PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع C

sadeghbarout
10-06-2011, 20:27
سلام دوستان
من تا حالا visual basic کار کردم حالا میخوام زبان C رو شروع کنم
ولی می خواستم بدونم فرق C , C++ , visual C , C# چیه؟
کدومش پر کاربرد تر و آسون تره؟
از کدومش شروع کنم؟
اگه میشه به توضیحی بدید ممنون میشم:11:

sadeghbarout
10-06-2011, 20:41
دوستان ممنون یه توضیحاتی خوندم فقط بگین که:
1- کدوم یکی از آنها مثل ویژوال بیسیک کاملا شی گراست ؟
2- کدوم یکی مثل ویژوال بیسیک میشه برنامه exe ساخت؟
3- کدوم یکی کاربردی تره؟
4- از کدوم شروع کنم؟

god of war 2
11-06-2011, 00:32
سلام.بصورت مختصر و مفید توضیح میدهم امیدوارم بدردتون بخوره.

ولی می خواستم بدونم فرق C , C++ , visual C , C# چیه؟
زبان ++C نسخه شی گرا زبان C هست با یکسری کلاسهای اضافه و جدید.
++Visual C همانطور که از اسمش مشخص هست باز هم میشه گفت به نوعی یکی از محصولات ماکروسافت بحساب میاد که ابزارهایی برای ایجاد برنامه ها بر پایه زبان ++C در اختیار برنامه نویسان قرار میده.
برنامه هایی که در محیط ++Visual C نوشته می شوند به چند دسته تقسیم میشوند که این دسته بندی بر میگرده به نوع کلاسهایی که برنامه از آن استفاده میکنه.این کلاس ها میتونند API های خود ویندوز باشند یا کلاس های Net. باشند یا کلاس های DirectX باشند و یا مخلوطی از کلاسهای مختلف یاشند.
-----------------
#C زبان اختراع شده توسط ماکروسافت هست که از نظر Syntax کمی شبیه به زبان ++C میباشد شی گرا هست و برپایه Net. هست.

کدومش پر کاربرد تر و آسون تره؟
امروزه تقریبا میشه هر چیزیو در زبان های مختلف (زبانهایی که شما نام بردید) پیاده سازی کرد و بجز چند چیز جزئی و کوچک فرق زیادی با هم ندارند.
از نظر روون و ساده بودن میشه گفت زبان #C از دیگر زبانهایی که نام بردید ساده تر هست و قسمتی از این سادگی هم بخاطر IDE قدرتمند ماکروسافت (Visual Studio) هست که با ابزار های قدرتمندی که در اختیار برنامه نویس قرار میده بسیار کار با این زبانو آسان میکنه.

از کدومش شروع کنم؟
اگر در جواب این سوال در پستهای دیگران خوانده باشید پیشنهاد های مختلفی وجود دارد اما نظر شخصی بنده این است که هر زبانی را که میخواهید آن را ادامه بدید و به آن مسلط شوید از همان زبان شروع کنید.

1- کدوم یکی از آنها مثل ویژوال بیسیک کاملا شی گراست ؟
اگر منظورتون VB6 هست که باید بگم این زبان شی گرا نیست.

- کدوم یکی مثل ویژوال بیسیک میشه برنامه exe ساخت؟
با تمام زبانهایی که نام بردید این امکان وجود داره.

Life24
11-06-2011, 18:51
سلام
اما من شنیدم باید اول C شروع کرد بعد C++ بعد سی شارپ
که سختی اون فقط تو سی هست. چون بقیه اش کد ها شبیه میشه.
البته من اول C خودنم بعد C++ دیگه فعلا به شارپ نرسیدیم.

Hami.PsT
11-06-2011, 22:04
سلام
اما من شنیدم باید اول C شروع کرد بعد C++ بعد سی شارپ
که سختی اون فقط تو سی هست. چون بقیه اش کد ها شبیه میشه.
البته من اول C خودنم بعد C++ دیگه فعلا به شارپ نرسیدیم.

نه بابا. به نظر من که C رو بی خیال شو و ++C رو قوی کار کن. درسته که کدهاشون شبیهه، ولی کاربرد ++C خیلی بیشتر از C هست و شی گرایی هم یه قابلیت پرکاربرد و خفنه که تو C وجود نداره.
به نظرم اینکه تو برنامه نویسی با یه زبون خیلی قوی باشی خیلی بهتر از اینه که از هر زبونی یه ذره بلد باشی. واسه همین بهتره ++C رو توپ کار کنی. بعد از اونم بری سراغ #C !

موفق باشی. :46:

Hami.PsT
11-06-2011, 22:12
همه رو خوب اومدی رفیق بجز اینجا که گفتی

اگر منظورتون VB6 هست که باید بگم این زبان شی گرا نیست.

VB6 هم شی گراست. مگه میشه یه زبان ویژوال شی گرا نباشه؟؟؟

Open-Source
12-06-2011, 10:37
VB6 هم شی گراست. مگه میشه یه زبان ویژوال شی گرا نباشه؟؟؟
VB6 یک زبان شی گرا نیست بلکه یه زبان Component Base هستش.

نه بابا. به نظر من که C رو بی خیال شو و ++C رو قوی کار کن. درسته که کدهاشون شبیهه، ولی کاربرد ++C خیلی بیشتر از C هست و شی گرایی هم یه قابلیت پرکاربرد و خفنه که تو C وجود نداره.
به نظرم اینکه تو برنامه نویسی با یه زبون خیلی قوی باشی خیلی بهتر از اینه که از هر زبونی یه ذره بلد باشی. واسه همین بهتره ++C رو توپ کار کنی. بعد از اونم بری سراغ #C !

