ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سردرگمی شدید برای خرید نت بوک با بودجه محدود

pooria-ir
09-06-2011, 11:55
سلام وخسته نباشید

قصد دارم نت بوک بگیرم،با بودجه حداکثر 480 تومن

خیلی مدل های زیادی رو دیدم شدیدا گیج شدم

بین تمام مارک ها و مدل هایی که دیم،این یکی نظرم رو جلب کرده بخاطر کش 1 مگبایتی و باطریش که تا 13 ساعت جواب میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا واقعا موندم،از طرفی از Cpu های اتم و کیفیت و کارایی هر مدل اصلا شناختی ندارم،از طرفی بودجم محدوده و از طرف دیگه مدل نت بوک ها بسیار متنوعه و کاملا نمیشه تشخیص داد که کدومش به درد کار من میخوره

کارایی که قصد دارم باهاش انجام بدم این هاست

-اصلی ترین کار وب گردی
- دیدن فیلم و آرشیو عکس
- کار با ویندوز به صورت معمولی و استفاده از نرم افزارهای آفیس
-هر از گاهی کار با فتوشاپ

بخاطر این مورد آخر واقعا نمیدونم که آیا این نت بوک جوابم رو میده یا نه
حالا شما راهنماییم کنین

فقط خواهشا هر کدوم از دوستان که لطف میکنن جواب میدن حتما حتما مفصل و کامل جواب بدن
یه توضیحی در خصوص گرافیک و CPU این مدل هم بهم بدن که ببینم در چه حدی هستن
مثلا آیا میشه با Intel Dual core 5200 مقایسش کرد ؟ چقدر با این تفاوت داره ؟
یه جوری توضیح بدین که من هم متوجه بشم :10::46:

بازم ممنونم از همتون که تو این جور مواقع سردرگمی کمک میکنین
:40::11:

T E R M I N A T O R
09-06-2011, 17:45
دوست عزیز مدل بسیار خوبی انتخاب کردی یعنی تو رنج قیمت زیر 500 مدل بهتری گیر نمیاد. سی پی یو های اتم برای فیلم دیدن و موزیک و اینترنت و آفیس خوب هستن ولی فتوشاب احتمالا با کندی جواب میده.
سی پی یو های اتم خیلی ضعیف هستن و قابل مقایسه با سی پی یو های تک هسته ای پنتیوم اینتل نیستند چه رسد به دوال کور!!!!!
این سی پی یو را با میشه مثلا با intel celeron 2.4 مقایسه کرد.
پیشنهاد من کمی افزایش بودجه تا بالای 500 هست که بتونی 1215T بگیری (با قیمت حدود 520 تا 550) هم سی پی یو کمی قویتر و هم صفحه نمایش بزرگتر برای راحت فیلم دیدن و وب گردی و مهمتر از همه وجود کارت گرافیک!!. ولی اگه بودجه قابل افزایش نیست همین مدل بهترین گزینه هست (البته lenovo s10 هم هست که مشابه کانفیگ همین 1015 باشه ولی قیمتش ارزونتر هست)

asus 1215T
CPU : AMD Athlon neo k125 1.7 1MB cache
Display : 12.1" LED 1366*768
VGA : ATI 4250
Ram : 2 GB DDR3
HDD : 250 GB

pooria-ir
09-06-2011, 18:09
پیشنهاد من کمی افزایش بودجه تا بالای 500 هست که بتونی 1215T بگیری (با قیمت حدود 520 تا 550) هم سی پی یو کمی قویتر و هم صفحه نمایش بزرگتر برای راحت فیلم دیدن و وب گردی و مهمتر از همه وجود کارت گرافیک!!. ولی اگه بودجه قابل افزایش نیست همین مدل بهترین گزینه هست (البته lenovo s10 هم هست که مشابه کانفیگ همین 1015 باشه ولی قیمتش ارزونتر هست)

asus 1215T
CPU : AMD Athlon neo k125 1.7 1MB cache
Display : 12.1" LED 1366*768
VGA : ATI 4250
Ram : 2 GB DDR3
HDD : 250 GB

ممنون از پاسخت عزیز؛اما اصلا امکان افزایش بودجه نیستش :20:
این لنوو که گفتی متاسفانه Cache 512 کیلوبایت داره که به نظرم واسه فتوشاپ جالب نیستش

pooria-ir
09-06-2011, 18:42
بچه ها نظرتون در مورد این چیه ؟

همینطور این

پایینی دیجی کالائه

T E R M I N A T O R
09-06-2011, 20:28
دوست عزیز lenovo s10 چند کانفیگ مختلف داره که من منظورم با کانفیگ cpu n550 1 MB cache بود که دقیقا مشابه 1015 هست.
اون لپ تاپ اولی هم قیمتش خوبه هم کانفیگش فتوشاب هم تا حدودی جواب میده (اینکه گفتم تاحدودی، منظورم اینه که نه بصورت حرفه ای و کارهای سنگین ولی برای کارهای عادی جواب میده)