومه چقدر خطرناکند یا اینکه هشیار نباشه .

همه ی معتادها میدونند که فریب خورده اند و میدونند که امتحان کردنِ مواد مخدر از بزرگترین اشتباهاتِ زندگیشون بوده .

شما اگر خدا بهتون عمر داد و پنجاه سالگیِ فرزندتون رو دیدین و خواست مواد امتحان کنه بهش میگین اگه پول و جنبه ش رو داری اشکالی نداره ؟

کسی که همه عمر از مواد مخدر در امان بوده دیگه چرا در ابتدای پیری خودش رو آلوده به مواد کنه ؟؟؟
شما یا شوخی میکنی یا بد جوری در خطری با این عقیده و اطرافیانتون هم در خطرند .
چون به جای اینکه بگین هرگز نباید در زندگی جائی برای مواد مخدر باشه دارین برایِ مصرفش شرط و شروط میذارین .

بقیه ش رو نمیگم چون از من دلخور میشین گرچه جز نیت خیر چیزی در حرفای بنده نیست اما شاید شما از کسانی باشید که نصیحت رو دوست ندارند حتی اگر صادقانه باشه .

shabnam1986
24-06-2011, 14:46
سلام
شما خودتون میگین "کم ضررترینش"
پس خبر دارین که همشون بدون استثنا ضرر داره .
خب چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟

چرا اصلا آدم عاقل بره سراغ چیزی که میدونه ضرر داره .
کلی پول باید بده , با آبروش و آبروی خانوادش بازی کنه , از همه بترسه , سلامتی و عقل و همه چیزش رو از دست بده به جاش چی نصیبش میشه ؟؟؟
یه مشت خماری
تازه همونم باد هواست . بکشه خماره نکشه هم خماره !!!!!

کواد جوانان پیل تن رو به خاک سیاه نشونده اونوقت شما میگین برای پیرها خوبه ؟!!!

کسی که مواد رو امتحان میکنه فقط دو حالت داره :
یا فریب خورده یا عقلش درست کار نمیکنه .

کدوم آدم عاقلی میاد عقرب و رتیل و مار زنگی رو با دست بگیره ببینه چی چیه ؟
مگر اینکه نمیدومه چقدر خطرناکند یا اینکه هشیار نباشه .

همه ی معتادها میدونند که فریب خورده اند و میدونند که امتحان کردنِ مواد مخدر از بزرگترین اشتباهاتِ زندگیشون بوده .

شما اگر خدا بهتون عمر داد و پنجاه سالگیِ فرزندتون رو دیدین و خواست مواد امتحان کنه بهش میگین اگه پول و جنبه ش رو داری اشکالی نداره ؟

کسی که همه عمر از مواد مخدر در امان بوده دیگه چرا در ابتدای پیری خودش رو آلوده به مواد کنه ؟؟؟
شما یا شوخی میکنی یا بد جوری در خطری با این عقیده و اطرافیانتون هم در خطرند .
چون به جای اینکه بگین هرگز نباید در زندگی جائی برای مواد مخدر باشه دارین برایِ مصرفش شرط و شروط میذارین .

بقیه ش رو نمیگم چون از من دلخور میشین گرچه جز نیت خیر چیزی در حرفای بنده نیست اما شاید شما از کسانی باشید که نصیحت رو دوست ندارند حتی اگر صادقانه باشه .

شما تا حالا استامینوفن کدئین مصرف کردین؟؟؟!!!!!!:41:

مهرسا1
24-06-2011, 14:50
شما تا حالا استامینوفن کدئین مصرف کردین؟؟؟!!!!!!

ایشون تو زندگیش غم و دردی نداشته که بخواد حتی واسه چند ساعت هم شده با مصرف مسکن ازش دور بشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-06-2011, 18:05
شما تا حالا استامینوفن کدئین مصرف کردین؟؟؟!!!!!!:41:

سلام

این دارو جزء داروهایِ بسیار خطرناک هست که بعید نیست به زودی از داروخانه ها جمع بشه .

