ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : N900 یا X10 ؟

behrooz.shie
08-06-2011, 00:11
سلام :20:
من میخاستم یک گوشی بخرم تا قیمت 400 ایناها !( گوشی الانم 5800 هست)
چی پیشنهاد میکنین ؟
N900 بهتره یا X10 یا HTC ?
در کل خودم نظرم رو N900هست ..
یک گوشیی میخام که اصلا از منو هاش و امکاناتش خصته نشم !
میخام نرم افزار هایه خفن روش باشه و بشه همه کار کرد باهاش (با بازی هایه گرافیک بالا)
اینجوری که پیداس این n900 خوبه و خصته کننده نیست

حالا نظر شما چیه؟
(البته به احتمال زیاد دست دوم بگیرم با پول 300 تومن :31:)

pgu83
08-06-2011, 00:41
شما باید آندروید بخرید.
x10 خیلی گوشی خوبیه فقط صدای اسپیکر ضعیفی داره.
دست دوم از مغازه دار به نظر من ارزش نداره.

behrooz.shie
08-06-2011, 01:58
چه خوبی های داره میشه بگید ؟:20:
به n900 میرسه ؟

bttt0
08-06-2011, 07:25
x10 صفحه نمایش بزرگتر .. n900 حافظه داخلی بیشتر .. x10 پردازنده قویتر .. x10 دوربین 8 n900 دوربینش 5 .. x10 سیستم عاملش آندرویده .. x10 باتریه قویتر .. x10فیلم برداری بهتر ... n900 دیگه قدیمی شده خواستی بگیری همون x10 رو بگیر :31:

P I R A N H A
08-06-2011, 08:44
n900دیگه فسیل شوده بهش فکر نکنx10بهتره اگه50روپولت بزاری گلکسی اس ال

fire159
08-06-2011, 09:01
برای شما آندروید بهتره .
و تو این رنج قیمت موتورولا دیفای عالیه
میتونی میلستون 1 دست دوم هم گیر بیاری . 300 و خورده ای
اما دیفای یک چیز دیگه هست .
خیلییییییییییی هم بهتر از x10 هست .

hasanmotori
08-06-2011, 10:03
گلکسی sl هم تو رنج خودش از رقبا بهتره ... قیمتش حدود 420 30 تومنه

golmohammadi
08-06-2011, 10:32
n900 بیخیال
ولی x10 بهتره
کمی بالاتر گالاکسی اس ال و گالاکسی اس نیز خوبند

ted1996
08-06-2011, 15:38
n900 بیخیال
ولی x10 بهتره
کمی بالاتر گالاکسی اس ال و گالاکسی اس نیز خوبند

گلکسی تازگیا قیمتش بالا رفته به نظر من نمی ارزه...
دست دوم galaxy sl حدود380 هست و ایکس10 320 هست
تو این رنج روی دیزایر هم میتونی فکر کنی...
n900 رو که کلا بی خی...:5:

behrooz.shie
08-06-2011, 15:59
این CPU ماله N900 هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رمش هم میگن 700MB مجازی میکنه و 256 تا هم ماله خودشه :13:

یک جورای چون که بر پایه لینوکسه منو گرفته و همه کار میشه باهاش کرد
مثلا دیدم که باهاش بازی های PS2 رو بازی میکنن یا مثلا دو تا سیستم اما روش میشه نصب کرد !
دسته بازی میشه بهش وصل کرد :18: USB میخوره و از این جور چیزا !!!!

حالا سوالم اینجاس که با X10 و گوشی های تحت اندروید میشه اینجور کار هارو کرد ؟ من تا هالا با اندروید کار نکردم :44: !!

موندم به خدا :45:

Pedram_mrn
08-06-2011, 16:10
n900 به دردت نمیخوره با این توقع هایی از گوشی داری Motorola Defy خیلی گوشیه باحالیه
اگه ام نمیخوای زیاد خرج کنی Galaxy Ace هست ولی Galaxy SL بهتره

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

این CPU ماله N900 هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمش هم میگن 700MB مجازی میکنه و 256 تا هم ماله خودشه :13:

مثلا دیدم که باهاش بازی های PS2 رو بازی میکنن یا مثلا دو تا سیستم اما روش میشه نصب کرد !

حالا سوالم اینجاس که با X10 و گوشی های تحت اندروید میشه اینجور کار هارو کرد ؟ من تا هالا با اندروید کار نکردم :44: !!

