مشاهده نسخه کامل
: با سلام مشکل در نصب ویندوز ایکس پی
1- من وقتی میخواهم ویندوز رو عوض کنم یعنی سیدی ویندوز رو گذاشتم و قسمت بوت سیستم اینتر رو میزنم وارد مراحل اولیه نصب میشه یعنی بعد از شناخت سخت افزارها میخواهد وارد مرحلی بشه که میخواهی ویندوز رو روی درایو سی نصب کنی همون جای که درایور رو باید فرمت کنی و ویندوز رو روی درایو نصب کنی . قبلینکه وارد اون قسمت بشه سیستم ریست میکنه لطفا منو راهنمایی بفرماید
2- البته من هارد این سیستم رو روی یک کامپیوتر دیگه گذاشتم و از آنجا توانستم ویندوز رو فرمت کنم و ویندوز ایکس پی رو نصب کردم مشکل سیستمی که توضیح دادم چی هست الان هم ویندوزی که با یک سیستم دیگه نصب شده بدون سخت افزارها چرا روی سیستم خودش جواب نمیده یعنی برای حتی فرمت کردن هم که دوباره از سر میخواهی ویندوز رو فرمت کنی و ویندوز نصب کنی نمیشه قبلی که وارد اون صفحه بشه ریست میکنه صصفحه فرمت درایو ونصب ویندوز .
:40:
jafarian
11-06-2011, 13:43
1: بایوس مین آپدیت کنید
2: اگرهاردتون ساتای که ویندوز xp ساتا ساپورت تهیه کنید
3: دیدین نشد ازآخرهم یک فلش بوت کنید ازطریق اون ببینید نصب میشه:20:
Macushla
11-06-2011, 14:55
با یه ویندوز دیگه امتحان کن ، یه سری xp سرویس پک 3 هست که این مشکل رو دارن ، منم هر کاری کردم قبل از این که بخوام درایو رو انتخاب کنم ، ریست می شد و ادامه نصب رو می رفت ، یعنی اصلا معلوم نبود رو چه درایوی میخواد ویندوز نصب بشه !
ولی با یه سی دی ویندوز دیگه امتحان کردم ، مشکلی نداشت و همه مراحل رو داشت .
احتمالا به خاطر این دستکاری ها رو ویندوز ، این مرحله حذف شده ..
Amirrezaajalli
11-06-2011, 14:59
امکان داره رم دستگاه مشکل داشته باشه!
سلام من رم رو عوض کردم درست نشد هارد را روی سیستم دیگه ی گذاشتم و ویندوز نصب کردم جواب داد ولی ویندوز سرویس پک 2 هست بدون دستکاری
1: بایوس مین آپدیت چی هست که بخواهم آبدیت کنم توضیح بدهد
2: اگرهاردتون ساتای که ویندوز xp ساتا ساپورت تهیه کنید و این چیه توضیح بدهید
jafarian
11-06-2011, 21:30
منظورم ازآپدیت بایوس اینه که داخل سایت سازنده مین خودتون میشین بعدش ازاونجا آخرین ورژن بایوس مربوط به مین خودتون دانلود میکنید بعدبایوس مین آپدیت میکنیددررابطه با هاردتونم اگر sata هست یعنی کابلش که از مین به هارد خورده ازاین کابلهای باریک باشه شما ویندوز xp ساتا ساپورت ازبیرون تهیه کنید با اونم تست بزنیدازآخرم بافلش تست کنید.
joe_satriani
12-06-2011, 19:28
با سلام
مشکل از هاردتون نیست
چون تا قبل از اینکه صفحه ی درایوها برای نصب بیاد اگه حتی هارد هم روی سیستم نباشه تا اون مرحله میره
به احتمال زیاد از رم یا اسلات رم هست
حتما توی اسلات های دیگه رم رو امتحان کنید
و اینکه از سالم بودن رم هم اطمینان حاصل کنید
مثلا روی یه سیستم دیگه با همین رم ویندوز نصب کنید
موفق باشید.
با سلام من رم رو عوض کردم بازهم مشکل داره . من هارد سیستم خراب رو باز کردم و روی سیستم خودم گذاشتم ویندوز نصب شد به راحتی ولی روی سیستم خراب تا میخواهد ویندوز بالا بیاد سیستم ریست مینکه بعد ویندوز هم میخواهی نصب کنی تا صفحه شناخت درایوها پیش میره یعنی اصلا این صفحه نمیاد میخواهی درایور رو فرمت کنی و ویندوز نصب کنی صفحه مرگ یا صفحه آبی میاد و سیستم ریست میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.