استامینوفن دارویِ معالج نیست بلکه فقط مسکن هست و سیستم عصبی رو مورد هدف قرار میده تا بیمار درد رو احساس نکنه در حالیکه درد و بیماری هر دو در بدنش وجود دارند .

مثل ماشینی که رادیاتورش خرابه و موتورش جوش آورده و شما با قطع کردن سیم آمپر حرارت و آلارم حرارت بخواین مشکل رو حل کنین

بسیاری از مردم وقتی سرما میخورند میرن سراغش !!!!! و میگن استامینوفن خوردم خوب شدم!!!!!

اما حقیقت اینه که اونها خوب شدند چون بیماریشون چند روز بیشتر طول نکشیده و خودش خوب شده .

بنده هم گهگاهی سرما میخورم اما دیگه گوشی اومده دستم که فقز با کمی پرهیز از اماکنِ شلوغ و بسته و نخوردن یه سری غذاها خودش خوب میشه بعد از 3-4 روز

تو نت سرچ کنین ببینین چی نوشتن در مورد استامینوفن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Penryn
24-06-2011, 18:56
به به یک نظر کارشناسی.:8:
بعد , این اندازه که فرمودین یعنی چند نخود و چند روز در هفته؟؟
یه چیز دیگه.
اگه طبق نسخه ی شما از همه ی مخدرات موجود به اندازه اش مصرف کردیم و کارمون بجای باریک کشید شما میایی قبول مسوولیت کنی یا نه؟؟

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

ایشون تو زندگیش غم و دردی نداشته که بخواد حتی واسه چند ساعت هم شده با مصرف مسکن ازش دور بشه
ببین عزیزم غم و درد رو باید علاج کنی یعنی با مشورت با افراد عاقل و فهمیده راه چاره ای براش پیدا کنی نه اینکه بخوای با مخدرها برای مدت کوتاهی فراموشش کنی. میگن ایرانیها یه خصلت معروفی دارن: بجای پر کردن چاله ها سعی میکنن اون رو دور بزنن.

s-a-l-i-m
24-06-2011, 19:02
شما تا حالا استامینوفن کدئین مصرف کردین؟؟؟!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میدونم اگه موقع تست اعتیاد این رو مصرف کنی جواب + هست:46: یعنی معتادی :دی
من وقتی خیلی سرم درد بگیره فقط استامیفون خالی می خورم اونم نصفش ..
ولی کلا این چیز ها ادم رو بیشتر ترقیب می کنه برای مصرف ..
برای همین روانشناسان کودک همیشه میگن نگید فلان کار رو نکن بگید برو اون کار رو بکن ..
اینجا هم دقیقا همینه...هر چی بیشتر به بچه هاتون گیر بدید که سیگار نکش مطمئا باش یک روز میره طرفش .

Gam3r
24-06-2011, 19:10
فقط میدونم اگه موقع تست اعتیاد این رو مصرف کنی جواب + هست:46: یعنی معتادی :دی
من وقتی خیلی سرم درد بگیره فقط استامیفون خالی می خورم اونم نصفش ..
ولی کلا این چیز ها ادم رو بیشتر ترقیب می کنه برای مصرف ..
برای همین روانشناسان کودک همیشه میگن نگید فلان کار رو نکن بگید برو اون کار رو بکن ..
اینجا هم دقیقا همینه...هر چی بیشتر به بچه هاتون گیر بدید که سیگار نکش مطمئا باش یک روز میره طرفش .

من وقتی 6-7 ساله بودم ، پسر عموم بهم یه سیگار روشن داد پک بزنم ، منم یه پک زدم و تا 2 ساعت شروع کردن سرفه کردن !
از اون موقع به بعد از سیگار متنفر شدم ... این بهترین راه برای متنفر کردن بچه ها از سیگار هست ! : دی