ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ساختن ستاپ برای باری ها

M.s.95
10-06-2011, 23:36
سلام

هموتطور که ار اسم تاپیک معلومه من میخواستم بازی هایی رو که رو هاردم دارم رو ستاپ کنم که بدون نیاز به کرک و ... راحت نصب بشه . حالا مشکلم اینه که بعضی از بازی ها رو که ستاپ جدید براشون میسازم بدون اینکه فایل های ریجستریشون رو ادد کنم بعد از نصب راحت بدون هیچ مشکلی کار می کنن ولی خیلی دیگه از بازی ها اینظوری نیستن یعنی بعد از اینکه ستاپشون رو میسازم و نصب میکنم اررو میدن . خلاصه باید براشون فایل های ریجستری هم اضافه کنم . ولی خب همونطور که میدونید ریجستریشون رو نمیشه همینطوری ادد کرد و بعضی بازی ها ایننقدر فایل های ریجستریشون زیاده که کلا هم کاره وقت گیری هست هم این که سخته واقعا و نیاز به بلد بودن کار با ریجستری داره .

خلاصه اینکه میخواستم بدونم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه که چطوری میتونم راحت تر فایل های ریجستری رو به برنامه ی ساخت ستاپ اضافه کنم و یا برنامه ای چیزی هست که بشه این کار رو راحت تر باهاش انجام بدم ممنون میشم کمک کنید . برنامه ای هم که استفاده میکنم برای ساختن ستاپ setup factory هستش .

ممنون و متشکر:40:

M.s.95
12-06-2011, 18:54
خب اصلا چطوری میتونم یه بازی با حجم بالا رو توی چند تا dvd رایت کنم طوری که برای dvd دوم و سوم و ... درخواست بده ؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی نیاز دارم بهش .

iload
13-06-2011, 05:19
سلام
ببینم برای آرشیو خودت میخوایی یا برای فروش ؟ اگه برا خودت میخوایی با Win rar اگه هم برای روش میخوایی با setap factory .

M.s.95
13-06-2011, 11:20
ممنون ار جوابتون , برای فروش میخوامستم واسه یه مغاره هست .

خب من با setup factory این کار رو انجام میدم ولی بعضی بازی ها برای اجرا شدن روی یه سیستم دیگه باید ریجستریشون هم اضافه کنم به ستاپ . میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید چظوری میتونم این کار رو انجام بدم تو ستاپ فکتوری ؟

ufo-alien
26-06-2011, 01:17
خب اصلا چطوری میتونم یه بازی با حجم بالا رو توی چند تا dvd رایت کنم طوری که برای dvd دوم و سوم و ... درخواست بده ؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی نیاز دارم بهش .

سلام من هم این مشکل را دارم چطوری باید این کار رو کرد . در صور ت امکان با تصویر تو ضیح بدید با همین ستاب فاکتوری خوبه ....

parvizamd
26-06-2011, 12:14
قبل از هرکاری شما بیاید در ریجستری به دنبال کلید های بازی باشید برای همین نام شرکت یا بازی را در ریجستری سرج کنید پس از جستو و جو از آن export کنید چناچه بازی جدید است بهتر است .net 2.0 net 3.5 sp1 و VC RUNTIME 2008 همراه بازی قرار دهید.

SGLX
26-06-2011, 21:42
ریجیستر که هیچی شما باید دنبال یک سری dll یا فایل های دیگه هم بگردی چون ممکنه این dll یکجای دیگه کپی بشه منظورم شاخه های خوده ویندوزه

iload
26-06-2011, 23:52
راستی دوستان من چیز بیشتری نمیدونستم برا همین از پست 3 فراتر نرفتم ! نگید این چه آدمی هست بیشتر راهنمایی نکرد !