ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در روشن شدن لپ تاپ

Reza.bazyar
08-06-2011, 18:48
سلام دوستان خسته نباشید

من با لب تاب ایسوز مدل n61jv برنامه نویسی میکردم و یه برنامه بود که با بایوس سرو کار داشت فکر کنم بایوس رو پاک کردم
اما الان دیگه بعد از خاموش شدن به هیچ عنوان روشن نمی شه
چی کار کنم راهی برای درست کردنش هست خیلی برام مهم است
خواهش میکنم از دوستان اگه کسی چیزی به ذهنش می رسه کمک کند

teknosys
09-06-2011, 00:15
سلام

منظورتون از اینکه گفتین بعد از خامش کردن دیگه روشن نمیشه چیه؟

ببینید؛ روشن نشدن یعنی انجام ندادن هیچ عکس العملی از طرف دستگاه؛ موقعی که دکمه پاور رو میزنیم. حتی یک LED کوچک مربوط به پاور هم برای چندلحظه روشن نشه!!

اما اگه حتی چند لحظه روشن بشه و یا لوگوی شرکت سازنده رو ببینیم؛ بهش میگن بالا نمیاد!

با توجه به این موضوع؛ لطفا بگین کدوم حالت رو دارین؟ چون از سئوال شما اینطور برداشت کردم که دستگاه روشن میشه!!! چون گفتین بعد از خاموش کردن!!!

موفق باشین.

Reza.bazyar
09-06-2011, 01:05
سلام

منظورتون از اینکه گفتین بعد از خامش کردن دیگه روشن نمیشه چیه؟

ببینید؛ روشن نشدن یعنی انجام ندادن هیچ عکس العملی از طرف دستگاه؛ موقعی که دکمه پاور رو میزنیم. حتی یک LED کوچک مربوط به پاور هم برای چندلحظه روشن نشه!!

اما اگه حتی چند لحظه روشن بشه و یا لوگوی شرکت سازنده رو ببینیم؛ بهش میگن بالا نمیاد!

با توجه به این موضوع؛ لطفا بگین کدوم حالت رو دارین؟ چون از سئوال شما اینطور برداشت کردم که دستگاه روشن میشه!!! چون گفتین بعد از خاموش کردن!!!

موفق باشین.

s\سلام

حتی یک چراغ کوچک هم روشن نمی شه هیچعکس العملی از طرف دستگاه لب تاپ مشاهده نمیشه
حتی اگه لب تاپ رو هم به شارژ بزنم چراف مربوط به باطری هم رو شن نمی شه

siyanor
09-06-2011, 09:45
شما با يك تستر چك كن ببين شرت نداشته باشه ,يا ببين adapter كار ميكنه ,,,,به احتمال زياد يك IC سوزونده شما چك كن يك خبر بده !!!

Reza.bazyar
10-06-2011, 18:32
شما با يك تستر چك كن ببين شرت نداشته باشه ,يا ببين adapter كار ميكنه ,,,,به احتمال زياد يك IC سوزونده شما چك كن يك خبر بده !!!

دوست عزیز من توی متن سوال گفتم که 99% احتمال ار بایوس است چون من با یه برنامه کار میکردم که با بایوس سرو کار داشت ووتا زمانی که من سیستم رو خاموش نکردم هیچ مشکلی پیش نیومد .
میخواستم و سیستم (لب تاپ ASUS N61JV) به هیچ چیز عکس العمل نشان نمی ده حتی وصل کردن آداپتور.
من ادبتور رو هم تست کردم درست باتر ی هم درسته . راهی هست برای درست کردنش
متشکرم