PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برنامه برای محافظت از فایل exe

H A M A S
09-06-2011, 16:24
سلام
بهترین برنامه برای محافظت از فایل exe که Decompile نشه چیه؟
قفل نرم افزاری یا سخت افزاری چی؟؟

ممنون

pezhmax
09-06-2011, 18:13
برای جلوگیری از decompile شدن smart assembly خیلی خوبه.
قفل سخت افزاری هم بهترینش Sentinel هست که یه کمی گرونه. ولی تو ارزونها TinyHID خوبه.

H A M A S
09-06-2011, 19:57
برای جلوگیری از decompile شدن smart assembly خیلی خوبه.
قفل سخت افزاری هم بهترینش Sentinel هست که یه کمی گرونه. ولی تو ارزونها TinyHID خوبه.

قیمتشون چقدره دقیقا؟؟به میلیون میرسن؟؟:31:

sa کرک هم شده؟؟

pezhmax
09-06-2011, 22:33
smart assembly کرک شده اش تو اینترنت هست.

هر دانگل sentinel حدود 25000 تومنه(دقیقا نمیدونم) و حدود 60000 تومن هم بابت SDK و بقیه ابزاراش باید بدی. هر دانگل TinyHID حدود 8000 تومنه و ابزارهاش هم مجانیه. البته امنیتش اصلا در حد sentinel نیست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H A M A S
10-06-2011, 07:43
smart assembly کرک شده اش تو اینترنت هست.

هر دانگل sentinel حدود 25000 تومنه(دقیقا نمیدونم) و حدود 60000 تومن هم بابت SDK و بقیه ابزاراش باید بدی. هر دانگل TinyHID حدود 8000 تومنه و ابزارهاش هم مجانیه. البته امنیتش اصلا در حد sentinel نیست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متشکر یه سوال دیگه هم داشتم
من یه برنامه با vs 2010 و sql server 2008 نسخه استاندارد نوشتم

میخوام برم به استادم توی دانشگاه نشون بدم
که سیستم های اونجا vs 2005 و sql server 2000 نصبه!

راهی که به ذهنم رسید ساخت ستاپ بود که متاسفانه موقع نصب برنامه از یکی از جداول بانک خطا میگیره
و میپره بیرون ! اینم اون خطا(cancel-service یکی از جداول بانکه که خالی از اطلاعات هم هست )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهی دیگه هم هست؟؟

pezhmax
10-06-2011, 18:00
بهترین راه اینه که بانکتو به صورت دستی به Sql Server معرفی کنی و connection string رو هم به صورت دینامیک برای برنامه ات ذخیره کنی. میتونی از settings خود دات نت استفاده کنی و یا تو یه فایل متنی کنار پروژه ات ذخیره اش کنی. من خودم شخصا از serialize کردن connection string استفاده میکنم که قابلیت encrypt شدن هم داره.

H A M A S
10-06-2011, 18:12
بهترین راه اینه که بانکتو به صورت دستی به Sql Server معرفی کنی و connection string رو هم به صورت دینامیک برای برنامه ات ذخیره کنی. میتونی از settings خود دات نت استفاده کنی و یا تو یه فایل متنی کنار پروژه ات ذخیره اش کنی. من خودم شخصا از serialize کردن connection string استفاده میکنم که قابلیت encrypt شدن هم داره.

اخه بانک 2000 یا 2005 از بانکی که من با 2008 نوشتم پشتیبانی میکنن؟؟
با 2008 نسخه اکسپرش میشه.میخواستم بدونم راهی هست بشه از DVD VS 2010 این برنامه رو استخراج کرد؟
من با لینک کار کردم.فقط یه جا کانکشن استرینگ رو تنظیم کردم که اونم با نقطه بود!
سوال آخر.به صورت خیلی ساده و بگید برای رمزگذاری بانک که جداول و... بعد از اتچ توی سیستم مقصد دیده نشن و اصلا کسی نتونه به اطلاعات داخل بانک خارج محیط نرم افزار دسترسی داشته باشه باید چکار کنم
متشکر....

pezhmax
11-06-2011, 08:35
sql 2000 یا 2005 نمیتونن بانک 2008 رو باز کنن. ممکنه تو DVD VS 2010 نسخه Desktop Edition اش باشه (تو فولدر WCU) ولی این نسخه ها معمولا اینترفیس نداردن و فقط انجین sql رو دارن.
با نقطه، بی نقطه اش فرق نداره باید یه جا رو هارد ذخیره یشه که بشه تغییرش داد.
یا باید پسورد کاربری که به بانکت دسترسی داره رو به مسی ندی که بتونه بانکتو یاز کنه و یا باید اطلاعات حساستو به صورت رمزنگاری شده وارد بانک کنی که اون هم با استفاده از دات نت انجام پذیره.

H A M A S
11-06-2011, 10:15
sql 2000 یا 2005 نمیتونن بانک 2008 رو باز کنن. ممکنه تو DVD VS 2010 نسخه Desktop Edition اش باشه (تو فولدر WCU) ولی این نسخه ها معمولا اینترفیس نداردن و فقط انجین sql رو دارن.
با نقطه، بی نقطه اش فرق نداره باید یه جا رو هارد ذخیره یشه که بشه تغییرش داد.
یا باید پسورد کاربری که به بانکت دسترسی داره رو به مسی ندی که بتونه بانکتو یاز کنه و یا باید اطلاعات حساستو به صورت رمزنگاری شده وارد بانک کنی که اون هم با استفاده از دات نت انجام پذیره.

متشکر
فقط نگفتید چه طوری بانک رو از طریق دات نت رمزنگاریش کنم؟

pezhmax
11-06-2011, 12:17
مبحث رمز نگاری خیلی طولانیه. نمیشه تو یه پست توضیح داد. تو اینترنت search کنی مقاله راجع بهش زیاد هست. به خصوص تو سایت codeproject.