بازی های PS2 :18: :18::18:
نه بابا امکان نداره اینارو از کجا شنیدی؟

behrooz.shie
08-06-2011, 16:40
n900 به دردت نمیخوره با این توقع هایی از گوشی داری Motorola Defy خیلی گوشیه باحالیه
اگه ام نمیخوای زیاد خرج کنی Galaxy Ace هست ولی Galaxy SL بهتره

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

بازی های PS2 :18: :18::18:
نه بابا امکان نداره اینارو از کجا شنیدی؟

دیدم نشنیدم که :29::31:

ted1996
09-06-2011, 09:40
این CPU ماله N900 هست

رمش هم میگن 700MB مجازی میکنه و 256 تا هم ماله خودشه :13:

آندروید هم بر پایه لینوکسه...
رم و پردازنده و چیپ گرافیکی ایکس10 بهتره که....و چون چیپ و پردازنده ی آن با بسیاری از مدل های htc مشابه هست مثل دیزایر و اچ دی 2(آندروید) دیزایر اچ دی و....بازی و برنامه برای این کلاس آندروید خیلی زیاده مخصوصا ایکس10 که طرفدار زیادی تو جهان داره الان هم برنامه ای هست تا از طریق آن میتونید بازی هایی که برای تگرا ساخته شده اند را به دون هیچ مشکلی اجرا کنید! وبرای ایکس10 هم هست نمونش یه بازی برای ایکس10 هست با حجم 1گیگ...
دسته وصل کردن رو نمیدونم حالا دسته وصل کردن به صفحه ی 3.5 اینچی چه توفیقی داره...
n900 رو بیخیال شو...
اگه کار های فنی و ور رفتن با گوشی دوست داری دیزایر بگیر که سرعتش از ایکس10 خیلی بهتره ....
برای نمونه یه دونه بنچمارک از گوشی های آندرویدی میزارم تا قدرت دیزایر رو بفهمید:

بنچمارک معیاری است برای تعیین سرعت و قدرت گوشی همونطور که معلومه در رام یکسان بنچمارک ایکس10 :1500هست و دیزایر بدون اورکلاک هست 2700!!!
من خودم امتحان کردم بازی آسفالت6 روی ایکس10 لگ میزد اما دیزایر خیر(هردو با رام 2.3.3)
البته چون دولوپر های دیزایر بهترند کاستوم رام های خیلی بهتر برای دیزایر هست و باید ببینیم عمکرد ایکس10 بعد از آپدیت 2.3 اصلی چه خواهد شد...
خبرهایی هست که ایکس10 بعد از آپدیت2.3 cpu آن به1.2 اور کلاک میشه در نتیجه سرعت آن فوق العاده بالا تر خواهد رفت وهمچنین صفحه ی آن از256000 رنگ فعلی به 16میلیون تبدیل میشود البته سونی از این خبرا زیاد داده ولی آپدیت حتمی است در اوایل تابستان
گلکسی اس ال هم خوبه اما به نظر من به این قیمت نمی ارزه...:5:
من فکر میکنم شما به کار های فنی و سیخک زدن به گوشی برای کارایی بهتر خیلی دوست دارید مثل خودم برای همین من به شما اول دیزایر و بعد ایکس10 پیشنهاد میدم:11:10:اول دیزایر رو پیشنهاد میدم چون هکر ها و دولوپر ها روش خیلی کار میکنن و رام های خوب زیادی واسش زدن...
قیمت دست دوم دیزایر350 و ایکس10 330-320 هست.

موفق باشید.

تشکر فراموش نشه:31:

behrooz.shie
09-06-2011, 13:24
خیلی ممنون منم دقیقا دوست دارم خیلی با گوشی ور برم و همش بهینه کنمش :31:
راستی این HTC همینه دیگه نه ؟

:13:
میشه چند تا چیز از این اند روید بگین که جذبش شم :31:
این سیمبین که واقا مضخرف بود !:2:

البته این HTC یه و X10 هم صداشون کمه هم دوربینشون :13: تو همین سایت بالا که دوربین هارو مقایسه کنین میبینین که N900 خیلی بهتره ! لنز ش هم بزرگ تره !

ted1996
09-06-2011, 15:28
خیلی ممنون منم دقیقا دوست دارم خیلی با گوشی ور برم و همش بهینه کنمش :31:
راستی این HTC همینه دیگه نه ؟

:13:
میشه چند تا چیز از این اند روید بگین که جذبش شم :31:
این سیمبین که واقا مضخرف بود !:2:

البته این HTC یه و X10 هم صداشون کمه هم دوربینشون :13: تو همین سایت بالا که دوربین هارو مقایسه کنین میبینین که N900 خیلی بهتره ! لنز ش هم بزرگ تره !