وقتی برنامه نویس خوب بشی دیگه ربون برنامه نویسی برات مهم نیست چون علم و توانایی استفاده از ابزار رو داری.
اصلا یه برنامه نویس حرفه ای متکی به یه زبون یا ابزار خاص نیست ؛ یعنی هر کجا بسته به نیازش از یه زبون خاص استفاده میکنه. (مثلا با Net. نمیشه برای یه میکروکونترولر avr برنامه نوشت یعنی مجبور باشتفاده از assembly یا c میشی).
به نظر بنده این حرف که میگن برو یه زبون خاص رو فول شو ، حرف بی سر و تهی هستش .(که متاسفانه خیلی جاها شنیدم:41:) .

با اینکه توضیحات دوستمون god of war 2 خوب بود ولی اینجا هم یه سر بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sadeghbarout
13-06-2011, 12:18
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن
من نفهمیدم پس چه برنامه ای رو میگن شی گرا؟
و آخرش کدوم یکی مثل ویژوال بیسیک ابزار ها موجود هستن و به قول دوستمون component base هستش؟
درضمن یعنی چی .net ؟ یعنی نمیشه برنامه برای غیر اینترنت درست کرد؟
در آخر هم از دوستان تقاضا دارم اگه براتون مقدوره یه عکس از محیط های C , C# , C++ برام آپلود کنید
میتونید توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپلود کنید

ممنون

god of war 2
13-06-2011, 17:56
برای فهمیدن مفهوم شی گرائی :

لینک بالا دارای توضیح فارسی هم میباشد که میتونید از قسمت چپ صفحه زبان فارسیو انتخاب کنبد.

آخرش کدوم یکی مثل ویژوال بیسیک ابزار ها موجود هستن و به قول دوستمون component base هستش؟

یک مفهموم اشتباه که در بین بیشتر برنامه نویس های ایرانی جا افتاده اینه که یک زبانو از روی ابزار های اون میشناسند.
واقعیت اینه که زبان های برنامه نویسی برای خود یک واحد جدا هستند و ایزار های آن (کنترلهای گرافیکی یا رابط کاربری ...) یک بخش اضافه هست که بر پایه آن زبان پیاده شده.
تمام زبان هایی که شما نام بردید دارای حداقل یک و یا چند کتابخانه گرافیکی (رابط کاربری) هستند که هر کدام امکانات منحصر به خودشونو دارند.
در زبان #C از کتابخانه Net. استفاده میشه که این کتابخانه شامل کلاس های رابط کاربری هم میشه شاید برای این زبان کتابخانه های دیگری هم موجود باشه که بنده مطلع نیستم.
در زبان ++C کتابخانه های متعددی وجود داره که اکثرا دارای کلاس های رابط کاربری هست.(مثل Qt, WxWiget, GTK,MFC و .... که هر کدام محیط و پیاده سازی منحصر به خودشونو دارند)

درضمن یعنی چی .net ؟ یعنی نمیشه برنامه برای غیر اینترنت درست کرد؟

واژه Net. فقط یک اسم میباشد که مطعلق به کتابخانه تولید شده توسط ماکروسافت هست و مضمونی خاصی با اینترنت ندارد.
این کتابخانه شامل انواع کلاس های لازم (رابط کاربری,بانک اطلاعاتی,شبکه,وب و ....) برای برنامه نویسان هست.

تصویر از محیط Qt:

تصویر از محیط VisualStudio
#C

sadeghbarout
14-06-2011, 08:47
خیلی از راهنماییت و عکس هایی که گذاشتی ممنونم
فعلا تا بعد از کنکور خدا حافظ:31:

فقط به عنوان آخرین سوال ، Qt دیگه چیه؟ اونم یه زبان برنامه نویسیه؟
و اگه ممکنه چند تا از مزیت های زبان های C (مثلا C# ) رو نسبت به ویژوال بیسیک ذکر کنید

بازم ممنون:11:

god of war 2
14-06-2011, 14:02
فقط به عنوان آخرین سوال ، Qt دیگه چیه؟ اونم یه زبان برنامه نویسیه؟
Qt هم مانند MFC یا GTK نام یک کتابخانه هست که شامل انواع کلاسها در همه زمینه ها میباشد و برپایه زبان ++C استوار هست (البته در برخی از زبان های دیگر هم میشه از این کتابخانه استفاده کرد)

و اگه ممکنه چند تا از مزیت های زبان های C (مثلا C# ) رو نسبت به ویژوال بیسیک ذکر کنید
اگر منظورتون VB6 هست مزیت های زیادی بین این زبان و زبان هایی که نام بردید وجود داره به عنوان مثال بزرگترین مزیت زبان هایی مثل ++C و #C نسبت به این زبان اینه که شی گرا هستند.
زبان VB6 دیگر یک زبان فرسوده بحساب میاد و از زمانی که VB.net یعنی نسل بعدی همین زبان ایجاد شد دیگر گسترش VB6 مانند قبل نیست.
اگر به دنبال اطلاعات بیشتری هستید یک جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید.
موفق باشید.

sadeghbarout
30-06-2011, 14:14
سلام دوستان
امروز دیگه کنکور رو دادم و شکر خدا بد نبود
حالا میخواستم #C رو شروع کنم
میخواستم بدونم #C داخل مجموعه Microsoft Visual Studio همونیه که شما کار میکنید؟