مشاهده نسخه کامل
: تفاوت دوربین های حرفه ای.نیمه حرفه ای.کوچک
ali pahlavan
09-06-2011, 14:50
یکی نیست تفاوت دوربین های حرفه ای.نیمه حرفه ای.کوچک رو به ما بگه.چه کارهایی با هر کدومش میشه کرد که با دیگری نمیشه کرد؟ایا باید از کوچک شروع کنی یا میتونی برای اولین بار دوربین حرفه ای بخری؟
alishadabmehr
09-06-2011, 16:07
یکی نیست تفاوت دوربین های حرفه ای.نیمه حرفه ای.کوچک رو به ما بگه.چه کارهایی با هر کدومش میشه کرد که با دیگری نمیشه کرد؟ایا باید از کوچک شروع کنی یا میتونی برای اولین بار دوربین حرفه ای بخری؟
براي اولين باز سمت دوربين compact كه تنظيمات دستي داشته باشه بري بهتره و تفاوتشون با هم مثل تفاوت ژيان با بنزه.
دوربین کامپکت با توجه به کوچک بودن و کارایی که داره حتی خیلی از حرفه ای ها هم
با اینکه دوربین حرفه ای دارن یه دوربین کامپکت هم دارند
اگر کار حرفه ای انجام میدی و آشنایی کامل با دوربین و عکاسی داری دوربین حرفه ای بگیر
وگرنه همین دوربینهای کامپکت 300 یا 400 تومنی اینقدر امکانات داره که شاید چند ماه طول بکشه
تا با همه امکاناتش آشنا بشی :8:
ایا باید از کوچک شروع کنی یا میتونی برای اولین بار دوربین حرفه ای بخری؟
خوب بهتره از دوربین های ساده شروع کنید
اما اگر علاقه و پشتکار زیاد دارید میتونید از یه نیمه حرفه ای یا حتی حرفه ای شروع کنید :46:
ali pahlavan
10-06-2011, 10:25
ممکنه کمی در مورد اصطلاحات عکاسی توضیح بدین؟اخه من میخوام دوربینم عوض کنم و از اون حالت در بیام وبه صورت جدی عکس بگیرم.من زیاد کوه میرم و سوژه برای عکس گرفتن زیاده؟دفعه پیش که رفته بودیم کوه با دوربین نیمه حرفه ای برادرم عکس های خوبی گرفتم.همون بود که ترغیب شدم واسه خودم هم دوربین بخرم.ولی تو اونجا از هر 10 تا عکسی که میگرفتم فقط 2 تاش خوب در میومد و بقیه تار میشد.البته اینم باید بگم که از حشرات وخزندگان عکس میگرفتم.میخوام بدونم که توانایی دوربین در همون حد بود یا من باید تلاش بیشتری کنم؟
راستی چطوری باید اینجا عکس بزارم؟از همه ی دوستان به خاطر لطفشون تشکر میکنم.
این یه آموزش کامل دوربین و عکاسی ئه که قابل قبوله
در 19 جلسه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
ali pahlavan
11-06-2011, 17:11
این یه آموزش کامل دوربین و عکاسی ئه که قابل قبوله
در 19 جلسه
و
واقعا سایتش عالیه.تا الان که خیلی چیزا یاد گرفتم.ممنون
:10:
سایت عکاسی هم مطالب خوبی دراه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.