دوربین ایکس10 که 8 خوب دیگه تازه فیلم برداری اچ دی هم داره تازه باب دل شما :21:برای ایکس10 -- های خوبی اومده:
-- دوربینش که سطح نویز و رنگ ها رو در عکس بهتر میکنه و کمی هم در صدا در هنگام فیلم برداری تاثیر داره
با روشهایی میتونید باطری رو تا یه هفته شارز نگه دارید با استفاده ی متوسط
براویا انجین میتونید بهش اضافه کنید البته هنوز 50 درصدش پورت شده

در ضمن صدای ایکس10 و دیزایر کیفیت بسیار خوبی داره که فقط صدای ایکس10 کمه
برای مقایسه کیفیت عکس باید تو کامپیوتر انجام بشه
بابا این n900 بیخیال شو من به تو دیزایر رو پیشنهاد میدم اگه دوربین واست مهم نیست بین ایکس10 و دیزایر بگیر

البته باید نکاتی رو راجع به آپدیت ایکس10 بگم که بعضی از قابلیت های آن حذف خواهد شد یا تغییر خواهد کرد:

در حال حاضر تصمیم سونی اریکسون بر این است که واسط کاربر استاندارد دوربین اندروید جایگزین واسط کاربر کنونی دوربین گوشی Xpeira X10 شود و بنابراین ویژگی هایی نظیر تشخیص چهره و تشخیص لبخند از میان خواهد رفت.
EAS اصلی Gingerbread جایگزین Moxier خواهد شد.
ویجت های رسانه ای و موسیقی بکارگرفته شده در محصولات سال 2011 سونی اریکسون جایگزین Mediascape خواهد شد.
کلید های DRM مرتبط با محتواهای حفاظت شده موجود بر روی گوشی از بین خواهد رفت.
برنامه Backup and Restore سونی اریکسون بر روی Gingerbread پشتیبانی نمی شود و در نتیجه حذف خواهد شد.
پشتیبانی از زبان های دو جهته در مقایسه با آنچه بر روی گوشی Xpeira X10 مجهز به نسخه 2.1 سیستم عامل اندروید وجود دارد کاهش خواهد یافت.

خبر هایی هم اومده که قراره صفحه ی ایکس10 در آپدیت2.3 از256000 رنگ فعلی به16میلیون تبدیل شود و cpu این گوشی به1.2 اورکلاک شود البته سونی از این خبر ها زیاد داده بود ولی آپدیت 2.3 حتمی است ودر اوایل تابستان میاید پس بهتره قبل از آپدیت بگیری چون بعدش گرون تر میشه...

behrooz.shie
10-06-2011, 13:26
امروز رفتم بازار موبایل تو مشهد !
X10 که کلا هیچی بیخیالش شدم !
میمونه سامسنگ ! سامسونگ هم که من از بچهگی ازش خوشم نمیامد فقط تلویزیونش خوبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به یک گوشیه خوشکل رسیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HTC hd7 این چه جوریه ؟ میگن میشه اندروید هم روش ریخت ! قیمت شم تقریبا خوبه
نظرتون چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ted1996
10-06-2011, 18:46
امروز رفتم بازار موبایل تو مشهد !
X10 که کلا هیچی بیخیالش شدم !
میمونه سامسنگ ! سامسونگ هم که من از بچهگی ازش خوشم نمیامد فقط تلویزیونش خوبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به یک گوشیه خوشکل رسیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HTC hd7 این چه جوریه ؟ میگن میشه اندروید هم روش ریخت ! قیمت شم تقریبا خوبه
نظرتون چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامسونگ از 3-4 سال پیش هر ساله با یه مدل ههمهی جهان رو متعجب میکنه که از سری امنیا شروع شد نمونش امنیا اچدی و امنیا2 الان هم گوشی های آندرویدیش حرف اول رو میزنه ولی یه چیزی که هست بین مردم هنوز جا نیافتاده درست حسابی یه مثال میزنم شما Galaxy s2 رو بزاری کنار htc smart (یه اچ تی سی ساده)هر کی ببینه در نگاه اول میگه اون اچ تی سی بهتره...چون اچ تی سی...یه چیزی شنیدن..
گلکسی اس ال از سامسونگ هست که یه خورده گرون تره خوبه اما به نظر من به این قیمت نمی ارزه...
hd7 سیتم عاملش وین فون که فعلا اشکالات زیادی داره...از جمله عدم امکان ارسال فایل از بلوتوث و برنامه ی کم و...اما در آپدیت مانگو طبق گفته ی مایکروسافت 500 قابلیت جدید بهش اضافه میشه دلیلی هم که اینقدر وین فون ها افت قیمت کردن همین ضعف های سیستم عاملشونه...
hd7 صفحه نمایش تقریبا میشه گفت افتضاحه...از همه ی وین فون های بازار کیفیت بدتری داره حتی از اچ دی2 (وین فون)و با کنار هم قرار دادن این دوتا تعجب میکنید...بهترین کیفیت صفحه رو امنیا7 سامسونگ داره ولی 7mozart دوربین 8داره و کیفیت صفحش از hd7 بهتره
به هر حال وین فون به دلیل ضعف های سیستمیش و کمبود نرم افزار و ظاهر خسته کنندش فعلا پیشنهاد نمیشه مگر اینکه تا آپدیت مانگو که فکر کنم هنوز4-3 ماه دیگه میاد میتونید صبر کنید بخرید آخه همین که بلوتوث نمیشه کرد خودش...
آندروید فعلا نمیشه روش ریخت مایکروسافت به گروهی که روی این پروزه کار میکردن پول خوبی داده که حداقل تا آپدیت مانگو آندروید عرضه نکنند روی آندروید وین فون حساب نکنید من که چشمم آب نمیخوره معلوم نیست اگه ماکروسافت بزاره چه قدر باگ خواهد داشت...

شما همون دیزایر بخرید یا ایکس:5:10

ted1996
10-06-2011, 22:00
کی گفته آندروید میشه روش ریخت؟

behrooz.shie
11-06-2011, 11:21
:20: قابله توجه روی n900 میشه مک+ویندوز+میگو+اندروید ریخت و با هر کودوم که بخای میتونی بوت کنیش !
این یکی از قابلیت هاشه :46:

P I R A N H A
11-06-2011, 11:32
:20: قابله توجه روی n900 میشه مک+ویندوز+میگو+اندروید ریخت و با هر کودوم که بخای میتونی بوت کنیش !
شما روش اندروید هم بریزی مثل یه گوشی اندرویدی مثلx10نمیشه بخاطرسخت افزار ضعیف و صفحه مقاومتی

ted1996
11-06-2011, 14:24

مک+ویندوز بریزی روش:16: جک گفتی؟!!!:20:اصلا امکان پذیر نیست...
آندروید و ابنتو و میمو هر سه بر پایه ی لینوکس هستن و متن باز برای همین هست که هکر های روسی و لهستانی چپ و راست آندروید پورت میکنن واسه این و اون گوشی...ویندوز و مک امکان نداره...اگه جایی دیدی فیلمه...

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

شما روش اندروید هم بریزی مثل یه گوشی اندرویدی مثلx10نمیشه بخاطرسخت افزار ضعیف و صفحه مقاومتی

البته همونطور که همه میدونن آندروید نند برای اچ دی2 زدن که از خود گوشی های آندرویدی بهتر جواب میده با اینکه اصلش ویندوزه و همینطور وین فون...چون هکر های بزرگی از xda مثل شیر پشت leo واستادن و هر ورزن جدیدی که از آندروید میاد خیلی سریع و بدون باگ از پایه واسش مینویسن!!گلکسی اس و دیزایر هم در مقابل اچ دی2 نند آندروید کم میارن چه برسه به ایکس10 و....
برای همین من احترام خاصی برای leo قاعل هستم به قول معروف مردیه...

behrooz.shie
12-06-2011, 01:01
جک نگفتم دوست عزیز شما یک سرچ بکن :46:

ولی در کل من نفهمیدم منظورتونو :31:

kamy_R
12-06-2011, 01:21
باطری n900 اعصابتو داغون میکنه
اما کیبوردش عالیه
صفحشم متاسفانه مقاومتیه

t2download
12-06-2011, 20:45
با مشکلات آبدیت جدید تغییرات به نظر شما عاقلانه هست خرید x10 و بلندی htc disire چه مقدار از x10 بیشتره ؟

fire159
15-06-2011, 09:18
موتورولا دیفای
100%

ted1996
15-06-2011, 22:43
x10 یا desire یا galaxy sl:20:

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

x10 یا desire یا galaxy sl:

ted1996
17-06-2011, 23:44
سلام بچه ها چند تا خبر داغ بره ایکس10 دار ها:از برو بچ ir-tci هست این خبرا
اول این که (بهترین کاستوم رامها رو میسازه)Trip کم کم به فکر عوض کردن گوشیش افتاده ولی نگران نباشید اعلام کرده که تا کامل شدن همه رام هایی که ارایه کرده پشتیبانی از این رام ها رو به صورت کامل خواهد داشت
امروز از TRip پرسیدم که فکر میکنه بتونه Bravia Engine رو 100% روی این رام port بکنه یه کلمه جواب داد : Yes
یه سوال هم خیلی وقت بود که تو ذهنم بود این بود که زمانی که آپدیت رسمی 2.3.3 واسه X10 بیاد احتمال داره رام MIUI رو بر پایه رام رسمی ارایه بده که اون هم جوابش Yes بود
اینم متن گفت و گو :

I have three Question :
1- when the Gingerbread Releases For X10 , Do you release an MIUI ROM based on official 2.3.3 ?
2- Do you think you can port Bravia Engine 100% on this ROM ?
3- When You changed your phone ( Hope You to be happy with your Next phone ) Do you Support your ROMs If a Problem Occurs ?

With the best regards for you Trip
Thanks for your Time

So many questions lol. .... but the answer of all is ... yes